A 7 legjobb ingyenes online AI fotószerkesztő

Kulcs elvitelek

  • Az ingyenes mesterséges intelligencia képszerkesztő eszközökkel bárki egyszerűen egyetlen kattintással javíthatja fényképeit. A Canva, az Autoenhance.ai és a LunaPic az elérhető legjobb lehetőségek közé tartoznak.
  • A Canva automatikus javítási funkciókat és Magic Edit eszközt kínál. Az Autoenhance.ai égbolt cserét, perspektíva-korrekciót és képújravilágítást biztosít. A LunaPic különféle fotóeffektusokat tesz lehetővé, és rendelkezik animációk és GIF-ek létrehozására szolgáló eszközökkel.
  • A Pixlr alapvető képszerkesztő funkciókat kínál, és fizetős szinttel rendelkezik további eszközökkel és szerkesztő eszközökkel. A Google Fotók mesterséges intelligencia-szerkesztő eszközökkel rendelkezik a gyors szerkesztésekhez. Az iPiccy egy erős, ingyenes AI-alapú szerkesztő, számos effektussal. A YouCam Enhance egy egyszerű eszköz a fényerő és az élesség beállításához.

A mesterséges intelligencia fejlődésének köszönhetően nem kell szakértőnek lenned a Photoshopban ahhoz, hogy fotóid jól nézzenek ki. Az ingyenes online AI fotószerkesztő eszközökkel egyszerűen javíthatod a fotóidat – és néha mindössze egyetlen kattintás szükséges. Ebben a cikkben megvitatjuk a legjobb ingyenes AI online fotószerkesztőket, amelyeket ma is használhat.

A Canva egy népszerű eszköz a grafikusok körében, és akkor is kiváló választás, ha ingyenes AI online fotószerkesztőt szeretne. Automatikusan javíthatja fényképeit anélkül, hogy fizetne a Canva prémium verziójáért, és ez a funkció beállítja a színeket és a fényerőt – valamint számos egyéb területet.

A Canva segítségével a Magic Edit eszközt ingyenes fiókkal is elérheti. A Magic Edit segítségével leírhatja, hogy mit szeretne módosítani az alkalmazással, és kiválaszthatja, hogy a kép mekkora részét szeretné módosítani az ecsettel. Ha többet szeretne megtudni, teljes útmutatónk van arról, hogyan alakíthatja át képeit a Canva Magic Edit segítségével.

  A szótár használata a Microsoft Edge-ben

Ha nem szeretné, hogy gondosan kezelje a képek minden aspektusát, érdemes megfontolni az Autoenhance használatát. Három alapvető funkciót kínál:

  • Sky csere
  • Perspektivikus korrekció
  • Kép újravilágítása

Van egy API is, amellyel integrálhatja az Autoenhance-t saját alkalmazásaiba. Használata teljesen ingyenes (még az API is), de legfeljebb 15 képhez. Lehetőség van menet közbeni fizetésre, vagy választhat különböző csomagokból is.

Az Autoenhane használata meglehetősen egyszerű; tölts fel egy képet, és a mesterséges intelligencia automatikusan szerkeszti azt az Ön számára. Azt is kiválaszthatja, hogy szeretné-e szerkeszteni a kép HDR-jét. A szerkesztett fotók azonnal letölthetők. Ha gyors képszerkesztő munkafolyamatot szeretne, ez egy nagyszerű online alkalmazás.

A LunaPic egy egyszerű mesterséges intelligencia online képszerkesztő eszköz, amely még saját Chrome-bővítménnyel is rendelkezik. A LunaPic használatához csak töltsön fel egy képet, válasszon egyet a számos művészeti effektus közül, és várja meg, amíg az AI elvégzi a feladatát.

A LunaPic az egyszerű művészeti effektusokon kívül számos funkciót kínál a fényképek szerkesztéséhez. Beállíthatja a fényszintet, és rengeteg különböző szűrőt, művészetet és egyéb effektust adhat hozzá. Eszközökkel is rendelkezik videoanimációk és GIF-ek készítéséhez.

Ez az AI-szerkesztő olyan alapvető funkciókat is kínál, mint a képek kivágása, elforgatása, valamint a háttér tetszés szerinti eltávolítása vagy cseréje. Még képaláírásokat is hozzáadhat fotóihoz, vagy közvetlenül megoszthatja azokat a népszerű közösségi média platformokon.

A Pixlr egy ingyenesen használható képszerkesztő eszköz, amely minden olyan alapvető funkciót kínál, amely egy csúcskategóriás fotószerkesztőtől elvárható. Ide tartozik a háttér eltávolítása (erre külön alkalmazás van), szűrők és effektusok hozzáadása, animációk, képkollázsok készítése.

  8 szkenneralkalmazás régi fényképei digitalizálásához

A Pixlr rendelkezik egy fizetős szinttel is, amely több ezer fotófedvényhez, további elemekhez, matricákhoz, oktatóanyagokhoz és néhány exkluzív szerkesztőeszközhöz biztosít hozzáférést. A képeket közvetlenül is megnyithatja a felhőalapú tárolási platformokról, például a Google Drive-ról és a Dropboxról, így ideális választás azoknak a szakembereknek, akik csak kisebb szerkesztéseket szeretnének végrehajtani.

A névadó Google Fotók talán egy fotótárolási és -megosztó szolgáltatás lehet, de van néhány mesterséges intelligencia szerkesztő eszköze, amellyel gyorsan felfrissítheti fotóit. Nyilvánvaló, hogy ezek a funkciók nem olyan változatosak, mint a listán szereplő többi szerkesztő, de még mindig ideális az apró szerkesztésekhez.

Kezdetnek a Google Fotók lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással automatikusan javítsa a világítást a fotókon. Illetve, ha több vezérlésre vágyik, csúszkák találhatók a világítás, a kontraszt és néhány egyéb részlet rögzítésére. Ezen kívül a Google Fotók számos különféle effektust is kínál, amelyek közül választhat.

Ez is hihetetlenül kényelmes, különösen azért, mert sok Android-felhasználó a Google Fotókkal rendezi képeit.

Az iPiccy egy kiváló mesterséges intelligencia által támogatott online képszerkesztő eszköz. Ugyanolyan jól működik mobilon is, így kiválóan alkalmas a fotók menet közbeni szerkesztésére. A szerkesztő több mint 100 effektust, kollázskészítőt tartalmaz, és még az alapvető grafikai tervezéshez is kínál funkcionalitást.

Az iPiccy teljes értékű fotószerkesztője az expozíció, az élénkség vagy a kép élességének rögzítésétől a részletek kiemeléséig, az árnyékok és csúcsfények hozzáadásáig vagy eltávolításáig, sőt a hátterek megváltoztatásáig is kiválóan használható. És létrehozhat egy fiókot, hogy mentse fotóit a felhőben.

  Több képernyő megosztása a Microsoft Teamsben

Tekintettel arra a tényre, hogy teljesen ingyenes, az iPiccy erős ütést ad. Még számos fotóeffektussal is rendelkezik, amelyek közül választhat, így nagyszerű választás a fényképek gyors szerkesztéséhez.

Egy másik népszerű eszköz, amely igen hatékony az egyszerű fotójavításhoz, a YouCam Enhance. Miután feltöltött egy fényképet, automatikusan vízjelet ad hozzá a bal alsó sarokhoz, és lehetővé teszi, hogy egy csúszkával megtekintse a különbséget a továbbfejlesztett képernyőkép és az eredeti között. A vízjel eltávolítása fiók regisztrációjával lehetséges, ezért érdemes ezt megtenni, ha nem érdekli a képek túlzott levágása.

Lehet nagyítani vagy kicsinyíteni, de többnyire ennyi. A YouCam Enhance nem ad további vezérlőket, és nem tesz lehetővé bizonyos beállítások módosítását. Ha azonban egy egyszerű eszközre van szüksége a kép fényerejének és élességének növeléséhez, ez egy megfelelő választás.

Az AI képszerkesztés megváltoztatja a játékot

Korábban a szerkesztőknek egy csomó finom beállítást kellett végrehajtaniuk, hogy fotóik jól nézzenek ki. Mostantól a mesterséges intelligencia fotószerkesztőivel ez sokkal egyszerűbb, különösen, ha ingyenesek és elérhetők az interneten. E szerkesztők közül sok bevételt generál a hirdetésekből, míg néhány fizetős frissítést kínál több funkcióval.

Ha komolyan gondolja, hogy grafikus vagy fotószerkesztő szeretne lenni, érdemes megfontolni egy új monitor beszerzését is, különösen olyat, amely képes pontosan visszaadni a színeket a képernyőn. Egy tisztességes monitoron láthatja, hogyan fognak kinézni a fényképek, miután szerkeszti őket ezen eszközök bármelyikével.