A 11 legjobb főzőjáték a Gordon Ramsey felszabadítására

Nincs jobb a jó ételnél. A legtöbben értékeljük a jó ételeket, de nem mindenki tud főzni. Szerencsére a mobiljáték-ipar itt van, hogy segítsen. Így ha szeret csámcsogni, főzni vagy mindkettőt, sok főzős játék érhető el mobiltelefonon.

Nem kell időt vesztegetnie a Google Play Áruház vagy az Apple App Store átvizsgálásával, mivel segítünk szűkíteni a választási lehetőségeket. Összegyűjtöttük a legélvezetesebb főzőjátékokat a telefonodhoz. Ezek a mókás címek pillanatok alatt ínycsiklandóvá varázsolják az Ön száját és a hüvelykujját.

Mindegy, kezdjük!

Mik azok a főzőjátékok?

A főzőjátékok olyan játékok, amelyek főzést tartalmaznak. Műfajok keverékei. Valóban vannak sztereotípiák a főzőjátékokkal kapcsolatban, de mindegyik más. A főzőjátékok is segíthetnek a tanulásban; tanulságosak és szórakoztatóak.

A legtöbb főzőjáték fiúknak és lányoknak szól. A főzős játékkal elmerül egy képzeletbeli világban, ahol ételt készít ügyfelei számára, és ez az, amit a való életben is megtapasztal.

A főzőjátékok előnyei

  • Új konyhák kipróbálása: A főzőjátékok mind különbözőek. Felnyitják a szemed olyan új ízekre, konyhákra és vágyakra, amelyeket esetleg nem is ismersz. De komolyan, a főzőjátékok gazdagítják a kulináris tudást. A valódi élet csak egy keveset tanít az ételről; ez a játék többet tanít.
  • Új receptek keresése: Rengeteg főzős játék létezik. Vagy olyat készít, amit más szakácsok szeretnek, vagy olyat, amit általában amatőr szakácsként készítesz, de egy csavarral. Kikaptad a horgot, ha nem háborgatnak a telefonodon lévő ételek. Ha megkönnyebbül a szája a finom ételek láttán, főzőjátékokkal kreatívkodhat a konyhában.
  • Főzzék rá a kicsiket: A gyerekek idővel jobban megismerik a főzést. Kapcsolja be a tévét, és olyan műsorokat fog látni, mint a Chopped Junior, a Master Chef Junior és a Kids Baking Championship. Azonban hányan engedik meg gyerekeinknek, hogy a makulátlan konyhánkat játszótérként használják? Szerencsére a lányoknak és fiúknak készült főzőjátékok segítenek.
  • Stresszoldás: A főzés terápiás lehet! Mégis, hogyan talál időt arra, hogy élvezze, amikor olyan elfoglalt vagy? A lényeg nem azt jelenti, hogy a játékban való főzés helyettesítheti a való világban való főzést, de egy igazi ínycsiklandó élni fogja a főzés lehetőségét ingázás közben, rövid szünetekben vagy akár lefekvés előtt. Ez segíthet elterelni a figyelmét a kellemetlen gondolatokról és enyhíteni a stresszt.
  Hogyan lehet 5 perc alatt kijavítani a „Discord telepítés meghiúsult” problémát

Most megvizsgáljuk a legjobb főzőjátékokat.

Szétfőtt! Különleges kiadás

Szétfőtt! élvezetes a játék. Kiváló kis csomag, amely tartalmazza a játékokat és a hozzájuk kapcsolódó letölthető tartalmakat egyaránt. Kihasználhatja az újonnan kiadott Birthday Party frissítést is, amely még nagyobb választékot kínál.

Sőt, a 4K látvány és a továbbfejlesztett képkockasebesség javítja a vizuális minőséget. Remélhetőleg egy javítás jelentősen javítja a tapintási visszajelzést. Van egy hasznos keresztjáték is, bár a párkeresés bizonytalannak tűnik.

Nem számít, hányszor játszottad már ezt a kaotikus főzőpartijátékot, vagy akár csak egy remasterált verziót keresel, az Overcooked az Ön számára készült.

Fejlesztő – Ghost Town Games

Megjelenés dátuma: 2016. augusztus

Platformok – Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One.

Kannibál konyha

A Cannibal Cuisine játékot a Rocket Vulture fejlesztette és adta ki. Ez egy interaktív kooperatív vagy versenyjáték, amelyben a játékosok egy trópusi szigeten élő kannibál törzset irányítanak, amely turistákat táplál. Meglepő, hogy a turisták zöldségekkel és gyümölcsökkel való főzésével kapcsolatos játék a Nintendo Switchen a legjobb főzőjáték.

A játék részeként meg kell etetned egy éhes Hoochooboo istent hozzá méltó étellel. Amikor a turisták tűzzel, lélegzettel és varázslattal lépnek rád, távol tarthatod őket. Az Ön problémája az, hogy a turisták nem szívesen ennek, ezért a könyvben található összes trükköt be kell vetnie, hogy rávegye őket enni. Nyugodtan ossza meg vad receptjeit barátaival.

Fejlesztő – Rocket Vulture

Megjelenés dátuma – 2020. május

Platformok – PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X és Series S

Battle Chef Brigád

Élvezni fogja ezt az anime stílusú Battle Chef Brigade játékot, amely egyesíti a főzést és a hagyományos szörnyharc-játékokat. Megnyerheti a nagyszerű főzőversenyt, ha olyan ételeket készít, amelyeket mindenki imádni fog.

Minden karakter másképp közelíti meg a főzést, és máshogy gyűjti össze a legjobb alapanyagokat. Jó hírnévre van szüksége ahhoz, hogy bejusson a leghíresebb versenyre, és elkészítse a legjobb ételt, hogy megnyerje a zsűri szívét.

A régi 2D-s verekedőkhöz hasonlóan fegyverek vagy páncélok helyett új alapanyagokat kap a főzéshez. A világ életközösségekre oszlik, ezért meg kell találni a gombákat és a gyógynövényeket.

A kis lényeket könnyen megölheti, de az óriás lények kemények lehetnek. A szakácsnak van egy csomó támadása, beleértve az iskolájából származó fegyvereket és technikákat. Ebben a játékban van többjátékos és egyjátékos kampány is.

Fejlesztő – Trinket Studios

Megjelenés dátuma – 2017. november

Platformok – Nintendo Switch, PlayStation 4, Microsoft Windows, Linux, macOS, Mac operációs rendszerek

  Hogyan kezdjük el az „Animal Crossing: New Horizons” című filmet

Szakács: Étterem-mágnás játék

Ez az étteremmágnás játék a főzés helyett az irányításra összpontosít, és többféle játékmódot kínál a testreszabható séffel. Receptkészítővel elkészítheti éttermi témáját és menüjét, hogy a világ legjobb burgerkészítőjévé váljon.

Ahogy haladsz a játékban, feloldod a képességeidet és fejleszted a menüt, és a világ ennek megfelelően reagál. Egyensúlyoznia kell ételei árát és minőségi szolgáltatást nyújtani, amely arra ösztönzi ügyfeleit, hogy visszatérjenek. Sok munkát igényel, de az eredmény megéri.

Fejlesztő – Inner Void

Megjelenés dátuma – 2018. december

Platformok – Microsoft Windows, Linux és Mac operációs rendszerek

Főzőváros – Főzős játékok

Arcade játékként a Cooking City főzési szimulációkat kínál. Megtapasztalhatja a világ kulináris fővárosát, ha éttermet nyit ott. Kulcsfontosságú a megfelelő hozzávalók kiválasztása, a rejtett receptek felfedezése és az ételek megromlásának megakadályozása ahhoz, hogy jártas legyél a főzésben.

A világ minden tájáról lesznek főzőfesztiválok és kulináris rendezvények. Az éttermi ügyfelek értékelik a munkádat – a legjobbak lájkokat kapnak. Ezenkívül a játék művészeti stílusa világos és színes, így többet szeretne játszani vele.

Fejlesztő – Magic Seven CO. LTD

Megjelenés dátuma – 2019. december

Platformok – iOS | Android

Főzési őrület: Éttermi játék

A főzős videojátékok, mint például a Cooking Craze, részben a színes és csábító művészeti stílusuk miatt népszerűek, és ez az egyik a sok szempont közül, amelyek kiemelik a játékot. Egy egyszerű vezérlési sémával is rendelkezik, amely vonzó a mindennapi játékosok számára.

Ez a játék az ételkombókról szól. Különböző konyhákat készíthet, sőt olyan péksüteményeket is süthet, amelyeket más főzőjátékokban nem. Vállalkozását is bővítheti, ha új recepteket tanul.

A Cooking Craze számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lekötik. Vannak konyhai versenyek, küldetések és szintlépések a szórakoztatás érdekében. Ha szeret főzni, ez az egyik legjobb játék az Ön számára.

Fejlesztő – Big Fish Games

Megjelenés dátuma – 2017 június

Platformok – iOS | Android

Főzési láz

A legtöbb étteremvezetői játék az üzletre összpontosít. A Cooking Fever azonban ideális játék azok számára, akik szeretnének étteremvezetési tapasztalatot szerezni anélkül, hogy feladnák a főzés iránti szenvedélyüket.

A Cooking Fever célja, hogy rövid időn belül vonzó ételkombinációkat mutasson be. Az éttermi menedzsment rendszert is a kezdetektől integrálták a játékmenetbe.

A konyhai berendezésektől az éttermi dekorációkig mindent ingyenesen használhat. Ingyenes sütiket és süteményeket oszthat ki élelmiszerüzletének bővítése érdekében. Ezek a tényezők megnehezítik a Cooking Fever játékát, mint más hasonló játékok. Ennek ellenére szórakoztató egy éttermet vezetni anélkül, hogy feladná a munkáját.

A Főzési Láz alkalmazás ingyenes, de léteznek hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások. Azok, akik szeretik a több mint 1000 szintet tartalmazó főzőjátékokat, nézzék meg a Főzési lázt.

Fejlesztő – Nordcurrent

Megjelenés dátuma: 2014. augusztus

Platformok – iOS | Android

Dungeon Munchies

A Dungeon Munchies főzőjáték különbözik a többi főzőjátéktól.

  7 legjobb BAS-eszköz a kibertámadásokra való felkészüléshez

Ehelyett olyan receptek kidolgozására és tökéletesítésére összpontosítunk, amelyek maximalizálják az összetevők tápanyagtartalmát. Sajnos ezek az összetevők az ellenségeid; a brokkoli démonokat azonban későbbi fogyasztás céljából megpárolhatja.

Annak ellenére, hogy a játékot korai hozzáférésként adták ki, és csak néhány hónappal ezelőtt jelent meg teljesen, a Dungeon Munchies máris a főzőjátékok rangsorának élére került.

Fejlesztő – maJAJa

Megjelenés dátuma – 2019 június

Platformok – Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Android, Microsoft Windows, Mac operációs rendszerek

Jó pizza, nagyszerű pizza – Főzésszimulátor játék

Az ember pizza iránti szeretete nem ismer határokat. Vannak, akik annyira szenvedélyesen szeretik a pizzát, hogy hajlandóak játszani egy pizza témájú videojátékkal! Ha ez jellemzi Önt, akkor a Good Pizza, Great Pizza a játék az Ön számára.

Ez egy álomszerű, pasztell színű iparmágnás játék, ahol rivális pizzériákkal mérkőzhetsz meg. Androidon nincs sok pizza-központú éttermi játék, de ez jó. Végül a játék során egy üzlet tulajdonosa lesz, és világszerte kiterjesztheti új étteremláncát.

Ebben a játékban korlátozott ideig áll rendelkezésére pizza elkészítése. Mivel az üzlet éjszaka bezár, naponta néhány órára pizzát készíthet a vásárlóknak. Egy kemény munkanap után profitját felhasználhatja pizzabirodalmának bővítésére!

Ez az egyik legjobb elérhető főzőjáték, ezért ha szórakozásra vágyik, töltse le most – ingyenes Android és iOS rendszeren, alkalmazáson belüli vásárlás esetén.

Fejlesztő – Tapblaze

Megjelenés dátuma – 2023. január

Platformok – Nintendo Switch, Android, iOS, Microsoft Windows, macOS, Mac operációs rendszerek

A legtöbb ’90-es évek gyereke a Krusty Krab-ról és a Krabby Patties-ről álmodik. Ha Ön is közéjük tartozik, vegye fel a SpongeBob: Krusty Cook-Off-ot a főzőjátékok listájára.

Ebben a játékban úgy játszhatsz, ahogy Spongyabob Krabby Patties-t főz. Szakácsként kezdi, és feljebb jut, hogy a legjobb gyorséttermi szakács legyen. Végül egyedi ruhákkal feloldhatod a karaktereket, és bővítheted az ételválasztékot. Számos tevékenység, játék, esemény és történet is szórakoztat.

A játékban sok ismerős arc és helyszín van. Ahogy játszod, rájössz, hogy a játék mekkora nosztalgiára és rajongói támogatásra támaszkodik. A játék fizetősnek tűnhet az új játékosok számára, ami jó. Ha azonban szereted a sorozatot, ez még mindig az egyik legjobb főzőjáték.

Fejlesztő – Tilting Point, Nukebox stúdió

Megjelenés dátuma – 2020. május

Platformok – Nintendo Switch, Android, Microsoft Windows, iOS

Sztárszakács

A Star Chef az egyik legjobb főzőjáték mobilon. Ez nem meglepő. Lehetővé teszi egy 5 csillagos étterem és kávézó működtetését. A legfinomabb összetevők segítségével lenyűgöző ételeket készíthet világszínvonalú szakácsokkal. Amikor teljesíti az ügyfelek megrendeléseit, fejleszti készségeit, és megőrzi vállalkozása hírnevét.

A többi játékhoz hasonlóan van étteremvezetési szempont is. A játék segítségével frissítheti a főzőberendezéseket, kezelheti a személyzetet, testreszabhatja a dekorációkat, termesztheti az ételt és még sok mást. Ennek a játéknak még egy áthajtása is van, amit általában nem látni a főzős játékokban.

A Star Chef játékkal való játék ingyenes, de hirdetéseket és alkalmazáson belüli vásárlásokat láthat.

Fejlesztő – 99Games

Megjelenés dátuma: 2014. augusztus

Platformok – Android, Microsoft Windows, iOS és Mac operációs rendszerek

Végső szavak

Legyen szó feltörekvő szakácsról vagy étteremvezetőről, a legjobb főzőjátékok szórakoztatóak és addiktívak lehetnek. Ez egyáltalán nem meglepő. Találhatsz játékokat nyugodt és versenyképes játékosok számára, valamint játékokat, amelyeket barátaiddal játszhatsz.

Ezért vigyázzon, ha jobban érdekli ezek a játékok, mint valaha. Amikor játszik, nem veszi észre, hogy mennyi idő telt el, és éhesnek érezheti magát. Ha szórakozást keresel, mi akadályoz meg? Játssz a legjobb főzőjátékokkal és főzz finom ételeket!

Ezután nézze meg a főzőalkalmazásokat, hogy könnyedén kipróbálhasson új recepteket otthon.