A 7 legjobb dokumentumfilm streaming szolgáltatás

Míg a streaming szolgáltatásokat gyakran dicsérik a filmek és kitalált tévéműsorok választéka miatt, nem vagy egyedül, ha a dokumentumfilmeket és a dokumentumfilmeket részesíti előnyben. Ha pedig kifogy a jelenlegi streaming szolgáltatásának lehetőségeiből, érdemes kipróbálnia egy dedikált dokumentumfilm streaming platformot.

MAKEUSEOF A NAP VIDEÓJA

Tehát melyik dokumentumfilm streaming platform a legjobb, és melyiket válassza?

1 Magellan TV

 • Ár:
  6,99 USD/hó | 17,97 USD/negyedév | 59,88 USD/év

 • Elérhetőség:
  Globális

 • Ingyenes próbaverzió:
  7 nap

Ha érdekel a történelem, a tudomány vagy az összeesküvés-elmélet, Magellan TV a platform az Ön számára. Akár az űrről, az ókori történelemről, a természetről, az utazásról, a művészetről vagy akár a társadalmi kérdésekről szeretne tanulni, a Magellan TV-n találhat néhány nagyszerű dokumentumfilmet és dokumentumfilmet, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

A Magellan TV felület használata rendkívül egyszerű. Az összes szükséges főoldal a felső menüsorban található. A képernyő jobb felső sarkában található keresés ikont is használhatja adott kategóriák kereséséhez, fiókbeállításait pedig a keresés ikon melletti avatar ikon segítségével érheti el.

Sőt, a Magellan TV-nek van egy cikkoldala, amelyen sokféle érdekes témáról olvashat, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik a mozgóképektől.

2 Curiosity Stream

 • Ár:
  2,99 USD/hó HD | 9,99 USD/hó 4K | 19,99 USD/év HD | 69,99 USD/év 4K-ért

 • Elérhetőség:
  Globális

 • Ingyenes próbaverzió:
  N/A

Curiosity Stream egy másik nagyszerű választás a dokumentumfilmek szerelmeseinek. Rengeteg tényszerű és oktatási tartalmat tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy megismerkedjen az ókori római császárokkal, pszichológiával, mesterséges intelligenciával, természeti katasztrófákkal és még sok mással. A kínált címek ezrei révén biztosan nem lesz hiány a választékból ezen a platformon.

A Curiosity Stream asztali felülete könnyen navigálható, lehetővé téve az adott címek keresését, a műfajok közötti böngészést és a kategóriák közötti görgetést. Letöltheti a mobilalkalmazást is az otthoni vagy útközbeni kényelmesebb eléréshez. Ha kevés az adatforgalom, vagy olyan helyen tartózkodik, ahol gyenge az internet, letölthet címeket offline megtekintéshez.

3 Történelmi sláger

 • Ár:
  15,49 USD/hó | 99 dollár/év

 • Elérhetőség:
  USA, Egyesült Királyság

 • Ingyenes próbaverzió:
  14 nap

Történelmi sláger csak az Egyesült Királyságban nyújtott szolgáltatásként indult, de 2023 áprilisától már az Egyesült Államokban is elérhető. Ha a történelem szerelmese, ez a szolgáltatás tökéletes az Ön számára. A History Hit műsorait gyakran tapasztalt történészek vezetik, mint például Dan Snow, Eleanor Janega és Lucy Worsley.

A History Hit előfizetéssel kiválaszthatja a kívánt időszakot, kereshet adott címekre, vagy válthat a videók, hangoskönyvek és podcastok között.

A szolgáltatás hangbeállításai nagyszerűek, ha edzés közben, szennyes válogatáskor vagy takarítás közben szeretne valamit a háttérben hallani.

Ha érdekli a History Hit, de nem szeretne másik streaming szolgáltatásért fizetni, nézze meg a Előzmények Kattintson a YouTube-csatornára hogy felfedezzen néhány fantasztikus ingyenes tartalmat. A History Hit alkalmazást mobiltelefonon vagy táblagépen is használhatja, hogy útközben is megtekintsen tartalmat.

4 4. PBS Amerika

Katie Rees/MakeUseOf

 • Ár:
  Ingyenes

 • Elérhetőség:
  Globális

 • Ingyenes próbaverzió:
  N/A

Lehet, hogy már ismeri a PBS Amerika televíziós csatorna, de tudtad, hogy van egy PBS-alkalmazás asztali számítógépedhez vagy okostévédhez is? Sőt, a PBS alkalmazás teljesen ingyenesen használható.

Katie Rees/MakeUseOf

A PBS America dokumentumfilmeket kínál a szépirodalom minden aspektusáról, beleértve a történelmet, a háborút, a tudományt és a természetet. Kategóriák és címek szerint böngészhet, és listát vezethet azokról a sorozatokról vagy filmekről, amelyeket a jövőben meg szeretne nézni.

Ha szeretné használni a PBS alkalmazást okostévéjén, keresse meg az alkalmazást az okostévé natív alkalmazásboltjában, hogy megtudja, elérhető-e.

Ne feledje, hogy mivel a PBS America ingyenes, nem rendelkezik akkora tartalomkatalógussal, mint sok más, itt felsorolt ​​prémium streaming szolgáltatás. Ez a szolgáltatás jobb azoknak a hétköznapi dokumentumfilmek szerelmeseinek, akik nem fogyasztanak sok tartalmat hetente.

Tekintse meg a legjobb webhelyek listáját, ahol ingyenes dokumentumfilmeket streamelhet, ha egyéb díjmentes lehetőségeket keres.

5 NatGeo (a Disney+-on keresztül)

 • Ár:
  7,99 USD/hó a Basic | 13,99 USD/hó a prémiumért

 • Elérhetőség:
  Globális (kivéve Észak-Korea, Jemen, Ukrajna, Irán, Oroszország, Szíria, Kína, Fehéroroszország)

 • Ingyenes próbaverzió:
  N/A

Ha rendelkezik Disney+-előfizetéssel, a fantasztikus dokumentumfilmek és sorozatok katalógusához férhet hozzá. Ennek az az oka, hogy a Disney+-előfizetésed hozzáférést biztosít a következőhöz National Geographic tartalom külön költség nélkül. Akár az ókori Egyiptomról szeretnél tanulni, akár természetismereteidet szeretnéd feltölteni, akár a NatGeo egyik hírhedt reality-sorozatát szeretnéd élvezni, a Disney+ jó választás.

A NatGeo mellett a Disney+ összes többi tartalmához is hozzáférhet, beleértve a Star Wars és Marvel franchise-ból származó tévésorozatokat és filmeket.

A Disney+ felülete hasonló a Netflixéhez, de ne feledje, hogy kifejezetten a streaming szolgáltatás NatGeo részét fogja használni, így a Disney+ menüopcióinak valamelyikére, például az eredetire vagy a sorozatra kattintva megjelenik az összes kínált tartalom, nem csak a NatGeoé. Ha ez frusztrálónak hangzik, lehet, hogy jobban jársz egy csak dokumentumfilmes platformmal.

6 DocPlay

 • Ár:
  7,99 USD/hó | 79,99 USD/év

 • Elérhetőség:
  Ausztrália és Új-Zéland

 • Ingyenes próbaverzió:
  14 nap

DocPlay egy kevésbé ismert dokumentumfilm szolgáltatás, de még ne írja le, ha Ausztráliában vagy Új-Zélandon él. Ezen a platformon nagyszerű dokumentumfilmek széles skálája található, amelyek olyan témákat ölelnek fel, mint a politika, a háború és a történelem. Még a bor és a sör készítésének módját is megismerheti, vagy akár bepillanthat a sushi csodálatos világába. Ezen a platformon található néhány fantasztikus dokumentumfilm a gyakoribb tartalom mellett, ha valami szokatlanabb dologra szeretné oktatni magát.

7 History Vault

 • Ár:
  4,99 USD/hó

 • Elérhetőség:
  MINKET

 • Ingyenes próbaverzió:
  7 nap

Ha rajongója vagy a Történelmi csatorna, akkor a History Vault streaming szolgáltatás kiválóan megfelelhet az Ön számára. A History Vault segítségével az előzmények csatornán megjelenő összes tartalmat az Ön kényelmének megfelelően streamelheti.

Akár az amerikai történelemről, a háborúról és a politikáról, akár az ősi civilizációkról szeretne tanulni, a History Vault mindent megtalál. Ha titokzatosabb órát keres, még az UFO-elméletekről, a kémkedésről és a titokzatos barlangokról is tájékozódhat.

Akár történelemrajongó, akár tudományrajongó vagy, akár a természet szerelmese, a fenti streaming szolgáltatások az egyik legjobb helyek az oktatási tartalmak megtalálásához, legyen az ingyenes vagy felár ellenében. Soha nem késő elkezdeni tanulni a körülötted lévő világról!

  A „Nézés folytatása” eltávolítása a Netflixen