A 7 legjobb Kodi sportkiegészítő

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, ahol a felhasználók szerte a világon élvezik a multimédiás videók és játékok nézését. A Kodinak van egy virágzó listája a kiegészítőkről, amelyek telepíthetők a hivatalos adattárból, és ingyenesen megtekinthetők. És manapság a felhasználók élő sportokat és játékokat szeretnének élvezni a piacon elérhető legjobb Kodi-kiegészítők segítségével. Ezért ebben a cikkben összeállítottuk a legjobb 7 Kodi-sport-kiegészítő listáját és a rendszerre telepítésük lépéseit. Tehát olvasson tovább, hogy a legjobb sport Kodi-kiegészítőkhöz jusson a sport nézéséhez és még sok máshoz.

A 7 legjobb Kodi sportkiegészítő

A kiegészítőkön kívül a felhasználók élvezhetik a hang-, videotartalmakat, lejátszási listákat, időjárás-jelentéseket, diavetítéseket, beépülő programokat, audiovizualizációkat stb. Több eszközt és operációs rendszert támogat, például Windows, Linux, Android, Raspberry Pi, macOS, iOS, tvOS, stb. Íme tehát a legjobb 7 Kodi sportkiegészítő, valamint a rendszerbe való telepítésükre vonatkozó utasítások.

Megjegyzés: Soha ne használja a Kodi-t VPN-kapcsolat nélkül. A felhasználóknak azt tanácsoljuk, hogy a Virtual Private Network égisze alatt érjék el a Kodi-t és szolgáltatásait, hogy elkerüljék a harmadik féltől származó adatlopók behatolását.

1. iPlayer WWW

A Kodi legújabb verziója (Kodi 19 Matrix) és korábbi verziói támogatják az iPlayer WWW-t, és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ha a világ más részein szeretné elérni a kiegészítőt, használjon VPN-kapcsolatot. Hozzáférhet az élő TV-csatornákhoz és a legújabb TV-műsorokhoz és filmekhez is. Kövesse az alábbi lépéseket a kiegészítő telepítéséhez a rendszerben.

Megjegyzés: Ez a kiegészítő lehetővé teszi az élő és a Catchup TV (csak az Egyesült Királyságban) és a rádiótartalmak (az Egyesült Királyság vagy nemzetközi) lejátszását a BBC iPlayer webhelyéről. Nincs létrehozva, karbantartva és semmilyen módon nem kapcsolódik a BBC-hez. A kiegészítő csak egy felületet biztosít a BBC iPlayer webhelyének Kodiból való eléréséhez.

Kategória: Médiaforrások

Eredet: Kodi kiegészítő tárház

Méret: 651 kB

1. Nyissa meg a Kodi alkalmazást, és kattintson a Beállítások ikonra a kezdőképernyő bal oldalán.

2. Most kattintson a Kiegészítők elemre az alábbiak szerint.

3. Itt kattintson a Letöltés lehetőségre az ábra szerint.

4. Most görgessen lefelé a középső képernyőn, és válassza ki, majd kattintson a Video-bővítmények elemre az alábbiak szerint.

  Mi az a fordított SSH-alagút? (és hogyan kell használni)

5. Itt görgessen lefelé a listán, és kattintson az iPlayer WWW elemre az ábrán látható módon.

6. Ezután kattintson a Telepítés lehetőségre a képernyő jobb alsó sarkában.

7. A rendszer a következőt kéri: A következő kiegészítők telepítésre kerülnek. Kattintson az OK gombra a folytatáshoz, és várja meg a megerősítést kérő üzenetet.

8. Ha elkészült, lépjen a kezdőképernyőre, és kattintson a Kiegészítők elemre, ahogy a 2. lépésben tette.

9. Most válassza ki az iPlayer WWW kiegészítőt, és válasszon egy kategóriát/programot.

Megjegyzés: Az iPlayer TV-tartalom legális megtekintéséhez brit TV-licenc szükséges.

Hajtsa végre a fenti lépéseket, hogy megkeresse és telepítse az egyes közelgő Kodi sportkiegészítőket a rendszerére.

2. Red Bull TV

A Red Bull TV a Kodi 19 verzióig elérhető, és nincsenek földrajzi korlátozásai. Világszerte elérhető, és igény szerinti videótartalmat és élő TV-csatornákat sugároz. Sok felhasználó világszerte élvezi az adrenalinban dús sportot okostelefonján keresztül, mivel a Red Bull TV rengeteg szórakoztató tartalmat tartalmaz. Kövesse az alábbi lépéseket a Red Bull TV rendszerre történő telepítéséhez.

Megjegyzés: A Red Bull TV az első sorból hozzáférést biztosít az élő eseményekhez, a legjobb tétlen sportokhoz, új zenéhez és szórakozáshoz, valamint izgalmas videókhoz a világ kalandjairól.

Kategória: Médiaforrások

Eredet: Kodi kiegészítő tárház

Méret: 1,34 MB

Az NBC Sports Live Extra elérhető a Kodi összes korábbi verziójából és a 19-es verzióból. Az USA-beli felhasználók hozzáférhetnek az NBC Sports Live Extrához, és ha más területekről szeretné elérni ezt a kiegészítőt, biztonságos VPN-kapcsolatot kell használnia. Élvezheti a futballt, a golfot, a teniszt, a focit és még sok mást. Nem lesz probléma a kiegészítő elérésekor, mivel rengeteg megtekinthető értékes tartalmat tartalmaz, például visszajátszási funkciókat.

Megjegyzés: Az NBC Sports Live Extra egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az NBC Sports élőben közvetítse az NBC és az NBC Sports Network eseményeit.

Kategória: Médiaforrások

Eredet: Kodi kiegészítő tárház

Méret: 364 kB

4. ESPN 3

Az ESPN 3 egy másik a legjobb Kodi sportkiegészítők listáján. Azonban nem kompatibilis a Kodi legújabb verziójával (19-es verzió), de kompatibilis a 18.9-es verzióig. Az Egyesült Államokban élő felhasználók élvezhetik az ESPN elérését, a prémium csatornák eléréséhez pedig előfizetésre van szükség. Élő eseményeket és igény szerinti videókat közvetít a világ minden tájáról.

Megjegyzés: Nézze meg a teljes élő közvetítést a sporteseményekről és a visszajátszásokról az ESPN 3-on (és prémium csatornákon érvényes kábelszolgáltatóval), beleértve a futball-, baseball-, krikett-, labdarúgó- és kosárlabdaeseményeket. NEM TÁMOGATJA AZ ESPN VAGY DISNEY, VAGY SENKI MÁS.

Kategória: Médiaforrások

Eredet: Kodi kiegészítő tárház

Méret: 251 kB

5. Fox Sports GO

A Fox Sports GO kompatibilis a Kodi legújabb verziójával (19-es verzió). Az Egyesült Államokban élő felhasználók élvezhetik a Fox Sports GO elérését, és más földrajzi helyekről történő eléréséhez VPN-kapcsolatra van szükség. Élő játékokat közvetít a világ minden tájáról. Ez egy ingyenes OTT (Over the Top) szolgáltatás, de ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, előfizetésre van szüksége. Hozzáférhet a FOX, FS1, FS2, Deportes és BTN, valamint a játék előtti és játék utáni műsorokhoz. Ezenkívül a felhasználók számos programozási szolgáltatást élvezhetnek, valamint dokumentumfilmeket, TV-műsorokat stb.

Megjegyzés: Nézze meg élőben a FOX Sports GO sportágait és műsorait. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ehhez a kiegészítőhöz hitelesíteni kell a Fox Sports Go programban részt vevő TV-szolgáltatók egyikét.

Kategória: Médiaforrások

Eredet: Kodi kiegészítő tárház

Méret: 646 kB

Megjegyzés: Amikor először indítja el ezt a kiegészítőt, a rendszer egy aktiváló kódot kér, amelyet érvényesíteni kell a foxsportsgo.com/activate oldalon.

6. Sportsnet MOST

A Sportsnet NOW nem kompatibilis a Kodi legújabb verziójával (19-es verzió), de kompatibilis a 18.9-es verzióig. A kanadai felhasználók MOST élvezhetik a Sportsnet elérését, és más földrajzi helyekről történő eléréséhez VPN-kapcsolatra van szükség. Élőben sugároz igény szerinti tartalmat a világ minden tájáról. A korlátozott tartalmakhoz havi 19,99 dollárért férhet hozzá, és ha NHL- és NBA-játékokat szeretne előfizetési listáján szerepeltetni, 27,99 dollárt kell fizetnie – megfizethető áron.

Megjegyzés: Tekintse meg a Rogers Sportsnet online tartalmát most.

Kategória: Médiaforrások

Eredet: Kodi kiegészítő tárház

Méret: 389 kB

7. ESPN lejátszó

A Sportsnet MOST-hoz hasonlóan az ESPN Player csak a 18.9-es verzióig kompatibilis, a Kodi v19-ig nem. Ez a kiegészítő elérhető az európai országokban, a Közel-Keleten, Afrikában és néhány ázsiai országban. Élő eseményeket és igény szerinti tartalmat is közvetít. Élvezheti a kosárlabdát, a baseballt, a teniszezést, a röplabdát, a futballt stb.. Ezt a kiegészítőt hiba nélkül érheti el, és megfizethető ára világszerte sok felhasználót vonz.

Megjegyzés: Nézze meg az ESPN Player NCAA College Pass, IndyCar Series és ESPN Select tartalmait. Ehhez a kiegészítőhöz elő kell fizetni az ESPN lejátszóra, és ez a kiegészítő teljesen nem hivatalos, és az ESPN egyébként sem támogatja.

Kategória: Médiaforrások

Eredet: Kodi kiegészítő tárház

Egyéb Kodi-kiegészítők

A 7 legjobb Sports Kodi-bővítményen kívül néhány másik legjobb sport Kodi-kiegészítő szolgáltatás széles skáláját szolgálja a felhasználók számára világszerte.

1. Sport HD

A Sport HD streaming szolgáltatás lehetővé teszi számos népszerű sport élvezetét, és ugyanaz a csapat fejlesztette ki, mint a Sports 365. Használhatja ezt a kiegészítőt a Bugatsinho adattárból, amely a Cartoon Network kiegészítőket is tartalmazza. Az elérhető sportok a következők: röplabda, kosárlabda, rögbi, krikett, NFL, futball, birkózás, jégkorong, baseball, motorsport, kézilabda, UFC, darts, tenisz, boksz, snooker és sakk. Ha szinkronizálni szeretné a kiegészítők időzítését az időzónával, navigáljon a beállításokban, és válassza ki/módosítsa az időzónát.

2. Emelkedő árapály

A streamelési kategóriák széles skáláját élvezheti a Rising Tides – a létező egyik legjobb sport Kodi-kiegészítővel. Élő sporteseményeket és sporteseményeket élvezhet ezen a kiegészítőn keresztül. A tartalomkönyvtár meglehetősen nagy, és új streaming tartalommal bővül a legújabb. Ennek eredményeként élvezheti a megfelelő sportcsatornákat, futballmérkőzéseket, élő PVV eseményeket és még sok mást.

3. A legénység

Ezen a kiegészítőn keresztül számos igény szerinti videóhoz, TV-műsorhoz, IPTV-hez, sporttartalomhoz, gyerekeknek szóló tartalomhoz és így tovább férhet hozzá. Ez a kiegészítő néhány napig elérhető volt az interneten, de nemrégiben megnyílik. A Crew a Kodi sports Addons márkája volt, és népszerűségének oka a sporttartalom széles köre.

4. Mad Titan Sports

A Mad Titan Sports filmeket, TV-műsorokat, sportokat és ingyenes IPTV-t kínál. Ez az egyik legjobb sport Kodi-kiegészítő. De sajnos ez a kiegészítő nem telepíthető a Kodi-tárhelyről, ezért le kell tölteni egy harmadik féltől.

5. Sportowa TV

A Sportowa TV a Kodi sportkiegészítők egyike, amelyből számos sportoldalt érhet el, például a LiveLooker, a Sport 365 és a Crickfree. A futball, tenisz, foci, rögbi, krikett és még sok más élő eseménye elérhető a Sportowa TV-n.

6. Q Sports Continuum

A Q Continuum Kodi Addon egy minden az egyben legjobb sport Kodi-kiegészítő, amellyel TV-műsorokhoz, igény szerinti filmekhez és számos élő sporthoz férhet hozzá. A Q Continuumban számos 1 kattintással elérhető szakasz, újrajátszható tartalom, élő tartalom és lejátszási listák találhatók. Rengeteg élő UFC-, Forma-1- és Wrestling-videóhoz férhet hozzá, és még több tartalom használatához feltétlenül használja a Real Debrid-et.

7. ApeX Sports

Az ApeX Sports Kodi Addon egyike a Kodi sportkiegészítőknek, ahol élő tartalmakat, igény szerinti videókat, tartalmakat, kiemeléseket, élő NBA-, NHL-, NFL-, UFC-, motorversenyzést stb. Ez a kiegészítő kompatibilis a Kodi Matrix-szal és a Leiával, és a Kodi élő sportkiegészítők széles skáláját érheti el, amelyek képesek élő események, visszajátszások, MLB66, Viprow, filmon.com, LMShows 24/7, Livetv.sx, Streamlive élő események streamelésére. .to, NBAbite, NHL66, Rojadirecta, SoccerStreams, Sportsurge, Sportsbay.org, ustvgo, nba.com, mlb.com, nhl.com, fullmatchesandshows.com, fullmatchtv.com és replaymatches.net.

8. A végzóna

Az End-Zone egy népszerű Kodi élő sportkiegészítő, amely kompatibilis a Kodi 19 Matrix legújabb verziójával. Az elérhető mainstreaming tartalmak az NBA, NCAAF, MLB, NFL, MMA/Boksz, Wrestling, NHL, Nascar és még sok más.

9. A hurok

A Loop egy népszerű Kodi élő sportkiegészítő, és HD streaming tartalmat közvetít. Ez a kiegészítő telepíthető a Loop Repository-ból, és ez a kiegészítő rész tartalmazza az NBC sportterületeket, a rajongói zónát, a golf 24/7, az NFL zónát, a CBC regionális játékokat, a harci zónát, a játékzóna újrajátszását, az MLB zónát, az NCAA zónát és mindezeket. visszajátssza vagy kiemeli a tartalmat.

***

Ezek voltak a legjobb Kodi sportkiegészítők, amelyek segítségével különféle sportjátékokat nézhet online. Reméljük, hogy ebből a cikkből tanult a legjobb sport Kodi-kiegészítőkről és azok telepítéséről. Ha javaslata/kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés rovatban.