A 7 legjobb PDF-ből Word konvertáló Linuxhoz

Érezte már valaha, hogy PDF-fájljait a Word-dokumentumok egyszerű és megszokott módon kell szerkesztenie vagy testreszabnia? Ha igen, használhat olyan PDF-Word konvertereket, amelyek a statikus PDF-dokumentumok szerkeszthető Word-fájlokká történő átalakítására szolgálnak, és minden szakértelemmel rendelkező Linux-felhasználó számára alkalmasak.

Legyen szó az egyszerűsített dokumentum-együttműködésről, az összetett formázások megőrzéséről vagy a felhasználóbarát átalakításról, itt vannak a legjobb Linux-alapú PDF-Word konverterek.

1. Adobe Reader

Az Adobe Reader egy népszerű PDF-olvasó és szerkesztő, amely Linux rendszereken érhető el. Lehetővé teszi a PDF dokumentumok megtekintését és megjegyzések hozzáadását, így sokoldalú eszköz a PDF-ek áttekintésére és szerkesztésére. Ezenkívül biztosítja az alapvető PDF-Word konvertálási funkciót is, amellyel a PDF-dokumentumot Word-fájlként mentheti.

Az Adobe PDF Reader segítségével parancsokat szúrhat be, szöveget jelölhet ki, alakzatokat rajzolhat és jegyzeteket csatolhat közvetlenül a PDF dokumentumokhoz. Ezenkívül támogatja a képernyőolvasókat, az űrlapok kitöltését, a digitális aláírást, a szövegfelolvasó funkciót, a billentyűparancsokat és a dokumentumvédelmi lehetőségeket.

Az egyik legfontosabb előnye a platformok közötti kompatibilitás, mivel az Adobe Reader különféle platformokra, köztük Linuxra is elérhető. Ez a funkció lehetővé teszi a dokumentumok megosztását és az együttműködést.

Letöltés: Adobe Reader (Ingyenes)

2. CSAK HIVATAL

Az ONLYOFFICE egy átfogó irodai programcsomag Linuxhoz, amely szövegszerkesztő eszközöket, táblázatokat és prezentációkat tartalmaz, beépített PDF-ből Word-be átalakítási lehetőségekkel.

  A teljes képernyős mód engedélyezése és letiltása a Microsoft Edge-ben

Teljes irodai csomagot biztosít, amely a dokumentumok létrehozásához és szerkesztéséhez szükséges eszközök széles skáláját kínálja. Nevezetesen, lehetővé teszi a PDF-dokumentumok egyszerű konvertálását Word formátumba, miközben megtartja a formázást és az elrendezést, ami megbízható választássá teszi a Linux-felhasználók számára.

Az ONLYOFFICE egy valós idejű együttműködési platformot támogat, amely lehetővé teszi több felhasználó számára, hogy egyidejűleg dolgozzon ugyanazon a dokumentumon. Az ONLYOFFICE-szal akkor is dolgozhat, ha nem csatlakozik az internethez, mivel online és offline munkára egyaránt alkalmas.

Letöltés: CSAK HIVATAL (Ingyenes, előfizetéssel)

3. Sejda PDF Desktop

A Sejda PDF Desktop egy sokoldalú asztali PDF-szerkesztő és -konvertáló eszköz, amely számos funkciót biztosít a Linux-felhasználók számára, beleértve a PDF-ből Word-be konvertálást. Lehetővé teszi PDF dokumentumok szerkesztését, megjegyzések hozzáadását és egyéb módosítások végrehajtását.

Ez az eszköz támogatja a kötegelt feldolgozást is, amely lehetővé teszi több PDF egyidejű konvertálását Word formátumba. A platformok közötti kompatibilitás a Sejda PDF Desktop egyik figyelemre méltó jellemzője, mivel ez az eszköz elérhető Linux, Windows és macOS rendszereken. Ez a szolgáltatás egységes dokumentumfeldolgozást biztosít a platformok között.

A Sejda PDF Desktop olyan funkciókat tartalmaz, mint a jelszavas védelem és a PDF-ek titkosítása. Ezenkívül ez egy olyan funkciókban gazdag eszköz, amely egyaránt kínál PDF szerkesztést és PDF-ből Word konvertálást, így értékes eszköz a különféle dokumentumfeladatokkal foglalkozó Linux-felhasználók számára.

Letöltés: Sejda PDF asztali (Ingyenes, előfizetéssel)

4. PDF24

A PDF24 egy sokoldalú PDF-eszköztár Linux-felhasználók számára, amely funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a PDF-ből Word-be konvertálást. Egyszerű és intuitív felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a PDF-fájlok egyszerű konvertálását Word-be. Az online és offline módok rugalmasságát is kínálja, ahol választhat, hogy az átalakítás a PDF24 szervereken vagy helyileg a rendszerein történjen.

  Javítsa ki a 0X87E107DF Xbox One hibakódot

Ezenkívül a PDF24 támogatja a kötegelt átalakítást, amellyel több PDF-fájlt konvertálhat Word-be egy mozdulattal. Ezenkívül a PDF-ek tömörítésére és optimalizálására szolgáló eszközöket is tartalmaz, amelyek csökkentik a fájlméretet, miközben megőrzik a minőséget.

A PDF24 felhasználóbarát élményt kínál a gyors és hatékony PDF-ből Word-be konvertáló Linux-felhasználók számára, az online és offline módok rugalmasságával.

Letöltés: PDF24 (Ingyenes)

5. Smallpdf

A Smallpdf egy online platform, amely számos PDF-eszközt kínál, beleértve a PDF-ből Word-be való konvertálást, így a Linux-felhasználók számára elérhetővé teszi webböngészőkön keresztül. A Smallpdf teljes egészében a webböngészőben működik, és szükségtelenné teszi a szoftver telepítését Linux rendszereken.

Egyszerű és gyors konverziós folyamatot kínál, amely alkalmassá teszi a problémamentes élményt kereső felhasználók számára. A Smallpdf különböző fájlformátumokat is támogat mind a bemeneti, mind a kimeneti formátumban, rugalmasságot biztosítva a dokumentumok konvertálásához. Ezenkívül közvetlenül elérheti és mentheti a konvertált fájlokat a felhőalapú tárolási szolgáltatásokba, például a Google Drive-ba és a Dropboxba.

A Smallpdf kényelmes és elérhető megoldást kínál azoknak a Linux-felhasználóknak, akik a webalapú eszközöket részesítik előnyben PDF-ből Word-be konvertálási igényeik kielégítésére.

Letöltés: Smallpdf (Ingyenes, előfizetéssel)

6. Okular

Az Okular egy Linux-alapú PDF-megjelenítő és -szerkesztő, alapvető PDF-ből Word-be konvertáló képességekkel. Ez az eszköz kiválóan alkalmas PDF-dokumentumok megtekintésére és megjegyzésekkel való ellátására, így ideális a PDF-tartalom áttekintésére és jelölésére. Ezenkívül szöveget is kivonhat a PDF-dokumentumokból a dokumentum tartalmának idézéséhez vagy idézéséhez.

  Üzenetek elküldésének visszavonása iPhone, iPad és Mac rendszeren

Nyílt forráskódú szoftverként az Okular ingyenesen elérhető, több nyelvet is támogat, és a Linux közösség aktívan karbantartja. Alapvető PDF-ből Word-be átalakítási funkciót kínál, amely lehetővé teszi a PDF-tartalom Word formátumba történő exportálását, bár lehetséges formázási korlátozásokkal.

Az Okular elsősorban egy PDF-megtekintő és -szerkesztő, és néhány PDF-ből Word-be átalakítási lehetőséget biztosít. Ezért alkalmas olyan feladatokra, amelyek a megtekintésre, a megjegyzésekre és az alapvető PDF-Word konverziókra összpontosítanak.

Letöltés: Okular (Ingyenes)

7. PDF Stúdió

A PDF Studio egy professzionális minőségű PDF-szerkesztő és konvertáló Linuxhoz, amely fejlett szolgáltatásokat kínál a PDF-ből Word-be való konvertáláshoz. Pontos PDF-ből Word konvertálást kínál, miközben pontosan megőrzi a formázást, a betűtípusokat és az elrendezéseket. Ezenkívül a beépített PDF-optimalizáló segítségével leegyszerűsíti a PDF-fájlok méretének csökkentését.

A PDF Studio OCR (Optical Character Recognition) támogatást nyújt a beolvasott PDF-ek szerkeszthető Word-dokumentummá alakításához. Egyéb funkciókat is kínál, mint például a kötegelt feldolgozást, a dokumentum-összehasonlítást, a digitális aláírások hozzáadását, a tartalomjegyzék létrehozását, az online együttműködést, valamint az integrációt és a bővítmények támogatását.

A PDF Studio egy hatékony eszköz azoknak a Linux-felhasználóknak, akiknek professzionális PDF-szerkesztésre és kiváló minőségű PDF-ből Word-be konvertálásra van szükségük OCR-támogatással; komplex dokumentumfeladatokhoz is ideálisnak tartják.

Letöltés: PDF Stúdió (Fizetős, ingyenes próbaverzió elérhető)

A PDF-ek Word-be konvertálása Linux rendszeren ma már gyerekjáték

Akár professzionális Linux-felhasználó, akár csak belép a nyílt forráskódú operációs rendszerek világába, a PDF-ből Word-be konvertálók a szakértelem minden szintjét kielégítik. A felhasználóbarát felületektől az olyan fejlett funkciókig, mint a valós idejű együttműködés, ezek az eszközök lehetővé teszik a PDF-dokumentumokban rejlő lehetőségek teljes feltárását.

Ezek a PDF-Word konverterek áthidalják a szakadékot a statikus PDF-ek és a szerkeszthető Word-dokumentumok között, ami végső soron növeli a Linux-felhasználók termelékenységét világszerte.