A 15 legjobb Instagram-rácskészítő/képelosztó alkalmazás esztétikus hírcsatornához

A közösségi médiában való részvétel része a legújabb trendekhez való alkalmazkodás és a következő nagyszerű dolog.

Az egyik ilyen dolog a rács elrendezés, amelyet sok Instagram-felhasználó használt a profilján. A rácsos elrendezés a profilodban található bejegyzések gyűjteménye, amelyek egyetlen képet alkotnak.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kitűnjön más Instagram-fiókok közül, mert rendkívül esztétikus megjelenést kölcsönöz feedjének. Természetesen az is úgy tűnik, hogy van egy fiókja, amelyért erőfeszítéseket tesznek.

Számos híresség és márka használja a felhasználók figyelmének felkeltésére, és határozottan bevált.

Hogyan készítsünk rácsbejegyzést az Instagramon

A Grid bejegyzést hihetetlenül egyszerű létrehozni azokkal az alkalmazásokkal, amelyeket ebben a bejegyzésben fogunk megnézni. Ezek az alkalmazások alapvetően elkészítik az Ön által megadott fényképet, és különböző méretű rácsokra osztják fel, amelyeket azonnal feltölthet fiókjába.

Olvassa el még: Útmutató az Instagram növekedéséhez

Nyilvánvaló, hogy ennek manuális elvégzése téves számításokhoz vezethet, és nem kapja meg a tökéletes rácsot. Ha vannak alkalmazásaink ennek eléréséhez, a legjobb, ha azokat használjuk. Ugorjunk a listába, és kezdjük el létrehozni a rácsbejegyzésünket.

PhotoSplit

Valószínűleg a legnépszerűbb alkalmazás a fényképek felosztására, a PhotoSplit nagyon egyszerűvé teszi egy rács létrehozását, és közvetlenül az Instagram-fiókjában való közzétételét.

Segít megőrizni a kép legtöbb pixelét, és van néhány nagyszerű funkciója, például nagy felbontású eredmények. Különféle rácsméret-opciókkal érkezik, többek között:

 • 1×2
 • 1×3
 • 2×3
 • 3×3
 • 4×3
 • 5×3

Használata ingyenes, és a legjobb benne az, hogy rendszeres frissítéseket kap. Segít kijavítani a hibákat, a teljesítményproblémákat és a biztonsági problémákat.

Az alkalmazást több mint 1 millió alkalommal töltötték le a Google Play Áruházból.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Előnézet

A rácsbejegyzések létrehozása csak egy az Előnézet számos funkciója közül.

Ez egy olyan alkalmazás, amely tele van néhány igazán izgalmas funkcióval, mint például:

 • Drag and drop szerkesztő
 • Elemzések és betekintések
 • Csodálatos szűrők gyűjteménye
 • Korlátlan rácsterület
 • Ütemezés és automatikus feladás
 • Felirat és hashtag kereső
 • Együttműködési lehetőségek tagok hozzáadásához és közös munkához
 • Újra közzétételi lehetőségek a tartalom gondozásához

Azt is lehetővé teszi, hogy terveket készítsen történetéhez és tekercséhez. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Előnézet a legjobb hírfolyamtervező alkalmazás az Instagram számára, és ehhez még csak az Instagram-fiókjából sem kell bejelentkeznie.

Rácskészítő az Instagramhoz

A Grid Maker for Instagram olyan egyszerű, mint a név, de olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek túlmutatnak egy egyszerű alkalmazáson. Többféle méretű rácsot is létrehozhat nagy felbontású eredményekkel, és közvetlenül a fiókjában teheti közzé.

  Hogyan változtasd meg Instagram felhasználónevedet és megjelenített nevedet

Az alkalmazás letöltésén kívül csak annyit kell tennie, hogy feltölti a kívánt fényképet. Az alkalmazás automatikusan átveszi onnan, és tökéletes rácsra vágja.

Amellett, hogy közvetlenül feltöltheti a közösségi médiába, elmentheti a galériájába is. Az alkalmazás használata teljesen ingyenes.

Rácskészítő

Ossza meg fotóit vagy panorámafelvételeit a Grid Maker segítségével, és alakítsa őket kiváló minőségű négyzet alakú képekké. Használata rendkívül egyszerű, és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy automatikusan SD-kártyára mentse.

Ezenkívül nagy felbontásban exportálhatja, és közvetlenül az Instagram-fiókjába teheti fel a rácsot. Íme az alkalmazással elérhető rácsméret-beállítások:

 • 3×1
 • 3×2
 • 3×3
 • 3×4
 • 3×5
 • 3×6
 • 3×7
 • 3×8
 • 3×9
 • 3×10
 • 2×1
 • 2×2
 • 2×3

Bár vannak alkalmazáson belüli vásárlások, tagadhatatlan, hogy ez az alkalmazás továbbra is ingyenesen használható, ha a követelmény korlátozott.

Rács Hozzászólás

5 különböző típusú rácsméretet kaphat a Grid Post segítségével, amely alkalmazás egyszerűen használható és nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik.

Magas értékelést kapott a Google Play Áruházban, és olyan funkciókat kap, mint:

 • Különféle kollázs sablonok
 • Különböző rácsstílusok és lefedések
 • Különböző színek hozzáadásának lehetősége a fedvényekhez és rácsokhoz
 • Képes nagyítás vagy mozgás tetszés szerint
 • Megfelelő rendelési előbeállítás a megfelelő rácspozíció biztosításához

Több mint 120 különböző fedvényt és több mint 55 gyönyörű szűrőt tartalmaz, amelyeket a fotóira alkalmazva vizuálisan vonzóbbá tehet.

Szöveg, matricák, logók és vízjelek hozzáadása néhány további lehetőség, amelyet kihasználhat.

GridStar

A GridStar lehetővé teszi rácsok létrehozását, valamint panorámacsúsztatást az Instagram-hírfolyamhoz. A panoráma kivágási funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen fényképből nagyon esztétikus, osztott csúsztatást hozzon létre.

Emellett számos rácsstílus közül választhat, amelyek a legjobban illeszkednek a márka imázsához. Jól végigvezeti Önt a sorrendben, így nem hibázik, miközben feltölti a feedbe.

Gondoskodik arról, hogy az összes rácslap nagy felbontású legyen, hogy segítsen megőrizni ezt a kiváló minőséget az egész feedben.

Képelosztó

Gyors, egyszerű és pontos az, ami a legjobban jellemzi az Image Splittert. Ez egy rendkívül hasznos alkalmazás, amely kivételesen rácsot hoz létre a hírcsatornához. Az egész folyamat mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, és csak néhány lépésben hajtható végre.

Ez egy olyan alkalmazás, amely rendszeresen frissítéseket kap, hogy folyamatosan javítsa a hibákat. Ráadásul nagyon könnyű és könnyen használható. Támogatja az 1×3, 2×3 és 3×3 rácsméreteket.

Az Image Splittert teljesen költségmentesen letöltheti, annak ellenére, hogy megvásárolhatja a frissítéseket, ha szeretné.

Griddy

A Griddy egy olyan alkalmazás, amely tudja, mi kell ahhoz, hogy valamit a dobozból kivegyen, és kitűnjön a tömegből. Segítségével egyszerűen létrehozhat rácsos elrendezést a hírcsatornához, és akár 10 sort is létrehozhat. Előre beállított rácsokkal is rendelkezik, amelyek segítségével a már ajánlott méreteket használhatja.

  Hogyan tekintheti meg az Instagram megtekintett videóinak előzményeit

A körhinta-bejegyzésekhez létrehozhatja ezt a gyönyörű panorámacsúsztatási effektust a képek megfelelő felosztásával. Különböző tájolások közül választhat, például négyzet, álló, fekvő és történet.

Megőrzi a fénykép eredeti minőségét, hogy ne legyen minőségromlás. Ezenkívül egyértelmű utasításokat kap a felosztott fotók pontos közzétételéhez.

Ezeken a funkciókon kívül vízjel eszközzel is rendelkezik, amely megbélyegzi a fotók feletti tekintélyét.

Rács Post Pic Collage Maker

Egy nagyon érdekes alkalmazás, a Grid Post Pic Collage Maker az egyik kedvenc funkcióm, és ez az a képesség, hogy zökkenőmentesen beilleszthetek videókat a rácsba. Ez lehetővé teszi, hogy fényképeket és videókat vegyen fel a jobb vizuális megjelenés érdekében.

Ezenkívül lehetővé teszi több mint 50 különböző típusú rács létrehozását egyértelmű utasításokkal az elejétől a végéig. Számos vágási módszert használhat, és különféle szűrőket is támogat, hogy a képek még jobban felbukkanjanak.

Ez az alkalmazás ingyenesen telepíthető és használható.

MySocialButique

Egy hibátlanul működő online eszköz, a MySocialBoutique Instagram Grid Maker segítségével nagyon esztétikus megjelenést érhet el feedje. Rács, körhinta és rejtvénykészítő található benne, amely néhány másodperc alatt elvégzi a munkát.

Nem kell letöltenie semmilyen alkalmazást ehhez. Csak töltse fel a képet, és kezdje el elkészíteni a tökéletes bejegyzést. Különböző elrendezési lehetőségek közül választhat, és az eredményeket azonnal letöltheti ZIP-fájlként vagy egyenként, ha úgy tetszik.

Néhány ajánlott méretet tartalmaz a rácselrendezésekhez, amelyeket betarthat, ha a legjobb eredményt szeretné elérni.

ImageSplitter

Ahogy a neve is sugallja, az ImageSplitter egy Instagram képelosztó, és teljesen ingyenes a használata. Ez csak egy egyszerű, 4 lépésből álló folyamat, és a felosztás után azonnal megoszthatja a képet Instagram-fiókjával a beépített Postcron alkalmazás segítségével.

A képek felosztása mellett lehetővé teszi azok átméretezését, kivágását és konvertálását is. Mivel ez egy online eszköz, nem kell letöltenie semmit. Mindez a böngészőből működik, és bármilyen eszközről elérheti.

Összességében villámgyors, és nagy hangsúlyt fektet a magánéletre, ami véleményem szerint óriási pluszpont minden eszköznél. Feltölthet képeket, amennyiben azok JPEG, JPG, PNG, BMP, GIF vagy ICO formátumúak.

Pinetools

Ez egy nagyon egyszerű eszköz, a Pinetools képosztója olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek éppen elegendőek a munka elvégzéséhez. Nem rendelkezik további divatos funkciókkal. Valójában azt is észrevenné, hogy nagyon egyszerű felülettel rendelkezik, de ez bőven elegendő, ha alapvető követelmény.

Lehetővé teszi számos beállítás konfigurálását, például:

 • Felosztva a blokkok száma vagy magasság szerint
 • Állítsa be a blokkok mennyiségét 2-től kezdve
 • A blokkok átfedésének képessége
 • Képes vízszintesen vagy függőlegesen felosztani a képeket
 • Képes exportálni különböző formátumokban vagy az eredeti képpel megegyező formátumban
  Instagram-fotók mentése mobileszközére és asztali számítógépére

Lehetősége van arra is, hogy eldöntse az eredmény képminőségét.

Képek platform

Hozzon létre személyes témákat, vagy linkeljen össze különböző bejegyzéseket hírfolyamában egy rejtvény segítségével az Images Platform rácskészítőjének segítségével. Ingyenes, és lépésről lépésre haladó folyamatot biztosít, amely rendkívül könnyen követhető.

Miután feltöltötte képét az online eszközbe, levághatja azt, és létrehozhat egy tetszőleges rácsot. Ha elégedett, letöltheti ZIP-fájlként.

Az eredmények kiváló minőségűek lehetnek, ami a listán szereplő összes alkalmazásban és eszközben közös.

Imagy.app

Ossza fel képeit vízszintesen, függőlegesen vagy mindkettőn az Imagy.app használatával. Ez egy böngészőalapú eszköz, amely támogatja a JPG, JPEG, GIF, PNG és BMP fájltípusokat a feltöltéshez, tehát ha a kép e formátumok valamelyikébe tartozik, akkor kész.

A szerkesztő segítségével a következőket teheti:

 • Állítsa be az egyes blokkok méretét
 • Állítsa be a blokkok számát, vagy korlátozza szélesség vagy magasság szerint
 • Válassza ki, ha azt szeretné, hogy a blokkok azonos méretűek legyenek

Ha a kép elkészült, letöltheti ZIP fájlként. Ez az eszköz egy nagyon biztonságos protokollt követ, mivel soha nem engedi, hogy a szerver hozzáérjen a képekhez. Valójában soha nem tárolja az Ön adatait.

Imageonline.co

Ez az Imageonline.co képelosztó lehetővé teszi, hogy a képeket különböző blokkokra vágja a választott tájolásnak megfelelően. A kívánt pozícióba húzva és felosztva létrehozhatja a kirakós játékot saját preferenciái szerint.

Használata teljesen ingyenes, és nem igényel szoftverletöltést. Valójában nem is kell fiókot regisztrálnia. Kezdje el a létrehozást magáról a kezdőlapról.

Az eszköz legjobb része az, hogy nincs korlátozás, annak ellenére, hogy ingyenes.

Végső szavak

Az Instagram felhasználóinak egyre növekvő száma miatt minden apró erőfeszítés számít annak érdekében, hogy fiókját még több szem előtt tartsa, és potenciálisan lekösse a követőit.

Egy rács létrehozása a hírcsatornán nagyszerű módja annak, hogy vizuálisan esztétikus megjelenést érjen el, és a fenti alkalmazások és eszközök segítenek ezt egy pillanat alatt elérni.

Ezután tekintse meg ezeket a ragyogó Instagram-ütemezőket, amelyek segítségével előre megtervezheti és ütemezheti tartalmait.