A 13 legjobb hosting platform az Egyesült Királyság és az európai piac számára

Az Egyesült Királyság és az európai piacot kiszolgáló vállalkozásoknak Londonban és európai helyeken található adatközpontokat kell keresniük weboldalukhoz vagy e-kereskedelmi üzleteikhez.

De miért?

Az adatközpontoknak nem az egész földkerekséget kellene kiszolgálniuk?

A válasz igen, és költségbarát is lehet.

De milyen költséggel – teljesítmény, biztonság és megfelelés?

Lehetséges, hogy webhelyét vagy üzletét sok erőfeszítéssel és pénzzel tervezte meg, hogy az elérje a megcélzott emberek maximális számát, és nagyobb bevételt hozzon.

De mi van, ha nem éri el őket?

Lehet, hogy a sebesség vagy a SEO a hibás. Ezen túlmenően az adatközpont helye lehet az elsődleges oka ezeknek a hiányosságoknak.

Éppen ezért olyan webtárhely-szolgáltatót kell választania, aki jól tudja szolgálni brit és európai közönségét. Lehetővé tenné, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtson, és növelje bevételét. Ehhez adatközpontokat kell biztosítania Londonban és más európai helyeken, hogy webhelye gyorsabban betöltődjön leállások nélkül, és a SEO az Ön javára működjön.

Tehát, ha a legjobb tárhelyszolgáltatót keresi az Egyesült Királyság és az európai piacok számára, felsoroltam néhány kiváló platformot.

De előtte értsük meg részletesen,

Miért előnyös a regionális adatközpontokban található hosting webhely?

A célközönségéhez legközelebb eső adatközpont kiválasztása számos előnnyel jár a sebesség, a teljesítmény, a biztonság, a megfelelőség, a támogatás és egyebek tekintetében.

De tegyük fel, hogy a világ bármely pontján található adatokat választja anélkül, hogy figyelembe venné a célpiac helyét. Ebben az esetben ideális ügyfelei késéseket és leállásokat tapasztalhatnak a köztük és az adatközpont helye közötti nagy fizikai távolság miatt. Ez nagymértékben befolyásolja a webhely vagy az e-kereskedelmi áruház használatával kapcsolatos tapasztalataikat.

Ennélfogva,

  • Ha az Egyesült Királyság piacát szolgálja ki, a londoni központú adatközpont választása lenne a legjobb. Ez a maximális sebességet, hatékonyságot és felhasználói élményt kínálja.
  • Hasonlóképpen, ha a közönsége Európa többi részén található, érdemes lehet az Egyesült Királyságon kívüli adatközpontot üzemeltetni.
  • Továbbá, ha az Egyesült Királyság és az EU piacát is kiszolgálja, választhat olyan szolgáltatót, amely több adatközpontot is kínálhat, egyet Londonban és másokat Európában.

A regionális adatközpont előnyei a következők:

Teljesítmény

A közönségéhez legközelebbi adatközponttal minden felgyorsul, és zökkenőmentesen és hatékonyan működik. Gyorsabb oldalbetöltést, tartalomfeltöltést és -letöltést, böngészést e-kereskedelmi áruházban kínálhat, és így tovább.

Ez a legalacsonyabb ping- vagy állásidőt és magasabb üzemidőt eredményez, így a felhasználók bármikor hozzáférhetnek webhelyéhez vagy boltjához, anélkül, hogy frusztrálnának. Mindezek a vegyületek a legmagasabb szintű felhasználói élményt biztosítják. És ki nem akarja ezt? Tehát válasszon egy adatközpontot a közönség helyéhez legközelebb.

Biztonság

A biztonság egy másik jelentős előny a célpiachoz legközelebb eső adatközpont kiválasztásakor. Így folyamatosan szemmel tarthatja adatközpontja biztonsági szempontjait az emberben. Amikor csak akarja, felkeresheti a létesítményt (ha fizikai adatközpontról van szó), és érdeklődhet arról, hogy miként zajlik minden, így biztosítva, hogy semmit se manipuláljanak.

Ezenkívül katasztrófa utáni helyreállítás esetén is előnyös. Ha bármi rossz történik, vagy szabálysértés történik, azonnal intézkedhet, és alaposan megértheti a helyzetet a kockázatok minimalizálása érdekében.

Megfelelés

A fenti pontban láttuk, hogy a szorosabb adatközpont jobb biztonsággal jár, ami azt jelenti, hogy nagyobb biztonságot nyújthat ügyfelei és üzleti adatai számára. Ez még fontosabbá vált a mai üzleti világban, ahol időnként előfordulnak kibertámadások, és a szabályozó szervek biztosítják, hogy minden szervezet betartsa a szabályokat.

Ezért, ha meg tudja védeni ügyfelei adatait és magánéletét, nem kockáztatja, hogy egy megfelelőségi hatóság, például a GDPR megbüntesse. Az auditok során is segít.

Támogatás

Ha nem rendelkezik mélyebb műszaki ismeretekkel az adatközponttal és webtárhely-szolgáltatással kapcsolatban, akkor valódi emberek segítségére lehet szüksége, akik bármikor segítenek Önnek. Akkor is előnyös, ha rendelkezel műszaki ismeretekkel. Kell lennie valakinek, akihez szükség esetén fordulhat, ha bármilyen problémába ütközik. Jelenleg csak egy kiváló támogató csapatra vágyik.

Ehhez, ha regionális adatközpontot választ, tőlük kérheti a legjobb segítséget. Ismerni fogja a nyelvüket és az akcentusukat is, így nem lesz gond az útmutatásuk megértésével. Többet értenének meg, és jobban kommunikálnának veled, mint a fél földgolyóval arrébb található csapatok.

Mindezek a pontok azt sugallják, hogy célpiaca alapján kell adatközpontot választania. És ha az Egyesült Királyság és az európai piacokat szolgálja ki, akkor a legjobb tárhelyszolgáltatók közül néhányat találtam ki, amelyek kiváló adatközpontokat kínálnak Londonban és más európai helyeken.

  Elmosódottak az okostelefonos fényképei? Íme, miért

Lássuk!

kristály

Válasszon egy kiváló tárhely-platformot – a Krystal-t –, hogy webhelye még jobb legyen. Adatközpontjai vannak az Egyesült Királyság piacán, hogy extra biztonságot, alacsony késleltetési garanciát, biztonsági mentéseket és még sok mást biztosítsanak. Webhelye villámgyors sebességét és teljesítményét fogja tapasztalni, és a legmodernebb funkciókat használja webhelye hatékony futtatásához.

Gyorsítsa fel növekedését azáltal, hogy optimalizálja vállalkozását a felügyelt felhőszolgáltatások világszínvonalú megoldásaival. A Krystal a legújabb üzembe helyezési stratégiával érkezik, amely biztosítja, hogy a kód gyorsan haladjon a fejlesztéstől a telepítésig, a fokozatosításon keresztül. A tárhely-platform megbízható és gördülékeny, így Ön azonnal felkelhet, és azonnal megkezdheti vállalkozása sikerét.

A Krystal szélből, tengerből és napból származó megújuló energiát használ, hogy 100%-ban zöld webtárhelyet kínáljon Önnek. Együttműködik az Ecologival, az 1t.org-gal és a Trees for Life-val, hogy tisztább utat hozzon létre a jövő felé. Ezenkívül a Krystal az első olyan vállalat az Egyesült Királyság piacán, amely valódi 100%-ban zöld energiát biztosít. Az összes adatközpont legalább 1,2-es energiafelhasználási hatékonysági arányt ér el.

Olyan funkciók előnyeit élvezheti, mint az SSL-tanúsítvány, a cPanel, az egykattintásos telepítők, a LiteSpeed ​​webszerver, a 2Tbps DDoS-védelem, a webhelykészítő és a 99,99%-os rendelkezésre állási garancia. Ezenkívül korlátlan számú adatbázist, sávszélességet, parkolt tartományokat, e-mail álneveket, aldomaineket és e-maileket találhat.

Kamatera

Indítsa el webhelyét az egyik legjobb tárhelyplatformról, a Kamateráról, hozzon létre szervereket másodpercek alatt, és telepítse könnyedén a felhő infrastruktúrát. Kapsz egy korlátlan méretezést, egy egyszerű felügyeleti konzolt, API-t és még sok más dolgot, amelyek segítik webhelye zökkenőmentes működését.

Válassza ki a típust A-tól D-ig, a vCPU-k számát, tárhelyet, sávszélességet, nyilvános IP-címeket, adatközpontokat (Frankfurt-Németország, London-Egyesült Királyság, Amszterdam, Hollandia) és operációs rendszereket. Az európai és az egyesült királyságbeli felhasználók számára előnyös lesz a legközelebbi adatközpont a tökéletes teljesítmény és elérhetőség érdekében.

A Kamatera szerverei rendkívül méretezhetőek és megbízhatóak a felhasználók számára, kihasználva a 2,7 GHz+ Intel Xeon Platinum/Cascade Lake processzorokat, amelyek 300%-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak minden CPU-nak. Futtasson bármilyen Linux és Windows operációs rendszer kiadást, adjon hozzá tűzfalakat, terheléselosztókat, magánhálózatokat stb. Ráadásul soha egyetlen meghibásodási ponttal sem találkozhat, de 99,95%-os rendelkezésre állási garanciát kap.

A Kamatera szerverenként korlátlan 40 Gbit/s sebességet kínál a leggyorsabb hálózati sebesség érdekében. Adatbázisait és alkalmazásait nulla késleltetéssel és I/O szűk keresztmetszetekkel futtathatja a legközelebbi adatközpontokban. Kezdje Kamatera utazását 4 USD/hó áron, és vegyen részt egy 30 napos INGYENES próbaverzióban, hogy jobban megismerje a platformot.

Felesleges

A Nexcess teljes körűen felügyelt tárhely-platformot biztosít jobb üzletek és webhelyek építéséhez. Erősebb biztonságot, megbízható támogatást, eredendő méretezhetőséget és gyorsabb sebességet kap, ami biztosítja, hogy minden rendben legyen, hogy online tudjon lenni.

A Nexcess infrastruktúráját az európai adatközpontokban, köztük Amszterdamban, London Gatwickben, Frankfurtban, Párizsban, Lengyelországban és a London Sussexben helyezi el, így a felhasználók alacsony pingeket és gyorsabb teljesítményt kapnak. Prémium SSL-tanúsítványokat, proaktív javításokat, frissítéseket, PCI-tanúsított megfelelőséget, figyelési riasztásokat, egykattintásos automatikus skálázást, 99,99%-os üzemidőt, beépülő modulok frissítéseit, testreszabható technológiai veremeket, tároló-kiegészítőket és még sok mást kínál.

Könnyedén migrálhatja webhelyét egy szakértő segítségével ingyenesen, és növelje oldala betöltési sebességét a beépített CDN segítségével. Ezenkívül azonnali adatbázis-tisztítással létrehozhat átmeneti és fejlesztési webhelyeket. Az automatikus skálázási funkció a biztonság, a jó ügyfélélmény és a sebesség megőrzésével megmenti a forgalomnövekedést is.

Szerezze meg a lehető legjobb ajánlatot bármely csomag kiválasztásával, és vegye igénybe a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Az egyidejű felhasználók számának, a szükséges lemezterületnek, a tartományoknak és a sávszélességnek megfelelően kiválaszthatja a tökéletes tervet vállalkozása számára.

OVHcloud

Szerezze be az OVHcloudot a legújabb dedikált szerverekkel és globális infrastruktúrával, amely 20 Tbit/s hálózati kapacitással, 32 adatközponttal négy kontinensen és 34 PoP redondánssal rendelkezik szerte a világon. Adatközpontjai vannak az Egyesült Királyságban és az európai piacokon, köztük Németországban, Spanyolországban, Franciaországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban és Portugáliában.

Fejlett technológiái közé tartozik az AMD EPYC, az Intel Xeon E processzorok, az Intel SGX és az AMD SEV/SME fejlett biztonsága, a TruDDR4 ECC memória és az NVMe SSD-k memóriája.

Az OVHcloud mindössze öt lépésben segít weboldalának elkészítésében. A használatra kész és előre konfigurált Apache-megoldással kevesebb mint egy óra alatt telepítheti az analitikai és big data platformokat. Tegyen egy kört a platformmal, és gyorsítsa fel innovációját azáltal, hogy teljes mértékben kézben tartja adatait.

  Hogyan állítsuk vissza a BIOS-t az alapértelmezett beállításokra

UpCloud

UpCloud világszerte több ezer vállalkozást segít webhelyük elkészítésében, és biztosítja a számukra szükséges teljesítményt, sebességet és szolgáltatást. A méretezhető MaxIOPS blokktároló dupla megbízhatóságot és gyorsabb teljesítményt kínál a szabványos SSD felhőszerverekhez képest.

Hatékonyan futtathatja kritikus webalkalmazásait az UpCloudon. Ezenkívül az UpCloud menedzselt adatbázisok enyhítik a karbantartási terheket azáltal, hogy megosztják a fárasztó feladatokat a szakértőkkel, és lehetővé teszik, hogy a megspórolt időt a termelékenység növelésére fordítsa vállalkozása fejlesztésére.

Egyszerűen hozhat létre privát felhőt, ugyanolyan teljesítménnyel, rugalmassággal és 100%-os rendelkezésre állási SLA garanciával. Egy önkiszolgáló felhőplatform segítségével gyorsan üzembe helyezheti webhelyét, és teljes mértékben átveheti felette az irányítást. Az UpCloud egy biztonságos, mindig elérhető, költséghatékony és méretezhető hosting platform. Könnyen használható API-val és vezérlőpulttal rendelkezik, amelyek segítségével több időt takaríthat meg a felhő kezelésével.

Az európai és az Egyesült Királyság ügyfelei a londoni adatközpontokat használhatják a jobb teljesítmény és az alacsony ping érdekében. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet, és induljon útnak mindössze 5 USD/hó áron 1 GB memóriáért, 1 CPU-ért, 25 GB MaxIOPS tárhelyért és 1 TB átviteli sebességért.

FastComet

Gondoljon túl ötletén a FastComet tárhelyplatformjának funkcióival és teljesítményével, és készítsen egy nagyobb webhelyet vállalkozása számára. Vigye át ingyenesen meglévő domainjét egy évre, és kezdje el a Fastcomettel, hogy kihasználja az adatbázisok és fájlok akár 300%-kal gyorsabb elérését.

Infrastruktúrájának London-Egyesült Királyságban, Amszterdam Európában és Frankfurt-Európában található, különösen az Egyesült Királyság és az európai piac számára, így a közeli ügyfelek számára előnyös az alacsony ping. Az oldalbetöltési sebesség növelésével tartalmait az egész világon terjesztheti, és közel tarthatja látogatóit.

Ezenkívül hatékony és népszerű webtárhely-vezérlőpultot biztosít az egyszerű kezelés érdekében. A FastComet heti és napi ingyenes biztonsági mentést is biztosít a fájlokról, hogy adatai biztonságban legyenek. Egy migrációs szakértő segítségét is igénybe veheti, hogy az összes e-mailt, adatbázist és fájlt átvigye új otthonába.

Csak SSD-szervereket, RocketBoostert, Cloudflare CDN-gyorsítótárat, tűzfalat, rosszindulatú programok vizsgálatát, napi biztonsági mentéseket, több szerverhelyet és még sok mást kap 2,49 USD/hó áron. 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál a VPS/DS szerverekre és 45 napot a felhőben megosztott tárhelyre.

dinahosting

dinahosting a legjobb megoldásokat kínálja webprojektjéhez. Regisztrálja domainjét most, és védje meg márkáját mennyiségi kedvezményekkel és INGYENES e-mail fiókkal. NVMe lemezeket tartalmaz, amelyek nagyobb biztonságot és sebességet biztosítanak a projektnek. Az Egyesült Királyságban és Európában működő ügyfelek Madridot választhatják a legközelebbi szerverhelynek.

A dinahosting Dell vagy Intel dedikált szervereket használ, így Ön soha nem tapasztal alacsony sebességet. Engedélyezze a dinahosting számára, hogy ingyenesen migrálja korábbi webhelyét a legjobb kezekbe. Az új NVMe lemezekkel a legoptimalizáltabb és legbiztonságosabb hálózati infrastruktúrát, erőforrásokat és maximális sebességet is elérheti.

Ezenkívül kezelheti az összes alkalmazást és szolgáltatást a könnyen használható és konfigurálható vezérlőpultról. Adatai biztonságban lesznek a tűzoltó rendszerekre szerelt tartalék szerverekkel, az állandó vezérléssel és a RAID 6-tal.

Tehát a fenti hosting platformok mindegyike kínál fizikai adatközpontokat. És ha felhő lehetőségeket keres, felsoroltam néhányat a legjobbak közül. Nézze meg őket is.

Népszerű felhőtárhely-platformok

AWS

Akár tartalomszolgáltatást, adatbázis-tárolást, számítási teljesítményt vagy egyéb funkciókat keres, AWS minden olyan szolgáltatást biztosít, amelyre szüksége van az alkalmazások fejlesztéséhez fokozott skálázhatósággal, megbízhatósággal és rugalmassággal.

Az Egyesült Királyságban, Európában vagy a közeli régiókban élők választhatnak olyan adatközpontokat, mint például Amszterdam Hollandiában, Frankfurt Németországban, London Angliában, és még sok más hely, ahol jobb teljesítményt tapasztalhatnak alacsony ping, magasabb biztonság és továbbfejlesztett szolgáltatások mellett.

Szerezzen be olyan megoldásokat, mint a marketing, a reklámozás, a pénzügyi szolgáltatások, a játéktechnika, a média és a szórakoztatás, és készítsen alkalmazásokat ezek futtatásához szerver nélküli számítástechnikával. Költséghatékony biztonsági mentési lehetőséget is kap, hogy soha ne veszítse el az adatokat.

Ezenkívül az AWS átfogó biztonságot kínál az alkalmazások számára. Széles körű biztonsági akkreditációkkal, auditálással és gazdag vezérléssel rendelkezik, és néhány perc alatt elérheti bármely szolgáltatást, amellyel növelni szeretné webhelye hatékonyságát.

Google Cloud

Gyorsítsa fel vállalkozása növekedését Google Cloud alkalmazások építésével, intelligensebb döntések meghozatalával és a világ minden tájáról érkező emberek összekapcsolásával. Védje meg adatait a fejlett biztonsági szolgáltatások segítségével, és futtassa alkalmazásait az iparág legbiztonságosabb felhőjében. Hálózatát több mint 200 országra és területre, 88 zónára terjeszti ki, és még mindig bővül.

  Hogyan szabályozható, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá az iPhone egészségügyi adataihoz

Európában olyan élvonalbeli helyszíneket kaphat, mint például öt központ Hollandiában, Budapesten, Romániában, Frankfurtban, Londonban, Münchenben, Milánóban, Kijevben, Lisszabonban, Szófiában, Varsóban, Zürichben és még sok más helyen. Most bővíti infrastruktúráját Berlinben, Párizsban, Madridban, Torinóban stb.

Futtassa a kritikus munkaterheléseket, például az SAP-ot, az Oracle-t, a Windows-t és a VMware-t natívan a Google Cloudon, és kezelje a vállalati adatokat, és migrálja azokat magas rendelkezésre állási, biztonsági, megbízhatósági és felügyelt adatszolgáltatásokkal.

Ezenkívül modernizálja felhőinfrastruktúráját és régi alkalmazásait, hogy az összetett elemzésről a teljes körű betekintésre térjen át egy teljesen felügyelt és kiszolgáló nélküli elemzési platform segítségével. A Google Cloud gyorsan reagál az online fenyegetésekre is, hogy megvédje vállalkozását.

Kezdje el 300 USD INGYENES kreditekkel, és takarítson meg pénzt innovatív és átlátható árképzési megközelítésével.

Égszínkék

Építsen innovatív alkalmazásokat Microsft Azure felhő hosting platformot, és telepítse felhőalkalmazásait, hogy kihasználhassa a rugalmas választási lehetőségeket.

Használja biztonságos alkalmazásait, adatait és infrastruktúráját bárhol, például többfelhőben, széleken vagy helyszíni környezetben, és alakítsa át vállalkozását korlátlan teljesítménnyel és méretaránnyal, páratlan elemzésekkel együtt. Ezenkívül az Azure-termékek és -szolgáltatások segítségével elkezdheti az ötleteit valós cselekvésekké alakítani.

Kezdje el az építést az Azure népszerű szolgáltatásaival, amely 12 hónapig INGYENES, és az első 30 napra 200 USD INGYENES jóváírást is kap.

Vultr

A Vultr felhőalapú hosting platformot biztosít az alkalmazásaihoz. Segítségével natív alkalmazásokat fejleszthet helyileg, és terjesztheti őket az egész világon. Töltsön időt kódolással, és hagyja, hogy Vultr gondoskodjon a többiről; A Vultr 60 másodpercen belül telepíti az alkalmazást a kívánt adatközpontokban.

Adatközpontjaik vannak Stockholmban, Frankfurtban, Párizsban, Amszterdamban és Londonban, hogy a legjobb élményt nyújtsák felhasználóinak. Egyes folyamatok automatizálásával modernizálhatja vállalkozását a Vultr API-jával.

A Vultr egy intuitív és egyszerű vezérlőpanelt kínál, ahol néhány kattintással elvégezheti a mindennapi feladatokat, például a biztonsági mentések kezelését, a vezérlés beállítását és a szerverek megrendelését. Számos előre telepített alkalmazás és rendszer közül választhat webhelye elindításához, és végtelen lehetőségeket nyithat meg.

A Vultr egy biztonságos és megbízható platform, így webhelye garantált, 100%-os rendelkezésre állási SLA-val a csúcson marad. Ezenkívül nagy teljesítményű Intel CPU-kkal és 100%-ban robusztus SSD-kkel rendelkezik az alkalmazások felgyorsítása érdekében.

Linode

Gyorsítsa fel az innovációt megfizethető, elérhető és egyszerű Linux felhőszolgáltatásokkal és megoldásokkal. A fejlesztők világszerte bíznak a Linode-ban a legjobb ár-teljesítmény arány miatt. Ez az egyik legjobb IaaS-szolgáltató, amely lehetővé teszi a felhőalapú számítástechnika egyszerűen, másodpercek alatt történő telepítését, tárolását, hálózatba helyezését és végrehajtását felhőkezelő felülettel, CLI-vel és API-val.

A Linode infrastruktúrájának számos régióban van otthona, beleértve Londont és Frankfurtot is, ami segíti az Egyesült Királyság és az európai piacok gyorsabb növekedését.

Fedezze fel a szükséges termékeket és megoldásokat, és kezdje el még ma. A Linode megfizethető és megbízható számítási felhő infrastruktúrát kínál ingyenes átvitellel, DDoS védelemmel és csomagolt támogatással. A Linode 100%-ban független és 99,99%-os üzemidőt garantál.

DigitalOcean

A DigitalOcean barátságos funkcióival, kiszámítható áraival és méretezhetőségével varázslatossá teszi a felhőalapú élményt. Építsen hatékony alkalmazásokat a tárolók, adatbázisok, hálózati termékek és számítástechnika átfogó portfóliójával.

A DigitalOcean könnyen használható felhasználói felülete, API, docs és CLI lehetővé teszi, hogy több időt töltsön az üzlettel. Arra az infrastruktúrára fog összpontosítani, amely lehetővé teszi, hogy 14 globálisan elosztott adatközponttal és 99,99%-os üzemidővel bővítse vállalkozását.

Minden terv számos funkciót tartalmaz, hogy minden kéznél legyen, amire szüksége van az alkalmazások elkészítéséhez. Ezenkívül INGYENES felhőtűzfalakat, ingyenes DNS-kezelést, szabadon lebegő IP-címeket, ingyenes konténer-nyilvántartást 500 GB tárhellyel, 500 GB kimenő átvitelt és egy adattárat is kap.

Következtetés 👇

Olyan webtárhely-szolgáltató választása, amely adatközpontot kínál Londonban és európai helyeken, az lenne a legjobb az Ön számára, ha az Egyesült Királyság és az európai piacokat szolgálja ki.

Ezért válassza ki a fenti fizikai vagy felhőszolgáltatók bármelyikét, és erősítse meg webhelyét vagy üzletét, hogy az elérje a megcélzott közönség maximális számát. Ez jobb konverziókat eredményez azáltal, hogy növeli webhelye hatékonyságát, teljesítményét, sebességét és biztonságát az optimális felhasználói élmény biztosítása érdekében.