A 11 legjobb TikTok videószerkesztő látványelemek megállításához

A 2017-ben elindított TikTok hamarosan köznévvé vált, és a TikTokable tartalom létrehozásának őrülete futótűzként terjedt!

Ez a szórakoztató kategóriájú videótárhely lehetővé teszi rövid videótartalom létrehozását, amely a dalra, táncra és szájszinkronizálási tevékenységekre összpontosít.

A TikTok özönlenek az alkotók, akik mindig alig várják, hogy valami újat hozzanak az asztalra.

Míg a TikTok egy tisztességes videószerkesztővel van felszerelve, amely önmagában is önellátó, ha alapvető tartalmat szeretne létrehozni. De ha szemet gyönyörködtető videókat szeretnél készíteni a rajongóid számára, akkor ennél többre van szükséged.

Szerencsére számos TikTok videószerkesztő alkalmazás tökéletes a TikTok-tartalom finomításához.

Szeretnél csillogást hozni TikTok-videóidba? Tekintse meg a legjobb választásainkat a TikTok videószerkesztő alkalmazásokhoz az alábbiakban.

Válassza a Promot, hogy a lehető legkönnyebb módon készítsen és szerkesszen csodálatos TikTok-videókat több millió felvétellel, amelyek közül választhat. Ez az online videószerkesztő eszköz lebilincselő és szórakoztató videótartalmat biztosít azáltal, hogy egyéni vagy TikTok-videóit több mint 110 millió médiatartalommal látja el.

Itt van minden, amit a Promo kínál:

 • Töltsön fel, méretezze át és szerkessze a tartalmat egy egyszerű videószerkesztő és TikTok átméretező segítségével személyre szabott tartalom létrehozásához.
 • Az előre megtervezett videószerkesztő sablonok segítségével felgyorsíthatja a videószerkesztést, és testreszabhatja őket az igényeinek megfelelően.
 • Tartalmazzon animált előre beállított értékeket, különféle betűtípusokat és színpalettákat a TikTok-videók javításához és a kívánt üzenet továbbításához.
 • Válasszon megfelelő számokat videóihoz a több mint 1,5 000 zeneszámot tartalmazó gazdag zenei könyvtárból, amely műfaj, téma, hangszer és egyebek szerint szűrhető.
 • Töltse le a videókat TikTok vízjel nélkül, vagy ossza meg őket közvetlenül különböző közösségi média platformokon.

Veed

Rengeteg funkcióval megtöltött Veed egy nagyszerű platform lebilincselő Tiktok-videók létrehozására, amelyek testreszabhatók fedvények, színbeállítások, testreszabható szövegek, logók és így tovább.

A webböngészőkkel elérhető platform mintavideósablonok sorát kínálja, amelyek jól jöhetnek az amatőrök számára a videók szerkesztéséhez.

Az intuitív és könnyen használható felhasználói felület számos médiafájl-formátumot támogat, és lehetőséget biztosít a videók GIF formátumba való egyszerű konvertálására.

A színkorrekciós technikának köszönhetően a Veed automatikusan kiszűri a kromatikus aberrációkat és a torzításokat, így a végén hibátlan TikTok videó eredményeket biztosít.

A platform lehetővé teszi a manuális feliratfeltöltés vagy az automatikus feliratgenerálás közötti választást, így informatív és szórakoztató videókat készíthet.

A Veed lehetővé teszi a következők végrehajtását:

 • Méretezze át a TikTok-videókat, hogy illeszkedjenek az előre beállított VEED vászonméretekhez.
 • Automatikus TikTok-feliratokat generál a képernyőn megjelenő fedőszövegben
 • Válasszon a TikTok hangkönyvtárából, vagy töltse fel zeneszámait háttérhangok hozzáadásához.
 • Adjon hozzá videó- ​​és hangeffektusokat videóihoz, és válasszon a TikTok-szűrők, hibahatások és még sok más közül.

Adobe Express

Az Adobe Express egy másik platform, ahol izgalmas tartalmakat szerkeszthet a TikTok számára, hogy megragadja a közönség figyelmét a hírfolyamban.

  Hogyan lehet fellebbezni a TikTok betiltása miatt

Az asztali számítógépeken és mobileszközökön elérhető Adobe Express leegyszerűsíti a TikTok videószerkesztési folyamatot, bárhol is legyen. Az ingyenes és könnyen testreszabható sablonok nagyon hasznosak személyre szabott TikTok-tartalom létrehozásához, függetlenül az Ön szenvedélyétől vagy képzettségi szintjétől.

A TikTok-videók szerkesztése az Adobe segítségével gyerekjáték. Szabadon feltöltheti videóit, választhat a különböző elérhető elrendezések közül, és szövegeket, fényképeket, effektusokat és szűrőket adhat hozzá, hogy ízlése szerint szerkeszthesse a videókat.

Az Adobe Express segítségével több százezer jogdíjmentes Adobe Stock gyűjtemény fotójához, Adobe betűtípusához, ikonjához és hátteréhez férhet hozzá, és elhelyezheti őket TikTok-videóiban.

Ezen kívül az eszköz segítségével eltávolíthatja a kép hátterét, átméretezheti, vághatja és animálhatja a videót, konvertálhatja GIF-ekké, és alkalmazhat szöveges effektusokat, textúrákat, átfedéseket stb.

Flixier

Válassza a Flixier lehetőséget, hogy drámai módon felgyorsítsa videószerkesztési készségeit, és megkönnyítse a felhőalapú videók megosztását a TikTokon. A platform rengeteg felhőtárhelyet kínál, lehetővé téve a TikTok videók és projektek tárolását és megosztását az egyszerű együttműködés megkönnyítése érdekében.

A Flixier a kifinomult felhasználók számára alkalmas, így a kezdő felhasználóknak először jelentős videószerkesztési ismeretekkel kell felvértezniük magukat.

A Flixier kiküszöböli az alkalmazások vagy programok telepítésének követelményét, így szabadon szerkesztheti a TikTok-videókat, hogy lenyűgöző videókat készíthessen közvetlenül a webböngészőből.

Míg a Flixier ingyenes verziója tisztességes funkciókkal rendelkezik, a Pro verzió számos fejlett funkciót kínál, beleértve a videók egy percen belüli renderelését, ami meghaladja a lassú feldolgozási sebességet.

A Flixier könyvtár rengeteg átmenetet, mozgó grafikát és animált szöveget tartalmaz, valamint több mint 2 millió zeneszámot, videót és képfájlt, amelyek varázslatossá varázsolhatják videóit a TikTok számára.

WeVideo

Használja a WeVideo videószerkesztőt, ha nyers videoklipjeit professzionális megjelenésű TikTok-videókká szeretné szerkeszteni. Ez a népszerű videószerkesztő alkalmazás egy intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amely teljes képernyős előnézetet és idővonalat kínál a videószerkesztési folyamat során, ami tovább egyszerűsíti a videószerkesztési folyamatot.

A WeVideo támogatja a 4K felbontású videókat, és zöld képernyő-effektust kínál, hogy videói vonzóbbak legyenek, mint korábban. A platform jogdíjmentes zenék, hangeffektusok és stockvideoklipek gazdag könyvtárát tartalmazza a TikTok látványvilágának szintre emelése érdekében.

A WeVideo nagyszerű lehetőség a TikTok-videók zökkenőmentes szerkesztésére Mac-en, PC-n, valamint iOS és Android mobileszközökön. A platform által kínált funkciók a következők:

 • Használjon prémium videóeffektusokat, például videófényt, kép a képben, zöld képernyőt és animációt, és készítsen nem gördülő TikTok videókat.
 • Méretezze át videóit, hogy illeszkedjen a TikTok-eszközök 9:16-os képarányához.
 • Alkalmazzon hangátmeneteket, például halkítsa be/ki a hangot, keverje össze a hangeffektusokat, vagy adjon hozzá háttérzenét a hangsáv jobb hangzása érdekében.
 • Használja a beépített webkamerás rögzítőeszközöket a TikTok-videók hangbeszédének rögzítéséhez.
 • Fényesítse a nyers videótartalmat mozgóképek és zenék hozzáadásával a készletek kiterjedt könyvtárában.

Animoto

Az Animoto egy egyszerű videószerkesztő a TikTok számára, amely intuitív videószerkesztő felületének köszönhetően népszerű a felhasználók körében.

  Szavazás létrehozása a TikTokban

Annak ellenére, hogy könnyű kezelhetőséget kínál, az eszköz tele van olyan gazdag videószerkesztő funkciókkal, amelyek tökéletesek mindenki számára – tapasztalt vagy tapasztalatlan –, hogy nyers fényképeiket és videoklipjeit percek alatt szórakoztató videókká alakítsák.

Az Animoto lehetővé teszi, hogy korlátlan számú TikTok-videót készítsen ingyenesen, ha nem zavarja a vízjel, és részletes útmutatót kínál a videószerkesztési folyamathoz. Ezenkívül választhat egy lépésről lépésre szóló útmutatót, ha még nem ismeri a videószerkesztést.

Az Animoto könyvtár fülbemászó zenei dallamokkal és több mint 60 előre megtervezett sablonnal rendelkezik, amelyek az eredeti tartalom hozzáadásával testreszabhatók. Ezek a sablonok kedvenc betűtípusai, színei, szakaszai stb. hozzáadásával szerkeszthetők.

Az Animoto lehetővé teszi az így létrejött TikTok videók exportálását két HD felbontásban – 720p és 1080p, valamint két SD felbontásban: 360p és 480p, hogy minden igényt kielégítsen.

Typito

Marketingesek, cégtulajdonosok és hírügynökségek ezrei által megbízott Typito egy másik felhőalapú TikTok Video Editor, amely nagyszerű választás rövid és vicces TikTok videók készítéséhez.

Fényképeket, videókat és zenét adhat hozzá, hogy feldobja TikTok-tartalmát. A platform kivágás-átméretezési technikákat kínál, hogy a videók tökéletesen illeszkedjenek a TikTokon.

A Typito tökéletes a TikTok számára készült videó-összeállítások készítéséhez és a rajongói bázis növeléséhez.

A Typito legfontosabb jellemzői a következők:

 • A videószerkesztő ingyenesen elérhető TikTok-videók létrehozásához és a közönség bevonásához.
 • Az egyszerű fogd és vidd szerkesztő hasznos a videók gyors átméretezéséhez, vágásához és kivágásához a TikTok számára, zene hozzáadásához, stílusos szöveges feliratokhoz stb.
 • Több mint 20 videóformátumot és képarányt támogat, például 1:1 négyzet alakú levelesláda, 9:16 függőleges és egyéb.
 • Testreszabhatja a TikTok-videókat úgy, hogy módosítja a színeket, a betűtípusokat és a stílust a márkájával összhangban.
 • Tekintse meg az utolsó TikTok-videók élő videó előnézetét, hogy elkerülje a meglepetéseket a végén.

Leírás

Fejlessze videószerkesztési készségeit a Descript, egy szórakoztató és egyszerű TikTok Video Editor segítségével, amellyel szívesen dolgozhat. A Descript szerkesztő- és szkriptkészítő eszközei megkönnyítik a kulcsfontosságú pillanatok átiratainak keresését, klipekké való szerkesztését, szövegek és feliratok hozzáadását, valamint a kapott videó feltöltését a TikTokon.

A Leírás lehetővé teszi, hogy a hang-, videó- ​​és képeffektusokat átfedje a TikTok-videókba, és akár áthúzza azokat a hangulatjeleket, amelyek nem részei a matricalistának.

Ezen kívül rengeteg audio- és videóátmenet található, amelyek tökéletesek a projekthez, ha görgetést leállító TikTok-videókat szeretne készíteni. Lehetősége van címek és feliratok hozzáadására is, ha tartalmait könnyen elérhetővé szeretné tenni.

Canva

A Canva a legjobb megoldás, ha elölről szeretné kezdeni a TikTok-videók létrehozásának folyamatát, és szerkeszteni szeretné a videókat, hogy a TikTok-képes tényezőt hozzáadja videóihoz.

Bár a Canva furcsának tűnhet a listán, az eszköz praktikus videószerkesztő funkciókat kínál, amelyek gyerekjátékká teszik a videószerkesztést.

  Hogyan változtasd meg életkorodat a TikTokon

Csakúgy, mint más videótípusok sablonjai, a Canva is sok TikTok videósablont tartalmaz, amelyek a legízletesebb szemet nyűgözhetik le.

A Canva további előnye, hogy az eszköz megkönnyíti a TikTok, TikTok outro és még fülbemászó bélyegképek tervezését is. Egy nagyszerű TikTok-videó létrehozása a Canva használatával egyszerű, és lehetőség van arra is, hogy az eredményül kapott videót közvetlenül a TikTokon töltse fel.

Clideo

Ne feledkezzünk meg a Clideo-ról, egy egyszerű videókészítőről a TikTok számára, amely a legegyszerűbb módszert kínálja a TikTok létrehozására az Ön által választott fényképek, videók és zene feltöltésével.

A TikTokon feltűnő újoncok körében népszerű videókészítési és -szerkesztési módszer meglehetősen gyors, és hibátlan dinamikus látványt eredményez.

Számos videószerkesztő eszköz található a platformon; a leghasznosabbak a videó átméretező, vágó, looper és feliratgenerálás.

Ez a TikTok Online Video Maker lehetővé teszi, hogy lenyűgöző TikTok-tartalmakat hozzon létre számos képi elem, videó és GIF kombinálásával az Ön által választott hangsávokkal anélkül, hogy videoszerkesztési ismeretekre lenne szüksége.

Ez az online platform ingyenesen használható, és ez a felhasználóbarát platform tökéletes kezdőknek. Áthúzhatja a kezdeti fájlokat, beállíthatja a képarányt, hogy illeszkedjen a TikTokhoz, levághatja a videó részeit, és hozzáadhat átmeneteket, hogy lenyűgöző TikTok-tartalmat eredményezzen, amelyet a közönség szívesen néz.

Harapható

A Biteable büszkélkedhet azzal, hogy a legtrendibb TikTok-videókat nyújtja, amelyekkel álmodozva szórakoztatja TikTok-követőit! Sokoldalú, és nagyszerű választás a lenyűgöző TikTok videók és promóciók létrehozásához a semmiből anélkül, hogy egy fillért sem költene.

Bár mindig újrakezdheti, hatalmas sablontár áll majd rendelkezésére, amelyből választhat; ha kifogy az ötletekből.

Emellett egy hatalmas könyvtárat is talál, amely tele van stock képekkel és animációkkal, amelyek segítségével testreszabhatja TikTok-videóit, és vonzóbbá teheti azokat.

A Biteable mindkettő számára nagyszerű választás; kezdő és tapasztalt felhasználók, mivel a felület gyorsan elsajátítható, és nem kell semmi bonyolult dologgal foglalkoznia.

Mindennel megtöltve, amire szüksége lehet egy lenyűgöző Tiktok-videó elkészítéséhez, rengeteg erőfeszítést megspórolhat, ha ezzel a szoftverrel próbálkozik.

A Biteable ingyenes csomagja elérhető, amely vízjellel látja el a kapott videót, és korlátozza a platform funkcionalitását. Az összes funkció, például a prémium stockvideók, a videó adatvédelem és más speciális funkciók feloldásához frissítenie kell a Pro csomagra.

Utolsó szavak

A TikTok egy népszerű szórakoztató alkalmazás, amely kezdetben rövid videókra összpontosított. Idővel a hangsúly a 15 másodperces videókról a három másodpercesre helyeződött át. A TikTok tele van alkotókkal, és minden eddiginél nehezebb nyomot hagyni a közönség elméjében.

Ezért rendkívül fontos, hogy hatékony videószerkesztőket alkalmazzunk a TikTok számára, hogy érdekes videókat kaphasson fiókjához, és a fent összeállított lista felsorolja az összes alkalmas videót.