A 10 legjobb Oculus-játék egy felejthetetlen játékélményért

Emelje fel játékélményét az Oculus Quest VR headsettel, miközben játszol ezekkel a felejthetetlen Oculus játékokkal.

Mi az Oculus Quest?

2019-ben az Oculus bejelentette az Oculus Quest, egy önálló virtuális valóság játékplatformját. Belülről kifelé követhető, így nincs szükség külső érzékelőkre. Valóban magával ragadó VR-élményt tesz lehetővé számítógéptől vagy játékkonzoltól függetlenül. Több mint 200 játék és interaktív tevékenység érhető el a platformon.

A Facebook Technologies egy magányos virtuális valóság fejfedőt készített Oculus Quest néven. 2019 májusában volt elérhető, és az Oculus Go helyettesítőjeként szolgált. A The Questben hat szabadságfokú megfigyelés érhető el, így a felhasználók szabadon sétálhatnak a virtuális világban anélkül, hogy számítógéphez vagy konzolhoz kellene kötniük.

A Quest két Touch vezérlővel érkezik, amelyekkel a felhasználók érezhetik a kezüket a VR-élményben, és valósághű kézi interakciókat tesznek lehetővé. Ezenkívül a VR-szoftverek széles választékát támogatja, beleértve az olyan jól ismert játékokat, mint a Beat Saber és a Superhot VR.

A PC-s VR élmények és szórakozás eléréséhez a Quest csatlakoztatható egy számítógéphez egy megfelelő USB-kábellel. Az Oculus Quest felhasználóbarát és lebilincselő VR-élményt kínál további hardver igénye nélkül.

Játékélmény az Oculus Quest segítségével

Az Oculus Quest valóban magával ragadó és kötetlen élményt kínál, teljesen más szintre emelve a játék izgalmát. Az Oculus Questnek köszönhetően a játékosok fizikai helyen mozoghatnak, és testükkel interakcióba léphetnek a virtuális világgal, ami korábban lehetetlen hitelességet ad hozzá.

Az eszköz kifinomult érzékelők és kamerák segítségével követi a játékos mozgását. Ez lehetővé teszi számukra, hogy aktívan felfedezzék a játékvilágot, és aktívan részt vegyenek benne.

Az intenzív első személyű lövöldözős játékoktól a szemlélődő kirakós játékokig az Oculus Quest sokféle élményt kínál, amelyek a legtöbbet hozzák ki a headset képességeiből. Emellett az eszköz élénk és dinamikus online közösséggel is rendelkezik, ahol a felhasználók interakcióba léphetnek, és többszereplős virtuális valóságos játékokban vehetnek részt.

Az Oculus Quest valóban átalakuló játékélményt nyújt, semmihez sem hasonlítható a piacon. A legmodernebb felszerelésekkel, valamint a játékok és élmények hatalmas könyvtárával mindenkinek szüksége van rá, aki előre szeretné fejleszteni játékát. Rengeteg VR-játék érkezik a piacon.

Most már elég jó ötleted van az Oculus Questről. Tehát ugorjunk közvetlenül a legjobb Oculus játékok listájához. Mindezeket a játékokat élvezheti Oculus VR fejhallgatóival.

Resident Evil 4

Egy népszerű túlélő horror játék, a Resident Evil 4 az Oculus Quest virtuális valóság rendszeréhez lett igazítva. A játék teljesen magával ragadó élményt kínál, amely akcióba ejti a játékosokat. Így a virtuális valóságban fedezheti fel a teljesen felújított Resident Evil 4 univerzumot.

A játék részét képezi egy távoli spanyol közösség felfedezése, amely tele van ellenséges, beteg lakókkal és más szörnyekkel. A játékos Leon S. Kennedy karakterét ölti magára, akinek különféle eszközöket és stratégiákat kell bevetnie, hogy megélje a járvány okát.

  A Xonotic telepítése Linuxra

A Resident Evil 4 Oculus Questhez készült VR adaptációja a headset legmodernebb technológiáit használja fel, hogy intenzíven magával ragadó élményt nyújtson.

A Quest mozgásvezérlőinek köszönhetően a játékosok természetesebben léphetnek kapcsolatba a játék világával, és körbepillanthatnak a környezetben, hogy valóban elnyeljék a játék hangulatát. Az Oculus Quest izgalmas Resident Evil 4 VR élménye a helyük szélén tartja a játékosokat.

Vader Immortal: 1. epizód

Az Oculus Quest segítségével elérheti a teljesen valósághű virtuális valóság kalandját, a Vader Immortal: Episode 1-et. Ez egy Star Wars első személyű kalandjáték. A játékosok egy csempész karakterét öltik magukra, aki konfliktusba keveredik Darth Vaderrel.

Csodálatos grafikájával és a játékosokat a Star Wars univerzumban elmerítő hangsávjával a játék nagyon magával ragadó élményt kínál.

A játék egyszerű játékmenetének köszönhetően a játékosok az Oculus Quest vezérlőikkel navigálhatnak a területen, használhatják az Erőt, és fénykardot használhatnak. A továbbjutáshoz a játékosoknak interaktív rejtvényeket és kihívásokat kell megoldaniuk a játékban.

A nagyszerű történettel és még jobb grafikával ez a játék minden Star Wars-szeretőnek megadja, amire szüksége van. A Star Wars univerzum megtapasztalásának új és magával ragadó megközelítése, a Vader Immortal: Episode 1 szórakoztató és izgalmas virtuális valóság élmény.

A sorozat rajongóinak és azoknak, akik értékelik a magával ragadó VR-játékokat, érdemes megnézniük. Szerezd meg, és tapasztald meg most az Oculus Questben.

BONELAB

A BONELAB fizikai alapú kirakós játékot a VRGEN független játékstúdió készítette. A játékosok csontváz laborasszisztensként kísérleteket végeznek, hogy többet megtudjanak a csontokról. A játék fizikai motorja által lehetővé tett valósághű interakciók miatt az élmény magával ragadóbb.

Egy számkivetett szerepét játszod, aki megmenekül a sors elől, miután halálos ítéletet kapott, és utat találsz egy titkos kutatóintézethez. Sok összetett kísérlet és megállapítás lesz. A Boneworks valósághű fizikai rendszereit teljesen továbbfejlesztették és csiszolták.

Vegyen részt a játék világában következetesen és magabiztosan. Ezenkívül harcolhatsz az ellenséges harcok ellen is, a rendelkezésedre álló távolsági, harci és egzotikus fizikai fegyverek teljes arzenáljával.

Az egyéni avatarimportálásnak köszönhetően bármilyen megjelenéssel és a hozzá tartozó fizikai statisztikákkal végigjárhatod a játékot. A játék számos kihívást jelentő rejtvényt tartalmaz, amelyek megkövetelik a játékosoktól, hogy használják képzelőerejüket és problémamegoldó képességeiket az előrelépéshez.

Az Oculus Quest platform elérhetővé teszi, valósághű virtuális valóság-élményt biztosítva a felhasználóknak.

The Walking Dead: Szentek és bűnösök

A The Walking Dead: Saints and Sinners című videojátékban a játékosoknak New Orleans maradványai között kell navigálniuk, miközben zombikat és más túlélőket védenek egy posztapokaliptikus környezetben. A játék bonyolult grafikája és pontos fizikája azt a célt szolgálja, hogy magával ragadóvá tegye.

A játékosok választhatnak, hogy szentként vagy bűnösként játszanak. Döntéseik hatással lesznek a játék alakulására.

A játék tartalmaz egy ravaszkodó rendszert, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy elkészítsék eszközeiket és fegyvereiket, hogy túléljék az ellenséges világot. A játék nappali és éjszakai ciklust is tartalmaz, egyedi nehézségekkel és veszélyekkel a nap minden szakában.

A játékvilággal való mozgás és kommunikáció képességének köszönhetően az Oculus Quest játéka még interaktívabb környezetet kínál.

A Quest vezeték nélküli képességeinek köszönhetően egyszerűen mozoghat anélkül, hogy aggódnia kellene a kábelekbe gabalyodva. A Walking Dead, egy lebilincselő VR cím az Oculus Quest platformon, jellegzetes és magával ragadó élményt nyújt.

  Hogyan állítsuk vissza a Face ID-t iPhone-on

Star Wars: Tales from Galaxy’s Edge

A Star Wars: Tales from Galaxy’s Edge akció-kalandjátékban a külső perem közelében dolgozó droidjavítót játszol. A játék lélegzetelállító grafikája és hiteles játékmenete révén a játékosok vadonatúj módon tapasztalhatják meg a Star Wars univerzumot.

A játéknak számos célja és cselekményvonala van, és különböző pontokon jól ismert és vadonatúj karakterek mutatkoznak be. A rejtvényfejtő és harci elemekkel együtt a játék különféle eszközöket és fegyvereket kínál a játékosok számára. A Batuu bolygón a találkozás a Black Spire Outpost közelében történik.

A játék grafikája és hangja a legmagasabb kaliberű. Ráadásul a VR technológia lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a lehető legteljesebb mértékben megtapasztalják a Star Wars univerzumot.

Összességében a Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge valóban nagyszerűen kiegészíti az Oculus Quest katalógust, és fantasztikus élményben részesíti a franchise rajongóit és a VR-rajongókat.

Penge és varázslat: Nomád

A Blade & Sorcery: Nomad egy grafikailag lenyűgöző játék, amely teljesítményét tekintve hatékonyan működik az Oculus Questben.

Ez egy úttörő középkori fantasy homokozó, amely a közelharcra, távolsági és mágikus harcra helyezi a hangsúlyt, miközben egy teljesen eredeti, fizika alapú interakciót és harci motort használ.

A pengék segítségével puha anyagokat lehet átszúrni, vagy elterelni a varázslatot, és a játékot elsősorban a virtuális valósághoz hozták létre. A precíz hitboxok irányítják az ütközéseket, a dolgoknak súlyuk van, és betartják a fizika szabályait, az állatoknak pedig egész testük van és jelen vannak.

Mivel a játék harca fizika alapú és valósághű, a játékosoknak a mindennapi életből származó akciókat és stratégiákat kell alkalmazniuk, hogy megvédjék magukat. A játékosok különféle eszközöket és képességeket is használhatnak harci forgatókönyveik megtervezéséhez a játék sandbox módjában.

Összességében ez egy lenyűgöző és magával ragadó VR-élmény, amely kihívásokkal teli harci élményt nyújt az Oculus Questben.

Tovább

Az Onward egy népszerű többjátékos stratégiai lövöldözős játék. Élethű virtuális valóságos harci élményt nyújt. Az Onward játékban a játékosok katonák szerepét töltik be, és vad tűzharcokban küzdenek meg más játékosokkal.

A játék számos módot tartalmaz, beleértve a team deathmatch-et, a küldetéstípusokat célokkal stb. A játékosok különféle fegyverek, tárgyak és mellékletek közül választhatnak, hogy személyre szabhassák a feltöltést.

A játék csúcsminőségű grafikája és hangeffektusai magas szintű realizmust kölcsönöznek a játéknak. A különféle játékstílusokhoz való alkalmazkodás érdekében a játék számos mozgási módot is kínál, mint például a sima mozgás, a teleportáció és a karlendítés.

Emellett túlélési és harci képességeidet is maximálisan próbára teszik, miközben véres gyalogsági csatákban veszel részt különféle beállítások és harci forgatókönyvek mentén, a platformok közötti teljes játék támogatásával.

Összefoglalva, az Onward elengedhetetlen cím mindenki számára, aki lenyűgöző és magával ragadó VR-játékélményre vágyik. Eladó a gördülékeny és teljes VR élményt nyújtó Oculus Quest platform.

Várom, hogy meghalj 2

A Schell Games megalkotta az I Expect You to Die 2 című virtuális valóság kirakós játékot. A játékosok kémek szerepét töltik be a játékban. Fel kell használniuk problémamegoldó képességeiket, hogy befejezzék a feladatokat és elkerüljék a nehéz körülményeket.

  9 webhely, ahol jogdíjmentes zenét találhat videóihoz

Az Oculus Quest valósághű funkcióinak köszönhetően a játékosok interakcióba léphetnek környezetükkel, és módosíthatják a játékvilág dolgait. A játék csúcsminőségű VR-élményt nyújt szórakoztató játékmenettel, kihívást jelentő rejtvényekkel és lenyűgöző látványvilággal.

A játék humora és cselekménye kellemes és szórakoztató élménnyé teszi. Ezenkívül a további eszközök és mechanizmusok bevonása a játék mélységét adja.

A játék elérhető az Oculus Quest rendszeren, és különleges élményt kínál a felhasználók számára, hogy számos problémán és akadályon dolgozzanak, miközben elmerülnek egy kémtémájú környezetben. A kirakós játékok fanatikusai és azok, akik intenzív VR-élményre vágynak az Oculus Questben, játsszák ezt a játékot.

Gorn

Egy nevetségesen brutális VR gladiátor szimulátor a GORN címet viseli. A GORN harcosai fantáziadúsan hajthatják végre legborzasztóbb gladiátor-fantáziájukat a virtuális valóságban egy egyedi, teljes mértékben fizika által vezérelt harci motornak köszönhetően. A játékban tapasztalható túlzott erőszak és vérzés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy többféle módon lefejezzék, leverjék és feldarabolják ellenségeiket.

A játék fizikán alapuló harcrendszerének köszönhetően a játékosok meglehetősen kreatívak lehetnek ellenségeik kiküszöbölésében, így minden csatának más és más élményt nyújt. A játékosok felvehetnek és eldobhatnak tárgyakat a környezetből, és különféle fegyvereket használhatnak, például kardot, buzogányt és akár puszta kezüket is.

Az ember által valaha készített legborzasztóbb és legszörnyűbb VR-arcokat szétzúzó videojátékban az egyetlen korlát a káoszban a kreativitás és az erkölcsi érzék.

A GORN VR élménye szórakoztató és lenyűgöző, és jól illeszkedik az Oculus Quest platformhoz. Ez egy fantasztikus játék azok számára, akik szeretik az intenzív és élvezetes játékmenetet a fizikán alapuló harc és a túlzott brutalitás miatt.

A sugárba

Az Into the Radius első személyű, nyílt világú túlélési horrorjáték egy posztapokaliptikus univerzumban játszódik. Felfedezi magát a természeti világtól elszigetelten egy depressziós területen. Már csak a fegyvered és az eszed maradt. A játékos egy különleges ügynök pozícióját tölti be, akit azzal bíztak meg, hogy benézzen a rejtélyes „Radiuszba”, ahol veszélyes anomáliák és ragadozók élnek.

A játék egyedi leltárrendszerrel rendelkezik. Azáltal, hogy felkutatja őket, lehetővé teszi a játékosoknak, hogy olyan erőforrásokat kezeljenek, mint az élelmiszer, a víz és a lőszer. A felfedezésre és a túlélésre összpontosítva a játék hangulatos környezetének célja a feszültség és a szorongás érzése.

Az Oculus Quest VR technológiájának köszönhetően a játékosok úgy érezhetik magukat, mintha az Into the Radius világában lennének, ami javítja a játék magával ragadó élményét.

Ez egy virtuális valóság élmény, amely elérhető az Oculus Quest segítségével, és magával ragadó élményt nyújt. A túlélő horror videojátékok rajongói izgalmasnak találják a játékot. Az Oculus Quest kiadás nagyszerű módja a virtuális valóság játékainak.

Következtetés

Az Oculus Quest platform nagyon magával ragadó és lenyűgöző játékélményt kínál. A platform korlátlan mobilitása és páratlan elmélyülése a vezeték nélküli és kötetlen kialakításnak köszönhető. Akár nyugodt felfedezőjátékokat, akár akciódús lövöldözős játékokat játszol, a Quest elsőrangú grafikája és gördülékeny játékmenete zökkenőmentes játékélményt biztosít.

A különféle játékok és tevékenységek közül választhat, az Oculus Quest egyszerű beállításának és intuitív kezelőszerveinek köszönhetően gyönyörű választás a szabadidős és komoly játékosok számára.

Megnézheti a legjobb PlayStation VR játékokat is.