A 10 legjobb vadászjáték az üldözés izgalmának megtapasztalásához

Szeretné újra átélni a vadászat élményét a vadon élő erdőkben? Tegyük lehetővé a legjobb Vadászjátékok segítségével.

A vadászat népszerű sport, amelyet ősidők óta látott és hallott. Bármelyik régióhoz is tartozol, minden erdőben vannak vadrezervátumok és vadásztörténetek. Legyen szó létfenntartásról vagy szórakoztatásról, az emberek a világ különböző vad helyeire utaznak, hogy kitaláljanak egy bátor történetet és egy gyilkosságot.

Azonban nem lehetünk elég bátrak ahhoz, hogy bemegyünk az erdőbe, üldözzük az állatokat, célozzuk meg őket, és új ölést kapjunk. De a 21. század számos lehetetlen dolgot tett lehetővé a technológia segítségével.

Következésképpen a videojátékok lehetővé teszik a vadászat és az üldözés izgalmának megtapasztalását. Tehát ma beszéljünk a legjobb vadászjátékokról, amelyek megérdemlik, hogy helyet kapjanak a játékkönyvtárában.

Mik azok a vadászjátékok?

A vadászat egy tipikus sport, amelyben az emberek erdőkbe mennek és vadon élő állatokat üldöznek, hogy meghatározott okokból megöljék őket. Az ókorban a vadon élő állatok vadászatának oka az élelemre és az önvédelemre korlátozódott. A világ fejlődésével az emberek vadászni kezdtek állatokra szórakoztatás céljából, húsra, húsra, fogakra stb.

Most azonban szigorúak a törvények. De még mindig megtapasztalhatod az üldözés izgalmát ebben a korszakban, ha kényelmesen ülsz a vadászjátékokon keresztül. Ezeket a játékokat kifejezetten olyan történettel és cselekményekkel tervezték, ahol a játékos különféle vadon élő helyekre megy vadra vadászni, és jutalomért cserébe küldetéseket teljesíteni. A nagy csúcsfelbontás és a grafika valósághűbbé és vonzóbbá teszi a játékokat.

Miért elengedhetetlen a stratégia és a tervezés a vadászjátékokban?

Tudtad már, hogy a vadászat nem egy szelet. A vadásznak számos technikai, fizikai és környezeti kihívással kell szembenéznie egy sikeres ölés érdekében. Továbbá, mielőtt stratégiát dolgozna ki az állat vadászatára, a vadász először biztonságos tervet készít a túlélésre, mint a túlélési játékokban.

A vadászjátékok a valóságon alapulnak, így a fejlesztők különféle kihívásokkal látják el a játékosokat. Ezek a kihívások valósághűbbé teszik a játékot, és a játékost az ülés szélén tartják.

A vadászjátékok valósághű körútra visznek, ahol döntései teljes mértékben befolyásolják a játék cselekményét. A játékosnak az állatok helyzetének és reakcióinak megfelelően kell üldöznie, üldöznie és védekeznie.

Annak ellenére, hogy a legtöbb vadászjáték műfaja akció-szerepjáték, mégis többféle valós idejű stratégiával és taktikával értelmezik őket. Ezért a játékosnak a játékon kell tartania a szemét, és jó szellemi jelenléttel kell haladnia.

A vadászjátékok a legjobbak azoknak a játékosoknak, akik jobban szeretik az akciót, mint a történetet. Ha Ön is közéjük tartozik, vagy szeretné kipróbálni a vadászjátékokat, akkor lássuk a listát.

Big Buck Hunter

Ez az egyik legnépszerűbb és legnépszerűbb vadászati ​​témájú videojáték – Big Buck Hunter. Ahogy a neve is sugallja, a játékosnak mozgó bakokat kell lőnie anélkül, hogy őzet vagy nőstény állatot lőne.

A Big Buck Hunter első sorozatának első kiadása 2000 decemberében jelent meg, a Big Buck World legutóbbi kiadását pedig 2010 novemberében mutatták be a közönségnek. Ez a sorozat akár 7 játékot is tartalmaz a végtelen szórakozás és izgalom érdekében.

  Értékek cseréje cellák, sorok vagy oszlopok között az MS Excelben

A Duck Hunt által ihletett nagy Buck Hunter játék elsődleges célja, hogy lelője a hím állatokat, miközben azok átszaladnak a képernyőn. Ennek az üldözésnek és izgalomnak minden köre akkor ér véget, amikor a játékos lelövi bármelyik nőstény állatot.

A játékos minden sikeres lövés után pontot kap, amelyet távolság, súly és pontosság alapján határoznak meg. A Big Buck Hunter különféle állapotokat kínál különféle állatokkal, például antilopokkal és jávorszarvasokkal. A Big Buck Hunter egy szórakoztató játék, amely alkalmas a családdal és a barátokkal való játékra.

Megjelenés – 2000. december

Műfaj – Arcade

Fejlesztő/Kiadó – Incredible Technologies

Platformok – PC, PS4, Nintendo Switch és Xbox One

Vadászat szimulátor

A Hunting Simulator egy magával ragadó játék, amely több órányi játékot kínál a játékosoknak a vadonban. Ez a játék akkor ajánlott, ha egy hosszú hétvégét szeretne eltölteni barátaival. A Hunting Simulator többjátékos módot is tartalmaz.

A Hunting Simulatort négy irreális motor felhasználásával fejlesztették ki, így sokoldalúbbá és felhasználóbarátabbá válik. Ezenkívül a játék akár 12 különböző régiót is bemutat a természetes vadászterületek alapján, mint például Alberta tavai és boreális erdői, Texas száraz síkságai, alaszkai tundra és erdők stb.

Ha a játék számos régiót kínál, hogyan hagyhatnák el, hogy különféle állatfajokat kínáljanak? Ezért a Hunting Simulator több mint 37 állatfajt és több mint 100 teljesítendő küldetést mutat be.

A Hunting Simulator a legjobb vadászati ​​élményt nyújtja 17 lőfegyverrel, különféle játékmódokkal és még sok mással. A fejlesztők figyelmet fordítottak a grafikára és a felhasználói élményre. Ez az egyetlen játék a vadászat műfajában, amely lehetővé teszi a drónok használatát a környezet felfedezésére.

Megjelenés – 2017 június

Műfaj – Vadászat, Szimuláció

Fejlesztő/Kiadó – Nacon

Platformok – Windows, Nintendo Switch és PS4

Monster Hunter World: Iceborne

Az állatokra vadászni szórakoztató, de mi van, ha egyedi vadon élő lények és szörnyek vadászatát is megtapasztalhatja? A Monster Hunter World: Iceborne egy játék, amely ezt a témát járja körül, miközben rendkívüli élményt nyújt.

Ebben az akció-szerepjátékban a játékos kezébe veszi a játékos által létrehozott karakter irányítását, aki egy szörnyekkel teli új világba utazik. Továbbá a játékos feladata, hogy megölje vagy elfogja ezeket az óriási szörnyeket a Hoarfrost nevű sarkvidéki ökoszisztémában.

A játékot harmadik személy perspektívájában játsszák, számos kihívással és izgalommal. A játékos korlátozott fegyverekkel kezdi a játékot, de később frissítheti felszerelését, miközben új szinteken halad előre, vagy jutalomként szörnyek megölésével vagy csapdába ejtésével.

A játék számos helyet kínál az utazáshoz és egy új világ kialakításához, így kihívást jelent és hosszan tartó. Élvezheti ezt a játékot egyedül vagy barátjával többjátékos módban.

Megjelenés – 2019 szeptember

Műfaj – Akciószerep

Fejlesztő/Kiadó – Capcom

Platformok – PS4, Xbox One és Windows

Red Dead Redemption 2

A Red Dead Redemption 2 a Red Dead sorozat harmadik bejegyzése és a Red Dead Redemption előzményjátéka. A játék története az Egyesült Államok 1899-es kitalált ábrázolása.

A játékos irányítja a törvényen kívüli Arthur Morgant, akinek küldetéseket kell teljesítenie és meg kell küzdenie a vadnyugat hanyatlásával, miközben túléli a kormányerőket, a rivális bandákat és más ellenfeleket.

  Az összes értékesítési munka kezelése a Monday Sales CRM-mel

A Red Dead Redemption 2 számos tájat, utazókat, banditákat, vadvilágot és városi településeket tartalmaz. A játékmenet elemei közé tartoznak a lövöldözések, rablások, vadászat, lovaglás és még sok más. Ezenkívül a játék elsődleges szállítóeszköze egy ló.

A Red Dead Redemption 2 tökéletes élményt nyújthat Robin Hoodról, aki megszegheti a törvényeket a városban, de mindig jó cél érdekében. A játékos elsődleges célja a karakter becsületének megőrzése a megfelelő erkölcsi döntések és tettek révén.

Megjelenés – 2018. október

Műfaj – Akciószerep

Fejlesztő/Kiadó – Rockstar Games

Platformok – PS4, Xbox One, Windows és Stadia

A Hunter Classic

A Hunter Classic a valaha készült egyik legrealisztikusabb vadászjáték. Ezzel a játékkal megtapasztalhatod a vadászat izgalmát a hatalmas, nyitott világban. A játék környezeti grafikája a sivár ausztrál külterülettől az osztrák Alpok tájáig terjed.

A Hunter Classic először 2009-ben jelent meg, és folyamatosan frissíti minden elemét, beleértve a fegyvereket, a fajokat és a környezeteket, új platformokat ad ki és így tovább. Ezzel a játékkal a játékos 12 hatalmas környezetet fedezhet fel, miközben akár 45 fajra is vadászhat, például bölényre, jávorszarvasra, gímszarvasra, vaddisznóra és még sok másra.

A játékmenet szempontjából a játék számos kihívást kínál a játékosnak. Emellett a játékos jól érezheti magát a játék kiterjedt online funkcióival, ha versenyeken vesz részt, küldetéseket teljesít, ranglistákra mászik stb.

A Hunter Classic egyedül és barátokkal is élvezhető, hiszen akár 7 barátoddal összeállva élvezheted ezt az izgalmas játékot. Mindezek mellett ennek a játéknak a másik vonzó eleme a fegyverek. A Hunter lehetővé teszi a játékos számára, hogy többféle fegyvert használjon, a számszeríjaktól a kézifegyverekig, hogy begyűjtse a zsákmányt.

Megjelenés – 2009

Műfaj – Akció-kaland

Fejlesztő/Kiadó – Avalanche Studios

Platformok – Steam

theHunter: Call of the Wild

A theHunter: Call of the Wild egy vadászjáték egy hangulatos nyitott világban. A játék legvonzóbb pontja a grafika és a részletes környezet. Sőt, a fejlesztők kivételes figyelmet fordítanak a háttérhangzásra a legjobb autentikus élmény érdekében.

A játékmenet teljes egészében az állatok tényleges viselkedésén alapul. Ezen a játékon keresztül megtapasztalhatod egy vadász életét. A játékosnak ugyanúgy kell levadásznia a zsákmányt, mint az ókori vadászoknak, azaz elemeznie kell és meg kell tanulnia az állatok viselkedését, hogy üldözze őket.

A theHunter: Call of Wild a játék részévé tesz, ahol túl kell élned és vadásznod kell a vadon élő állatokra puskával és íjakkal. Ezenkívül a játékosnak játékon belüli kihívásokat és vadászeseményeket is teljesítenie kell. Akár 8 barátoddal is összeállhatsz a szórakozásért.

Megjelenés – 2017. február

Műfaj – Szimuláció

Fejlesztő/Kiadó – Expansive Worlds

Platformok – Windows, PS4 és Xbox One

Hunt: Leszámolás

A Hunt: Showdown egy első személyű lövöldözős játék, innovatív stratégiával. Két játékmódja van – az egyik egy fejvadász, a másik pedig egy gyorsjáték mód. A játék nem korlátozódik a vadászatra, hanem rejtvényeket és rejtélyeket is tartalmaz.

A fejvadász a játék leginteraktívabb és legkihívásosabb módja. A felhasználó kezébe kerül egy fejvadász, akinek túl kell élnie és meg kell ölnie egy mitikus szörnyet, hogy megszerezze a fejpénzt, és elérje a kitermelési pontot.

Míg másrészt a „Quickplay” egy battle royale mód, és pontosan olyan, mint a neve, azaz gyors és viszonylag egyszerű. Ez a mód 15 percig tart, amelyben a játékos feladata, hogy energiaforrást találjon a mellékelt térképen, miközben kivédi az ellenséges támadásokat.

  A Pale Moon böngésző használata Linuxon

Megjelenés – 2019. május

Műfaj – Első személyű lövöldözős játék

Fejlesztő/Kiadó – Crytek

Platformok – Windows, PS4 és Xbox One

Hunting Unlimited 2010

A Hunting Unlimited 2010 egy pörgős vadászjáték, amely Észak-Amerikától, Kanadától és a Bajor-erdőig terjed. A játék két módot kínál: akadálymentesítési módot és kihívás módot. Mindkét mód egyedi koncepciókkal és szórakozással érkezik.

Az elérhető vadászat mód különféle prédákkal rendelkező környezetbe juttat. Másrészt a kihívás mód izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teszi a játékot a különféle feladatokon keresztül. A játék segítségével járműveken és térképeken keresztül utazhatsz és állatokat kereshetsz.

Azonban futhat egy valósághűbb élményért is. A játékban számos vadászható állat található, például szarvas, jávorszarvas, medve, oroszlán, elefánt stb. Lehet, hogy tetszik a grafika, de lehet, hogy nem, de imádni fogod a Hunting Unlimited játékmenetét.

Megjelenés – 2009. július

Műfaj – Szimuláció

Fejlesztő/Kiadó – Ziggurat

Platformok – Steam

Őskori vadászat

Ahogy a neve is sugallja, a Prehistoric Hunt egy vadászjáték, amely az ókorba visz vissza – a dinoszauruszok korszakába. Izgalmas, igaz? Ezenkívül a játékmenet és a játék grafikája izgalmasabbá és hitelesebbé teszi.

A játék egy hatalmas szigetre vezet, ahol többféle dinoszauruszfaj él. Ennek az egyetlen szigetnek a domborzata a hegyi szikláktól a sűrű erdőkig és nyílt síkságokig változik, hogy jobb vadászati ​​élményeket nyújtson.

A játékos azonban játszhatja ezt a játékot egyedül vagy barátaival, mivel ez a játék többszereplős opcióval is rendelkezik. A túlélő és a dinoszauruszok vadászata mellett a játékosnak vadászati ​​feladatokat is el kell végeznie. Ezek a feladatok tovább segítik a játékosnak jutalmat szerezni új felszerelésért és új helyeken vadászni.

A Prehistoric Hunt többféle fegyvert kínál a játékosoknak, a hagyományos lőfegyverektől a nyugtatókig. A játék szörnyű húsevő dinoszauruszokból áll, akik üldözhetik a játékost.

Megjelenés – 2020. december

Műfaj – Akció-kaland

Fejlesztő/Kiadó – Antiproto Studios

Platformok – Steam

Az erdő

A The Forest egy túlélő horror videojáték egyedi és lebilincselő történettel, amely egészen a végéig izgalommal és lélegzetvisszafojtással tölt el. A nyílt világú környezetben a funkciók első személyű nézőpontból játszódnak.

A játék nem tartalmaz küldetéseket vagy küldetéseket. Ehelyett a játék cselekménye a valós idejű stratégián és a játékosok túlélési döntésein alapul, miközben teljesíti az elsődleges célt.

A játékhoz érve Eric LeBlanc játékos az erdős félszigetre megy, hogy fiát, Timmyt keresse egy repülőgép-baleset után. A játékosnak menedéket, fegyvereket és egyéb szükséges túlélési felszerelést kell létrehoznia ebben a szörnyű erdőben.

Ez a játék az, hogy az erdőben az ellenséges lények kannibál szörnyek. Ezek a szörnyek falvakban laknak, és éjszaka agresszívebbé válnak. A játékosnak meg kell küzdenie ezekkel a szörnyekkel, miközben állatokra vadászik, menedéket és csapdákat hoz létre, stb. A játékos azonban kap egy túlélési útmutatót is segítségül.

Megjelenés – 2018. november

Műfaj – Survival horror

Fejlesztő/Kiadó – Endnight Games

Platformok – PS4 és Steam

A lényeg

A cikk végére észrevette volna, hogy a vadászjátékok nem korlátozódnak csak állatokra. A fejlesztők sokkal többet kínálnak Önnek. Az állatok vadászatától a szörnyek és dinoszauruszok felfedezéséig és túléléséig élvezheti az üldözés izgalmát ebben a modern korban a vadászjátékokon keresztül.

Fedezhetsz fel néhány legjobb maffiajátékot is a legjobb küldetésekkel és mellékküldetésekkel.