A 6 legjobb SMS-alkalmazás Androidra

Ha nem tetszik az alapértelmezett szöveges üzenetküldő alkalmazás Android-eszközén, rendkívül egyszerűen módosíthatja. Rengeteg nagyszerű alternatíva létezik, és az Android testreszabható természetének köszönhetően egyszerűen át lehet váltani. Vessünk egy pillantást a legjobb alternatív SMS-alkalmazások közül néhányra.

1. Üzenetek

Nos, ez egy alternatív alkalmazás az Ön számára, de lehet, hogy nem. Ennek az az oka, hogy bizonyos Android-eszközökön a Messages az alapértelmezett szöveges üzenetküldő alkalmazás, például a Motorola eszközök vagy a Google Pixels.

Azonban néhány más gyártó, például a Samsung, saját Androidos felületükön előre telepített saját szöveges üzenetküldő alkalmazással szállítja készülékeit. Ha éppen ebben a hajóban ül, érdemes lehet kipróbálnia a Google Messages alkalmazását.

Nem ez a leginkább testreszabható szöveges alkalmazás, de olyan egyszerű és stabil, mint amilyennek jönnek. Véletlenszerűen új színt rendel minden szöveges beszélgetéshez, és támogatja a matricákat, valamint támogatja az RCS üzenetküldést, és kiszűri a spameket. Természetesen nincsenek hirdetések vagy alkalmazáson belüli vásárlások. Ez az alkalmazás leginkább azoknak való, akik valami olyasmit szeretnének, ami egyszerűen működik.

Letöltés: üzenetek (Ingyenes)

2. Impulzus SMS

A Pulse SMS a testreszabhatóság és az egyszerűség csodálatos keveréke. Itt megtalálja a legjobb tulajdonságokat, valamint a pompás Material Design megjelenést.

Módosíthatja az üzenetbuborékok kinézetét, egyéni színeket állíthat be a teljes alkalmazáshoz vagy az egyes beszélgetésekhez, ütemezheti a szöveges üzeneteket, a feketelistás számokat, archiválhatja a beszélgetéseket, és késleltetheti a küldést, ha a küldés után néhány másodperccel szeretné törölni a küldést.

  Fordítsa le a szöveget, és keressen szódefiníciókat menet közben a lebegő fordítóval

És ez csak az ingyenes verzió (amelyben még hirdetések sincsenek). Az alkalmazáson belüli vásárlással számos más platformról küldhet és fogadhat üzeneteket. A Pulse Chrome-alkalmazással, Chrome-bővítménnyel, webes üzenetküldővel, Firefox-bővítménnyel, Android TV-alkalmazással, Android-táblagép-alkalmazással és Android Wear-alkalmazással rendelkezik. Ha iPhone-szerető barátai valaha is azzal kérkednek, hogy az iMessage üzenetet küldhet nekik a Mac-en, csak meséljen nekik a Pulse-ról.

Ez a szolgáltatás 59,99 dollárba kerül egy életre szóló bérletért, vagy előfizethet egy hónapra vagy évre. De még a bárhonnan érkező üzenetküldési funkciók nélkül is egy szilárd, teljes értékű üzenetküldő alkalmazás.

Letöltés: Pulse SMS (Ingyenes, előfizetéssel)

A Textra már egy ideje létezik, de kecsesen fejlődött. Tartalmazza a Textra Botot, ha néhány kérdést szeretne feltenni neki az alkalmazással kapcsolatban, de ezen kívül rengeteg testreszabási funkciót kínál egy gyors csomagban. Még az emoji stílusát is szerkesztheti az alkalmazásban, így iOS-stílusú hangulatjeleket is használhat.

Személyre szabhatja a beszélgetéseket egyenként, vagy egyszerre több csevegést is szerkeszthet. Ha akarja, közvetlenül hívhat embereket az SMS képernyőről, vagy átugorhatja az egymásnak elküldött fényképeket és videókat. A Textrával nem sok mindent ne tehetsz.

Annak ellenére, hogy teljesen ingyenes alkalmazásnak tűnik, a Textra valójában egy 14 napos hirdetésmentes próbaverziót indít el. Ezt követően folytathatja a hirdetéseket, vagy frissíthet Pro-ra egyszeri fizetésért. A Pro verzióra való frissítéssel prémium szöveges üzeneteket küldhet bármelyik ismerősének.

Letöltés: SMS szövege (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

4. Chomp SMS

A Chomp SMS-t ugyanazok az emberek hozták neked, akik a Textrát készítették. Hogy miért készítettek két nagyon hasonló szöveges alkalmazást, azt bárki találgatja, de a Chomp is remek választás. Nincs Textra Bot, de szinte az összes többi funkció létezik: témák, hangulatjel-stílusok, egyéni beszélgetések szerkesztése, ütemezett üzenetek, feketelista és még sok más.

  Elemcsere az Oculus Controllerben

A Chomp SMS használatában az a jó, hogy nincs korlátozás az ütemezett üzenetekre. Azonban nem javasoljuk a Chomp használatát tömeges üzenetek küldésére, mivel az üzenetek időnként késnek. Ehelyett használja az ajánlott Android-alkalmazások egyikét az SMS-ek tömeges küldéséhez.

Összességében ez egy meglehetősen megbízható lehetőség azok számára, akik csak személyre szabottan szeretnének. Csakúgy, mint a Textra esetében, a Chomp SMS egy bizonyos ponton elkezdi megjeleníteni a hirdetéseket, vagy arra kéri Önt, hogy fizessen egy kis alkalmazáson belüli vásárlást a folytatáshoz.

Letöltés: Chomp SMS (Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlás lehetséges)

5. Hangulat SMS

A Mood SMS minden bizonnyal a legkülönlegesebb a csoportban. A témák elvadulnak a Moodban, a beállítások menü színes és pezsgő, a billentyűzeten pedig animált iOS-stílusú hangulatjelek találhatók. Ez egy eklektikus és egyedi élmény, amely nem mindenkinek szól, de néhánynak pont megfelelő lesz.

Rengeteg téma közül választhat, néhány üzenetet elrejthet egy privát dobozban, vannak kis Chat Head-szerű értesítések, támogatja a soron belüli GIF-eket és YouTube videókat, és ugyanúgy testreszabható, mint az összes többi alkalmazás ezen. lista.

Egy dedikált hangulatjel bolttal is rendelkezik, ahonnan ingyenes emojikat tölthet le, vagy alkalmazáson belül vásárolhat a prémium hangulatjelek feloldásához. Emellett havi előfizetéssel vagy egyszeri fizetéssel további funkciókat is kinyithat, például prémium témákat, üzenettitkosítást, biztonsági mentést és visszaállítást, valamint azt a lehetőséget, hogy egyszerre megszabaduljon az összes hirdetéstől.

Egy különleges, rendkívül testreszabható üzenetküldő alkalmazáshoz válassza a Mood SMS-t.

  A gyorsítótár és a cookie-k törlése a Mozilla Firefoxban

Letöltés: Hangulat SMS (Ingyenes, előfizetéssel)

6. Handcent Next SMS Messenger

A Handcent Next SMS Messenger mindent megtesz, amit egy modern üzenetküldő alkalmazástól elvárhat. A beszélgetéseket kedvencként jelölheti meg, archiválhatja és feketelistára teheti őket, módosíthatja az alkalmazás témáját, biztonsági másolatot készíthet a csevegésekről, ütemezheti az üzenetek küldését, rögzítheti a beszélgetéseket a tetejére, és parancsikonokat hozhat létre hozzájuk a Kezdőképernyőn stb.

Az alkalmazás felhasználói felülete bevallottan nem a legjobb, de a Next SMS Messenger bőven pótolja ezt a kiterjedt funkciókészletével. A Handcent Anywhere-nek köszönhetően pedig szinkronizálhatja csevegéseit, és elérheti azokat telefonon, számítógépén és okosóráján.

Kedveltük a Vezetési mód funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan válaszoljon a szöveges üzenetekre, hogy ne vonja el figyelmét vezetés közben. A Biztonsági központ menü megmutatja, hogyan javíthatja az alkalmazás biztonságát és védheti meg csevegéseit.

Vegye figyelembe, hogy az alkalmazás számos funkciója csak akkor használható, ha be van jelentkezve egy Handcent-fiókba, ezért előfordulhat, hogy létre kell hoznia egyet. Feliratkozhat egy évi 5,99 dolláros tagságra is, hogy megszabaduljon a hirdetésektől, és más prémium előnyökhöz jusson.

Letöltés: Handcent Next SMS Messenger (Ingyenes, előfizetéssel)

Melyik a legjobb Android SMS-alkalmazás?

Előfordulhat, hogy az Ön számára legmegfelelőbb SMS-üzenetküldő alkalmazás nem működik a legjobban valaki más számára, és ezek többsége egyébként is hasonló testreszabási lehetőségeket kínál.

A Google Üzenetek alkalmazását ajánljuk Önnek, ha nincs szüksége különleges funkciókra, a Mood SMS-t, ha testreszabást szeretné, és a Pulse SMS-t és a Handcent Next SMS-t mindenki másnak. Ha azonban még több funkcióra van szüksége, érdemes inkább olyan üzenetküldő alkalmazásokat kipróbálnia, mint a WhatsApp vagy a Telegram, amelyek az interneten keresztül küldenek üzeneteket.