A 8 legjobb alkalmazás a gardrób rendszerezéséhez és az öltözékek megtervezéséhez

Valljuk be: a gardrób rendszerezése nem egyszerű. Egy zsúfolt szekrény mellett pedig kihívást jelent a tökéletes ruha kiválasztása. Arról nem is beszélve, hogy a legjobb ruháid egy része a kupacba temetkezik.

Mindezek leküzdésére mobilalkalmazások segítségével rendszerezheti szekrényét. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik a ruhadarabok nyomon követését, és segítenek az öltözékek megtervezésében. Az alábbiakban felsoroljuk a nyolc legjobb alkalmazást a szekrény rendezéséhez.

1. Szerezz gardróbot

A Get Wardrobe segítségével rendszerezheti szekrényét és megtervezheti a ruhákat. Az alkalmazás számos funkciót kínál erre a célra. Fényképeket készíthet ruhákról, feltöltheti őket az alkalmazásba, és digitalizálhatja gardróbját. Hasonlóképpen virtuálisan is létrehozhat különböző ruhák kombinációit, és ruhákat adhat hozzá a tervezőhöz.

Az alkalmazás akkor jön jól, ha be akarja pakolni az utazótáskáját, mivel az alkalmazásban található összes elemet megtekintheti és kiválaszthatja. A Get Wardrobe divatosok nagyszerű közösségével rendelkezik, akik hajlandóak megosztani ötleteiket és javaslataikat. Ez segít lépést tartani a divatirányzatokkal.

A prémium előfizetéssel korlátlan számú ruhadarabot adhat a ruhatárához, míg az ingyenes fiók 100-ra korlátozza. A Premium előfizetés ára országonként változik.

Letöltés: Get Wardrobe for Android | iOS (Ingyenes; alkalmazáson belüli vásárlások is elérhetők)

2. OpenWardrobe

Ha a gardrób rendezése mellett szeretne csatlakozni a divat szerelmeseinek közösségéhez, iratkozzon fel az OpenWardrobe weboldalán. Az alkalmazás segítségével ruháit hozzáadhatja az alkalmazáshoz, megtervezheti ruháit, és megoszthatja azokat barátaival.

Naplózhatja a viselt ruhákat, és az alkalmazás teljes rekordot jelenít meg a ruhákra vonatkozó javaslatokkal együtt. Itt az alkotók, márkák vagy stylistok ruháit is felfedezheti.

Amellett, hogy ruhákat ad hozzá digitális szekrényéhez, megtervezheti megjelenését, és összepakolhat a következő utazásra. A Felfedezés lapon kiválaszthatja a következő nyaraláshoz szükséges ruhát, vagy meríthet ihletet az OpenWardrobe közösségéből. A kezdőlap videós oktatóanyagokat és útmutatókat tartalmaz különféle divattal kapcsolatos témákban.

  Hogyan távolíthatja el magát az internetről

A legjobb az egészben, hogy az OpenWardrobe alkalmazás ingyenes. A platform fizetős workshopok rendezésével keres pénzt, így nincs fogás. Az OpenWardrobe remek hely, hogy inspirációt merítsen ruháihoz. Egy tisztességes alkalmazás a szekrény rendezéséhez.

Letöltés: OpenWardrobe for Android | iOS (Ingyenes)

3. Szekrény

Acloset AI divatasszisztensként írja le magát. Amikor feltölt egy képet a ruháiról, az Acloset eltávolítja a hátteret, és hozzáadja a digitális ruhatárához.

Az AI-nak köszönhetően az Acloset automatikusan felismeri ruhái színét, dizájnját és stílusát. Ez segít az összes ruhát kategóriákba rendezni. E kategorizálás alapján az Acloset az időjárásnak és alkalomnak megfelelő ruhákat tud javasolni.

Sőt, jelenlegi szekrényelemeinek köszönhetően vásárlási javaslatokkal is szolgálhat, így nem kell órákat töltenie a ruháihoz illő cipők keresésével. További ötletekért kövesse a platform vezető stylistjait, és nézze meg ruháikat.

Az Acloset biztosítja, hogy az összes ruháját használja, és megjeleníti az elmúlt hónapban viselt tárgyakat, a régóta nem hordott ruhákat, valamint a gyakran viselt ruhák százalékos arányát. Hasonlóképpen megmutatja az Ön ruházati preferenciáit, feltüntetve a színt, a márkát és a leggyakrabban viselt ruházati cikkeket.

Letöltés: Acloset for Android | iOS (Ingyenes)

4. XZ (szekrény)

Ha minden reggel az első kérdésed, hogy mit érdemes felvenned a munkahelyedre, akkor imádni fogod az XZ-t (Closet). A virtuális szekrény lehetővé teszi tárgyak hozzáadását, ruhák létrehozását és ruhajavaslatok megjelenítését.

Hozzáadhat ruházati cikkeket fényképek feltöltésével vagy a ruhák kiválasztásával a szokásos ruhák könyvtárából. Az Aclosethez hasonlóan a ruhadarabok részleteit is képes észlelni, bár nem olyan pontosan. De manuálisan is hozzáadhatja a kategóriát, a márkát, a stílust és a vásárlás részleteit.

  13 legjobb belső SSD a számítógép teljesítményének növelésére

A naptár lapon naplót vezethet a viselt ruhákról. Hasonlóképpen, lehetővé teszi, hogy hetekre és hónapokra előre megtervezze ruháit. Végül megjeleníti az időjárás-előrejelzéseket és a ruházati ötleteket.

Letöltés: XZ(Closet) for Android | iOS (Ingyenes)

5. Hová

A Whering egy nagyszerű alkalmazás a divat szerelmeseinek. Karbantarthatja digitális gardróbját, ütemezheti a ruhákat, ruházati javaslatokat adhat, és vásárlási ötleteket mutathat be.

A ruhák feltöltésekor a Whering automatikusan szerkeszti a képet, és részleteket ad hozzá a ruhával kapcsolatban. Miután több elemet feltöltött, a Dress me funkció különféle kombinációkat hoz létre, amelyek segítenek kiválasztani az öltözéket.

A Whering különféle márkák vásárlási javaslatait jeleníti meg, különösen a fenntartható márkáktól. Hasonlóképpen, van egy szakasz az előre szeretett tárgyaknak, ha használt ruhákat szeretne vásárolni az interneten. Mivel az alkalmazás olyan ruhákat jelenít meg, amelyek tetszhetnek Önnek, folyamatosan felveheti őket kívánságlistájára.

A Whering segítségével hangulattáblákat hozhat létre, és könyveket nézhet meg. Az alkalmazás utazás közben is segít a poggyász megtervezésében azáltal, hogy tárgyakat javasol a szekrényből. Annak érdekében, hogy könnyebben megértse ruházati mintáit, nyomon követi a ruháit, és megjeleníti a használati statisztikákat.

Letöltés: Hová Android | iOS (Ingyenes)

6. Smart Closet

A Smart Closet személyes stylistként szolgál. Lehetővé teszi a gardrób rendszerezését, ruhák kiválasztását és új ruhák vásárlását. Bár lehetővé teszi gardróbjának digitalizálását, a Smart Closet nem a legjobb gardrób-alkalmazás, ha szövetképek szerkesztéséről vagy a tárgyak részleteinek kivonatolásáról van szó.

A Smart Closet azonban jeleskedik abban, hogy márka, üzlet vagy kategória alapján vásárlási javaslatokat ad. Készíthet egy kívánságlistát kedvenc márkái termékeiből. Az alkalmazás megkönnyíti a megjelenés könyvek létrehozását és a legjobb ruhák bemutatását.

Van egy beépített naptár, ahol megtervezheti vagy naplózhatja a ruhákat. A legjobb az egészben, hogy az alkalmazás segít a csomagok bepakolásában, és megjeleníti a szekrény statisztikáit.

Letöltés: Smart Closet for Android | iOS (Ingyenes; alkalmazáson belüli vásárlások is elérhetők)

  rsync Parancshasználat a fájlok és könyvtárak szinkronizálásához [11 Examples]

7. Mentse el a ruhatárát

A Save Your Wardrobe célja, hogy segítsen egy fenntartható, alacsony költségű és mégis stílusos gardróbot felépíteni. Az alkalmazás segítségével létrehozhat egy digitális szekrényt, hozzáadva az összes ruhadarabot fényképek feltöltésével vagy adatok megadásával. A szekrényen kívül ruházati cikkeket is felvehet bizonyos listákra, például napi használatra, egy munkára és egy edzőteremre.

A Save Your Wardrobe az időjárástól és a naptártól függően ruhákat javasol. A legtöbb más alkalmazáshoz hasonlóan ez is lehetővé teszi a vásárlást. Mindazonáltal kitűnik azzal, hogy szolgáltatásokat kínál partnereitől. E szolgáltatások közé tartozik a mosoda, javítás, adományozás stb.

Az Ön gardróbja, dekódolt rész érdekes információkat tartalmaz a szekrényről és annak használatáról, például fenntarthatósági rekordokat, preferált színeket és felső kategóriákat. Az itt található naptár segítségével nyomon követheti ruháit.

Letöltés: Mentse el a ruhatárát Android | iOS (Ingyenes)

8. Pureple Outfit Planner

A Pureple Outfit Planner egy másik szekrényszervező alkalmazás, amelyet kipróbálhat. A kezdéshez adja hozzá az összes ruhatárát a virtuális szekrényhez. Minden tételnél kiválaszthatod a kategóriát és az évszakot, ami segíthet a ruhák utólagos szűrésében.

Ha készen áll a ruhatárad, a Pureple ruhákat javasolhat. Miután néhány véletlenszerű ruhát ajánlott, hogy azonosítsa ízlését, a Pureple javaslatokat tesz az Ön preferenciáinak megfelelően.

Bár az alapcsomag ingyenesen használható, frissíthet, hogy hirdetésmentes hozzáférést és korlátlan stílusjavaslatot kapjon. Megtekintheti a Pureple közösség többi tagja által megosztott ruhákat is, hogy ihletet merítsen.

Letöltés: Pureple Outfit Planner for Android | iOS (Ingyenes; alkalmazáson belüli vásárlások)

Tartsa rendben a szekrényét

Ezekkel a digitális szekrénykezelő alkalmazásokkal egyetlen pillantással megtekintheti a teljes ruhakollekciót. Ez nagyon megkönnyíti az öltözék kiválasztását. De ha továbbra sem tudja, a fent említett alkalmazások is adhatnak javaslatokat.