A 12 legjobb tárgyaló-/konferenciaterem-foglaló szoftver 2023-ban

Nincs több bizonytalanság, stressz vagy várakozás ezzel a tárgyalóterem-foglaló szoftverrel!

Valószínűleg már találta magát ebben a helyzetben, amikor egy csendes helyiségre van szüksége egy gyors megbeszéléshez, de időt szeretne megtakarítani egy üres szoba keresésével vagy a Slack-en, hogy ellenőrizze, van-e szabad szoba.

Mindannyian elismerjük a konferenciatermek fontosságát az alkalmazottak termelékenységének támogatásában és a siker elérésében. Az első lépés az, hogy praktikus tárgyalótereket hozzon létre csapata számára, a második pedig egy olyan rendszer kidolgozása, amely garantálja, hogy ezeket a termeket hatékonyan használják fel, hogy mindenki a lehető legtöbb hasznot húzza.

A teremütemező szoftverrel gyorsan ellenőrizheti a szobák elérhetőségét, és meghatározhatja, hogy mikor lesz szabad hely az értekezletekhez. Íme néhány választási lehetőség a teremütemező szoftverekhez, amelyek leegyszerűsítik a konferenciaterem-foglalást, részletesebb leírást az alábbi bejegyzésben talál.

Cím

Leírás

Fedezd fel

Skedda

Automatizálja az ütemezést, testreszabható, áttekinthető.


Fedezd fel

Accruent EMS

Részletes szobainformáció, automatizált takarítás, költségcsökkentés.


Fedezd fel

Követ

Adaptív munkaterület-megoldások, elemzési támogatás.


Fedezd fel

Vörösbegy

Könnyű foglalás, használati betekintés, programintegráció.


Fedezd fel

Szül

Mobil foglalás, biztonságos vendégkezelés, bővítmények.


Fedezd fel

Tárgyalószoba App

Testreszabás, érintőképernyős ütemezés, elemzés.


Fedezd fel

CalendarWiz

Színkódolt kategóriák, tervezés testreszabása, API.


Fedezd fel

Appspace

QR kódos bejelentkezés, rugalmas foglalás, IoT támogatás.


Fedezd fel

UnSpot

Térbeli igényfelmérés, valós idejű információ.


Fedezd fel

Condeco

Egyedi foglalások, gyors elérhetőség ellenőrzések.


Fedezd fel

Gyűjtő

Létesítménykezelés, videokonferencia, egyszerű használat.


Fedezd fel

Kadence

Felhatalmazza a munkát, a rögtönzött foglalásokat, a bejelentkezési emlékeztetőket.


Fedezd fel

A tárgyaló-/konferenciaterem-foglaló szoftver előnyei

A konferenciatermek legjobb tulajdonságai a következők:

 • Interaktív webináriumok: A konferenciatermeknek képesnek kell lenniük élő, félig élő és előre rögzített webináriumok fogadására. A platformoknak képesnek kell lenniük moderált kérdezz-felelek ülésekre, szavazásokra, vetélkedőkre és élő csoportokra.
 • Egyszerű csevegési lehetőségek: A platformnak támogatnia kell az audio-, videocsevegési és szöveges csevegési funkciókat, amelyek lehetővé teszik mindenki számára az együttműködést és a beszélgetést.
 • Névjegykeresés: A névjegykereső funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkeressék az értekezlet résztvevőit, és egyenként hang- és videohívásokon keresztül kapcsolatba léphessenek velük.
 • Meeting Scheduler: Az értekezlet-kezelő modulnak lehetővé kell tennie a szervezők számára, hogy találkozókat szervezzenek és megbeszéléseket szervezzenek, és automatikusan értesítse a résztvevőket.
 • Ügyfélszolgálat: Az értekezletkonferencia-szoftvernek 24 órás ügyfélszolgálatot kell kínálnia, ha az ügyfélnek problémái vannak a virtuális értekezlet megszervezése és az ahhoz való csatlakozás során.

Az értekezlet-jegyzőkönyv-sablonoktól az automatikus ütemezésig a technológia sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az értekezletek szervezésének folyamatát. Nézzük most részletesen a tárgyaló/konferenciaterem foglaló szoftvert, amely segít a problémamentes élményben.

Skedda

Skedda a világ vezető munkahelyi időbeosztási rendszere. Próbaüléseim során azt tapasztaltam, hogy időt takarít meg a munkaterületek és tárgyalók ütemezésének és szervezésének automatizálásával.

A Skeddával leegyszerűsödik a konferenciatermek, munkaállomások, vállalati létesítmények és prezentációs területek elrendezésének kezelése. A Skedda intelligens ütemezésével az Ön robotizált tárgyalótermi vezetője a következő segítséget kínálja:

 • Egyszerű beállítások.
 • Különféle testreszabási lehetőségek.
 • Alkalmazható látási feltételek.
 • Egyszerűsített felhasználói hozzáférési engedélyek.
 • Egyértelmű áttekintés az asztal foglaltságáról adott napokon.

Jellemzők:

 • Javítja az általános munkakörnyezetet a bejelentkezéstől a kijelentkezésig.
 • Lehetővé teszi a szervezetek számára az összetett foglalási eljárások automatizálását és optimalizálását.
 • Lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy bármilyen eszközről gyorsan önállóan foglalhassanak.
 • Dicsérve versenyképes költségéért, felhasználóbarát elrendezéséért, áttekinthető használatáért és kiváló ügyfélszolgálatáért.

A lehető legjobb konferenciaterem-kezelést biztosítja, beleértve a zökkenőmentes Microsoft 365- és Google Workspace-kapcsolatot. A Skeddával és egy AI jegyzetkészítő eszközzel készen áll a hatékony és eredményes megbeszélésekre!

Accruent EMS

A jól ismert online tárgyalóterem-foglalási szolgáltatás segítségével egyszerűen megtalálhatja az ideális találkozóhelyet a munkahelyén vagy az egyetemen Accruent EMS.

Jellemzők:

 • A foglalás során hozzáférhet a fontos információkhoz, például a szoba méreteihez és befogadóképességéhez.
 • Használja ki a rugalmasságot a területek lezárására, a konferenciatermek kijelzőpaneljeire és a mobil foglalási lehetőségekre a helyiségek kapacitásának kezeléséhez.
 • Tegye biztonságosabbá és higiénikusabbá egyetemét vagy üzleti helyét a takarítási és higiéniai eljárások ütemezésének automatizálásával.
 • Csökkentse az irányítási költségeket, és csökkentse a találkozók lefoglalására fordított időt.
 • Hozzon létre foglalási űrlapokat konkrét irányelvekkel olyan attribútumok alapján, mint a szerep vagy a beosztás.

Ezzel a foglalási szoftverrel gyorsan és egyszerűen ütemezhet olyan találkozóhelyeket, mint a tárgyalótermek és konferenciatermek.

Néhány érdekes funkció, amely felkeltette a figyelmemet, a feltűnő asztali táblák, az interaktív padlóelrendezések és a szervezete termelékenységét, innovációját és általános energiáját fokozó elemzések voltak.

Követ

Innovatív helytakarékos megoldások Követ lehetővé teszi, hogy több munkaterület-beállítást érjen el, amelyek megfelelnek az egyes csapattagok igényeinek. Képzelje el, hogy csak egy-két ember foglalja le rendszeresen nagyobb tárgyalótereit. Ha igen, fontolja meg, hogy ezeket a tereket kisebb tárgyalóterekké alakítja át, vagy találkozósorokat adjon hozzá a vállalaton belül, hogy a munkaterülete jobban alkalmazkodjon.

Jellemzők:

 • A zöld, sárga és piros jelzések segítenek megtalálni a hozzáférhető helyeket minden szobában.
 • Használja a Slacket vagy a Teams-et, hogy időben kapjon figyelmeztetéseket a bejelentkezésről és emlékeztetőket a kisebb helyek vagy üres szobák foglalásáról.
 • Azonnali e-mail értesítést kaphat, ha egy szoba elérhetetlenné válik.
 • Az Envoy mobilalkalmazás helyfüggő funkcióinak segítségével keresse meg és biztosítsa a legközelebbi elérhető szállást.
 • Védje meg a privát beszélgetéseket az értekezletek nevének elhomályosításának lehetőségével.

Tapasztalataim szerint az Envoy alapos elemzésekkel alátámasztott új ötleteket ad az Ön helyének használatához. Ezen információk felhasználásával maximalizálhatja helyhasználatát, és jól megalapozott döntéseket hozhat, amelyek pénzt takarítanak meg.

Vörösbegy

Vörösbegy kiemelkedik az egyik első megoldásként, amely eszünkbe jut, amikor a konferenciaterem-foglaló szoftverre gondolunk. A Robin megbeszélésfoglalási rendszerét használtam, és megtapasztaltam, hogy könnyedén foglalhat konferenciatermeket, asztalokat, munkaállomásokat és egyéb irodai helyiségeket.

Ez maximalizálja a helyhasználatot, és megtalálja a lehetséges helyeket a berendezések fejlesztéséhez vagy javításához.

Jellemzők:

 • Azonnal meghatározhatja, hogy mely szobák vannak gyakran lefoglalva, és melyek azok, amelyekre nagy a kereslet.
 • A Slack-csatornán keresztül lefoglalt tárgyalóterem-foglalás automatikusan frissül a Google Naptárban.
 • A Robin szemléletes információkat is kínál a konferenciatermek és irodaterületek üzemeltetéséről.
 • Minden a munkaterület-kezelési élmény javítása és optimalizálása körül forog.

Az egyik legfontosabb előnye, hogy Robin könnyen csatlakozik olyan jól ismert irodai programokhoz, mint a Slack, a Zoom és a Google Calendar.

Szül

Sok más konferenciaterem-foglalási rendszerhez hasonlóan Szül célja, hogy segítsen Önnek a legtöbbet kihozni tárgyalótereiből. Azáltal, hogy több munkaterületet is lefoglalhatok, könnyen le tudtam foglalni a kívánt szobákat.

Jellemzők:

 • Mobilalkalmazásukon keresztül közvetlenül a telefonjáról is foglalhat, így nem kell bejelentkeznie egy webhelyre.
 • A recepción a vendégek táblagéppel jelentkezhetnek be, és kitölthetik a szükséges papírokat.
 • Biztonságos vendégkezelési rendszert is kínál.
 • A rendszer azonnal értesíti Önt e-mailben, SMS-ben vagy Slack-en, ha vendégei beléptek a hallba.

Az egyes tárgyalótermeken kívül könnyen elhelyezhetem a tablet szoba kijelzőit, lehetővé téve a személyes megbeszélések hozzáadását vagy törlését. A Teem naptárbővítményei megkönnyítik az ütemezési folyamatot azáltal, hogy egyszerűvé teszik a megbeszélések tervezését olyan platformokon, mint az Outlook, az Office 365 és a Google Naptár.

Tárgyalószoba App

A modern technológia megkönnyíti az üzleti találkozók tervezését és lebonyolítását, leegyszerűsíti az üzleti folyamatokat, és maximalizálja az irodaterületek kihasználását. Fejlett platformként a tárgyaló- és konferenciatermek ütemezéséhez és kezeléséhez, MeetingRoomApp tapasztalataim szerint kiemelkedik.

Jellemzők:

 • A Stylebook szerkesztő jelentős testreszabást és az alkalmazásháttér végtelen választékát teszi lehetővé.
 • A vállalati márkaidentitás beállítása egyszerű és gyors, és használhatja a sötét módot, vagy hozzáadhat más vizuális effektusokat.
 • Az értekezletek gyorsan ütemezhetők a konferenciaterem ajtajában található érintőképernyőn.
 • Ennek a funkciónak köszönhetően a felhasználók azonnal megjeleníthetik üzleti eseményeiket okostelefonjukon a tárgyalóteremben.

Műszerfala és jelentéskészítő funkciója egy elemző eszköz, amely információkat nyújt a leggyakrabban használt tárgyalóterekről és a felhasználói viselkedésről.

CalendarWiz

CalendarWiz felhatalmazza a menedzsereket arra, hogy meghívjanak embereket eseményekre és találkozókra, és szabadságot ad nekik, hogy több válaszadási lehetőséget is beállítsanak, például „elfogadom”, „talán” vagy „elutasítsák”.

A munkatársak fejleszthetik konferenciaterem-foglalási szoftverüket azáltal, hogy színkódolt kategóriákat fejlesztenek ki rendezvények, értekezletek és feladatok szervezéséhez.

Jellemzők:

 • Az adminisztrátorok testreszabhatják a platform kialakítását, hogy megfeleljenek a márkájuk színeinek, logóinak és hozzáférési jogainak.
 • Az általa támogatott alkalmazásprogramozási felületnek (API) köszönhetően a vállalkozások kombinálhatják a platformot különböző külső féltől származó megoldásokkal.
 • Mind a havi, mind az éves előfizetési lehetőségek elérhetők a CalendarWiz-en keresztül.
 • A felhasználók hasznos ügyfélszolgálatot érhetnek el az e-mailes támogatáson, az élő csevegésen, a GYIK-en és a részletes dokumentáción keresztül.

A csapattagok és ügyfelek is javasolhatnak eseményeket olyan információk megadásával, mint az esemény címe, kategóriája, valamint a várható nap és időpont.

Appspace

Az alkalmazottak könnyen megerősíthetik a konferenciatermek foglalásait, az asztalfoglalásokat és az erőforrások elosztását Appspace.

Jellemzők:

 • Hozzon létre egy QR-kódot a fizikai érintés nélküli bejelentkezéshez, így a látogatók és a vendégek hozzáférhetnek a kijelölt helyeikhez.
 • Az igényeinek leginkább megfelelő munkaterület megtalálásához használjon intelligens dokkolóállomásokat.
 • Egyesítse az IoT-eszközöket és -érzékelőket, és építsen fel egy hibrid munkahelyet, amely előtérbe helyezi a termelékenységet és a biztonságot.
 • Az Appspace különféle hardverválasztékot támogat, például asztali korongokat, interaktív kioszkokat vagy szobapaneleket.

Amit szerettem a platformon, az az a tény, hogy könnyedén kezelheti ezeket a foglalásokat intraneten, e-mailen, a Microsoft Teamsen vagy az adott Appspace Employee App segítségével. Így rugalmasan tervezhet napokkal előre, utazás közben az irodába, vagy amikor már ott van.

UnSpot

Val vel UnSpotgyorsan meghatározhatja a legalkalmasabb napokat konferenciatermi megbeszélésekre való meghívására, és többet megtudhat a tárgyalótermek használatáról, így segít felmérni csapata térbeli igényeit.

Jellemzők:

 • Az asztalok foglalására szolgáló rendszer, a munkarend, az irodai elemzések, a parkoláskezelő eszközök, a navigáció és az interaktív térképek mind megtalálhatók az egész csomagban.
 • Gyors és egyszerű foglalás találkozóhelyekre a céges naptár segítségével.
 • Az UnSpot azonnali, valós idejű információkat biztosít az összes foglalásról és szabad szobáról.
 • Az alkalmazott képzése a szolgáltatás használatára mindössze 10 percet vesz igénybe.

Csapata hozzáférhet egy felhasználóbarát szoftverhez, amely leegyszerűsíti a tárgyalók asztali számítógépen, mobilalkalmazáson vagy tárgyalótermi kijelzőjén keresztüli lefoglalását.

Condeco

Condeco könnyed módszert kínál az emberek összehozására, akár fizikailag, akár elektronikusan, akár mindkettőn. Leegyszerűsíti az értekezletek ütemezését, és könnyen integrálható olyan jól ismert alkalmazásokkal, mint a Teams és a Zoom.

Jellemzők:

 • A finomítások és beállítások megadásával egyedibbé teheti tárgyalóterem-foglalásait.
 • Gyorsan lefoglalhatja munkastílusának megfelelő professzionális és informális konferenciatermeket.
 • A platform automatikusan ellenőrzi egy szoba elérhetőségét a kiválasztott időpontban.
 • Gyorsan megtalálhatja a rendelkezésre álló tárgyalótereket olyan kritériumok alapján, mint a hely, a kapacitás vagy a felszereltség.

A Condeco segítségével gyorsan kiválaszthatja a megfelelő helyet és időpontot, ellenőrizheti mindenki elérhetőségét, és másodpercek alatt lefoglalhatja a foglalást. Érdekes módon különféle platformokat tudtam kezelni, mint például az Outlook, a mobileszközök vagy a Condeco webportál.

Olvassa el még: Legjobb webkonferencia és azonnali megosztási megoldások!

Gyűjtő

A rendelkezésre álló hely hatékony kihasználása elengedhetetlen a coworking tér működtetéséhez. Tapasztalataim szerint használatával garantálhatja az ügyfelek elégedettségét, miközben csökkenti a működési költségeket Gyűjtőtárgyaló- és konferenciaterem foglalási rendszere.

Jellemzők:

 • Egyesíti a programot, hogy javítsa a létesítménygazdálkodást és hozzáértő karbantartási döntéseket hozzon.
 • Használjon központilag elhelyezett szobafoglalási rendszert az ütemezési feladatok egyszerűsítéséhez.
 • Leegyszerűsítheti az események adminisztrációját, ha egyablakos ügyintézést kínál az olyan feladatokhoz, mint a számlázás.
 • A használatra kész videokonferencia-megoldások engedélyezésével távoli személyzetet is csatlakoztathat.

Találja meg és foglalja le az ideális munkaterületet megbeszélésekhez vagy feladatokhoz az egyetemen vagy az irodaházon belül. Az Accruent rendszere által kínált foglalási eljárás egyszerű, rugalmas és biztonságos, és könnyedén kapcsolódik a jelenlegi munkafolyamatokhoz.

Kadence

Nál nél Kadence, a munka inkább erőt adjon, semmint korlátozzon, lehetővé téve az embereknek, hogy mindenben kitűnjenek, amit vállalnak. Ez a konferenciaterem-foglalási szoftver létrehozza a jövőbeli munka operációs rendszerét, gazdagítja az emberek, az idő és a tér koordinációját, hogy segítse a csapatokat abban, hogy bizalommal érezzék magukat, és képesek legyenek a legjobb döntések meghozatalára.

Jellemzők:

 • Bárhol is tartózkodik, könnyen lefoglalhat megfelelő találkozóhelyeket rögtönzött találkozókhoz.
 • Hívjon meg látogatókat, miközben gyorsan kiválasztja a megfelelő felszerelést.
 • Használja a bejelentkezési emlékeztetőkről szóló értesítéseket a szobák rendelkezésre állásának növelése érdekében.
 • Néhány kattintással azonnal lefoglalhat tárgyalókat közvetlenül a naptárából, és meghívhat munkatársakat.
 • Pontos foglalási információkkal világos képet kaphat arról, hogy kik tartózkodnak az irodában, illetve kik vannak az irodán kívül.

A helyek bérlésének felületes protokolljával és annak nyomon követésével, hogy a munkatársak mikor használják a teret, a Kadence rendkívül felhasználóbarát eszköz.

Szobaütemező szoftverben keresendő szolgáltatások

Ha szobaütemező szoftvert keres, győződjön meg arról, hogy a szoftver tartalmazza a következő szolgáltatásokat:

 • Beépített jelentéskészítési képességek: Győződjön meg arról, hogy az értekezletütemező szoftver képes szabványosított jelentéseket generálni különböző formátumokban.
 • Integráció harmadik féltől származó eszközökkel: A felmerülő költségek csökkentése érdekében a szoftvernek képesnek kell lennie nyomon követni a tárgyalótermeket és a különböző erőforrások felhasználását.
 • Valós idejű szinkronizálás: A tárgyalóterem-foglalási szoftvernek központi adatbázissal kell rendelkeznie, amelyet valós időben frissíteni kell, hogy a legfrissebb felhasználói adatokkal szolgáljon az ütemezési ütközések elkerülése érdekében.
 • Skálázhatóság: A szoftvernek méretezhetőnek kell lennie, hogy megfeleljen a szervezet több helyszín kezelésének és a különböző időzónákban történő foglalásainak.
 • Központi irányítópult: A központi naptár és műszerfal a tárgyalótermek elérhetőségének ellenőrzéséhez, valamint az alaprajzok és a helyiségek megjelenítéséhez.
 • E-mailes riasztások és értesítések: Az Ön által választani kívánt szobaütemező szoftvernek képesnek kell lennie arra, hogy automatikusan értesítse az érintetteket a kérés állapotáról, a számlákról és egyéb kapcsolódó kommunikációról.

Ezeken kívül a funkciók az Ön igényei miatt változnának, hiszen elvégre ennek a szoftvernek az a célja, hogy segítsen gyorsabban és kevesebb stresszel végezni a munkát. Mivel a találkozók elkerülhetetlenek, kipróbálhatja azokat, amelyek megfelelnek az Ön preferenciáinak, és végül leszűkítheti a nyerő kombinációkat.

Következtetés

A legújabb technológiai fejlesztésekkel és az irodavezetéssel való lépéstartás hatékony munkaterület fenntartását igényli. Ebben a cikkben kiemeljük azokat a konferenciaterem-foglalási eszközöket, amelyeket hasznosnak találtam a találkozók élményének javításához.

Végső soron ezek a technológiák lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy időt és pénzt takarítsanak meg azáltal, hogy praktikus erőforrás-menedzsment megoldásokat kínálnak. Ezek az eszközök lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy minden találkozó eredményes és jól szervezett legyen.

Következő lépésként próbálja ki ezeket a tárgyalási jegyzőkönyv-sablonokat a fájdalommentes tervezés és a tökéletes végrehajtás érdekében.

  15 JavaScript-táblakönyvtár az egyszerű adatmegjelenítéshez etoppc.com