A 10 legjobb ügyfélfogadási szoftver, amely csodálatos élményeket kínál

Az online áruházak elsődleges célja a vásárlók megszerzése, és ez kihívást jelenthet! A megfelelő ügyfél-bevezető szoftver használatával azonban könnyebben szerezhet több ügyfelet.

Az ügyfél bevonása az ügyfél vásárlási útjának kezdeti és legfontosabb lépése. Kapcsolatot teremt az ügyfél és az Ön által kínált szolgáltatások között. Ennek eredményeként nagyobb valószínűséggel válnak rendszeres, visszatérő és elégedett vásárlókká.

Az ügyfélbevezető szoftver megkönnyíti ügyfele vásárlási útját az online vállalkozásában. Ezzel a megközelítéssel az ügyfelek könnyen megkapják, amit akarnak, anélkül, hogy tovább kellene nézniük. A jobb felhasználói élménnyel és termékismerettel rendelkező vásárlók biztosan vásárolnak. Így vevőköre nőni fog, és a lemorzsolódási arány csökkenni fog.

A vásárlástól a fizetésig az ügyfél-bevezető szoftver szekvenciálisan irányítja az ügyfeleket. Ebben a cikkben bemutatunk néhány kiváló felhasználói bevezető szoftvert, amelyek lenyűgöző élményeket kínálnak. Megvitatjuk a hatékony ügyfél-bevezető szoftver előnyeit és tulajdonságait is.

Az Ügyfélbefogadás előnyei

Az ügyfelek bevonása nem kötelező minden típusú vállalkozásnál. De ez a marketingstratégia kulcsfontosságú része az olyan vállalkozások számára, mint a műszaki berendezések, az autók és az előfizetés-alapú formátumok.

A vállalati szervezetek szerte a világon (74%) fektetnek be egy elkötelezett ügyfél-befogadó csapatba. De miért?

A legtöbb vásárló vásárlási szándékkal kerül a termékoldalra. Vásárlás előtt azonban sokat kutakodnak, idejüket fektetve. Tehát az ügyfelek bevonásával Ön véglegesíti a döntését. Hogyan? Azáltal, hogy tükrözi terméke hitelességét és értékét.

Most pedig ismerkedjünk meg az ügyfelek bevonásával nyújtott előnyökről:

 • Ügyfél-elégedettség: Az ügyfelek bevonásával biztosítja, hogy az ügyfelek kevesebb erőfeszítést fordítsanak a termékei és értékeik megértésére. Mivel az emberek szeretnek kevesebb erőfeszítést tenni, visszatérő vásárlóként térnek vissza.
 • Továbbfejlesztett aktiválási arány: A jól megtervezett ügyfél-befogadás hatékonyan meghatározza a terméket az ügyfelek számára. Ennek eredményeként több ügyfél aktiválja szolgáltatását, és továbbra is használja termékét.
 • Minimális lemorzsolódási arány: A pozitív ügyfél-bevezetési élmény az ügyfelek hűségének növekedéséhez vezet. Így csökkenni fog azoknak az ügyfeleknek a százalékos aránya, akik abbahagyták az Ön termékének vagy szolgáltatásának használatát.
 • Növelje az ügyfelek megtartását: Azok az ügyfelek, akik kellemes bevezetői tapasztalattal rendelkeznek, másoknak ajánlják termékeit. Így nő az ügyfélmegtartási arány idővel.
 • Gyors problémamegoldás: A hatékony bevezetési folyamat olyan funkciókat tartalmaz, amelyek segítségével az ügyfelek gyors támogatást kaphatnak. A jobb ügyfélszolgálattal nő az általános ügyfélélmény. Így az ügyfelek költségei csökkennek, és a bevétel nő.
 • Javult a márka hírneve: Az ügyfél könnyed beépítési folyamata pozitív szájhagyományt és a márka hírnevét eredményezi.

Most, hogy ismeri az ügyfelek bevonásának előnyeit, beszéljük meg, hogyan segíthet a bevezető szoftver.

Hogyan segíti az ügyfélbevezető szoftver a vállalkozásokat

Az ügyfélbevezető szoftver automatizálja az ügyfél teljes vásárlási útját. A beépítési folyamat során meggyőzheti és motiválhatja az ügyfelet. Bizonyos fokú befolyással bír arra, hogy ügyfelei mit csinálnak az Ön webhelyén.

Ön azonban nem kényszeríti őket arra, hogy igénybe vegyék az Ön szolgáltatásait. Ehelyett a bevezető szoftvernek köszönhetően az ügyfelek szívesen vásárolják meg termékeit.

Nézzük meg közelebbről, hogy az ügyfél-bevezető szoftver hogyan segíti a vállalkozásokat:

 • Automatizál bizonyos feladatokat, amikor egy ügyfél megérkezik a webhelyére. Például: üdvözlő e-mailek küldése újonnan érkezőknek, fiókok beállítása stb.
 • Javítja az ügyfelek élményét azáltal, hogy személyre szabott belépési utat biztosít.
 • Nyomon követi az ügyfelek előrehaladását a belépési folyamaton keresztül.
 • Segít azonosítani azokat az akadályokat és területeket, ahol fejlesztésre van szükség.
 • Önkiszolgáló lehetőségeket tesz lehetővé az ügyfél számára, és minimalizálja a támogatási költségeket.
  Hogyan ellenőrizheti iPhone akkumulátorának állapotát

„A következő lépésben az ügyfelek bevezető szoftverében keresendő legfontosabb funkciókkal foglalkozunk.

Az ügyfélfogadási szoftver főbb jellemzői

Mielőtt kiválasztaná az ügyfél-bevezető szoftvert, mérlegeljen néhány tényezőt. Íme az ügyfél-bevezető szoftver legfontosabb jellemzői, amelyeket érdemes keresni:

 • Alkalmazáson belüli útmutató vagy oktatóanyag: A szoftvernek végig kell vezetnie Önt az alkalmazás és vállalkozása összes funkcióján.
 • Ügyfélképzés: Az alkalmazásnak elegendő utasítást kell adnia a megfelelő opció kiválasztásához és a megfelelő termék kiválasztásához.
 • Önkiszolgáló opciók: A felhasználók a szoftver használatával további információkhoz férhetnek hozzá az Ön termékével vagy szolgáltatásaival kapcsolatban.
 • Lépcsőzetes munkafolyamat: Logikus és lépcsőzetes folyamatnak kell lennie. Először is bemutatja az alapvető funkciókat, majd továbblép az összetett funkciók felé.
 • Termékhasználati jelentések: Az adminisztrátornak könnyen hozzá kell férnie a szoftverhasználatról szóló részletes jelentésekhez. Világos betekintést kell nyújtania az ügyfelek viselkedésébe.
 • Ügyfél-esettanulmányok: Képesnek kell lennie az ügyfélútvonalak elemzésére a lehetséges problémák feltárása érdekében.
 • Több elköteleződési csatorna: Az ideális bevezető szoftvernek különböző csatornákon keresztül kell bevonnia a felhasználókat.
 • Átlátható adatgyűjtés: A felhasználókat tájékoztatni kell a szoftver által gyűjtött adatokról és az adatgyűjtés mögött meghúzódó célokról.
 • Előrehaladás nyomon követése: Az ügyfeleknek látniuk kell, milyen közel állnak a bevezetési folyamat befejezéséhez. Ez arra ösztönzi őket, hogy pontosan végezzék el a beiskolázási folyamatot.
 • Teljesítményoptimalizálás: A bevezető szoftvernek túl sok erőforrás igénybevétele nélkül kell futnia a rendszerben.
 • Többnyelvű támogatás: A felhasználóknak képesnek kell lenniük a szoftver futtatására az általuk preferált nyelven.

Most végigvezetjük Önt a legjobb ügyfél-bevezető szoftvereken, amelyek fantasztikus élményt nyújtanak Önnek.

A legjobb ügyfél-bevezető szoftverek közül néhány sikeresen teljesítette a teszteket. Ezek a programok rendelkeznek azokkal az attribútumokkal, amelyeket egy ügyfél-bevezető programnak tartalmaznia kell. Tehát nézzük meg az alábbi listát, és válasszunk egyet vállalkozása számára:

Process.st

A Process.st segítségével egyszerűsítheti az ügyfelek bevonását a folyamatos üzleti növekedés érdekében. Erőforrásait megtakaríthatja, ha ezzel a szoftverrel automatizálja a kliens-beépítési feladatokat. Így az ügyfélkapcsolatok fenntartására összpontosíthat.

Ez a szoftver egyetlen kattintással frissíti és optimalizálja az ügyfél beszállási folyamatát. Ezután elmenti a kulcsfontosságú ügyféladatokat, így az ügyféladatok soha nem vesznek el. Ezen túlmenően, csoportban dolgozva fenntarthatja az együttműködési munkafolyamatot.

Mivel szerkesztheti az ügyfél-bevezetési folyamatot, alkalmazkodhat az ügyfél változó igényeihez. Emellett különböző sablonok használatával egyszerűsítheti a kliens beépítési megközelítését. Mindig minimalizálhatja a hibákat, és hibátlan élményt nyújthat az ügyfeleknek.

Clustdoc

Felhőalapú ügyfél-bevezető szoftvert keres? A Clustdoc lehet a megoldás. Zökkenőmentesen karbantartja az ügyfél bevezető dokumentációját és benyújtási folyamatát. Így szekvenciálisan karbantarthatja a folyamatot, hogy kapcsolatba léphessen ügyfelekkel, beszállítókkal, hallgatókkal, bérlőkkel és még sok mással.

Ezzel a szoftverrel információkat gyűjthet online űrlapokon, fájlkérelmeken, aláírandó dokumentumokon, online fizetéseken, függőben lévő feladatokon stb. Egy biztonságos, mobil használatra alkalmas platformon e-maileket vagy SMS-eket küldhet az ügyfeleknek, hogy elindítsa a bevezetési folyamatot. Még a bevezető panel logóját, hátterét és a portál URL-jét is személyre szabhatja.

Az alkalmazáson belüli folyamatállapot és az áttekintési lehetőségek segítségével megkönnyítheti a bevezetési folyamatot. A központi irányítópulton többet is megtehet, például áttekintheti a beadványokat és összegyűjtheti a jóváhagyásokat. A beépítési folyamat befejezése után mindent a felhőben tárolhat.

Appcues

Az Appcues egy másik bevezető szoftver, amely megkönnyíti a termékek elfogadását az ügyfelek számára. Segíti a vállalkozásokat az új felhasználók termékeikkel való összekapcsolásának folyamatában. Ennek eredményeként az ügyfelek elkötelezettsége és ügyfélmegtartási aránya drasztikusan nő.

  Hogyan lehet megtudni, mikor jött létre az Apple ID

Megkönnyítheti ügyfele erőfeszítéseit, ha nyomon követi a belépési folyamatot. Az ügyfelek önkiszolgálhatják a folyamatot oktatóanyagok, alkalmazáson belüli üzenetek és beépített folyamatok révén. Ezenkívül a kód nélküli építő lenyűgöző felhasználói élményt és testreszabást biztosít.

A szoftver képes kiértékelni, hogy a különböző belépési folyamatok hogyan befolyásolják a legfontosabb üzleti mutatókat. Így módosításokat végezhet, és javíthatja a belépési folyamatot, hogy idővel több ügyfelet alakítson át.

Az alkalmazás fizetős és ingyenes verziói lehetővé teszik, hogy számos platformmal integrálódjon. Emellett a szoftver elérhető az interneten, asztali számítógépeken és mobil platformokon.

Tallyfy

A Tallyfy egy ügyfél-bevezető eszköz, amely prioritást ad az ügyfeleknek a beépítési folyamat során. A teljes ügyfélbevonási folyamat automatizált, ami minden lépésnél fenntartja az ügyfelek érdeklődését, csökkenti a lemorzsolódási arányt és növeli a bevételt.

A szoftver elképesztő ügyfélélményt biztosít azáltal, hogy különböző űrlapokat és megbízásokat biztosít. Belső és több kommunikációs csatornát is tartalmaz, így nem kell karbantartania az e-maileket.

A megfelelő feltételes logika miatt minden beépítési feladat a megfelelő időben jelenik meg. Bármikor leküldheti és szinkronizálhatja az adatokat különböző rendszerekbe és CRM-be. Emellett nyomon követi az egyes ügyfelek teljes belépési folyamatát. Így a folyamat azonosítása és javítása sokkal könnyebb.

A fedélzeten

Az Onboard egy könnyen használható bevezető eszköz a teljes folyamat kezeléséhez, optimalizálásához és automatizálásához. Fenntartja az átláthatóságot az összes csapattag és az ügyfelek számára. Ennek eredményeként az ügyfelek hatékonyabban mennek keresztül a folyamaton.

Használja az Onboard automatizált dinamikus indítási terveit, amelyek a CRM-adatokból származó információkat használják fel. A szoftver különböző sablonjaival teljes körű ügyfél-áttekintést, dinamikus indítási terveket és sok mást hozhat létre.

Töltsön több időt ügyfeleivel egyéni munkafolyamat létrehozásával és gyors műveletek konfigurálásával. Ezenkívül e-mailben kommunikáljon ügyfeleivel a márkahangja segítségével. Még a belépési feladatokat is kezelheti, és lazán megoszthatja az összes frissítést.

Kövesse nyomon ügyfele belépési folyamatát egy tölcséren keresztül, és élőben értesüljön az előrehaladásról. Vállalkozásának modern sikercsapata könnyedén kezelheti a bekerülési folyamatot. Így fenntarthatják csapatstruktúrájukat, és azonnali ügyfélszolgálatot tudnak biztosítani.

Felhasználói folyamat

A Userflow azt állítja, hogy a leggyorsabb felhasználói folyamatot és bevezető alkalmazást kínálja a piacon. Dinamikus felhasználói folyamatokat hozhat létre nulla technikai tudással, hasonlóan a lego blokkok építéséhez. Kód nélküli felhasználói élményt biztosít a fogd és vidd funkciókkal. Élőben szerkesztheti az ügyfelek bevonásával kapcsolatos munkafolyamatokat, és azonnal improvizálhat.

Ezt az ultrakönnyű megoldást akár a forráskód másolásával és beillesztésével is telepítheti. Az alkalmazás zökkenőmentesen működik böngészőkön és egy- és többoldalas alkalmazásokon. Mivel nyomon követheti az eseményeket és tárolhatja az attribútumokat, a felhasználók szegmentálása és célzása nagyon egyszerű.

A szoftver lehetővé teszi az adott feladatok nyomon követését egy minimalizálható ellenőrző listával. A személyre szabott erőforrásközpont tudásbázist, élő csevegési lehetőséget és egyebeket tartalmaz. Ezenkívül az alkalmazás segítségével felméréseket is készíthet az ügyfelek visszajelzéseihez.

Ez a többnyelvű szoftver testreszabható témákkal személyre szabható. Ezenkívül zökkenőmentesen integrál sok más, általában használt eszközt.

Involve.me

Az Involve.me egy újabb ügyfél-bevezető szoftver, amely automatizálja az ügyfél-bevezetési folyamatot. Az ügyfeleket igényeiknek megfelelően irányítja, és gyorsan befejezi a folyamatot.

A felvételi folyamatot saját igényei szerint testreszabhatja. Használja a fogd és vidd funkciót üdvözlő kérdőív létrehozásához, ha több mint 200 sablonból választhat. Mindig tegye fel a megfelelő kérdéseket ügyfeleinek az elvárásaikról, és irányítsa őket a megfelelő helyre.

  Az alkalmazásikon jelvények engedélyezése vagy letiltása Androidon

A válaszok megszerzésével minden ügyfelet átirányíthat a kívánt logikai útvonalra. A bevezető sablon testreszabásával hatékonyan tükrözheti márkaidentitását. Mivel minden tevékenységet nyomon követ, nem kell megismételnie egyetlen folyamatot sem. Ezenkívül csoportosíthat új felhasználókat a CRM-ben az üdvözlő felméréseikre adott válaszok függvényében.

Növelje az ügyfelek interakcióját személyre szabott és automatizált e-mailek küldésével ügyfeleinek. Ezenkívül részletes vásárlói preferenciákat és betekintést kaphat a vizuális beépítési elemzésből.

Rocketlane

A Rocketlane egy együttműködő ügyfél-bevezetési platform, amely felgyorsítja a beépítési folyamatot. Elnyerheti ügyfele bizalmát, ha tökéletes első benyomást kelt. Ezután fokozatosan megmutathatja az ügyfeleknek termékei értékét, és célokat, terveket és állapotokat állíthat be számukra.

A szoftver használata során teljes áttekintést kap projektje és ügyfelei felett. Ezért könnyen megtalálhatja azokat a pontokat, ahol néhány finomítást kell alkalmaznia.

Soha nem kell megismételnie a feladatot, mivel a szoftver újrafelhasználható sablonokat kínál. Ügyfeleivel és csapattagjaival együttműködve egységes belépési folyamatot tarthat fenn. Emellett rengeteg olyan forrás található, amelyek segítenek elsajátítani az ügyfelek beépítését.

HelpHero

A HelpHero egyszerű és olcsó módot kínál az ügyfelek bevezető túráinak létrehozására. Lehetővé teszi interaktív és könnyen követhető bevezető túrák létrehozását. Új követelmények elfogadásával felgyorsíthatja a felvételi folyamatot.

A HelpHero segítségével kódolás nélkül hozhatja létre és testreszabhatja az ügyfelek útmutatóit. Ezenkívül személyre szabhatja a túrákat a szövegek, színek és elrendezések teljes szabadsággal történő megváltoztatásával.

Az ügyfelek testreszabható ellenőrzőlistákon keresztül menhetnek végig a beépítési folyamaton. Az ellenőrzőlistán belül egymás után felveheti a szükséges feladatokat. A hotspotok egy másik nagyszerű funkció a szoftverben, amely igény szerinti kontextuális tippeket tartalmaz.

A HelpHero analytics segít mérni a néző tevékenységét a bevezető folyamaton keresztül. Ezért felfedezheti a fájdalompontokat, és módosíthatja a folyamatot a legjobb sikerarány elérése érdekében. Az alkalmazás tölcsérének használatával konkrét ügyfeleket is szegmentálhat és megcélozhat.

Tartalom Snare

A Content Snare könnyed és intelligens módot kínál az új ügyfelek bevonására. Egyetlen biztonságos belépési platformot tartalmaz az ügyfelek összes információjának összegyűjtésére. Az automatizált emlékeztetők segítik az ügyfeleket a feladat elvégzésében, és megszabadítják őket az ügyfelek üldözésétől.

A bevezető ellenőrző listát sablonként mentheti, és később újra felhasználhatja, hogy időt és erőforrásokat takarítson meg. Emellett automatikus és időszakos emlékeztetőket küldhet az ügyfeleknek, hogy elkötelezzék őket.

Az adminisztrátorok jóváhagyhatják az ügyfelek által küldött helyes információkat, és elutasíthatják a téves információkat. Az ügyfelek bármikor visszatérhetnek és kijavíthatják a hibás adatokat. Amikor a belépési folyamat befejeződött, egy kattintással letöltheti a teljes ügyfél-információt.

Végső gondolatok

Rögtön le kell nyűgöznie ügyfeleit, miután beléptek az online üzletébe. Ennek megfelelő módja az, ha egy nagyszerű felvételi folyamatot vezetünk be az új ügyfelek számára. Emiatt figyelmet kell fordítania a legjobb bevezető szoftverre, hogy minimálisra csökkentse a bevezetési folyamat során végzett erőfeszítéseit.

Alapos kutatást végeztünk a listában említett ügyfél-beépítési eszközökről. Kipróbálhatja ezen eszközök ingyenes verzióját, majd fokozatosan frissítheti vállalkozása típusától és preferenciáitól függően. Boldog felvételt!