A 13 legjobb alkalmazotti kommunikációs platform 2022-ben

Minden vállalkozás számára az egyik kihívást jelentő terület a belső kommunikációs folyamat megerősítése.

Az információ minden szervezet üzemanyaga, és a hanyag kommunikációs rendszer késleltetheti az információáramlást az alkalmazottak között. Ennek eredményeként zavart okoz, megzavarja a munkafolyamatot, és csökkenti a munkaerő termelékenységét.

A világjárvány rádöbbentett bennünket, hogy az új világban mennyire elengedhetetlen az alkalmazottak közötti kommunikáció és elkötelezettség kialakítása. Szerencsére a piacon számos munkavállalói bevonási platform képes hatékonyan kezelni azokat a bonyolultságokat és kihívásokat, amelyek hátráltatják a távolról dolgozó munkaerő közötti kommunikációt és elkötelezettséget. Tanuljunk meg többet róluk.

Mi az a munkavállalói kommunikációs platform?

Távoli munkakörnyezetben egy külön eszköz használata a különböző típusú információk eléréséhez túlterhelő lehet az alkalmazottak számára. Szerencsére munkatársaink kommunikációs platformjaink megmentik a napot!

E platformok bevezetésével a szervezetek fokozzák a kommunikációt, és segítik alkalmazottaikat a kapcsolatteremtésben, kommunikációban és kapcsolattartásban. Ezek a platformok az interaktivitás és az együttműködés ösztönzésével javítják a kétirányú kommunikációt, ezáltal javítva az alkalmazottak teljesítményét.

Az e-mailekkel vagy azonnali üzenetküldő eszközökkel ellentétben a teljes értékű belső kommunikációs platform garantálja a folyamatos, valós idejű információáramlást. A felhasználók cseveghetnek egymással, video- vagy hanghíváson keresztül kommunikálhatnak, sőt biztonságos módon cserélhetnek fájlokat és dokumentumokat.

Egy jó alkalmazotti kommunikációs platform több olyan funkcióból áll, amelyek nagymértékben leegyszerűsítik a belső kommunikációs folyamatot. Lássuk.

Mire kell figyelni egy alkalmazotti kommunikációs platformon?

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell vennie, mielőtt munkavállalói kommunikációs platformot választana vállalata számára.

 • Azonnali üzenetküldés: A csevegési lehetőségek segítségével a munkaerő azonnal kapcsolatba léphet, és megoldhatja a napi problémákat.
 • Munkafolyamat-kezelés: A valós idejű interakció képessége segít csökkenteni a műveletek bizonytalanságát, növelve a termelékenységet.
 • Tartalommegosztás: Tegyen közzé vállalati bejelentéseket és osszon meg dokumentumokat hírfolyamokban és e-mailes hírlevelekben.
 • Harmadik féltől származó integrációk: A harmadik féltől származó szoftverek, például a bérszámfejtés vagy a felhőalapú tárhely integrációja kényelmet nyújt a csapattagoknak.
 • Próbacsomag: Ellenőrizze, hogy a platform kínál-e próbatervet az általuk kínált funkciók tesztelésére.

Tehát időveszteség nélkül nézzük meg azokat a munkavállalói kommunikációs platformokat, amelyekre támaszkodhat a szervezeten belüli kommunikáció fokozása érdekében.

Személyzeti bázis

Személyzeti bázis egy hatékony többcsatornás munkavállalói kommunikációs platform, amely mindent kínál az intranettől és az e-mail hírlevéltől a hírfolyamig, amely megkönnyíti a tervezést, a kommunikációt és a belső csapattagok közötti kapcsolat maximalizálását.

Vessünk egy pillantást a Staffbase legfontosabb kínálatára:

 • App támogatás az akadálymentes kommunikációhoz
 • Támogatja az örökbefogadást és az azonosítást
 • Push értesítések az elköteleződés fokozása érdekében
 • Célzott hírfolyam a csapat számára
 • Több nyelv és automatikus fordítás
 • Intelligens csevegés a peer-to-peer, csoportos és csoportos kommunikáció támogatásához
 • Integráció a Slack, a Salesforce és a Microsoft 365 platformjaival
 • Olyan eszközök, mint a naptárak, felmérések és a beépített alkalmazotti címtár
  Az alkalmazás időkorlátjának beállítása iPhone és iPad készüléken

WorkVivo

WorkVivo egy új szereplő az alkalmazottak kommunikációjának területén, azzal a küldetéssel, hogy átalakítsa a munkahelyi kommunikációs élményt azáltal, hogy összehozza a távoli csapatokat, és folyamatosan tájékozott, elkötelezett és kapcsolatban marad. A hagyományos kommunikációs eszközöknél többet kínálva természetes és értelmes köteléket igyekszik kiépíteni a csapattagok között.

Az intranet, a kommunikációs eszközök és a mobilalkalmazás egy csomagban való jelenléte lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szabadságot és rugalmasságot biztosítsanak az alkalmazottaknak, ugyanakkor figyelemmel kísérjék őket. A platform egy ismerős közösségi hálózat UX-ot tartalmaz, amelyet a felhasználók könnyen adaptálhatnak.

LumApps

Több mint 7 millió felhasználóval rendelkezik világszerte, LumApps egy teljes értékű munkavállalói élményt nyújtó platform, amely összekapcsolja őket eszközökkel, emberekkel és információkkal, ezáltal javítva termelékenységüket és teljesítményüket.

A LumApps különös figyelmet fordít minden alkalmazott speciális igényeire, és bármilyen nyelven vagy eszközön elérhető. A figyelemre méltó jellemzők a következők:

 • Csatlakoztassa és vonja be az összes alkalmazottat, és ismertesse meg velük vállalati kultúráját.
 • Személyre szabott munkavállalói élményt biztosít a termelékenység és a kommunikáció javítása érdekében, tartózkodási helytől függetlenül.
 • Kövesse a felhasználókat, projekteket és híreket közvetlenül a hírfolyamból.
 • Keressen munkatársakat készségek, hely és csapatok alapján, és vegyen részt jobban a társadalmi tevékenységekben.

A LumApps tökéletes választás azoknak a közép- és nagyvállalatoknak, amelyek munkaerő-állományuk digitális bővítésével vagy átalakításával küzdenek.

TalkFreely

TalkFreely egy rugalmas és könnyen telepíthető alkalmazottak kommunikációs platformja, amely pozitív munkakultúrát honosít meg cégében.

A TalkFreely a következőkben segít:

 • Támogatja az elismerést és az elismerő környezetet.
 • Kétirányú kommunikációs eszközök és visszacsatolási csatornák segítségével ösztönözze az alkalmazottakat a vállalattal kapcsolatos megbeszélésekre.
 • Fokozza az innovációt, és biztosítson platformot ötletek és meglátások megosztásához.
 • Üzenetét világos és érthető formátumban juttassa el minden dolgozójához.

Lehetővé teszi a nagy üzleti vállalkozások számára, hogy nagy csoportokban kommunikáljanak az alkalmazottakkal, és személyre szabott tartalmat biztosítsanak. Lehetőség van videók, képek és egyéb médiák feltöltésére is az elköteleződés fokozása érdekében.

OakEngage

OakEngage egy fejlett, minden az egyben intranet szolgáltatás, amely segíti a vállalkozásokat, hogy kapcsolatba lépjenek alkalmazottaikkal és munkatársaikkal. A legtöbb hagyományos intranet túl bonyolult, vagy rossz felhasználói élményt nyújt. Szerencsére az Oak Engage megkönnyíti az együttműködést és a tartalommegosztást azáltal, hogy kiküszöböli a stratégiai, taktikai és válsággal kapcsolatos üzenetek kommunikálásának bonyolultságát a termelékenység javítása érdekében.

Az Oak Engage a következő funkciók végrehajtásában segít:

 • Hozzáférés-vezérlés
 • Engedélyek megadása
 • Hozzáférés a hírfolyamhoz
 • Blogok megosztása
 • Ötletelés
 • Naptárkezelés
 • Együttműködési eszközök
 • Tartalomkezelés
 • Testreszabható márkaépítés
 • Szabályzatkezelés
 • Projektmenedzsment
 • Valós idejű csevegés

Ez a platform könnyen kezelhető és rendkívül intuitív, és átfogó eszközkészlete segít a szervezeteknek jobb és megalapozottabb döntéseket hozni útközben vagy az asztalnál.

  Mi a természetes nyelv feldolgozása, és hogyan működik?

Méhész

Méhész egy olyan kommunikációs platform, amelyet kifejezetten a frontvonalbeli alkalmazottak számára fejlesztettek ki, és egy helyen biztosítja az elkötelezettséghez és a kommunikációhoz szükséges összes eszközt. A frontvonalbeli munkaerőben való részvétel érzését ébreszti, ezáltal fokozza az elkötelezettséget, a termelékenységet és az üzleti biztonságot.

A BookKeeper a következő előnyöket kínálja:

 • Gyors felmérések és szavazások visszajelzéshez
 • Trigger-alapú munkafolyamatok és belső üzenetküldés a feladatok automatizálásához.
 • Fájlmegosztó funkciók különböző fájltípusokhoz, beleértve a képeket és dokumentumokat.
 • Adattitkosítás a biztonságos üzenetküldéshez.

A BeeKeeper azonnali üzenetküldő hírcsatornái és kampányeszközei lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy az összes részleg összes alkalmazottját összehozzák.

Unily

A vállalkozások ösztönzése jobb kommunikációs lehetőségek biztosítására a jobb termelékenység és elkötelezettség elérése érdekében, Unily a következő platform ezen a listán. Felhőalapú kommunikációs platformként széles körű digitális élményt nyújt azáltal, hogy összehozza az embereket és az eszközöket.

A gyorsan telepíthető Unily sikeresen működhet intranetként, kommunikációs vagy együttműködési platformként, vagy bármilyen más típusú portálként, és dicséretes felhasználói élményt biztosít minden eszközön.

Az Unily egy tartalomkezelő rendszert kínál drag and drop widgetekkel, 1:1 fordításokkal, eszköz- és felhasználószegmentálással, valamint további funkciókkal. Ezt egészítik ki olyan koherens közösségi média-specifikus funkciók, mint a szegmentált beszélgetések, privát csatornák és még sok más.

Happeo

Happeo intranetet kínál a vállalaton belüli belső kommunikáció minőségének javítására. A szoftver integrálódik a G Suite-ba, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a tartalomkezelési funkciókhoz és az alkalmazottak elköteleződésének elemzéséhez. A bevezetést követően a Happeo intranetet, együttműködési eszközöket és közösségi hálózati funkciókat kínál egy csomagban.

Lehetőség van arra is, hogy személyre szabja a platform megjelenését és hangulatát, és válassza ki a kívánt nyelvet úgy, hogy az tükrözze a márka identitását, és igazodjon a vállalati kultúrához. A Happeo mobilalkalmazáson keresztül is elérhető mindkettőn; iOS és Android okostelefonok.

Simpplr

A Live EX funkció használatával Simpplr segíti a vállalatokat abban, hogy jobb módon kapcsolódjanak, kommunikáljanak és kötődjenek alkalmazottaikhoz. Ezenkívül lehetővé teszi az adminisztráció számára, hogy valós idejű, értelmes betekintést kapjon az alkalmazottak összehangolásáról és hangulatáról.

A legfontosabb jellemzők a következők:

 • Lebilincselő UI/UX dizájn, amely képes növelni a felhasználók elköteleződését
 • Kezelhető üzleti felhasználók számára minimális informatikai ismeretekkel
 • Integrálható munkahelyi alkalmazásokkal
 • Gyorsan telepíthető
 • Támogatja az intelligens keresést
 • Személyre szabott tartalmat és élményt biztosít
 • Hozzáférést biztosít a statisztikákhoz, a munkafolyamatokhoz és a legjobb gyakorlatokhoz.

A nagy márkák által világszerte megbízott Simpplr segít ügyfeleinek mérhető termelékenység elérésében, a munkavállalók fokozottabb elköteleződésében és felgyorsult üzleti teljesítményben.

Haiilo

Haiilo egy vezető munkavállalói elkötelezettség és érdekképviselet platform, amely betekintést nyújt az Ön vállalkozásának hatásaiba, és segít a munkaadóknak elérni, bevonni és megérteni alkalmazottaikat.

 • Az alkalmazott-központú mobilalkalmazások segítik a fontos hírek terjesztését a koherens csatornákon keresztül.
 • A Social Intranet sikeresen egyetlen megbízható digitális otthon alá hozza az összes alkalmazottat.
 • Az alkalmazottak érdekképviseleti moduljai biztosítják, hogy alkalmazottai elterjesszék a hírt, és emeljék márkád értékét a közösségi médiában.
 • Az intelligens elkötelezettségi felmérések segítségével holisztikus betekintést nyerhet csapata szükségleteibe és törekvéseibe.
  A kamera hozzáférés engedélyezése az Instagramon

Ez a platform négy különböző modulból áll, amelyek együttesen javítják szervezete kommunikációs minőségét és márkaértékét.

PeopleOne

Következő, megvan PeopleOne, egy forradalmian új intranetes megoldás, amely segít a szervezeteknek élettel telivé tenni munkaterületi kultúrájukat távoli irodai környezetben. A Microsoft SharePointhoz fejlesztették ki, és jó szintű biztonságot kínál, miközben képessé teszi a szervezeten belüli csapattagokat a jobb kommunikációra, együttműködésre és kapcsolatteremtésre.

A PeopleOne lehetővé teszi a következőket:

 • Könnyedén megoszthatja az információkat több csatornán keresztül minden alkalmazottal.
 • Biztosítson koherens platformot alkalmazottai számára, hogy megosszák gondolataikat másokkal, és célt adjon szervezetének.
 • Kínáljon igazán lenyűgöző élményeket a dolgozóinak, amitől úgy érzik, hogy vágynak és dédelgenek.
 • Biztosítson médiumot a munkaerő számára az információk hatékony megtalálásához és megosztásához.

A PeopleOne kiváló választás lehet azoknak a szervezeteknek, amelyek egyablakos kommunikációs és elköteleződési platformot keresnek, amely bárhonnan zökkenőmentes kommunikációt, együttműködést és elköteleződést tesz lehetővé.

HubEngage

HubEngage intuitív alkalmazotti tapasztalati platformot kínál a szervezetek számára a szervezeten belüli részvételhez és kommunikációhoz. A platform tele van robusztus kommunikációs funkciókkal, amelyek mély szegmentációs eszközökkel és mélyreható elemzési funkciókkal kombinálva működnek.

A HubEngage iOS- és Android-alkalmazásokat, asztali intraneteket, e-maileket és digitális kijelzőket használ a többcsatornás megközelítés bevezetésére a szervezeten belül, így bármikor elérhetővé válik a csapat bármely tagja.

A HubEngage tele van olyan hatékony funkciókkal, mint a csevegés/üzenetkezelés, az alkalmazotti címtár, a tudáskezelés, a felmérések és visszajelzések és egyéb eszközök, így teljes körű online alkalmazotti kommunikációs rendszerré válik.

SnapComms

SnapComms az egyetlen alkalmazotti kommunikációs platform világszerte, amely teljes körű kritikus eseménykezelési funkciókat kínál. A bármilyen méretű munkahely igényeit kielégítő szoftver dinamikus és vizuális eszközei 100%-os üzenetolvasást biztosítanak asztali számítógépen, mobileszközön vagy bármilyen más digitális kijelzőn.

A szoftver testreszabható szolgáltatásokat kínál annak érdekében, hogy az irodában vagy távoli beállításból dolgozó alkalmazottak a megfelelő időben megkapják üzenetét. A SnapComms segít fellendíteni a belső kommunikációt azáltal, hogy többféle módszert kínál az alkalmazottak tájékoztatására és bevonására, csökkenti az e-mail túlterhelést és csökkenti a munkahelyi zajt. A nagy hatású riasztások és tickerek, a hatékony képernyővédők és az interaktív felmérések tudatában tartják, szórakoztatják és bevonják az alkalmazottakat.

Következtetés

A kommunikáció a kulcstényező a szervezet sikere és növekedése mögött, különösen a járvány utáni időszakban. A fent felsorolt ​​​​megbízható munkavállalói kommunikációs platformok bármelyikét telepítheti, hogy erősítse a kommunikációt és az elkötelezettséget a szervezet decentralizált és távoli dolgozói között.