A 10 legjobb zöld képernyős háttér streameléshez és találkozókhoz

A tökéletes zöld képernyőnek köszönhetően nem kell aggódnia rendetlen otthona miatt. Mert senki sem tudja felismerni, hogy hol streameli vagy fényképezi a fényképeket.

Előfordulhatnak olyan esetek, amikor élőben közvetítesz, vagy fotózást tartasz a rendetlen szobádban. Ebben az esetben érdemes elkerülni a rendetlenség filmezését. A hordozható és praktikus változatban elérhető zöld képernyőknek köszönhetően.

Mi az a zöld képernyő?

A zöld képernyő értékes eszköz fotósok, tartalomkészítők, streamerek stb. számára, amely segíthet egyéni hátteret adni a videókhoz és fényképekhez. Bármilyen szinten is streamel vagy fényképez, a zöld képernyők segítségével professzionális megjelenést kölcsönözhet a tartalomnak.

Ez egy zöld színű lapos háttér, amely lehetővé teszi a mozgó grafikák és az egyéni hátterek szerkesztését.

A zöld képernyő használata

  • A zöld képernyőket széles körben használják a streamerek, mivel virtuális effektusokat kell hozzáadniuk az adásokhoz. Ezek a hatások érdekesebbé teszik a folyamaikat.
  • A zöld képernyőket olyan oktatóanyagokban és adatfolyamokban is használják, amelyeknél ki kell tölteni a képernyőt.
  • A szakemberek zöld képernyőket is használnak hivatalos találkozókon és konferenciákon, hogy elrejtse a rendetlen vagy nem kívánt hátteret.
  • A zöld képernyőkön készített fényképek egyszerűen szerkeszthetők, így egyedi hátteret kaphatnak a képek.

Ezután a Green Screens-hez vásárolható tartozékokról lesz szó.

Főbb vásárolható tartozékok zöld képernyővel

  • Állítható állvány: Az állítható hátterű állvány az egyik legfontosabb kiegészítő, amelyre a zöld képernyőhöz szüksége van. Az állítható állvány megfelelő magasságban és szélességben elbírja zöld képernyőjét, így ideális hátteret biztosít.
  • Jó okostelefon vagy kamera: Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érje el a zöld képernyős háttérrel készített felvételeknél, jó minőségű kamerával kell rendelkeznie. Akár okostelefonról, akár bármi másról streamel, a kamera minőségének meg kell felelnie a szabványoknak.
  • Videószerkesztő szoftver: A jó videószerkesztő szoftver természetesen fontos dolog, amivel rendelkeznie kell. A zöld képernyő csodálatos háttérré alakítható megfelelő videószerkesztő szoftverrel.
  A Boxbe eltávolítása

Nézzünk most néhány legjobb zöld képernyőt, amelyeket használhat.

Elgato Green Screen

Ez egy Chroma összecsukható billentyűpanel, amely magával ragadó műsorszórást tesz lehetővé. Lehetővé teszi, hogy professzionális és megnyugtató hátteret állítson be a streaminghez és a megbeszélésekhez.

A képernyő használatához fel kell nyitnia az alumínium tokot, és fel kell emelnie a fogantyúját a tökéletes magasságba. Pneumatikus x-kerete automatikusan rögzíti a vásznat a megfelelő helyen. A háttér 100% poliészter anyagból készült.

HYJ-INC zöld képernyő

A HYJ-INC Green Screen hordozható, T alakú poliészterből készült zöld hátteret kínál. Egyszínű zöld hátteret, rugós bilincseket és hordtáskát tartalmaz.

Ez a zöld képernyő elegáns hátteret biztosít termékreklám-forgatáshoz, játék streaminghez, videókészítéshez, babaváró zuhanyhoz stb. Állítható állványa T-alakú és tömör alumíniumból készült.

YAYOYA háttérkészlet állvánnyal

A YAYOYA zöld képernyős háttérkészlet akár 6,5 láb magas és 5 láb széles háttérrel rendelkezik. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy tartósságot és szilárdságot biztosítson.

Minden tartozék könnyebben hordozható és összegyűjthető, így ideális bárhová magával vinni. Percek alatt beállíthatod, és stúdiószerű hangulatot teremthetsz reklámok forgatásakor, videók streamelése vagy sok más közben. A zöld képernyő hátterét könnyedén kimoshatja a mosógépében.

EMART háttér állvánnyal

Ez egy 5×7 láb méretű zöld képernyő, amely összecsukható. Teljes T-alakú hordozható készletként érkezik a háttér támogatásához.

A T-állvány alumíniumötvözetből készül. A keret 2,9 láb és 8,5 láb között állítható. A zöld képernyő teljes készlete mindössze 5,69 fontot nyom, így hordozható és könnyen hordozható. A készlet egy kiváló minőségű nylonból készült hordtáskát is tartalmaz.

  Hogyan kell játszani az Outlastot Linuxon

Használhatja ezt a zöld képernyőt interjúk, konferenciafelvételek, élő közvetítések, YouTube és sok más készítéséhez.

MOHOO Háttér

A Mohoo zöld képernyő hátterének maximális magassága 9 láb és szélessége 6 láb. A háttér anyaga teljesen környezetbarát. Összecsukható, könnyű, kis térfogatú és könnyen tárolható.

A zöld képernyő átlátszatlan anyagból készül, amely hatékonyan illik minden felvételhez. Ez a ráncmentes zöld képernyő ideális bulikhoz, esküvőkhöz, termékfotózáshoz, újszülött fotózáshoz, YouTube és egyéb fotózásokhoz.

YELANGU zöld képernyő készlet

A YELANGU kiváló minőségű zöld képernyőt kínál hátterével és állványaival, amelyek tökéletesek a YouTube, az élő közvetítés és a fotózás igényeihez. Állítható hátterű állványa 6,5 ​​láb maximális magasságot kínál. Használata meglehetősen egyszerű és biztonságos, mivel lehetővé teszi a különböző pozíciókban történő rögzítést.

A zöld képernyő 100% tiszta pamut anyagból készül, amely mosható. Vasalhatja gőzölős vasalóval is. A mellékelt rugós bilincsek nagy teherbírásúak és csúszásmentes gumibetéttel rendelkeznek. Hatékonyan megvédhetik a levágott terméket a karcolásoktól.

RGTBANWPN zöld képernyő

Az RGTBANWPN ezt a kombinált zöld képernyős hátteret kínálja, amely egy zöld képernyős székkel együtt érkezik. Használhatja a szék zöld képernyőjeként, vagy önmagában zöld fényképezési háttérként.

A zöld képernyős szék 60 × 60 méretű, a képernyő együttes mérete pedig 4,92 × 9,51 láb. A hátteret kiváló minőségű pelyhesítő anyagból készítik, így ráncálló. A zöld képernyő hátterét kicsire összehajthatod, így bárhová magaddal viheted egy táskában.

EFY zöld képernyő

Az EFY 5 × 7 láb méretű zöld képernyő hátteret mutat be. Ez a nem szőtt háttér nagyszerű alternatívája a professzionális zöld háttereknek. Ehhez a zöld képernyőhöz azonban nem tartozik háttérállvány.

  Az okostelefon használata Amazon Fire TV távirányítóként

Anyaga átlátszatlan, vastag és puha. Megszünteti a fény visszaverődését, ezért nagyszerű hátsó képernyő lehet fotózáshoz vagy fényképezéshez.

SLOW DOLPHIN fotó háttér

A SLOW DOLPHIN teljes zöld képernyőkészletet kínál, amely tartalmaz egy hátteret, bilincset, háttérállványt stb. A hátteret 100% pamut anyagból készítik, nem fényes felülettel.

A háttér 6,5 láb x 10 láb méretű, és a háttér igényei szerint beállíthatja. Az egész készlethez tartozik egy nylonból készült hordtáska, így kényelmesen átvihető egyik helyről a másikra.

Faichee háttér állvánnyal

Ez egy hordozható és rendkívül könnyen összeszerelhető zöld képernyős készlet. Minden fényképezési, streamelési és fényképezési igényt kielégít. Ennek a hátsó zöldnek a telepítése 2-3 percet vesz igénybe.

Ezt a zöld képernyőt használhatja TikTok- vagy YouTube-videóihoz, fényképezéshez, élő közvetítéshez, interjúk készítéséhez, reklámfelvételekhez stb.

A T-alakú állvány kényelmesen állítható, így megfelelő magassággal érkezik. A háttér poliészter anyagból készült, amely kiküszöböli a szükségtelen fényvisszaverődést.

Végső szavak

Akár megfelelő hátteret szeretne élő videók streameléséhez, hivatalos találkozókhoz, reklámfelvételekhez vagy fényképezéshez, ezek a zöld képernyők szolgálják a legjobbat. Próbálja ki ezeket a lehetőségeket, és legyen egy ésszerű, tartós és hordozható zöld képernyő bárhol.

Érdemes lehet a legjobb zöld képernyős videószerkesztőt is felfedezni a háttér eltávolításához vagy megváltoztatásához.