A 15 legjobb Gacha-játék a stratégia és a gyűjtemény rajongóinak

A stratégiai játékok rajongója vagy? Ezután meg kell néznie ezeket a legjobb Gacha játékokat, amelyeket érdemes játszani.

Olyan játékstílus áll rendelkezésre, amely mindenkinek megfelel, és órákon át lefoglalja őket mobiltelefonon, játékkonzolon és számítógépes játékokon keresztül. Az egyik játékfajta, a gacha játék, amelynek korábban kisebb, odaadóbb rajongótábora volt, egyre népszerűbb a mobiljátékok miatt.

Miről szól a Gacha Games?

A Gacha játékok olyan videojátékok, amelyek arra csábítják a játékosokat, hogy a játékon belüli pénzből vásároljanak játékon belüli dolgokat, miközben húzással, pörgetéssel vagy gurítással haladnak előre. A mobiljátékok kedvelt alműfaja, amelyek véletlenszerű virtuális dolgokat szállítanak „gacha” vagy kapszulajátékautomata funkció segítségével.

A játékosok gyakran próbálnak erős vagy ritka dolgokat felhalmozni, hogy előreléphessenek a játékokban. A Gacha játékok gyakran szociális és kereskedelmi elemekre támaszkodnak, hogy a játékosokat játékra és pénzköltésre csábítsák.

Ezek a videojátékok a japán „Gashapon” rendszerekre épülnek, amelyek hasonlóak a Kinder Surprise Toys-hoz, mivel játékautomaták. Egy mobiljátéknak rendelkeznie kell egy gacha- vagy kapszulajáték-adagoló gép szerelővel, amely véletlenszerű virtuális objektumokat szállít ki, hogy gacha-játéknak minősüljön.

Hogyan működik a Gacha játék, és milyen játékon belüli ösztönzőket biztosítanak?

Nem tudod megjósolni, hogy milyen tételt kapsz, amikor behelyezel egy tokent az automatába. A csomagolás kinyitása és a benne lévő dolgok felfedezése nagy húzás. A Gacha videojátékok hasonlóan működnek.

Pénzt kell fizetnie az áruk, kártyák és karakterek összegyűjtéséhez vagy a dobozok vagy csomagok feloldásához. Gyakran jól ismert manga- vagy animesorozatokból származnak. Ezután alkalmazza őket a többi játékos elleni küzdelemre és a feladatok elvégzésére. Ezeket a kártyákat és karaktereket gyakran kiegészítik, beleértve a csillagok értékelését vagy szintjeit.

A Gacha játékok játékon belüli jutalmakkal csábítják a játékosokat a részvételre, és készpénzt költenek különféle véletlenszerűen generált virtuális javakra. Ezek az ösztönzők magukban foglalhatják az időben korlátozott tevékenységeket, egyedi előnyöket a gyakran költekező vagy elhivatott játékosok számára, játékon belüli pénzjutalmakat, ha többet fektet be virtuális pénzbe, valamint hozzáférést új karakterekhez vagy anyagokhoz.

A játékosok izgalmat és feszültséget élnek meg, amikor egyedi és értékes termékeket akarnak nyerni, köszönhetően a gacha rendszer véletlenszerű elemének, amely további részvételre és költekezésre ösztönöz.

A Gacha játékok a leggyorsabban fejlődő kategóriák közé tartoznak. Tehát nézzük meg a legjobb Gacha játékokat.

Egy újabb Éden

A Wright Flyer Studios készítette el a Wright Flyer Studios és a GREE, Inc. által kiadott, ingyenesen játszható, mobil pozíciós játékot gacha funkciókkal. A játék cselekményének középpontjában egy Aldo nevű fiatal harcos áll, akinek különböző korszakokon kell keresztülmennie, hogy megvédje az emberiséget. a megsemmisüléstől.

A játékban található gacha rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy további karaktereket, fegyvereket és kiegészítőket idézzenek meg. Ezek a Chrono Stones néven ismert figurák egyedülálló képességekkel rendelkeznek, amelyeket a játékosok a játék narratívája során fejleszthetnek. A gacha rendszer elérhető játékon belüli pénzzel vagy valódi pénz fizetésével prémium valuta vásárlásához.

A körökre osztott harc az Another Edenben megköveteli a játékosoktól, hogy gondosan megtervezzék karaktereik lépéseit, hogy legyőzzék az ellenfeleket. Ezen kívül vannak végrehajtandó feladatok és rejtvények, amelyeket meg kell oldani és felfedezni.

Platformok: Android és iOS

Pokemon Masters EX

A DeNA létrehozta és kiadta a Pokémon Masters EX-et, egy ingyenesen játszható mobil gacha játékot. Ahhoz, hogy 3 a 3 ellen küzdjenek más edzőkkel, a játékosok felveszik egy híres Pokémon edző kalapját az elsődleges játéksorozatból.

  Hogyan takarítja meg a CPU-t és az akkumulátort a Chrome „lapbefagyasztása”.

A valós idejű csaták a játék részét képezik. A nyeréshez a játékosoknak ki kell választaniuk a szinkronpárjaik akcióit, és egyeztetniük kell velük a támadásokat.

A többi játékossal való kooperatív játékkal együtt a játék felfedezéseket, küldetéseket és befejezendő eseményeket is tartalmaz. Ahogy a játékosok előrehaladnak a játék narratíváján, ezek a szinkronpárok fejlődhetnek és feljebb léphetnek, mindegyik egyedi képességekkel.

A játékon belüli készpénzzel vagy valódi pénzzel prémium valutát vásárolhat a gacha rendszerhez való hozzáféréshez. Gyűjts össze edzőket és Pokémonokat, hogy részt vegyenek a harcban. Építsd fel csapatodat, és győzz!

Platformok: Android és iOS

Arknights

Yostar tervezte az Arknights gacha játékot, amely ötvözi az RPG-t és a toronyvédelmi akciókat. A játékosok egy fontos figura szerepét töltik be a Rhodes Island gyógyszeripari vállalatnál, amely egy veszélyes betegséggel és az általa okozott zűrzavarral küzd.

A játék egyedülálló gacha mechanizmussal rendelkezik, ahol a játékosok valódi pénzzel vagy játékon belüli készpénzzel vásárolhatnak új ügynököket és felszereléseket. Ha egy játékosnak silány szerencséje van az előző sorsolások során, egy szimpátiarendszer biztosítja, hogy végül egy ritka tárgyat kapjon.

Az Auto Deploy mechanizmusnak köszönhetően a kezei is kényelmesen felszabadíthatók. A játék gyakran új operátorokat, versenyeket és típusokat mutat be, hogy a játékmenet izgalmas és lebilincselő legyen.

Platformok: Android és iOS

Alchemy Stars: Aurora Blast

Az Alchemy Star: Aurora Blast videojáték játékosainak alkimisták csoportját kell összeállítaniuk, hogy megküzdjenek azokkal az ősi gépekkel, amelyek átvették az irányítást a Föld felett.

A felhasználók akár hat személyből álló csapatot hozhatnak létre, hogy vállalják a célokat, és részt vegyenek a játékos versus (PVP) harcban azáltal, hogy gacha mechanizmusokon keresztül gyűjtik össze a Guardians néven ismert avatárokat. A játék grid-alapú mobilitási rendszerrel és körökre osztott harccal rendelkezik.

Az Alchemy Stars: Aurora Blast mély sztori módot kínál a játékosoknak, lehetőségeket, számos játékbeli kihívást és eseményt, valamint a játékmenetet, hogy fenntartsa a játékosok érdeklődését.

Ezenkívül a játék lenyűgöző anime-stílusú látványvilággal és magával ragadó zenével rendelkezik. A világszínvonalú szinkronhangokkal és egyedi karakterekkel merülhet el, és teljesen másképp tapasztalhatja meg a játékot.

Platformok: Android és iOS

Azur Lane

Az Azur Lane videojáték színterén a hajóslányoknak nevezett humanoid csatahajók konfliktusba keverednek egymással. A játékosok hajóslányokból álló flottákat állítanak össze és irányítanak, és csatába viszik őket, mindegyiket saját egyedi képességekkel és személyiséggel.

Az Azur Lane játékmenete magában foglalja a küldetések végrehajtását, a hajóslányok szintre emelését és új hajók beszerzését a gacha rendszer segítségével. PvP-harc, kooperatív játék és olyan események, amelyek új hajóslányokat és sztorianyagokat tárnak fel, szintén szerepelnek a játékban.

A játék anime-ihlette esztétikája és karaktertervei, lenyűgöző játékmenete és rendszeres frissítései hozzájárultak mobiljátékként elért globális sikeréhez. A játék egy népszerű anime adaptációt és kiskereskedelmi vonalat is készített.

Platformok: Android és iOS

Star Wars: Hősök galaxisa

Az EA elindította a Star Wars: Galaxy of Heroes mobil gacha játékot. A játékosok csapatokat állíthatnak össze a sorozat hőseiből és gonosztevőiből a játékban, beleértve a Star Wars saga helyeit és szereplőit.

A Galaxy of Heroes alkalmazásban a felhasználók tetszőleges karaktertöredékeket vagy felszerelést tartalmazó csomagokat vásárolhatnak új karakterek és fejlesztések feloldásához. Mikrotranzakciók is elérhetők a játékban, hogy gyorsabban haladhassunk, vagy exkluzív dolgokat tárjunk fel.

A játékosok vagy a mesterséges intelligencia által irányított ellenfelek közötti, körökre osztott harc a játék egyik jellemzője. A játékosok a taktikai csapatépítést a felszerelés fejlesztésével és a képességek fejlesztésével kombinálják, hogy legyőzzék versenytársaikat. Raidok, PvP-harcok és az új Star Wars-tartalom bevezetéséhez kapcsolódó különleges események csak néhány a játék módok és eseményei közül.

  A Samsung Galaxy S3 vezetési mód bekapcsolása

Platform: Android és iOS

Ni no Kuni: Cross Worlds

A Ni No Kuni: Cross Worlds egy mobil gacha játék, amely ugyanabban az univerzumban alapszik, mint a Ni No Kuni videojáték-sorozat vadonatúj cselekményével és szereplőivel. A játékosok béta tesztelői pozíciót töltenek be, hogy szintet léphessenek és haladjanak előre a történetben. Szörnyekkel kell küzdeniük, kazamatákban kell navigálniuk, és feladatokat kell végrehajtaniuk.

A kardforgatók, az illuzionisták és a tüzérek csak néhány a játszható osztályok közül a játék valós idejű harcában, beleértve a többieket is. Sőt, a familiárisokat, amelyek olyan lények, amelyeket a játékos karakter megidézhet a csatában, hogy mellettük szolgáljanak, a játékosok elfoghatják és kiképezhetik.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy véletlenszerű jutalmakat vásároljanak, például új karaktereket, ismerősöket és tárgyakat játékon belüli pénznemben vagy valódi pénzben. A játék ingyenesen elérhető, de az alkalmazáson belüli vásárlás nem kötelező.

Platform: Android és iOS

Guardian Tales

A Kakao Games létrehozta a Guardian Tales mobil gacha játékot. A játék cselekményében egy kislány expedícióra indul, hogy megvédje a bolygót egy gonosz hatalomtól. A lány az út során különféle gyámokkal találkozik, és besorozza őket, mindegyik egyedi képességekkel és személyiséggel rendelkezik.

A játék akciódús élmény, valós idejű harcokkal és számos megoldandó rejtvénylel. A játékosok számos világba utazhatnak, mindegyik egyedi tereppel és szörnyekkel, és zsákmányt és felszerelést gyűjthetnek, hogy megerősítsék védőnőiket.

A többszereplős Guardian Tales játék egy gacha rendszert is tartalmaz, ahol a felhasználók valódi pénzt vagy játékbeli valutát fizethetnek véletlenszerű jutalmak, például új gyámok, fegyverek és egyéb hasznos áruk vásárlásáért.

Platformok: Android és iOS

Egy RPG és városépítő csataszimulátor a Cookie Run: Kingdom. A kritikus játékmechanikák a játék sütibirodalmát építik, és sütiket gyűjtenek, hogy a játék gacha-jában felhasználhassák a különféle játéktípusok csatáit.

A játékmenet két részre oszlik: egy játékos sütibirodalmának létrehozása és kezelése, valamint egy süticsapat használata körökre osztott harcra az ellenséggel. A játékban van egy gacha rendszer is, ahol a játékosok valódi pénzt vagy játékon belüli valutát használhatnak, hogy friss sütiket és egyéb ösztönzőket szerezzenek.

A játékosok ösztönzést kaphatnak bizonyos cookie-készletek gyűjtésére, ha egyes cookie-k ritkák. A gacha és a süti témájú játékok rajongóinak tetszeni fog a Cookie Run: Kingdom vonzó esztétikája, eredeti ötlete, valamint szórakoztató és addiktív játékmenete.

Platformok: Android és iOS

Fire Emblem Heroes

A Fire Emblem sorozat figurái megjelennek a taktikai szerepjátékban – Fire Emblem Heroes. A játék körökre osztott csatáiban a játékosok fő játékmenete zajlik. A játékosoknak négy hősből álló csapatot kell alkotniuk, hogy megsemmisítsék az ellenséges erőket, és óvatosan átvigyék őket egy rácsalapú csatatéren.

A kezedbe illeszkedő térképekkel vegyen részt a körökre osztott taktikai harcban, amelyet menet közbeni játékra terveztek! Miközben harcolsz, alaposan át kell gondolnod az egyes hősök fegyvereinek előnyeit és hátrányait, és fel kell mérned a térképet.

Az egyszerű érintéssel és húzással vezérelheti a hadsereget, és támadást indíthat úgy, hogy egy szövetségest az ellenfél fölé húz.

A játékon belüli pénz és a gacha rendszer használatával, amely véletlenszerű aspektust vezet be a játékba, és lehetővé teszi a ritka és erős egységek megszerzését, a játékosok új hősöket választhatnak.

Szórakoztató játékmenete, megnyerő karakterei és addiktív gacha-funkciói miatt ez is az egyik legnagyobb bevételt hozó mobiljáték.

Platformok: Android és iOS

Büntetés: Szürke Holló

Punishing: A Grey Raven egy sci-fi kaland-szerepjáték. A játékosok egy csapat kiborgot irányítanak egy sivár jövőben, ahol meg kell küzdeniük a Szürke Hollónak nevezett szélhámos gépekkel.

  8 legjobb geo-gyorsítótárazási alkalmazás a szabadtéri tevékenységek kedvelőinek

A játékosok kombinációkat használhatnak, és elkerülhetik a támadásokat, hogy legyőzzék ellenségeiket a játék valós idejű, képesség alapú harcrendszerében. Ezenkívül a játékban van egy gacha rendszer, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy friss kiborgokat hívjanak, hogy csatlakozzanak csapatukhoz.

A játék az elsődleges cselekményen kívül számos módot kínál, mint például a napi küldetések, a kooperatív harc és a PvP konfliktusok. A játék látványvilága lenyűgöző, bonyolultan megtervezett karakterekkel és gördülékeny mozdulatokkal.

Annak ellenére, hogy ingyenesen letölthető és játszható, a játék alkalmazáson belüli vásárlást kínál. Külön pénznemet biztosít a felhasználóknak további karakterek és fejlesztések vásárlásához.

Platformok: Android és iOS

AFK Aréna

Sok különböző hős van az AFK Arena gacha játékban, mindegyik különleges képességekkel, előnyökkel és hátrányokkal. A hősöket a játékosok játékon belüli kihívásokkal vagy gacha húzással szerezhetik meg.

A játékmenet a taktikai hadviselésre összpontosít, amelyben a játékosok hőseiket alkalmazzák az ellenfelek legyőzésére a körökre osztott harcban. Számos játékon belüli eszközzel a játékosok továbbfejleszthetik és módosíthatják hőseiket.

Az AFK Aréna közösségi komponense lehetővé teszi a játékosok számára, hogy csatlakozzanak céhekhez, és más játékosokkal együtt vegyenek részt különféle tevékenységekben és kihívásokban. A fejlesztésre összpontosítva a játékot még akkor is, ha a felhasználó offline állapotban van, rövid szakaszokban játszható.

Platformok: Android és iOS

Ellenoldal

A Counterside egy stratégiai élvonalbeli RPG a játékmenet szempontjából. A játékosok akár nyolc egységnyi haderőt is összeállíthatnak és a csatatérre helyezhetnek. Bevetésük után automatikusan felveszik az ellenséget, miközben ugyanazt próbálják megtenni, miközben áthaladnak a képernyőn.

A játék látványos 3D-s grafikával, magával ragadó narratívával, valamint nagy mennyiségű gyűjthető és testreszabható karakterrel rendelkezik. A játékosok új ügynököket és dolgokat vásárolhatnak a gacha rendszer segítségével valódi pénzzel vagy játékon belüli pénznemben.

A Counterside a kifinomult játékmenetéért, esztétikájáért és anyaggazdagságáért járó elismerések miatt kedvelt lehetőség a mobiljátékosok körében. A játék ingyenesen elérhető, de az alkalmazáson belüli vásárlás nem kötelező.

Platformok: Android és iOS

Alice Fiction: Puzzle RPG

Az Alice Fiction: Puzzle RPG játék helyszíne a Metaverse, ahol a játékosok felveszik Alice személyét, és visszaállítják az ország jogait. Színes drágakövek párosításával a játékosoknak olyan kihívást jelentő rejtvényeket kell megoldaniuk, amelyek lehetővé teszik Alice számára, hogy különféle képességeket és készségeket használjon a szörnyek kivédésére és a játék cselekményének előmozdítására.

A játék gacha rendszerével a játékosok egyének széles körét összegyűjthetik és felhívhatják, hogy csatlakozzanak Alice csapatához. A játék az elsődleges történetkampányon kívül számos más módot is kínál, mint például a PvP-harc, az összehangolt razziák és az időben korlátozott tevékenységek.

A kirakós RPG-k és a gacha-játékok szerelmesei élvezhetik az Alice Fictiont, mivel gyönyörű grafikája, magával ragadó cselekménye és addiktív játékmenete van. Merüljön el teljesen a játékban, és élvezze a játékot.

Platformok: Android és iOS

A fantázia tornya

A Tower of Fantasy gacha játék egy méretes, magával ragadó világot kínál gyönyörű grafikával és összetett cselekményekkel. A játékosoknak fel kell fedezniük a tornyot, hogy magasabb szintekre léphessenek, és elháríthassák a félelmetes ellenségeket.

A játékosok új és erős karaktereket, fegyvereket és egyéb tárgyakat is szerezhetnek a játék gacha funkcióján keresztül, hogy segítsék őket a küldetésben. Minden karakternek sajátos képességei vannak, amelyeket fejleszteni lehet, hogy még erősebbek legyenek.

Fedezze fel az utat egy dinamikus, élő univerzumon keresztül, miközben felfedezi és foglalkozik vele. Harcolj mindenféle méretű és típusú ellenség ellen epikus csatákban, miközben gyorsan válthatsz a különböző játékállások és fegyverek között, hogy kialakítsd egyedi harci stílusodat.

Az összetett és hatalmas felfedezésre váró környezettel, kihívásokkal teli játékmenettel, valamint a karakterek és tárgyak széles választékával a Tower of Fantasy egy másik élvezetes gacha játék.

Platformok: Android és iOS

Következtetés

A legjobb gacha-játékok megtalálása és lejátszása a rajongók számára kifizetődő és szórakoztató élmény lehet. A játék kiválasztásakor döntő fontosságú olyan elemeket figyelembe venni, mint a játékmenet, a látványelemek és az alkalmazáson belüli vásárlások. Végső soron a gacha játék a legjobb, amely boldoggá tesz és hosszú ideig felkelti az érdeklődésedet.