A 134-es WOW-hiba végzetes állapotának javítása

Ha játékrajongó vagy, biztosan találkoztál volna a World of Warcrafttal. Ez a játék az egyik legjobb MMO szerepjáték több millió játékossal a világon. Bár ez a játék 2004-ben jelent meg, hatalmas sikerrel uralja az egész játékbirodalmat, és továbbra is népszerű. Amikor a Blizzard Entertainment kiadta ezt a játékot, csak Windows operációs rendszereken volt elérhető. Később kibővítették, és mára a felhasználók számos játékplatformon élvezhetik ezt a játékot. A Blizard gyakran ad ki frissítéseket a játék közbeni hibák kijavítására és megelőzésére. Ennek ellenére kevés felhasználó küzd a WOW Error #134 fatális állapottal. Ez az útmutató segít a WOW Error #134 javításának részletes megismerésében.

A 134-es WOW-hiba végzetes állapotának javítása

Nagyon sok oka van a WOW 134-es hibájának (0x85100086) a Windows 10 rendszerű számítógépen. Az alábbiakban azonban felsorolunk néhány jelentős okot:

 • A Battle.net nem rendelkezik adminisztrátori hozzáféréssel
 • Sérült adatok a játékon belüli telepítési mappában
 • A szerkesztési engedélyek hiányoznak
 • Egy víruskereső program blokkolja a játék vagy maga a játék néhány funkcióját
 • A Windows Defender tűzfal blokkolja a programot
 • Elavult operációs rendszer és PC illesztőprogramok
 • Sérült játékadatok

Most olvassa el és hajtsa végre az alábbiakban tárgyalt módszereket Windows 10 rendszerű számítógépén a WOW 134-es számú hiba javításához és annak megakadályozásához.

1. módszer: Alapvető hibaelhárítás

1. lépés: Indítsa újra a számítógépet

Az általános trükk a World of Warcraft-hoz kapcsolódó összes ideiglenes hiba megoldására a számítógép újraindítása az alábbiak szerint.

2. lépés: Biztosítsa a megfelelő hálózati kapcsolatot

Az instabil internetkapcsolat 134-es számú WOW-hiba végzetes állapothoz vezet. Lefuttathat egy sebességtesztet a megfelelő kapcsolathoz szükséges hálózati sebesség optimális szintjének meghatározásához. Ezután jobb tervekért forduljon internetszolgáltatójához.

3. lépés: Zárja be a Háttérfeladatokat

Számos felhasználó megerősítette, hogy a WOW Error #134 Fatal Condition megoldható a számítógépen futó összes háttérfeladat bezárásával. Ehhez kövesse a Feladat befejezése Windows 10 rendszerben című útmutatónkat, és járjon el az utasításoknak megfelelően.

2. módszer: Futtassa a Blizzard Battle.net-et rendszergazdaként

Ez az egyik leggyakoribb ok, amely a WOW Error #134 végzetes állapotot okozza a Windows 10 számítógépen. Mivel bizonyos engedélyekhez és funkciókhoz csak akkor lehet hozzáférni, ha rendszergazdai jogokat adott a World of Warcraft játékhoz, a következőképpen javíthatja ki:

1. Kattintson jobb gombbal a World of Warcraft parancsikonra az asztalon.

  Az AirPods iPhone csatlakoztatása

Megjegyzés: Navigálhat a World of Warcraft telepítési könyvtárába is, és kattintson rá jobb gombbal.

2. Most válassza ki a Tulajdonságok opciót az ábrán látható módon.

3. Ezután lépjen a Kompatibilitás lapra, és jelölje be a Program futtatása rendszergazdaként jelölőnégyzetet.

4. Végül kattintson az Alkalmaz > OK gombra a módosítások mentéséhez.

3. módszer: A gyorsítótár, az interfész és a WTF mappák átnevezése

Kevés olyan játékfájl található olyan mappákban, mint a gyorsítótár, az interfész és a WTF, amelyek felelősek a játékkal, az előrehaladással és a beállításokkal kapcsolatos alapvető információk tárolásáért. Ha sérültek, akkor a WOW 134-es hibával (0x85100086) kell szembesülnie. Tehát javasoljuk, hogy nevezze át a mappákat, és ellenőrizze, hogy működik-e.

1. Nyomja meg együtt a Windows + E billentyűket a Fájlkezelő megnyitásához.

2. Keresse meg a C:Program Files (x86)World of Warcraft elemet az ábra szerint.

3. Most keresse meg a Cache mappát, és kattintson rá jobb gombbal. Ezután válassza az Átnevezés opciót az ábrán látható módon.

4. Nevezze át a mappát Cacheold névre.

5. Hasonlóképpen nevezze át az Interface és a WTF mappákat Interfaceold, illetve WTFold névre. Az érthetőség kedvéért nézze meg az alábbi képet.

5. Indítsa újra a játékot, és ellenőrizze, hogy megvan-e a WOW Error #134 javítás a Windows 10 rendszerű számítógépén.

4. módszer: Törölje a WOW gyorsítótár mappáját

Számos felhasználó szembesül a WOW 134-es végzetes hibával az indítás során, és ez a probléma megoldható, ha a cache mappát teljesen eltávolítja a számítógépről. A játék összes ideiglenes fájlja törlődik, és a következő egymást követő indításkor hiba nélkül elindul a játék. Ha a mappák átnevezése nem működött, a következő utasítások segíthetnek.

1. Keresse meg a C:Program Files (x86)World of Warcraft > Cache mappát, mint korábban.

2. Kattintson a jobb gombbal a Cache mappára, és válassza ki a Delete (Törlés) opciót az ábrán látható módon.

5. módszer: Csak olvasható attribútum módosítása

A World of Warcraft játék hiba nélkül fog futni, ha megadta a megfelelő egyéni attribútum-beállításokat az UAC-ban vagy a felhasználói fiókok felügyeletében. Abban az esetben, ha a játéknak és összetevőinek csak olvasható komponensei vannak, a World of Warcraft nem módosítható vagy frissíthető. Ez WOW Error #134 fatális állapotot eredményez a számítógépén. Ebben az esetben módosítsa a játék csak olvasható attribútumait az alábbi utasítások szerint.

1. Indítsa el a File Explorer programot, és lépjen a C:Program Files (x86)World of Warcraft oldalra.

2. Itt kattintson jobb gombbal a Wow.exe telepítőfájlra, majd kattintson a Tulajdonságok lehetőségre.

3. Váltson az Általános lapra. Törölje a jelet a Csak olvasható jelölőnégyzetből az alábbi kiemelt Attribútumok résznél.

4. Ezután kattintson az Alkalmaz > OK gombra a módosítások mentéséhez.

6. módszer: Futtassa a Blizzard javítóeszközt

Ha továbbra sem találja a WOW Error #134 javítását, előfordulhat, hogy a számítógépén sérült játékfájlok vannak. A sérült fájlok megtölthetik számítógépét egy túlzottan védõ víruskeresõ program vagy egy frissítési hiba miatt. Szerencsére ezeket a sérült játékfájlokat automatikusan feloldhatja a Blizzard beépített eszközének segítségével.

  Mi az a T-Mobile TVision, és mennyibe kerül?

1. Keresse meg a Wow.exe telepítőfájl könyvtárát, és válassza ki a Futtatás rendszergazdaként opciót az ábrán látható módon.

2. Ha a Felhasználói fiókok felügyelete ablak kéri, kattintson az Igen gombra a folytatáshoz.

3. Most váltson át a Játékok fülre az ablak felső sarkában, majd válassza ki a World of Warcraft elemet a listából.

4. Ezután kattintson a Beállítások, majd a Beolvasás és javítás elemre a legördülő listából.

5. A következő promptban kattintson a Begin Scan (Vizsgálat indítása) gombra, és várja meg, amíg a folyamat befejeződik.

6. Végül indítsa újra a játékot, és ellenőrizze, hogy kijavíthatja-e a WOW Error #134 Fatal Condition-t.

7. módszer: Futtassa az SFC és DISM vizsgálatokat

Ha bármilyen hiányzó vagy sérült fájl van a Windows 10 rendszerű számítógépén, akkor WOW Error #134 végzetes állapottal kell szembenéznie. Ön azonban beépített segédprogramokkal javítja ki ezeket a sérült fájlokat, nevezetesen a System File Checker és a Deployment Image Service and Management segítségével. Olvassa el a rendszerfájlok javításáról szóló útmutatónkat Windows 10 rendszeren, és kövesse az utasításokat a sérült rendszerfájlok kijavításához.

8. módszer: Ideiglenes fájlok törlése

Kevés felhasználó javasolta, hogy a PC-n lévő lemezterület felszabadítása segített megoldani a WOW 134-es számú hibát (0x85100086). Kövesse az ideiglenes fájlok törlése a Windows 10 rendszerben útmutatónkat, amely segít az összes szükségtelen fájl törlésében.

9. módszer: Frissítse a Windows operációs rendszert

Az operációs rendszer frissítésével is kiküszöbölheti a számítógép és a játék hibáit. Hajtsa végre a Windows 10 legújabb frissítésének letöltése és telepítése útmutatónkat, és hiba nélkül csatlakozzon játékszerveréhez.

10. módszer: Frissítse a grafikus illesztőprogramokat

Mivel a World of Warcraft egy grafikailag intenzív játék, a frissített és kompatibilis grafikus illesztőprogram elengedhetetlen a játékélményhez. Megkeresheti az illesztőprogramok legújabb kiadásait a hivatalos webhelyéről, vagy manuálisan is frissítheti őket az Eszközkezelőn keresztül. További információért olvassa el a 4 módszer a grafikus illesztőprogramok frissítésére a Windows 10 rendszerben című részt.

11. módszer: Telepítse újra a grafikus illesztőprogramokat

Ha a grafikus illesztőprogramok frissítése után is szembesül a WOW 134-es hibával (0x85100086), telepítse újra az eszközillesztőket az esetleges inkompatibilitási problémák megoldása érdekében. Olvassa el az Illesztőprogramok eltávolítása és újratelepítése Windows 10 rendszeren útmutatónkat itt.

12. módszer: GPU-illesztőprogramok visszaállítása

Néha a GPU-illesztőprogramok jelenlegi verziója bármilyen játékindítási ütközést okozhat. És ebben az esetben vissza kell állítania a telepített illesztőprogramok korábbi verzióit az illesztőprogramok visszaállításának nevezett folyamattal. Könnyen visszaállíthatja a számítógép illesztőprogramjait a korábbi állapotukba, ha követi az Illesztőprogramok visszaállítása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat.

13. módszer: A WOW engedélyezése vagy az új szabály hozzáadása a Windows Defender tűzfalban

A WOW 134-es végzetes hibával is szembe kell néznie a Windows 10 rendszert futtató számítógépe túlzottan védett víruskereső programja miatt. Megakadályozza a kapcsolati kapcsolatot a játékindító és a szerver között. Hasonlóképpen, a beépített Windows védő tűzfal is okozhat ütközéseket. Ezért megpróbálhatja megoldani az alábbi lehetőségek valamelyikével:

  Hogyan kell játszani a The Room-t Linuxon

I. lehetőség: a World of Warcraft engedélyezési listája

Ha engedélyezni szeretné a World of Warcraftot a Windows Defender tűzfalában, kövesse az Alkalmazások engedélyezése vagy blokkolása a Windows tűzfalon keresztül című útmutatónkat.

II. lehetőség: Új szabály létrehozása a tűzfalban

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, és írja be a Windows Defender Firewall with Advanced Security parancsot. Ezután kattintson a Megnyitás gombra.

2. A bal oldali ablaktáblában kattintson a Bejövő szabályok elemre az ábrán látható módon.

3. Ezután a jobb oldali ablaktáblában kattintson az Új szabály… elemre, ahogy az ábrán látható.

4. Válassza a Program opciót a Milyen típusú szabályt szeretne létrehozni? menüt, és kattintson a Tovább > gombra a képen látható módon.

5. Ezután kattintson a Tallózás… gombra, amely megfelel a program elérési útjának: az ábrán látható módon.

6. Keresse meg a C:Program Files (x86)World of Warcraft elérési útját, és kattintson duplán a WOW telepítőfájlra. Ezután kattintson a Megnyitás gombra.

7. Kattintson a Tovább > gombra az Új bejövő szabály varázsló ablakában.

8. Most jelölje be az Allow the connection (Kapcsolat engedélyezése) lehetőséget, és kattintson a Tovább > gombra, ahogy az ábrán látható.

9. Ügyeljen arra, hogy bejelölje a következő négyzeteket, és kattintson a Tovább > gombra, ahogy az ábrán látható.

10. Végül adjon hozzá egy nevet pl. WOW az új szabályhoz, és kattintson a Befejezés gombra.

14. módszer: Telepítse újra a World of Warcraftot

A World of Warcraft rosszul konfigurált fájlok WOW 134-es hibához vezetnek. Tehát ebben az esetben nincs más lehetősége, mint a játék újratelepítése az alábbiak szerint:

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, és írja be az Alkalmazások és szolgáltatások parancsot. Ezután kattintson a Megnyitás gombra.

2. Keresse meg a World of Warcraft elemet a listában, és kattintson rá. Ezután válassza az Eltávolítás lehetőséget.

3. Ha a rendszer kéri, kattintson ismét az Eltávolítás gombra.

4. Miután a játékot teljesen eltávolította a számítógépről, tartsa lenyomva a Windows + E billentyűket a File Explorer megnyitásához.

5. Most egyenként lépjen a következő útvonalakra, és törölje a WOW-hoz kapcsolódó összes mappát.

 • C: WindowsTemp
 • C: Program Filesgametitle
 • C: Program Files (x86) játékcím
 • C:Program FilesCommon FilesBlizzard Entertainment
 • C:UsersPublicGamesgametile
 • C:UsersPublicPublic DocumentsBlizzard Entertainmentgametitle

6. Kattintson duplán a Lomtár elemre az asztalon, és véglegesen törölje az összes fájlt/mappát innen.

7. Ezután keresse fel a Blizzard hivatalos webhelyét a World of Warcraft for Windows PC letöltéséhez.

8. Keresse meg a Saját letöltések elemet a File Explorerben, és kattintson duplán a telepítőfájlra az alkalmazás futtatásához.

9. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a játék Windows 10 rendszerű számítógépére való telepítéséhez és a játék folytatásához!

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és kijavította a WOW Error #134 fatális állapotot az eszközén. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be a legjobban az Ön számára. Dobja fel kérdéseit vagy javaslatait az alábbi megjegyzések részben.