A 10 legjobb POE kamera 📷 a tiszta és éles megfigyelési felvételekért

Lépjen be a páratlan felügyelet világába, ahol minden részlet kristálytiszta, minden mozdulatot precízen rögzítenek, és a biztonság új magasságokba emelkedik.

Egy olyan időszakban, amikor a biztonság a legfontosabb, a megfelelő felügyeleti rendszer minden változást jelenthet. Akár otthonát védi, akár üzletét figyeli, akár értékes eszközt óv, a kiváló minőségű POE (Power over Ethernet) kamera ereje tagadhatatlan.

Képzeljen el egy kamerát, amely az élvonalbeli technológiát páratlan teljesítménnyel ötvözi, és felügyeleti felvételeket készít anélkül, hogy félreérthető.

Ezekkel a kamerákkal a tisztaság birodalmába merülhet, ahol minden képkocka egy történetet mesél el, és minden pixel élénk képet fest. Ezek a kamerák a kiválóság megtestesítői, úgy tervezték, hogy a legapróbb részleteket is megörökítsék, nappal vagy éjszaka, esőben vagy napsütésben.

Mondjon búcsút 👋 az elmosódott képeknek és a megbízhatatlan felvételeknek. A POE pontosságot és tisztaságot biztosít, amely lehetővé teszi az arcok, a rendszámok és a fontos részletek egyszerű azonosítását.

Készüljön fel a megfigyelés új korszakának szemtanúinak, ahol minden pillanatot lenyűgöző tisztasággal rögzítenek. Csatlakozzon hozzánk, amikor bemutatjuk a legjobb POE kamerákat, amelyek újradefiniálják a felügyeleti technológia határait, és soha nem látott nyugalmat biztosítanak Önnek.

A Power Over Ethernet (POE) kamerák használatának okai

Az olvasók eddigi legkézenfekvőbb kérdése az kell, hogy legyen, miért ezek a felvevő eszközök a legmegfelelőbbek minden szabványos szervezetben. Íme, miért!

✅ A legegyszerűbb telepítés, mivel egyetlen Ethernet kábel szükséges a működéshez.

✅ Minimális beállítási költség.

✅ Megbízható és megszakítás nélküli tápellátás PoE kapcsolókról.

✅ Rendkívül skálázható infrastruktúra.

✅ A stabil internetkapcsolattal engedélyezheti a távfelügyeletet.

A PoE-kamerák alkalmazási hőtérképe széles a lakóingatlanoktól, kereskedelmi ingatlanoktól és kórházi létesítményektől az oktatási intézményekig.

A repülőterek, a vasútállomások és a buszpályaudvarok PoE kamerákat használnak a tömeg figyelésére, a gyanús tevékenységek észlelésére és az utasok biztonságának javítására. Az üzem kritikus helyeinek megfigyelése egy újabb szilárd terület az ilyen eszközök megvalósításához.

Bemutatjuk azokat a legjobb PoE kamerákat, amelyeket érdemes beépíteni a környezetébe.

ANNKE H500

Bemutatjuk az Annke H500 sorozatú PoE térfigyelő kamerarendszerét. Ez a készülék mozgásérzékelővel és 2,8 mm-es nagylátószögű objektívvel rendelkezik. A 8 csatornás NVR-rel ellátott csomagban 5 MP és 6 MP kamerák találhatók az éles részletek érdekében. Ennek ellenére minden időjárásálló!

Jellemzők:

 • Ez az 5 MP-es IP biztonsági kamerarendszer 2 TB-os, felĂĽgyeleti minĹ‘sĂ©gű HDD-vel rendelkezik. Kifejezetten Ăşgy terveztĂ©k, hogy kezelje az akár 8 Ă©jjel-nappal működĹ‘ csatorna nagy munkaterhelĂ©sĂ©t.
 • A kamerákhoz valĂł speciális tápadapterek nĂ©lkĂĽl egyetlen hálĂłzati kábel teszi lehetĹ‘vĂ© a tápellátást, a videĂł- ​​és hálĂłzati átvitelt a kamera Ă©s az NVR között.
 • Az 5 MP-es PoE biztonsági kamera 5 MP-es CMOS Ă©rzĂ©kelĹ‘jĂ©nek köszönhetĹ‘en 2592 x 1944 pixel felbontásĂş, valĂłdi 5 MP-es Super HD filmeket tud kĂ©szĂ­teni.
  Hogyan lĂ©pjĂĽnk kapcsolatba a barátokkal az „Animal Crossing: New Horizons” cĂ­mű filmben

A minden szempontból intelligens automatizálás érdekében integrálja az 5 MP-es POE kamerarendszert Blue Iris, Milestone, Home Assistant, Apple HomeKit stb.

Anpviz 4MP PoE IP

Az Anpviz PoE IP-kamera nagyszerű termék, amelyet érdemes megnézni. Tegyük ezt meggyőzővé számodra! Támogatja a 24 órás videofelvételt 4 MP-es kamerakonfigurációval.

Az objektív 108 fokos nagy látószögű, és garantált IP66-os védelmet nyújt eső és hőmérséklet ellen. Az éjszakai látás 50 lábig támogatott.

Jellemzők:

 • Ezzel a legĂşjabb videĂłtömörĂ­tĂ©si technolĂłgiával, a H.265 tömörĂ­tĂ©ssel több adatot tárolhat kevesebb merevlemezen, Ă­gy kevesebb erĹ‘forrással többet Ă©rhet el.
 • Az arcfelismerĂ©shez Ă©s a rendszám azonosĂ­táshoz szĂĽksĂ©ges rĂ©szletezĂ©si mennyisĂ©get 4 megapixel biztosĂ­tja.
 • DHCP-vel is rendelkezik, amely lehetĹ‘vĂ© teszi, hogy kamerákat adjon hozzá más gyártĂłk NVR-eihez.

A legjobb eredményeket biztosítjuk Önnek, és a garancia arra, hogy ezzel egyetlen felbecsülhetetlen értékű videó sem vész el. Összességében a Turret PoE biztonsági kamera a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült.

Amcrest 5MP POE

Ha a videoklipből hiányzik a hanganyag, nem biztos, hogy idő előtti lopáshoz vezet a cégében. Megjegyezzük, hogy az Amcrest terméke audiovizuális 5 MP-es kameralencsével rendelkezik, amely támogatja a 98 láb éjszakai látást, és egy 2,8 mm-es széles látószögű objektívvel (108 fokos).

Jellemzők:

 • Az 5 MP felbontás (2592 Ă— 1944) Ă©s a CMOS 1/2,7 hĂĽvelykes kĂ©pĂ©rzĂ©kelĹ‘ lenyűgözĹ‘ teljesĂ­tmĂ©nyt nyĂşjt gyenge megvilágĂ­tás mellett.
 • Használja az Amcrest View alkalmazást okostelefonján videĂłk tanulmányozásához, Ă©s Ă©rtesĂ­tĂ©sek fogadásához a mozgási riasztásokrĂłl. Az Amcrest Surveillance Pro for Windows Ă©s Mac lehetĹ‘vĂ© teszi a professzionális lejátszást Ă©s rögzĂ­tĂ©st PC-n.
 • A filmjeit automatikusan tárolhatja a webhelyen kĂ­vĂĽl egy harmadik fĂ©ltĹ‘l származĂł helyen, amelyet az Amazon AWS ĂĽzemeltet Ă©s vĂ©d, ha elĹ‘fizet az Amcrest Cloud távoli videĂłtárolási elĹ‘fizetĂ©si szolgáltatásra, amely opcionális szolgáltatás.
 • A beĂ©pĂ­tett infravörös LED-ekkel, a CMOS kĂ©pĂ©rzĂ©kelĹ‘vel Ă©s a robusztus, vĂ­zállĂł IP67-es házzal a kamera iparágvezetĹ‘ gyenge fĂ©nyviszonyok melletti teljesĂ­tmĂ©nyt Ă©s Ă©jszakai látást biztosĂ­t akár 98 láb szĂ©lessĂ©gig.

Ez a kamera FCC-tanúsítvánnyal és biztonságos SSL/HTTPS-kapcsolattal rendelkezik, és gyakran kap firmware-frissítéseket.

ValĂłdi HD 4MP PoE IP

Az irodai/üzemi aréna valódi beltéri-kültéri nappali és éjszakai megfigyelése többé nem jelent problémát, mivel a Real HD új 4 MP-es PoE-IP felügyeleti rendszere az Ön számára készült.

Az automatikus infravörös szűrő 24 órán keresztül vált a nap két fele között, így védi vállalkozását/családját. A hírhez hozzá kell tenni, hogy támogatja a firmware-frissítéseket, és kompatibilis a Hikvision NVR-sel és a Blue Iris-szel.

  14 legjobb coaching szoftver az ĂĽgyfelek nyomon követĂ©sĂ©re Ă©s kezelĂ©sĂ©re [2022]

Jellemzők:

 • EsĹ‘tĹ‘l Ă©s portĂłl vĂ©dett, a nyári Ă©s a tĂ©li hĹ‘mĂ©rsĂ©kletet is elviseli.
 • Az Ă©jszaka folyamán teljes idejű szĂ­nes kĂ©pek kĂ©szĂĽlnek a 4 megapixeles HD dĂłmkamerával, 65 mĂ©teres Ă©jjellátĂł tartományban.
 • 1/2,8 hĂĽvelykes Progressive Scan CMOS Ă©rzĂ©kelĹ‘vel van felszerelve.
 • A H.265 tömörĂ­tĂ©s használatával kevesebb merevlemezen több adat tárolhatĂł.

A PoE kamera lehetővé teszi az energia és az adatok elosztását az IP (Internet Protocol) eszközökhöz szabványos LAN (Local Area Network) kábelen keresztül.

ZOSI 5MP 3K POE

IP66 időjárásálló, hosszú élettartamot garantál. Az 5 MP-es, kiváló minőségű felvételi objektívvel együtt erre mindenképpen ügyelni kell! Ez az eszköz csak a Zosi PoE NVR-rel működik, amely lehetővé teszi a 160 láb éjszakai látást. További kiegészítésként a 3,6 mm-es objektív 95 fokos nagy látószöget biztosít. Itt az ideje, hogy felfedje feltűnő tulajdonságait.

Jellemzők:

 • A 36 IR LED-nek Ă©s a 1/3 hĂĽvelykes CMOS-Ă©rzĂ©kelĹ‘nek köszönhetĹ‘en 3K minĹ‘sĂ©gű felvĂ©teleket rögzĂ­t figyelemre mĂ©ltĂł tisztasággal, 120 láb Ă©jszakai látĂłtávolsággal Ă©s 160 láb hatĂłtávolsággal teljes sötĂ©tsĂ©gben Ă©s környezeti fĂ©nyben.
 • A kamerái egyetlen hálĂłzati kábelen keresztĂĽl kapják a videĂłt Ă©s az áramellátást is, Ă­gy nem kell Ĺ‘ket a konnektorhoz közel rögzĂ­teni.
 • A 3 tengelyes kameraállvány, a kábelvezetĹ‘ konzol Ă©s ez a kamera mind prĂ©mium fĂ©manyagokbĂłl kĂ©szĂĽl.

A termék segítségnyújtási és ügyfélszolgálati részlege is hatékony, bármilyen kérdés, probléma esetén.

Reidubo 4K PTZ PoE

Mi van akkor, ha az irodai felügyeleti rendszer egyszerre több funkciót is kínál? Ezek közé tartozik a 8MP 4K 20fps Ultra-HD PoE-IP rögzítési mechanizmus és a 320 fokos vízszintes elforgatás. 90 fokos függőleges elforgatással, 98 láb IR éjszakai színlátással és SD-kártya támogatással rendelkezik.

Jellemzők:

 • Az MJPEG, H.264 Ă©s H.265 videotömörĂ­tĂ©si technolĂłgiák támogatottak.
 • A 3,6 mm-es objektĂ­v 80°-os látĂłmezeje laposabb Ă©s kevĂ©sbĂ© torzĂ­tott megfigyelĂ©si kĂ©pet nyĂşjt.
 • A valĂłs idejű kĂ©tirányĂş hangzást megkönnyĂ­ti a POE kamerákban találhatĂł kifinomult mikrofon Ă©s hangszĂłrĂł.
 • A megfigyelĂ©si rĂ©giĂłk szĂ©les skáláját kĂ­nálja, Ă©s a telefonon lĂ©vĹ‘ ICSee APP lehetĹ‘vĂ© teszi a kamera szögĂ©nek távoli mĂłdosĂ­tását.

A POE kamerák megbízhatóan működnek -4 és 140 Fahrenheit fok közötti hőmérsékleten. Ezenkívül támogatja az Onvifot és minden platformot (beleértve az Androidot, a Reidubo NVR-t, a Synology-t, a QNAP-t és az iPhone-t).

SV3C 5MP POE

A színes nappali látás és a tiszta éjszakai látás az egyik első és legfontosabb dolog, amit ettől a POE kamerától kaphat. IP66-os vízálló, maximálisan 128G SD-kártya-támogatással.

Jellemzők:

 • A kĂ©tirányĂş hangzást a legĂşjabb SV3C POE IP kamera beĂ©pĂ­tett hangszĂłrĂłja Ă©s mikrofonja teszi lehetĹ‘vĂ©.
 • Az intelligens mozgásĂ©rzĂ©kelĂ©s biztosĂ­tja, hogy a POE biztonsági kamerája csak az emberi mozgást Ă©rzĂ©kelje! Ha mozgást Ă©szlel, a CamHi vagy a CamHipro alkalmazás szöveges figyelmeztetĂ©seket kĂĽld Ă–nnek.
 • Az SV3C 5MP POE (Power Over Ethernet) IP kamera kĂ©pfelbontása 2560 x 1920.
  Opera-stĂ­lusĂş Go Back to Start gomb hozzáadása a Mozilla Firefoxhoz

Nem láthatja távolról a POE kamerát a CamHi CamHipro alkalmazással, ha hozzáadja az NVR-hez.

Ring Stick Up Cam Elite

Ez a POE kamera kétirányú audiotechnológiája révén minden, a küszöbén álló látogatóval kommunikál. A gyenge megvilágítás melletti videórögzítés problémája már nem jelent problémát a kamera vadonatúj éjjellátó funkciójával.

A POE segítségével non-stop tápellátást és hálózati csatlakozást biztosít. Ez egy POE kamera, amely beltérben is elhelyezhető. Segítségével telefonjáról, táblagépéről vagy bizonyos Echo-eszközökről láthat, hallhat és kommunikálhat másokkal.

Jellemzők:

 • A Ring alkalmazáson keresztĂĽl bármikor bejelentkezhet házába az ÉlĹ‘ nĂ©zet segĂ­tsĂ©gĂ©vel.
 • Szerelje fel bármilyen sĂ­k felĂĽletre belĂĽl, vagy rögzĂ­tse a falhoz vagy a mennyezethez.
 • Csatlakoztasson egy vagy több Stick Up kamerát az összes Ring eszközĂ©hez a Ring alkalmazásban, hogy szemmel tarthassa egĂ©sz házát.

Párosítsa az Alexával, hogy figyelje a házát a nagyobb nyugalom érdekében. Ezenkívül megjelenítheti az Élő nézetet Echo Show-n, Fire TV-n vagy Fire Tableten, vagy értesítéseket hallhat a kompatibilis Echo-eszközön.

FULUVA 5MP UltraHD Bullet POE

A beltéri és kültéri használatra ajánlott Fuluva PoE IP cam 100 láb/30 méteres látást biztosít gyenge fényben. 3,6 mm-es objektívje széles, 90 fokos látószöget kínál. Könnyen elérheti mobilról, laptopról vagy táblagépről távolról egy felhő/dedikált alkalmazás segítségével. Tökéletesen működik szabványos POE kapcsolókkal és útválasztókkal.

Jellemzők:

 • Mind az áramellátáshoz, mind az információátvitelhez egyetlen cat5 kábelt használjon. Könnyebb lenne a tápkábelek felszerelĂ©se, ha nem lenne szĂĽksĂ©g hálĂłzati adapterre.
 • Annak Ă©rdekĂ©ben, hogy a kamerák elĂ©g robusztusak legyenek, válasszon IP67-es szintű vĂ­zállĂł, stabil alumĂ­nium burkolatot Ă©s egyĂ©b vĂ©delmet.
 • 5 megapixeles Super Full HD (A felbontást az alapĂ©rtelmezett 1080P-rĹ‘l 5 MP-re mĂłdosĂ­thatja.) Fejlett 3D dinamikus zajcsökkentĂ©si technika Ă©s videĂłfelbontás.

Kompatibilis olyan harmadik féltől származó programokkal, mint a VLC, Blue Iris, Ispy, Zoneminder, Security Spy stb.

Taber 2K vendal Dome POE

Nos, ez a speciális dóm POE kamera nem a semmiből került fel a listára. Neked is meg kell győződnöd, ahogy követed. A robbanásgátló PC-anyagból és alumíniumötvözet házból készült eszköz 2MP/5MP/8MP-es felvételeket készít nagylátószögű és éjjellátó funkciókkal.

Jellemzők:

 • KĂ©pes a legtisztább kĂ©peket rögzĂ­teni nappal Ă©s Ă©jszaka egyaránt.
 • 75°-os látĂłszög, 3,6 mm-es gyĂşjtĂłtávolság, automatikus nappali Ă©s Ă©jszakai videĂł megfigyelĂ©s.
 • A modulba beĂ©pĂ­tett mozgásĂ©rzĂ©kelĹ‘k megszabadulnak a tĂ©ves riasztásoktĂłl Ă©s a pontos Ă©szlelĂ©stĹ‘l.

Ez a termék minden bizonnyal az üzlet megszakítója lesz.

Végső szavak

A kiemelkedő felügyeleti képességekkel rendelkező POE kamerák széles választéka elérhető a piacon. Ezek a kamerák kiváló védelmet biztosítanak otthoni és üzleti beállításokhoz egyaránt. Nagy felbontású videójuknak, kifinomult mozgásérzékelésüknek, éjszakai látásuknak és távoli hozzáférésüknek köszönhetően.

Egyedi igényeit kielégítheti a fenti listán szereplő POE kamerával. Ezek a POE kamerák minden bizonnyal javítják a megfigyelőrendszert. Tehát válassz bölcsen, és biztosíts békét az elmédnek.

Ezután tekintse meg a webkamerát biztonsági kamerává alakító eszközöket.