A 15 legjobb Xbox One kontroller a játékszint emeléséhez

Rendszeres Xbox játékos vagy? Ha igen, akkor nézze meg ezeket a legjobb Xbox One kontrollereket, hogy játékát a következő szintre emelje.

A játékvezérlők valósághűbb és tapinthatóbb élményt nyújtanak, mint a billentyűzet és az egér. A fizikai billentyűk és triggerek pontos vezérlést és azonnali válaszadást tesznek lehetővé az eszeveszett játékokban.

A játékvezérlők kellemesebbé és intuitívabbá tehetik a játékot, különösen a konzolos játékoknál, ahol elsődleges beviteli eszközként szolgálnak.

Az Xbox felemelkedése és népszerűsége

2001-es debütálása óta a játékosok előnyben részesítették az Xbox játékeszközt. Miközben más rendszerekkel, például a Sony PlayStationjával szembeni heves rivalizálással küzd, az Xbox jelentős piaci részesedést és elkötelezett követőket tudott felhalmozni.

Az Xbox nagy hangsúlyt fektet a többjátékosra és az internetes játékokra, az egyik tényező a népszerűségében. A játékosok a konzol online hálózatán, az Xbox Live-on keresztül kommunikálhatnak és játszhatnak másokkal világszerte, elősegítve a közösséget és a rivalizálást. Ezenkívül az Xbox-exkluzív játékkönyvtár jelentős és kedvelt a játékosok körében.

Csatlakoztathatja Xbox-ját egy nagy képernyőhöz, hogy számítógépes játékokat játszhasson nagyobb képernyőn. Akár professzionálisan is sugározhat PowerPoint-prezentációt Xbox-jára laptopjáról. Számtalan lehetőség kínálkozik, de az egyik oka annak, hogy ennyire szerethetővé válik, az a képesség, hogy a számítógépről az Xbox-ra sugározhat. A PC és az Xbox közötti szoros kapcsolatnak köszönhetően a jövőben új előnyök és erőforrások válnak elérhetővé.

Az Xbox a rivális konzolok versenye ellenére is megőrizte vonzerejét jellegzetes tulajdonságainak és kiterjedt játékkönyvtárának köszönhetően. Az Xbox Series X és Series S bevezetésével a rendszer megőrizte pozícióját, mint a legjobb választás a játékosok számára világszerte, folytatva a fejlesztést és az innovációt.

A legjobb Xbox-vezérlők kiválasztása játékod felpörgetéséhez

A legkiválóbb Xbox kontrollerekkel elérheti az ideális sebességű futást, a leginkább videóra méltó csapattörlést, vagy az első helyet az online ranglistán. Kereshetsz a piacon olyan kontrollert, amelyik passzolna hozzád és tenyeredhez.

A játékélmény jelentősen javítható, ha kiválasztja az igényeinek leginkább megfelelő Xbox-vezérlőt. Az alábbiakban néhány dolgot érdemes átgondolni, mielőtt dönt:

  • Kényelem – Válassz olyan vezérlőt, amelyet hosszú ideig kényelmesen a kezedben tarthatsz.
  • Hosszú élettartam – Válasszon egy robusztus kialakítású vezérlőt, amely kibírja a gyakori használatot.
  • Kompatibilitás – Ne feledje, hogy a kiválasztott vezérlő megfelel az adott Xbox konzolnak.
  • Jellemzők – Keressen vezérlőket extra funkciókkal, mint például programozható gombok, mozgatható triggerek és levehető hüvelykujj.
  • Ár – A vezérlők költsége nagyon változó, ezért döntse el a költségvetését, mielőtt kiválasztana egyet.

Az ideális kontroller végső soron az ízlésedtől és a preferált játékmódodtól függ. A konzolhoz mellékelt Xbox kontroller tisztességes. De sok más lehetőség is elérhető, ha a legmegfelelőbb Xbox kontrollert szeretnéd kiválasztani magadnak. Íme néhány a legjobb Xbox kontrollerek közül, amelyeket megvásárolhat a játékélmény fokozása érdekében.

Xbox Elite vezeték nélküli kontroller Series 2

A kifejezetten Xbox One-hoz készült csúcskategóriás játékvezérlő az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core. A kontroller levehető hüvelykujjak, gombok és D-pad segítségével a játékosok ízlésük szerint személyre szabhatják. A vezérlő modern fehér megjelenéssel és kellemes textúrájú tapintással büszkélkedhet.

  Hogyan nézhetsz névtelenül élőben az Instagramon

A Series 2 Core kioldóütközőket és állítható feszességű karokat is tartalmaz a még pontosabb vezérlés érdekében. A vezérlő hátoldalán négy mozgatható lapát található, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a gyakran használt műveletekhez.

A Series 2 Core újratölthető akkumulátorának egyetlen feltöltése akár 40 órányi játékidőt tesz lehetővé. Tartalmaz egy hordtáskát és töltődokkolót az egyszerű tárolás és szállítás érdekében. A Bluetooth funkcióval is ellátott vezérlő mobiltelefonokkal és Windows 10 számítógépekkel is használható. Ez a vezérlő kiváló választás komoly játékosok számára, akik prémium, programozható kontrollert keresnek.

PowerA vezetékes vezérlő

A kifejezetten az Xbox Series X|S konzolhoz készült prémium játékvezérlő a PowerA vezetékes kontroller fekete színben. Modern, ergonómikus formája van, amely könnyen elfér a kezében. Ráadásul a texturált markolat kiváló irányíthatóságot és tapadást biztosít.

Az összes szokásos Xbox gomb a kontrolleren található. Két programozható vezérlőt módosíthat, hogy illeszkedjen kedvenc játékstílusához. A 3,5 mm-es sztereó headset csatlakozáson keresztül bármilyen kompatibilis headsetet csatlakoztathat, a beépített hangvezérlők pedig lehetővé teszik a hangerő módosítását és a mikrofon elnémítását menet közben.

A további nyugalom érdekében 2 év gyártói korlátozott jótállást is tartalmaz.

Xbox vezeték nélküli kontroller

A texturált fogantyúkkal és érzékeny gombokkal a fehér színű Xbox vezeték nélküli kontroller stílusos és hangulatos kialakítású. Ez megkönnyíti a hosszabb játékmenetek kezelését. A vezérlő Bluetooth-kapcsolata lehetővé teszi a vezeték nélküli játékot Xbox konzolokon és Windows 10 rendszerű számítógépeken.

A vezérlőn található megosztás gomb a játékról szóló videók és képernyőképek rögzítését is egyszerűvé teszi a közösségi oldalakra való feltöltéshez. Működik az Xbox Game Pass-szal is, amely a Microsoft havi tagsági szolgáltatása, amely a játékok széles választékához kínál hozzáférést.

A készülékben található újratölthető akkumulátorcsomag egyetlen töltéssel akár 40 órányi játékot is képes működtetni. Összességében ez az Xbox vezeték nélküli kontroller egy csúcsminőségű, megbízható játékvezérlő, amely kellemes és egyszerű játékélményt biztosít az Xbox és a PC-s játékosok számára.

PDP Afterglow Wave LED vezérlő

A PDP Afterglow Wave LED-vezérlőt Xbox Series X|S konzolokkal való használatra hozták létre. Programozható LED világítással rendelkezik, amelyet ízlésének vagy játékbeállításainak megfelelően módosíthat. Ezenkívül a vezérlő rendelkezik egy 3,5 mm-es audiocsatlakozóval, amellyel közvetlenül csatlakoztathatja a fejhallgatót az eszközhöz.

A vezérlő hátulján programozható gombok is találhatók, amelyek bizonyos funkciók vagy bemenetek végrehajtására konfigurálhatók. A gyors reflexeket vagy számos bevitelt igénylő játékok rendkívül hasznosnak találhatják ezt. Ezenkívül van egy 8 láb hosszú, levehető USB-kábel, amely bőséges hatótávolságot biztosít a távoli játékhoz.

Az ergonomikus, kényelmes vezérlő kialakítás texturált markolatokkal, érzékeny gombokkal és triggerekkel rendelkezik a precíz játékhoz.

Xbox Elite vezeték nélküli kontroller Series 2

Fedezze fel az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 vezeték nélküli vezérlőt, amely rövidebb hajtincsekkel, körültekerhető gumírozott markolatokkal és állítható feszességű hüvelykujjjal rendelkezik, elegáns fekete megjelenéssel és konfigurálható elemekkel, amelyek fokozzák a játékélményt.

A négy cserélhető lapát, hat hüvelykujj és két D-pad segítségével módosíthatja a vezérlőt játékstílusának megfelelően. A lapátok programozható gombokra vagy műveletekre állíthatók a gyorsabb és pontosabb játék érdekében.

A kontroller kioldóütközőkkel, állítható feszítőkarokkal és gumírozott markolattal is rendelkezik a nagyobb kényelem és irányítás érdekében a hosszabb játékmenetek során.

Ezenkívül a Series 2 Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztatható egy Windows 10 rendszerű számítógéphez vagy mobileszközhöz játékhoz útközben. Az Xbox Controller egy prémium játékvezérlő különféle testreszabható beállításokkal és élvonalbeli funkciókkal a játékélmény javítása érdekében.

Xbox One Vezeték nélküli kontroller

A játékélmény elsőrangú az Xbox One Controller Wireless esetében. A vezérlő elegáns és környezetbarát kialakítású, amelyet a legtöbb játékos kényelmetlenség nélkül használhat. Újratölthető akkumulátora akár 40 órányi játékidőt kínál egyetlen töltéssel. Így lehetővé teszi, hogy huzamosabb ideig játsszon anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy elfogy.

  A Gmail most Internet nélkül is működik; Így kapcsolhatja be az „Offline levelezés” opciót!

Nincs szükség csúnya vezetékekre vagy kábelekre, mert a vezérlő vezeték nélkül kommunikál a konzollal. A késleltetés nélküli online játékot a megbízható vezeték nélküli kapcsolatok teszik lehetővé, amelyek erőteljes kapcsolatot biztosítanak.

A vezérlőhöz azonban tartozik egy Micro USB-kábel, amellyel közvetlenül csatlakozhat a konzolhoz, ha vezetékes kapcsolatot választ. Az Xbox One Controller Wireless rendszeres gombokkal és kezelőszervekkel rendelkezik, a 3,5 mm-es audioporton kívül, amellyel megfelelő headsetet csatlakoztathat a játékon belüli zenéhez és csevegéshez.

Vezeték nélküli vezérlő Microsoft Xboxhoz

Az Xbox Series X/S és Xbox One konzolok hivatalos játékvezérlője a Microsoft Xbox Series vezeték nélküli vezérlője. Texturált fogantyúival és elegáns, ergonomikus kialakításával többféle színben kapható.

Egyedi „Soft Touch”-tal érkezik. Ezenkívül tartalmazza a korábbi Xbox-vezérlők minden hagyományos gombját és funkcióját, például a felismerhető irányítópadot, analóg karokat, triggereket és párnagombokat.

Ezenkívül az új „Share” funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal képernyőképeket készítsenek, videókat töltsenek fel a közösségi médiára, és megosszák azokat barátaikkal. A kontroller rugalmas játéktartozék Windows 10 PC-khez és Bluetooth-kompatibilis mobileszközökhöz.

SCUF Instinct Pro acélszürke

Az Xbox Series X|S konzolokhoz az SCUF Instinct Pro Steel Grey programozható kialakítású szürke acél markolatokkal és hátsó lapátokkal, amelyek visszapattanhatók az optimális teljesítmény érdekében.

Ezenkívül a vezérlő cserélhető előlapokkal rendelkezik, különféle mintákkal. A választott beállítások számítanak a gyors játék során. Legfeljebb három lapát-visszakötési kombináció menthető és gyorsan kiválasztható a vezérlő belső profilkapcsolójával.

Ez a vezérlő egy nagy teljesítményű vezérlő, amelyet a legjobb testreszabást és pontosságot kereső, versenyző játékosok számára készítettek.

Teljesen személyre szabhatja vezérlőjét, ha a hüvelykujj- és előlapszínek széles skálájából választ.

Razer Wolverine V2 vezérlő

A kifejezetten Xbox Series X|S konzolokhoz készült vezetékes játékvezérlő a Razer Wolverine V2 Chroma. Áramvonalas kialakítású, és kiváló minőségű anyagokból készült a tartós szilárdság érdekében.

A vezérlő hat gombja és triggere újra leképezhető a Razer Synapse programjával. Ezenkívül kiváló analóg botokkal büszkélkedhet, amelyek feszességét be lehet állítani, és forgatható D-paddal rendelkezik, hogy megfeleljen a különféle játékpreferenciáknak.

A vezérlő Chroma RGB világítást is tartalmaz, amely lehetővé teszi a megvilágítás és a színválasztás módosítását a játékkörnyezetnek megfelelően. A fülhallgató egyszerű csatlakoztatásához egy 3,5 mm-es audioport is található.

BCB vezérlő Xboxhoz

Mivel a BCB Controller for Xbox vezeték nélküli, nincs ok attól tartani, hogy a kábelek akadályozzák játék közben. Pontosan úgy játszhatja kedvenc játékait, mint az eredeti Xbox-vezérlővel, mert ugyanazok a gombok és vezérlők vannak rajta.

A mod kicseréli a vezérlő eredeti áramkörét egy új, kifejezetten az egyedi rendszerhez készült áramkörre. Ezenkívül a módosítás visszafordítható, így a szabványos vezérlő használata egyszerű.

Összefoglalva, az Xbox Controller Wirelesshez testreszabott BCB Controller nagyszerű módja annak, hogy újraéljük a nosztalgiát a modern játéktechnológiák használata közben.

Eredeti Xbox vezeték nélküli kontroller

Az eredeti Xbox vezeték nélküli vezérlő egy retro vezérlő, amelyet az eredeti Xbox rendszerrel készítettek. Ezenkívül Bluetooth-kompatibilis, és Windows 10 rendszerű számítógépekkel és egyéb eszközökkel működik. Hangulatos kialakítású, érzékeny triggerekkel és gombokkal, valamint megbízható Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik.

Az Xboxhoz használható mágneses töltőállvány egy olyan tartozék, amelyet a fogyasztók használhatnak klasszikus Xbox vezeték nélküli kontrollerük töltésére, miközben folyamatosan elérhető és látható állapotban tartják.

  Mennyibe kerül a Netflix Japánban?

A vezérlő rögzítése az állványban mágneses csatlakozókkal történik, és amint csatlakoztatásra kerül, az állvány azonnal elkezdi tölteni a vezérlőt. Praktikus és divatos módot biztosít Xbox kontrollere használatára és újratöltésére.

Victrix Gambit Xbox kontroller

A versenyszerű játékokhoz készült, licencelt Xbox-vezérlőt Victrix Gambitnek hívják. A sebesség, a pontosság és a teljesítmény javítását célzó különféle funkciókkal a világ leggyorsabb Xbox-vezérlőjeként tartják számon.

Ezenkívül a Victrix Gambit számos teljesítménynövelő technikai fejlesztést tartalmaz. Ezek közé tartozik a gyors válaszidő, a kifinomult mikrokapcsolók és a kiváló joystick, amely hihetetlenül pontos.

Összegezve, a Victrix Gambit kiváló választás azoknak a játékosoknak, akik kifejezetten versenyszerű játékokhoz készült emelt Xbox-vezérlőt keresnek.

Xbox vezeték nélküli kontroller

Egy jellegzetes és szemet gyönyörködtető játékvezérlő, amelyet kifejezetten az Xbox Series X/S és Xbox One konzolokhoz készítettek, az Xbox Wireless Controller – Lunar Shift Special Edition for Xbox.

Látványos holdi lila és fehér dizájnja texturált markolattal, hibrid D-paddal és új megosztási gombbal rendelkezik a játékmenet rögzítéséhez és megosztásához. A vezérlő 3,5 mm-es sztereó headset porttal rendelkezik a gazdag hangzás érdekében, és távolról csatlakozik a konzolhoz Bluetooth technológia segítségével.

USB-C töltőkábelt és akár 40 órás akkumulátor-élettartamot is tartalmaz. Ez a különleges kiadásvezérlő magával ragadó játékélményt nyújt esztétikai értékkel és gyakorlati fejlesztésekkel.

Turtle Beach játékvezérlő

A Turtle Beach Recon Cloud vezetékes játékvezérlő Bluetooth-szal egy többfunkciós játékvezérlő, amely vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási lehetőségeket biztosít. Elegáns kialakítású, texturált fogantyúkkal és kivehető 10 láb hosszú kábellel.

A 30 órás akkumulátor-élettartamú vezérlő tartalmaz egy beépített audioportot a fejhallgatók vagy headsetek csatlakoztatásához, egy érzékeny D-padot, érzékeny analóg joysticket és trigger gombokat.

A Bluetooth-kapcsolat egyszerű párosítást tesz lehetővé az engedélyezett eszközökkel, az Xbox vezeték nélküli adapter pedig a géppel garantálja a szilárd vezeték nélküli kapcsolatot. Azoknak a játékosoknak, akik rugalmas és kényelmes kontrollert keresnek Xbox Series rendszerükhöz, a Turtle Beach Gaming Controller nagyszerű választás.

Kézi Airbrush Fade Controller

Egy egyedi játékvezérlő, amelyet kézzel festettek festékszóró eljárással az elhalványítás érdekében, egy Hand Airbrushed Fade Custom Controller, amely kompatibilis az Xbox sorozattal.

A vezérlő rendelkezik az összes tipikus gombbal és funkcióval. Működik az Xbox Series rendszerrel. A testreszabásnak köszönhetően a játékosok kifejezhetik egyediségüket, és megkülönböztethetik magukat a többi játékostól.

A fade hatás javítja a vezérlő kialakítását, amely sikeres átmenetet eredményez két vagy több szín között. A kontroller a legmagasabb szintű élményt garantálja, és nagyfokú izgalmat kelt mindenkiben, aki használja.

Következtetés

A játékélmény jelentősen javítható Xbox vezérlők használatával. A pontosabb és kényelmesebb játék az ergonomikus kialakításnak és az érzékeny gomboknak köszönhetően lehetséges.

A programozható gomboknak és a konfigurálható beállításoknak köszönhetően a lejátszók további vezérlést és rugalmasságot biztosítanak. Ezenkívül egyszerűen használható több platformon, mivel csatlakoztatható Xbox játékkonzolokhoz és Windows PC-khez. Összességében az Xbox-vezérlők használata segítheti a játékosokat abban, hogy sikeresek legyenek játékaik során, és versenyelőnyhöz jussanak.

Felfedezheti a legjobb Nintendo kapcsolóvezérlőt is.