A 11 legjobb Disney háttérkép alkalmazás Androidra

Mivel a Disney-illusztrációk már közel egy évszázada léteznek (a céget 1923-ban alapították), és sokan közülünk a klasszikusok némelyikén nőtt fel, elég gyakran látni, hogyan használják a barátok és a család a Disney háttérképeket. Annak ellenére, hogy továbbra is fogadott rájuk, tekintettel arra, hogy erőfeszítései a Marvelre és a Star Warsra összpontosultak, a cég a közelmúltban elvesztette érdeklődését a klasszikusok iránt, amelyek segítségével a mai médiaerőművé vált. Ebben a cikkben megosztjuk a legjobb 11 legjobb Disney háttérkép alkalmazást és Disney hercegnő háttérképet mobilra, mivel mindegyik alkalmazás a legjobb minőségű Disney élő háttérképet kínálja.

A 11 legjobb Disney háttérkép alkalmazás Androidra

Ha szeretné személyre szabni mobiltelefonját ingyenes Disney háttérkép alkalmazásokkal, az alábbiakban felsoroljuk a Play Áruházban elérhető legjobb alkalmazások listáját. Ez a lista tartalmazza a Disney élő háttérképet is.

1. ZEDGE

A Disney háttérképek is széles körben elérhetők a következő helyen ZEDGE Android készülékekhez. Számos találatot találhat, ha beírja a Disney szót a felső keresősávba.

 • Választhat például a Disney-karakterek vagy a Disney-kastély háttérképei közül. Ha megtalálta a neked tetszőt, érintse meg a következő oldal megnyitásához, ahol kiválaszthatja, hogy menti-e, vagy beállíthatja háttérképként.
 • A hagyományos tapéta mellett videó háttérképet is használhat.
 • Vannak csengőhangok és értesítési hangok is, amelyeket a Disney-től használhat. Csak meg kell érintenie a lejátszás gombot a hang előnézetéhez, és ha tetszik, kiválaszthatja, és megérintheti a letöltés ikont. Az utolsó lépés az, hogy csak azt az opciót kell kiválasztania, amely csengőhangként vagy értesítési hangként lesz beállítva.
  Az összes levél egyszerű szövegként való megjelenítése az Outlookban

2. Princess Wallpaper HD

Az alkalmazás Princess Wallpaper HD rengeteg választási lehetőség közül választhat, ha Disney-hercegnők háttérképeiről van szó. A háttérképek között egyéni és csoportos felvételek is szerepelnek a Disney hercegnőkről. Ha talál egyet, amelyik tetszik, elmentheti, felhasználhatja, vagy felteheti a kedvencek listájára.

 • Az alkalmazás tetején különböző lapok jelennek meg. Kiválaszthatja hercegnő háttérképét a legújabb, kiemelt, népszerű és véletlenszerűek közül.
 • Van egy megosztott gomb is, ha meg szeretné osztani valakivel, aki szereti a háttérképet az alkalmazásban.
 • Az alkalmazás olyan funkciókat is kínál, mint például az alkalmazás sötét módban történő használata, háttérképértesítések fogadása és három oszlop megtekintése kettő helyett.
 • Ez az alkalmazás a legjobb Disney háttérkép-alkalmazások listáján szerepel funkciói és képminősége miatt.

3. Rajzfilm háttérképek

Egy másik alkalmazás az ingyenes Disney háttérkép alkalmazásban Rajzfilm Háttérkép. És felajánlja, hogy válasszon a különböző karakterek közül. Az alkalmazás csak Mickey-t tartalmazza Disney karakterként, de általában mindenki kedvenc karaktere. Ha szeretne egy kis szünetet tartani a Disneytől, nézze meg a Warner Brothers karaktereit és másokat.

4. Aranyos Mickey háttérképek

Az Aranyos Mickey háttérkép alkalmazás a Mickey háttérképekre összpontosít. Lehetővé teszi háttérképek letöltését telefonokra, táblagépekre és akár asztali számítógépekre is. Az a jó ebben az alkalmazásban, hogy ha letölti az egyik háttérképet, akkor azt a megfelelő formátumban töltheti le telefonjára, táblagépére vagy számítógépére optimális felbontással.

5. Superheros háttérképek 4K

Ez az az alkalmazás, amelyre szüksége van az okostelefon lezárási képernyőjének és háttérképének testreszabásához, ha a Disney-ben a Marvel-filmeket igazán élvezi. A legismertebb Marvel-szuperhősök, köztük Vasember, Pókember, Amerika Kapitány, Hulk, Hangyaember, Marvel Kapitány, Sólyomszem, Vision, Fekete Özvegy, Fekete Párduc, Doktor Strange és Star-Lord szerepelnek nagyszámú HD és 4K minőségű háttérrel Szuperhősök háttérkép 4K.

6. Princess Wallpaper

Egy másik legjobb Disney háttérképalkalmazás, ahol gyönyörű illusztrációkat találhat a Disney-hercegnők valósághű kivitelezésében Princess Háttérkép.

 • Ezenkívül letölthet Disney-hercegnő háttérképeket és illusztrációkat a legújabb öltözékekkel, különféle frizurákkal, kiegészítőkkel és még sok mással.
 • Felhasználói felülete barátságos és egyszerűen használható, mert mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti a leginkább tetsző dizájnt, hogy azonnal beállítsa készüléke háttérképeként.
  Hogyan ellenőrizheti iPhone akkumulátorának állapotát

7. 1000+ rajzfilm háttérképek

Egy másik legjobb Disney háttérképalkalmazás Disney háttérképek széles választékával 1000+ rajzfilm háttérképek. Letöltheti ezeket a Disney hercegnős háttérképeket mobilra ebből az alkalmazásból.

 • A weboldal több mint 300 dizájnnal rendelkezik: korlátlan és egyedi.
 • Felhasználói felületük egyszerű, és böngészhet a különböző kategóriák között, vagy egyszerűen csak az okosböngészővel találhat gyorsabban egy karaktert vagy filmet.
 • Ezenkívül a filmplakátok, híres pillanatok és egyebek tömeges forrásból származó mintái közül választhat.

8. Aranyos háttérkép: Kék Koala

A Lilo & Stitch saját háttérképalkalmazással rendelkezik Aranyos háttérkép: Kék Koala és Stitch megtalálható az összes elérhető háttérképen. Ez az alkalmazás több mint 200 különböző háttérképet kínál, ami előnyös. Miután megnyitja, több kategóriát is hozzáad.

9. Rajzfilm rajongói háttérképek – K

A fő motívum Rajzfilm rajongói háttérképek – K célja, hogy megosszon képeket, amelyeket a Disney univerzum ihletett.

 • Mindegyik háttérkép gyönyörű színekkel és részletekkel rendelkezik. Ezért mindegyiknek rendelkeznie kell mobileszközén.
 • Az alkalmazás a lehetőségek széles választékát kínálja, kezdve a Disney animációs sorozatok és filmek legújabb epizódjaitól a klasszikus, digitálisan restaurált művekig.
 • Ezen túlmenően, vannak különböző divatirányzatok, amelyekben egyes minták kiemelkednek, köztük a kawaii, a minimál, a monokróm, a többszínű stb.

Mindezen funkciók eredményeként a legjobb Disney háttérképalkalmazások között szerepel.

10. Princess Wallpaper HD – 4K

A legjobb Disney-hercegnő tervek megtalálhatóak az adatbázisban Princess Wallpapers HD – 4K.

 • A platformon hivatalos és felhasználók által generált képeket találhat, amelyek hűen követik az eredeti műalkotás vonalait.
 • Ezenkívül az illusztrációkon néhány keresztezés is található, például Moana és Elza hercegnők együtt játszanak egy csodálatos napon.
 • A legjobb az egészben az, hogy a háttérkép beállítása nem igényel sok erőfeszítést; ki kell választania a kívánt dizájnt, és el kell döntenie, hogy háttérképként vagy zárolási képernyőként kívánja-e használni.
 • Egy másik legjobb része ennek az alkalmazásnak, hogy megtalálja a Disney hercegnő élő háttérképét mobilra.
  Hogyan jelentkezhetek be a Hulu-ba a Spotify-fiókommal

11. Film háttérképek Full HD / 4K

Az Aladdin, a Szépség és a Szörnyeteg, a Hamupipőke, a Dumbo, a Maleficent, A dzsungel könyve és az Oroszlánkirály csak néhány a Disney-filmek közül, amelyek élő háttérképet tartalmaznak az alkalmazásban. Film háttérképek Full HD / 4K. Letöltheti ezeket a Disney hercegnős háttérképeket mobilra ebből az alkalmazásból.

 • A legismertebb filmek szuperhőseinek szinte mindegyikét a Marvel képviseli, a DC karakterei mellett, mint Batman, Superman, Wonder Woman, a Joker és Aquaman.
 • Ennek az alkalmazásnak van egy Kedvencek része, ahol könnyedén megkereshetjük az összes korábban kedvencként megjelölt képet, hogy mindig a közelben legyenek anélkül, hogy meg kellene nyitnunk a galériát.

***

A fenti listában említett alkalmazások nem hivatalos Disney-alkalmazások, de csodálatos Disney háttérképeket biztosítanak. Megpróbálhatja bármelyik említett alkalmazás letöltésével. Ezenkívül bármikor válthat különböző karakterekről. Tehát melyik legjobb Disney háttérkép alkalmazást és Disney hercegnő háttérképet fog választani ebből a listából? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.