A 17 legjobb Minecraft szerver hosting szolgáltatás mindenki számára [2023]

A videojátékok iránti őrület soha nem szűnik meg.

Különösen akkor, ha egy halálos vírus szabadul, és kénytelenek vagyunk a házunkban maradni. A videojátékok nagyszerű módja annak, hogy munka nélkül is élvezze az idejét.

A rendelkezésre álló videojátékok tengerével a Minecraft megkülönbözteti magát a többitől az interaktív kínálatnak köszönhetően, amely leköti az embereket, valamint a Minecraft Server Hosting kényelmét.

Mondhatnánk, a Minecraft olyan, mint ennek a generációnak a Super Mario-ja.

Vessünk egy fényt erre az érdekes és népszerű játékra.

Mi az a Minecraft hosting szerver?

A Minecraft nem csak egy videojáték; ez sokkal több. Ez egy kalandjáték, más néven homokozó videojáték, amelyet a svéd fejlesztő, Markus Persson és a Mojan Studios készített. A videojáték 2011-ben jelent meg, és azóta a népszerűsége exponenciálisan nőtt.

A Minecraft lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több blokkot bányászzanak, amelyekkel 3D-s konstrukciókat építhetnek, ahogy akarnak. Rengeteg játékmódot kapsz – harci mód, felfedező mód, építési mód vagy különböző módok kombinációja.

Kimutathatja kreativitását a felfedezés, az erőforrások gyűjtése, a kockák elkészítése és a harc közben. Verge A jelentés szerint a Minecraft 200 millió példányban kelt el, és több mint 126 millió aktív játékosa van.

A Minecraft eszközön való élvezetéhez dedikált és biztonságos szerverre van szükség a játék jobb irányításához és a nagyobb testreszabási lehetőségekhez. Lehetővé teszi többjátékos játékmódok fogadását is anélkül, hogy kimerítené számítógépes erőforrásait.

Ezért jobb egy speciális Minecraft szerver hosting platformot választani, mint saját kezűleg építeni.

Sok játékos szeret egyedül játszani a Minecraftot. A Minecraft multiplayer azonban átjárót nyit a kreatív lehetőségek új világába, amelyet „csak” tárhelyszerveren élvezhet.

Egyszerűen fogalmazva: egy tárhelyszerver sok játékost hoz ugyanabba a Minecraft világba, hogy szövetségeket alkossanak, amelyek együtt építkezhetnek, háborúzhatnak, és bármi mást tehetnek. Néhány ilyen tárhelyszervernek több ezer aktív játékosa van bármikor.

Ezek a gépek úgy vannak beállítva, hogy a legjobb többjátékos élményt nyújtsák a globálisan elkülönült játékosállomány számára.

Az ilyen szerverek előre telepítve vannak olyan eszközökkel, amelyekkel könnyen telepíthetők a modok, kezelhetők a lejátszóhelyek, biztonsági mentések készíthetők, és biztonságot nyújthatnak a külső zavarokkal, például a DDoS-támadásokkal szemben. Emellett a legtöbb Minecraft tárhelyszerver-szolgáltató kiváló rendelkezésre állási garanciát vállal, és az iparágvezető hardverrel világszerte fenntartja jelenlétét.

Bár mindig tárolhat egy szervert a személyes hardverén, az közel sem lesz olyan erős. Sőt, játékidőd nagy részét szerveradminisztrációval töltöd. Ez az oka annak, hogy ezek a szerverek nagyszerűek a gyakorlati többjátékos élményhez, ha előfizetést bármikor lemondhatsz.

Hogyan válasszuk ki a legjobb Minecraft hosting szervert?

Van néhány tényező, amelyet figyelembe kell vennie, mielőtt kiválaszt egy Minecraft gazdagépet.

❇️ Helyszín: A helyet tartanám a legfontosabb tényezőnek, mert a gazdagéptől való nagy távolságok közvetlenül magas késleltetést jelentenének, ami késleltetett játékmenetet jelent. Tehát nézze meg a szerver helyét, és válassza ki a legközelebbi lehetőséget, figyelembe véve az összes játékost.

❇️ Játékosok száma: Egy másik átalakítási lehetőség lehet a játékosok megengedett száma, mivel az ilyen házigazdák korlátozottan játszhatnak együtt. Ez főként a teljesítmény korlátaira vezethető vissza, és ha egy bizonyos számú játékosnál több van, az nem optimális élményt eredményezhet.

❇️ Bővítmények: Szinte minden többszereplős játékos egyéni térképeket és modokat keres, hogy megtapasztalhassa az egyedi Minecraft játékmenetet. Azonban nem minden szerver teszi lehetővé ezt a rugalmasságot. Ezért ellenőrizze, hogy a szerver támogatja-e a Minecraft-módosítást, vagy jobb esetben rendelkezik-e egy kattintással történő telepítési és frissítési lehetőségekkel a zökkenőmentes játékhoz.

❇️ Biztonsági mentés és visszaállítás: A Minecraft létrehozása időt és türelmet igényel. Ez azt jelenti, hogy nem akarja elveszíteni az egészet egy technikai hiba miatt, ami a legjobb házigazdákkal is megtörténhet. Ezért gondosan ellenőrizze az automatikus biztonsági mentést és az egykattintásos visszaállítási funkciót.

❇️ Értékelések és vélemények: Még az összes kutatás után is láthatja, hogy a legtöbb Minecraft gazdagép hasonló funkciókészletet kínál, és egyetlen szolgáltatónál sincs semmi úttörő dolog. Ebben az esetben a jelenlegi és korábbi felhasználók értékelései hasznosak lehetnek. És bár a legtöbben a Trustpilothoz fordulnak, azt is javaslom, hogy érdeklődjön a Reddit közösségnél.

❇️ Pénzvisszafizetés: A következő funkció, amelyet keresni kell, egy tisztességes „kérdések nélküli” pénz-visszafizetési garancia, amely legalább 24 órás játékidőt tesz lehetővé. Ez azért fontos, mert a vélemények „beültethetők”, és soha nem lehet tudni a másik Redditor hitelességéről.

Ráadásul belülről is megtapasztalhatod: a felhasználói felületet, a játékmenetet, a szerver erősségét, támogatását stb. A próbaverzió mindenről a legjobb „áttekintést” adhatja, és pénz-visszafizetési politikát is alkalmazhatsz, ha a dolgok nem működnek. ‘t work out egy jó kiegészítés.

❇️ Egyéb: A funkciók listája meglehetősen hosszú lehet. Hozzáadhat például rendelkezésre állási garanciát, DDoS-védelmet, prémium hardvert stb. A valós élmény azonban mindegyiket felülmúlja. Következésképpen az egyetlen dolog, amire szüksége van, hogy válassza a próbaverziót, és ellenőrizze, hogy egy adott szervergazda megfelel-e az Ön számlájának.

Ne csak a szavaknál maradjon; olvass tovább, hogy megtudd, miért.

Javított teljesítmény 💯

Senki sem akar játszani egy lomha játékhálózaton.

Egy speciális szervertárhely mellett nem kell aggódnia az eszközön futó egyéb alkalmazások miatt, amelyek lelassíthatják a játékmenetet. Ezenkívül ez nem befolyásolja az erőforrás-felhasználást. Így megszakítás nélkül élvezheti a játékmenetet.

Jobb irányítás 🎮

Ha a játékról egy robusztus szerver gondoskodik, akkor jobb a játékszabályozás. A Minecraft fejlesztői különböző modokat és szoftverbővítményeket építettek a megjelenés, az eszközök és fegyverek, lények és karakterek, valamint egyéb játékfunkciók javítására. A játékban megtartani kívánt összes funkciót vezérelheti, és a kívánt módon testreszabhatja.

Fokozott adatvédelem és biztonság 🔐

Sok tárhelyszolgáltató felhatalmazza Önt egy vezérlőpanellel, amellyel vezérelheti a szervert, hogy korlátozza, ki léphet be a szerverére. Így nagyobb magánéletet élvezhet, és gond nélkül élvezheti a játékot.

Teljes hálózati védelmet is kap az olyan online támadások mérséklésére, mint a DDoS. Így az adatok kockáztatása nélkül élvezheti a biztonságos hálózatot.

Nagyobb üzemidő és alacsony késleltetés 👍

A speciális tárhelyszolgáltatók globális adatközpontokkal rendelkeznek. Így szerverét a közeli adatközpontban tárolja a hosszabb üzemidő és az alacsony késleltetés érdekében. Sokuk biztonsági mentést is biztosít a szerverről, hogy megőrizze adatait arra az esetre, ha bármi baj történne.

Eszköz erőforrásainak megtakarítása 👨‍💻

Nagy teljesítményű CPU-kat és SSD-ket kínálnak a tárhelycsomagban. Így nem fogynak ki az eszköz erőforrásaiból, ami a számítógép lelassításával hatással lehet játékteljesítményére.

Most nézzünk meg néhányat a legjobb Minecraft szerver hosting szolgáltatók közül, akik segíthetnek megsokszorozni a játékélményt.

ScalaCube

Minecraft szervertárhelyet keres elérhető áron?

  Telefon, Mac vagy PC tükrözése Fire TV Stickre

ScalaCube tud segíteni!

Kezdje azzal, hogy egyetlen kattintással több mint 1000 egyedi modpackot telepít, és azonnal állítsa be szerverét. Támogatja a kiszolgálókat, beleértve a Standard, PaperMC, Spigot, FTB és más szervereket. Választhatsz egyéni Modpack-et a Forge segítségével, és 13 minijátékhoz férhetsz hozzá, köztük a SkyWars, a TnTRun, a Sponge, a HungerGames, a BuildBattle stb.

A vezérlőpanel lehetővé teszi egy Minecraft indító és egy egyéni forge szerver létrehozását, valamint a szerver és a mod lista szerkesztését. Módosíthatja az indító kialakítását is, és engedélyezheti, hogy játékosai az indítón keresztül csatlakozzanak a szerverhez.

A vezérlőpult olyan alkalmazásokkal van felszerelve, mint a PHP, MySQL és Apache, az SSH, FTP hozzáférés és a PHPMyAdmin mellett. Szervereik Ubuntun futnak. Szerver ROOT hozzáférést is biztosítanak.

Adatközpontjaik különböző kontinenseken találhatók, beleértve Észak-Amerikát, Európát és Ausztráliát, és rugalmasan választhatja ki a helyéhez legközelebb eső szervert. Ezért csökkenti a késleltetést, és gyorsabban érheti el a szervert a hihetetlen játékélmény érdekében.

A ScalaCube DDoS védelmet és automatikus biztonsági mentéseket is biztosít az adatok visszaállításához. Ingyenes aldomaint kínálnak, így minden játékos könnyen csatlakozhat a szerveréhez.

Apex Hosting

Minecraft szerver létrehozása az Apex Hosting segítségével egyszerű és megfizethető. Csak ki kell választania a kiszolgáló verzióját és méretét, és ők percek alatt gondoskodnak a szerver üzembe helyezéséről. Ezenkívül bármikor rugalmasan módosíthatja a csomagot és a kiszolgáló verzióját.

Az Apex Hosting egy könnyen használható vezérlőpulttal rendelkezik – Multicraft, amely videokalauzokból áll. Számos módosítást hajtottak végre, amelyek egyszerűvé tették fiókja ellenőrzését. Itt könnyedén elérheti a konzolt, szerkesztheti a konfigurációkat, kezelheti a fájlokat, módosíthatja a szerver verzióját stb.

Az 1-kattintásos Modpacks segítségével azonnal telepítheti a legjobb bővítményeket. Xeon CPU-kat és nagy sebességű SSD-ket kínálnak a nagyobb tranzakciófeldolgozó rendszerhez (TPS), valamint a folyamatosan elérhető késésmentes szerverekhez.

Az Apex Hosting csúcsminőségű csupasz fém szervereket és Tier-3 adatközpontokat használ a legjobb videojáték-élmény biztosítása érdekében. Világszerte 18 adatközpontjuk van, hogy a Java és a Bedrock Edition lejátszók számára alacsonyabb késleltetést biztosítsanak. Szervereik nagy teljesítményű és legújabb hardvert használnak, ami 99,9%-os rendelkezésre állást biztosít.

Élvezze a játékokat védett környezetben, mert az Apex Hosting DDoS védelmet nyújt, hogy megvédje szerverét a támadásoktól. Akár 300 Gbps sebességű DDoS támadásokat is képes mérsékelni, hogy megvédje szerverét és IP-címét. Ezenkívül automatikus biztonsági mentést kap az adatok megőrzéséhez.

Az Apex Hosting ingyenes aldomainnevet tartalmaz, amelyet a szerverével együtt használhat, így nincs szükség dedikált IP-címek vásárlására. Ezenkívül MySQL- és FTP-támogatást kap, használhat Sponge-ot, Bukkit-et, Spigot-ot vagy Papert, játszhat olyan bővítményekkel, mint a Word Edit, az Essentialsx stb., játszhat minijátékokkal és térképeket generálhat.

Sparked Host

Saját Minecraft szerverének üzemeltetése szórakoztatás vagy üzleti célokra nehéz lehet. Ezért ismerjük fel mi itt, a etoppc.com-nél Sparked Host mint az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás.

Miután megvásárolt egy szolgáltatást, amely már havi 1,00 USD-tól kezdődik, a szerver automatikusan beállítja Önt. Innentől azonnal elkezdheti a játékot a Minecraft kliensén keresztül, vagy folytathatja a szerver beállítását tetszés szerint modpackkal vagy bővítményekkel. Nem számít, mit választ, tapasztalatunk az, hogy képzett ügyfélszolgálati csapatuk mindig készen áll, hogy segítsen.

Tehát miért ajánljuk a Sparked Host-ot?

Nos, ez egy tökmindegy. Ők a legjobb pénzért! Szervereik iparágvezető hardvert használnak, ami azt jelenti, hogy az Ön projektje, akár csak most indul, akár nagy játékosbázissal rendelkezik, hibátlanul fog futni a platformjukon. Csak győződjön meg arról, hogy az igényeinek megfelelő tervet választotta. Ezen túlmenően elképesztő erőforrásokkal és dokumentációval rendelkeznek, hogy gyorsan fel tudjanak állni és futni tudjanak.

Még mindig vannak fenntartásai: a szerver elindítása nagy feladat. Nem kell hinni nekem, hogy elmondjam, milyen nagyszerű a Sparked Host. Amikor írok, 4,6/5 csillagot értékeltek a Trustpiloton! Nem csak ez, de a Sparked Host garantálja a „99,99%-os hálózati” üzemidőt, különben kárpótolja Önt a szolgáltatásuk időbeli visszafizetésével vagy a pénzvisszafizetéssel. Az ehhez hasonló értékelésekkel és ígéretekkel nem lehet hibázni, ha tőlük vásárol.

Havoc házigazda

Élvezze a páratlan játékteljesítményt a vállalati szintű hardverrel Havoc házigazda. Minden előfizetés az Intel Xeon vagy AMD Ryzen processzorok legújabb generációját és Intel U.2 NVMe SSD-ket kínál a késésmentes Minecraft többjátékos munkamenetekhez.

Emellett az egyik leggyorsabb szerverkiépítést is elérheti, a fizetés kézhezvételétől számított 30 másodpercen belül az egész iparágban. Emellett a Host Havoc támogatja az összes mod-csomagot, és az automatikus mod-telepítőjük gondoskodik arról, hogy a Minecraft a legteljesebb móka maradjon.

A Host Havoc integrálja az automatikus biztonsági mentéseket is, hogy ne veszítse el a játék előrehaladását. Ezenkívül FTP-hozzáférést kap a Minecraft-szerver teljes vezérléséhez. És mivel az internetes robotok túlterhelhetik a játékszervereket, a Host Havoc robusztus DDoS védelmet kínál a zavartalan szórakozás érdekében.

Egy másik jó dolog, hogy a Host Havoc szabad kezet ad, hogy annyi játékost vegyen fel, amennyit csak akar. Ennek ellenére jelzik az optimális játékteljesítmény érdekében ajánlott játékosok számát.

10 globális adatközponttal és 99,9%-os rendelkezésre állási garanciával a Host Havoc nem hagy kívánnivalót maga után. A 24 órás humán támogatás 15 percnél rövidebb átlagos válaszidejével valósul meg, és igazi bajnok lesz mindenki számára, aki megbízható Minecraft szervertárhelyet keres.

Végül minden előfizetés 72 órás pénz-visszafizetési garanciát élvez, hogy minden második gondolat nélkül tesztelje a vizeket.

GPORTAL

GPORTAL Minecraft szervereket kínál verhetetlen áron, azonnali telepítéssel és Ram-alapú szervermodelltel. Már a foglalás során kiválaszthatja kedvencét több mint 250 modpack közül, és a modpack-et előre telepítheti a szerverére. Nincs szükség szükségtelen vagy bonyolult beállításokra.

Ha saját beállításait szeretné elvégezni, könnyen használható webes felületük minden szükséges szabadságot kínál. Ingyenes FTP és MySQL hozzáférést is kap.

Amikor a szerverfelhasználók védelméről van szó, semmit sem bíznak a véletlenre. Kifejlesztették a DDoS védelmét, és kombinálták a partner Corero védelmét.

SLA-nként 99,9%-os rendelkezésre állást kínálnak a hálózati és adatközponti műveletekhez, amit úgy biztosítanak, hogy két külön létesítményt tartanak fenn minden nagyobb helyen, vagyis két különálló adatközpontot. Ezek gyűrűs kapcsolaton keresztül működnek, és egy további hálózati hub is támogatja őket. A GPORTAL hálózatot és adatközpontokat saját maguk üzemeltetik.

Abban az esetben, ha egy problémára vagy kérdésre választ kell adni, a hét minden napján, 24 órás támogatást kínálnak telefonon, jegyen, fórumon, wikin és e-mailen keresztül. Te élvezed a játékot, a többiről ők gondoskodnak.

BisectHosting

Két szervertulajdonos 2012-ben indította el a BisectHosting szolgáltatást, hogy az iparág legegyszerűbb és legjobban támogatott Minecraft szervertárhelyét biztosítsa.

Számos Minecraft szervertípus, beépülő modul és mod miatt a Minecraft szerverek üzemeltetése rendkívül leterheltté és bonyolulttá válhat az új felhasználók számára. Emiatt a BisectHosting az első naptól fogva a gyors és hozzáértő támogatásra helyezi a hangsúlyt a jegyek gyors átfutási idejével éjjel-nappal, lehetővé téve, hogy több időt töltsön barátaival a kiszolgáló hibaelhárítása helyett.

Szerver megvásárlásakor több száz előtelepítési lehetőség közül választhat, mint például a Vanilla, Paper, Spigot, Forge különféle verziói, valamint több száz elérhető és naprakész modpack a CurseForge, FTB, Technic és másoktól. . Ha később meggondolja magát, az nem probléma, mivel a szerveren futó elemek bármikor gyorsan kicserélhetők.

  6 módszer az Amazon Echo használatára, hogy aludjanak a gyerekek

Fizetés után a szerver azonnal beáll, és hozzáférést kap a BisectHosting nagymértékben testreszabott vezérlőpultjához, amely magában foglalja az automatizált modpack frissítéseket, a drag and drop fájlkezelőt és sok más eszközt, amelyek segítségével könnyedén elvégezheti a bonyolult feladatokat. A hatékony felhasználókat olyan szolgáltatások is lenyűgözik, mint a böngészőn belüli konfigurációs szerkesztő és a testreszabható teljes szervermentés.

A világszerte 17 Minecraft szerverrel biztosan megtalálja a tökéleteset az alacsony késleltetésű játékhoz Önnek és barátainak.

Közömbös brokkoli

Közömbös brokkoli egy játékosközpontú szerver hosting cég. Egyedi vezérlőpultjukkal és Discord-integrációjukkal egyszerűvé teszik Minecraft szervereinek üzemeltetését. Viszonylag újak a jól bevált Minecraft tárhelyen, különös tekintettel a minőségi ügyfélszolgálatra.

A közömbös Broccoli kétnapos ingyenes próbaverziója és egy kattintással történő beállítása azt jelenti, hogy nem árt kipróbálni őket. Elkezdheti a Redstone áramkörök készítését és a birkák nyírását a szerveren, mielőtt elő kellene vennie a hitelkártyáját.

A modpackok telepítése néha fájdalmas lehet, de a lehető legegyszerűbbé akarják tenni. Ha bármilyen problémába ütközik, Discordon vagy e-mailen keresztül elérheti a támogatási személyzetüket, és segítenek beállítani az RLCraftot, az FTB-t, a Pixelmon-t vagy bármilyen modot, amit csak szeretne.

A közömbös brokkoli a legjobb az észak-amerikai és európai játékosok számára, mivel ott vannak a szervereik. 64 GB-os és 128 GB-os gépeik biztosítják, hogy a RAM soha ne jelentsen késést okozó problémát ügyfeleik számára.

Próbálja ki az Indifferent Broccolit, ha barátságos, segítőkész és praktikus szervergazdát keres Minecraft szerverei számára. Kétnapos ingyenes próbaverziót kínálnak, amelyet havi 12 dollár követ egy 2 GB-os Minecraft szerverért.

XGamingServer

Próbáld ki XGamingServer dedikált Minecraft szervertárhely a kockás terep felfedezéséhez, nyersanyagok kinyeréséhez, cikkek, eszközök készítéséhez és szerkezetek építéséhez. Számos oka van annak, hogy miért előnyös az XGamingServer kiválasztása a Minecraft szerverhez:

  • Nincsenek rögzített játékhelyei, mivel a szervert teljesítményre tervezték.
  • A leggyorsabb aktiválási folyamat lehetővé teszi a szerver használatát a megrendeléstől számított 5 percen belül.
  • Az intuitív vezérlőpanel a játékszerverek zökkenőmentes kezelését szolgálja. A panel számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a játékot.

Mi több?

Automatikus felhőalapú biztonsági mentéseket kap a fájlok biztonsága érdekében, egy továbbfejlesztett fájlkezelőt, valamint az SFTP és MySQL adatbázisok egy kattintással történő elindítását. Más szóval, teljes ellenőrzése lesz a szerver felett.

A különböző online játékok és támadási stratégiák különféle sebezhetőségeinek tanulmányozása után az XGamingServer tökéletes védelmet fejlesztett ki a DDoS támadások ellen. Nagy teljesítményű szervereket és rendelkezésre álló gépeket kapsz a többszereplős játékokhoz.

Az XGamingServer Intel i7 6700k/7700k-t használ, amely erőteljes teljesítményt és legalább 15 Mbps sávszélességet biztosít. Ezenkívül az AMD Ryzen 7 3700X-et is használja, amely jobb vezérlést és teljesítményt kínál.

Szerezze meg a szervert mindössze 8 USD/hó áron, és tesztelje a dedikált szervereket két napig.

Shockbyte

A Shockbyte 2013 óta kínál hosting szolgáltatásokat a Minecraft számára, és jó hírnevet szerzett a közösségben. Minden tárhelytervük támogatja a Java és a Bedrock Edition teljes mértékben naprakész verzióját. Telepítse szolgáltatásait 1 kattintással, és élvezze az automatikus frissítést.

A támogatott szerververziók a CraftBukkit, Spigot, Forge, BungeeCord, Sponge, Snapshots és Vanilla, a Bedrock Dedicated Server, NukkitX és PocketMine-MP mellett. Az összes szerver több mod-csomagot támogat, mint például a Feed-The-Beast, az ATLauncher, a Technic és még sok más.

A beállítások elvesztése nélkül módosíthatja terveit, bővítményeit, modjait és szervertípusát. A Shockbyte kompatibilis az MCPE-vel és az MCPC-vel, tartalmaz egy Java verzióváltót, és támogatja az egyéni JAR-t.

A játékmeneted érdekesebbé válik, ha színkódolt konzolt, DDR4 RAM-ot a gyors teljesítményért, Multicraft CP-t, nagy teljesítményű CPU-t és feladatütemezési lehetőségeket adsz hozzá. Ezenkívül korlátlan sávszélességet és SSD-tárhelyet, alacsonyabb késleltetésű, 1 Gbps-os portot, DDoS-védelmet, ingyenes aldomaint és korlátlan bővítőhelyet kap.

Hostwinds

Hostwinds megfizethető Minecraft VPS-tárhelyet kínál, amelyet úgy terveztek, hogy az Ön igényeit tartsa alapvonalnak. Válasszon a különböző CPU-k, különböző tárhelyek, különböző RAM és sávszélesség közül, és vegye át a szerver irányítását. Kiváló minőségű CPU magokat és csúcskategóriás SSD-ket használ a zökkenőmentes játékélmény érdekében.

Szerezzen kifogástalan hálózati teljesítményt a Minecraft Hosting segítségével, amíg leállások vagy késések nélkül játszik. A szerver megrendelése során a megrendeléssel együtt bizonyos funkciókat is kap, például szilárdtestalapú meghajtókat, 99,9999%-os üzemidőt, 1 Gbps-os portokat, egyedi ISO-t, barátságossági garanciát, több helyszínt, vállalati tűzfalat és még sok mást.

Teljes irányítást kap a szerverkonfigurációk és beállítások felett, hogy teljesen személyre szabott játékmenetet biztosítson. Meghívhatod a játékosokat többjátékos környezet létrehozására is. A McMyAdmin vezérlőpult lesz a szerverei számára. Emellett egy intuitív és könnyen használható kezelőfelületet biztosít, amely lehetővé teszi a szerver gyors testreszabását, kevesebb erőfeszítéssel.

Rendelje meg szerverét most 4,99 USD/hó kezdőáron, és kap 1 CPU-t, 1 GB RAM-ot, 30 GB tárhelyet és 1 TB sávszélességet.

GGS-szerverek

Növelje játékélményét a GGServers robusztus szervertárhelyével. Erőteljes processzorokat használ a jobb teljesítmény érdekében. A normál szolgáltatások akár 4 GHz-et, a prémium kategóriás szolgáltatások pedig akár 5 GHz-et kapnak.

A GGServers méretlen tárhelyet biztosít az SSD-k és az NVMe számára. Mudpack támogatással is rendelkezik, és egyetlen kattintással telepítheti a kívánt szervert. Rugalmasan cserélheti a szervertípusokat és a modpacket, amikor csak szüksége van rájuk.

A GGServers által támogatott különböző típusú kiszolgálók a következők: Java Edition, Bedrock Edition, PaperMC. Spigot, Twitch, FTB, Technic launcher, Forge, Bukkit, ATLauncher, Voids Wrath, Pixelmon és bungeecord.

Ha teljesen konfigurált szervert keres indításhoz, próbálja ki a beépülő modulokat a Skyblock, a Factions és egyebek lejátszásához. A GGServers testreszabott Multicraft vezérlőpanelt kínál a szerver egyszerű kezeléséhez. Használatával teljes hozzáférést kaphat az FTP-fájlokhoz, a chatekhez és a konzolhoz.

A GGServers adatközpontjai 9 helyen találhatók, köztük

  • Oregon, Montreal, Virginia az Egyesült Államokban
  • London, Helsinki, Frankfurt és Roubaix Európában
  • Szingapúr Ázsiában
  • Sydney Ausztráliában

A szerver biztonsága érdekében automatizált DDoS védelmet kap az online fenyegetések mérséklésére. 24/7/365 technikai támogatást kínál támogatási jegyeken vagy élő chaten keresztül.

PebbleHost

PebbleHost egy újabb olcsó tárhely a Minecraft számára. Alapcsomagja nagy teljesítményű CPU-t, 3,7 GHz-es Xeont, DDR4 memóriával, 250 Mbps felfelé irányuló kapcsolatot, vállalati szintű SSD-ket és korlátlan bővítőhelyet kínál.

Adatközpontjai Észak-Amerika és Európa főbb helyein állnak rendelkezésre. Vállalati szintű hardvert, al-felhasználói támogatást, Java 8 támogatást, feladatütemezést és aldomain-készítőt biztosítanak ingyenesen, hogy megállás nélkül élvezhesd a játékot.

A könnyed kezelőpanel stabil és egyszerűen használható. Használja ki szerverek indításához, újraindításához vagy leállításához, parancsok futtatásához a konzolról, bővítmények kezeléséhez, használat követéséhez, automatikus újraindításhoz és még sok máshoz. Ingyenes MySQL adatbázist kap az FTP-hez való teljes hozzáférés mellett.

A fokozott adatvédelem és biztonság érdekében a PebbleHost 2-faktoros hitelesítést, beépített tűzfalkezelőt és DDoS-védelmet kínál. Folyamatosan frissítik modpackjaikat, és rendszeresen adnak hozzá újakat. Jelenleg több verziójú modpacket is támogat, beleértve a CurseForge, FTB, Forge, SpongeForge és Technic változatokat.

  Hogyan törölheti az Amazon Photos fiókot?

A PebbleHost háromféle tervet tartalmaz: Budget, Premium és Extreme. A költségvetési terv negyedévenként 3 dollártól indul 1 GB-ért, a prémium 2,25 dollártól havi 1 GB-ért, és van egy további adatközpontja Ausztráliában.

Az Extreme terv dedikált CPU-t és kiemelt támogatást tartalmaz, és lehetővé teszi a szerver teljes irányítását.

SeekaHost

Minecraft játék a nagy teljesítményű szerverein SeekaHost vicces. Kezdje el és játsszon gyorsan több játékossal. Erőteljes CPU-ik akár 6 GB RAM-mal és akár 5 GHz-es frekvenciával is fel vannak szerelve a játékmenet javítása érdekében.

Szervereik NVMe vagy SSD tárhellyel rendelkeznek, és minden tervükben mérő nélküli használatot is biztosítanak. Hozza létre szerverét egy globális adatközpontban az alacsony késleltetés érdekében.

A SeeksHost többféle Minecraft szervertípust és modpackot kínál, amelyeket egyetlen kattintással telepíthet. Kihasználhatja a Bedrock Editiont, a Java Editiont, a Spigotot és még sok mást is, amelyeket folyamatosan adnak hozzá. A DDoS elleni megoldásuk minden szerveren fel van szerelve, hogy megvédje Önt az online támadásoktól.

Tapasztalt technikai támogatásuk mindig rendelkezésre áll, ha segítségre van szüksége szervere tárhelyszolgáltatásával kapcsolatban, vagy bármilyen más technikai probléma esetén támogatási jegy és élő csevegés révén. A tervek havi 2 dollártól indulnak 1 GB RAM-ért és 12 lejátszóhelyért.

RAMShard

Az a ritka kombináció, amellyel elérhető áron találhat kiváló minőségű Minecraft szervertárhelyet RAMShard. Korlátlan számú bővítőhelyet, tárhelyet és lemezterületet kínál minden tervében.

Észak-Amerikában, Európában, Óceániában és Délkelet-Ázsiában található adatközpontjaikkal nagy sebességű szervereket szállítanak az emberek számára világszerte. A teljesítmény érdekében NVMe-t és SSD-ket, 1 Gbps-os uplinket és vállalati szintű hardvert biztosítanak.

A RAMShard felhatalmazza Önt egy Multicraft 2.0 vezérlőpulttal, így könnyedén kezelheti fiókját. Továbbá. Lehetőséget biztosítanak a feladatok ütemezésére, valamint a MySQL adatbázis ingyenes kihasználására.

Kap DDoS védelmet, teljes hozzáférést az FTP-hez, ingyenes aldomaint és az egyéni JAR támogatást. Gyorsan kezdje el a Minecraft használatát az 1 kattintással elérhető telepítő segítségével.

GTXGaming

A GTXGaming a Minecraft szerverek első számú gazdagépe. Vezérlőpultjukat a funkciókra és szolgáltatásokra összpontosítva építették fel, így a kezdők is könnyebben használhatják. Ezenkívül fejlett eszközöket biztosít a szakértő játékosok számára.

Intel CPU-kat kínálnak az erős E3 processzoroktól a legújabb i7 vagy i9 CPU-kig. Emellett a legújabb és legerősebb AMD Ryzeneket is tartalmazták. Azt is élvezheti, hogy a Minecraftról bármilyen játékszerverre vált, amelyet a GTXGaming tárol.

A GTXGaming szinte az egész világot lefedi, beleértve az Egyesült Államok számos városát, Londont, Spanyolországot, Svédországot, Ausztráliát, Németországot és még sok más adatközpontot. Minden adatközpontjuk védett a DDoS támadásokkal szemben, hogy biztonságosabb legyen a felhasználók számára.

A Spigot és a Craftbukkit a modkezelőn keresztül egyetlen kattintással telepítheti. Ha nem talál verziót, megkérheti a GTXGaming szakértőit, hogy telepítsék őket. Ezenkívül teljes FTP-hozzáférést kaphatnak a tapasztalt játékosok.

Sőt, a kiváló webes felületen keresztül teljes mértékben irányíthatod a játékszervert. Elegáns csúszkák és legördülő menük is segítenek a szerver kellemes beállításában. A szakértő játékosok pedig szövegszerkesztőket használhatnak a szerver manuális konfigurálásához.

Nodecraft

Kezdő lépések Nodecraft Minecraft szerver hosting egyszerű. Egyedi felülete – a NodePanel 2 az oka annak, hogy könnyen használható, egyszerű és mobilbarát. Az általuk kínált 28 játék bármelyikét kicserélheti és elmentheti korlátozás nélkül.

Hozza létre a módosított kiszolgálót, módosítsa a konfigurációkat, és könnyedén telepítse a bővítményeket és a modpacket. Alkalmazását akár okostelefonjáról is elérheti. A panelen több mint 100 mod csomag található, amelyek közül választhat Forge, Sponge, Spigot és még sok más közül.

Csak folytassa a játékot, és biztos lehet benne, hogy a Nodecraft a frissítések automatizálásával képes kezelni a karbantartási részt. Mondjon nemet az összeomlásokra és késésekre, mert a Nodecraft nem terheli túl a szervereket, mivel akár 12 ügyfelet is lehetővé tesz egy eszközön.

Így gyorsan kihasználhatja a CPU magokat, a RAM-ot és a lemez IO-kat. 3,3+ GHz-es Xeon CPU-kat, 32 GB ECC RAM-ot, vállalati szintű 240 GB-os SSD-ket és vállalati szintű merevlemezeket kínálnak. Hálózatuk megbízható, mivel DDoS védelemmel és 1 Gbps-os felfelé irányuló kapcsolattal védik.

A Nodecraft teljes infrastruktúrája Linux ökoszisztémára épül a nagyobb stabilitás, teljesítmény és biztonság érdekében. 13 adatközpontjuk van világszerte, ebből 4 az Egyesült Államokban, 1 Dél-Amerikában, 4 Európában és 4 Ázsia-csendes-óceáni térségben.

A nagyobb biztonság érdekében rugalmasan felveheti játékosait az engedélyezési listára. Különböző játékokat is cserélhet, ha úgy érzi, külön költség nélkül. Az ára 9,98 USD/hónaptól kezdődik.

MCProHosting

Kezdje el és futtassa perceken belül a szerver hosting by MCProHosting a Minecraft számára, az egyik vezető platform 2011-ben.

Az MCProHosting segítségével nem kell aggódnia a tárhely miatt, mivel korlátlan lemezterületet és egyéb erőforrásokat kínálnak a lehető legjobb játékélmény érdekében. Bővítse használhatóságát, mert kifejlesztették Android és iOS mobilalkalmazásaikat.

Így közvetlenül okostelefonjáról vezérelheti szerverét. Az MCProHosting 99,99%-os rendelkezésre állást garantál, így nem kell csalódnia játék közben. Több mint 21 adatközpontjuk van szerte a világon, például Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában, a kiváló teljesítmény érdekében, függetlenül az Ön fizikai helyétől.

Szerverflottájuk prémium hardvert használ, amely az E5-2600 sorozatú kettős processzorokból, Samsung SSD-kből és DDR4 RAM-ból áll. Ne aggódjon az adatai miatt, mivel az MCProHosting automatikusan, extra költségek nélkül biztosít napi biztonsági mentéseket. Még ha hat hónapos fájlra van szüksége, akkor is fedezik.

A Minecraft Bedrock Edition havi 1,49 dolláros kikiáltási áron kapható.

GYIK

Mennyi RAM-ra van szükségem a Minecraft szerveremhez, és könnyen frissíthetem később, ha szükséges?

Nincs egy mindenkire érvényes válasz, mivel ez valójában a bővítmények számától és típusától függ. Ezenkívül a játék típusa, különösen, ha ez egy módosított verzió, azt is meghatározza, hogy mennyi RAM-ra lehet szüksége a játék késleltetés nélküli játszásához. Ezenkívül ez a szerveren lévő aktív játékosok számától is függ. Több játékos nagyobb mennyiségű RAM-ot jelent. A RAM bővítésének lehetősége a tárhelyszolgáltatón múlik, ezért célszerű erről előzetesen érdeklődni.

Hogyan kezeli a tárhelyszolgáltató a szerver teljesítményét és késleltetését a különböző régiókban található játékosok esetében?

A tárhelyszolgáltatók optimalizálják a szerverek teljesítményét és minimalizálják a késleltetést a különböző régiókban lévő játékosok számára az adatközpontok stratégiai elhelyezkedésével, a tartalomszolgáltató hálózatok (CDN) alkalmazásával az alacsony késleltetésű hálózat biztosítására, valamint a terheléselosztás megvalósításával.
A földrajzilag szétszórt felhasználói bázis kezelésére azonban több réstechnika is létezhet.
Ezenkívül előfordulhat, hogy nem minden szerver rendelkezik ilyen optimalizálással. Így általában a legjobb, ha azt a gazdagépet választja ki a felhasználók közül, amelyiknek optimális elhelyezkedése van.

Telepíthetek és használhatok egyéni bővítményeket vagy modokat a szerveren?

Általában igen, de végső soron az adott szerver gazdagépétől függ, hogy engedélyezi-e a harmadik féltől származó bővítmények és modok telepítését.

Létrehozhatok és kezelhetek több Minecraft világot vagy szervert egy tárhelyfiók alatt?

Sok máshoz hasonlóan ez is egy olyan szolgáltatás, amelyet egyes kiszolgálók kínálhatnak. A regisztráció előtt azonban előzetesen fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a konkrét követelményekről.

Következtetés

A videojátékok soha véget nem érő ügyek. A Minecraft az egyik legnépszerűbb videojáték, amely szórakoztató és kreativitásodat is elindítja. De ha gond nélkül szeretné játszani, a szervertárhely-szolgáltatók segíthetnek elérni azt a játékélményt, amelyre vágyik!

Ha továbbra is meg szeretné építeni a sajátját, szerezze be a felhőalapú virtuális gépet, és alkalmazza kreativitását.

Ezután nézze meg a legjobb Minecraft szerver hosting szolgáltatókat Mod támogatással.