A 6 legjobb könyvelési partnerprogram támogatásra és pénzkeresetre

Tudja, hogy vannak olyan számviteli társult platformok, amelyekre figyelni lehet? Ha nem, segítünk a listában.

Az affiliate marketing a marketingesek többsége számára a kedvenc bevételi mód. Pénzt kell szerezniük a blogjukból, és jól járnak, hogy passzív jövedelmet szerezzenek. A legjobb dolog az, hogy a társult programokkal nincs vesztenivaló.

Vannak pénzügyi társult programok is, amelyek segítségével a blogjaikból pénzt szerezhet. A pénzügyekkel kapcsolatos témákról író bloggerek vagy kiadók kiválaszthatják a megfelelő programot, jelentkezhetnek rá, és jóváhagyást kaphatnak. A végső jóváhagyás után megkezdhetik a marketinget az irányelvek szerint.

Ön szerint rémálom a megfelelő könyvelési partnerprogram kiválasztása?

Nos, nem lesz frusztráló, ha tudja, hogyan és hol kezdje el. Íme néhány számviteli társult program, amellyel pénzt kereshet.

ZarMoney

ZarMoney egy felhő alapú könyvelési és számviteli megoldás. Vállalati szintű funkciókkal rendelkezik, amelyek különböző szempontokat fednek le, mint például a számlázás, az online fizetések, a számlázás, a banki kapcsolatok és a forgalmi adó.

Ha ezt a megoldást ajánlja közönségének, akkor 60 USD-ig terjedő jutalékot kap a fizetett regisztrációkért és 10 USD-t az ingyenes regisztrációkért. Társprogramjuk a legjobb konverziós aránnyal rendelkezik, összehasonlítva más hasonló megoldásokkal.

  Hogyan ellenőrizheti az internethálózat sebességét az Ubuntuban

Melio

Melio az egyik legjobb szállítói és követelési megoldás a piacon.

A nemzetközi fizetések, a hitelkártyás fizetés lehetőségével – még az azokat el nem fogadó szállítóknak is, és még sok minden mással – nem csoda, hogy napról napra egyre többen regisztrálnak.

Most már be is fizethet belőle. A Melio 500 dollárt kínál minden könyvelőnek/könyvelőnek, aki csatlakozik, és 200 dollárt minden vállalkozásért. Ez elég nagy pénzjutalomhoz vezet. Vessen egy pillantást arra, hogy mennyit kereshet velük affiliate program oldala.

Zsálya

Zsálya tele van olyan funkciókkal, amelyek a költségkövetés, a számlázás és a jelentéskészítés körül forognak.

Kiválóan alkalmas szabadúszóknak és önálló vállalkozóknak, akik csak most kezdik önállóan, és keresik a megfelelő eszközt az összes könyvelési feladat elvégzéséhez. Meglehetősen megfizethető, és kényelmessé teszi, mivel elérhető az internetről, iOS és Android eszközökről.

A Sage jutalékot fizet minden ingyenes próbaverzióért és eladásért, amely az Ön ajánlásaiból származik. Az ingyenes próbaverziókért 5 USD-t, az eladási konverziókért pedig a teljes összeg 7%-át kapja.

A 30 napos sütikre vonatkozó szabályzatot követik, és szabadságot adnak Önnek, hogy válasszon a különféle pénznemek közül, amelyekben szeretné kiküldeni a jutalékait.

Bevételeit minden késedelem nélkül közvetlenül a bankszámlájára küldjük, ezzel is bizonyítva, hogy a társult programjuk ugyanolyan pontos, mint a szolgáltatásuk.

  Javítás a tálcán, kattintson a jobb gombbal Nem működik

QuickBooks

Vállalkozásoknak és egyéni könyvelőknek kiváló, QuickBooks többek között nyomon követheti a kiadásokat, a banki egyeztetést, és figyelemmel kísérheti a pénzügyi beszámolókat.

Közönsége meg fogja köszönni, hogy ezt a szolgáltatást nekik ajánlotta, még inkább azért, mert partnerként különleges kedvezményeket biztosíthat számukra. Linkeket és bannereket használhat szolgáltatásuk népszerűsítésére, és akár 40%-ot is kereshet minden sikeres eladásból.

Zoho könyvek

Ideális választás kisvállalkozások számára, Zoho könyvek egy intuitív felhő alapú könyvelő szoftver, amely könnyedén kezeli az összes számviteli követelményt.

Feliratkozhat a Zoho leányvállalatára, és reklámozhatja közönsége számára ezt a rendkívül hasznos számviteli szoftvert jutalékok fejében minden minősített eladásért.

Nem korlátozza az eladások számát és azt, hogy mennyit kereshet egy hónapban. Ezenkívül nincs minimális értékesítési követelmény. Azonnal elkezdheti használni a rendelkezésre álló marketingeszközöket, és közvetlenül PayPal-számlájára kaphatja a kifizetést.

FreshBooks

FreshBooks egy kettős könyvviteli szoftver, amely támogatja a számlákat, becsléseket, időkövetést, költségeket, projekteket és sok mást szabadúszók és bármely vállalkozás számára.

Sokkal több van benne, amit a közönség szívesen kipróbál. Regisztrálhat partnerként, és elkezdheti terjeszteni az igét akár 200 USD jutalékért eladásonként.

A beállítás és a futtatás minimális erőfeszítést igényel, különösen a magas konverziót biztosító előre elkészített promóciós anyagok esetén.

  Hogyan hozhat létre dinamikusan meghatározott tartományt az Excelben

A FreshBooks társult programjának legjobb része az, hogy akár 10 dollárt is fizetnek még az ingyenes próbaverzióra való regisztrációért is. Emellett minden kattintás után 120 napos cookie-időszakot is igénybe vehet, hogy maximalizálja bevételeit.

Következtetés 👩‍🏫

Ezek a legjobb könyvelési társult programok, amelyek segítségével sok erőfeszítés nélkül pénzt kereshet. Sok dolgot kell szem előtt tartania az affiliate marketing során. Ezért feltétlenül olvassa el a feltételeket, valamint azt, hogy azok milyen előnyökkel járhatnak Önnek. Most, hogy minden készen áll, merüljön el a könyvelési társult programokban, és kezdjen el keresni. 💰

Érdemes lehet olvasni a Best chat és helpdesk társult programjairól is.