A 10 legjobb mondatátíró az írási stílus fejlesztéséhez

A tartalom létrehozása, kezelése és közzététele fárasztó feladat lehet.

Mindig lépést kell tartania a játékával, különösen akkor, ha a tartalmat olyan emberek fogják olvasni, akik már régóta részt vesznek az utazásában.

A jó minőségű tartalom elengedhetetlen, ha hűséges rajongótábort szeretne létrehozni, és a blogírást komoly üzleti modellként szeretné felépíteni.

Ha azonban rendszeresen új tartalommal áll elő, valószínűleg ugyanazokat a régi ismétlődő mondatokat használja.

Előfordulhat, hogy az írói blokkolással szembesülhet, vagy plagizált tartalmat használhat, hogy a dolgokat „egyedivé” tegye írási stílusában.

Ez a forgatókönyv súlyosbodik, ha beállított közzétételi ütemtervet állít be, és addig kell befejeznie a cikkét.

Ha elsősorban ehhez az egészhez kapcsolódik, akkor van rá egy nagyon okos megoldás. A megoldás egy mondat-újraíró eszköz használata, amely segít fejleszteni az írási stílusát, és kivezeti Önt az írói blokkból.

Ha ez érdekesnek hangzik, tudjunk meg többet róluk, és fedezzük fel a legjobb lehetőségeket.

Mikor használjunk mondatújraírót?

Egy mondatátíró eszköz segít a mondatok újraírásában és sokkal jobb keretezésében, miközben megőrzi eredeti jelentésüket.

Ezt az eszközt teljes kapacitással használhatja, ha:

 • Szeretné elkerülni a véletlen plágiumot
 • Be szeretné állítani a hangszínt, és más hangszínt szeretne használni a tartalomban
 • Javítani szeretné a tartalom minőségét
 • Szeretnéd a mondataidat élesebbé és tömörebbé tenni
 • Szeretné leküzdeni az írói akadályokat egy szűk határidővel

Egy mondatátíró eszköz egy mesterséges intelligencia segítségével perceken belül átfogalmazza a mondatait. Ez segít a játék tetején maradni, miközben megőrzi az időt és a hatékonyságot.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezeket az eszközöket nem szabad a teljes cikk megírásához használni, mivel szeretné megőrizni az emberi érintést.

Az AI által generált tartalmat nem értékelik hűséges olvasói vagy keresőmotorjai.

Olvassa el még: Lektoráló eszközök a blogbejegyzés megoszthatóvá tételéhez

Hogyan javíthatja a mondatátíró az írási stílusát?

Ha először használ mondatátíró eszközt, rá fog jönni, hogy ez egy áldás a válság idején. Segít megváltoztatni a mondatok tónusát, minőségét és szerkezetét. Friss és újszerű képet ad az írott tartalomról.

A mesterséges intelligencia segítségével új szavakat tanulva fejlesztheti verbális és írásbeli készségeit is. Megtanulod, hogyan fogalmazd meg jobban a mondataidat, hogy azok vonzóbbak és olvasóbarátabbak legyenek.

Ha össze kellene foglalnom a mondatátíró eszköz használatának előnyeit, akkor az a tény lenne, hogy új módokat tanulsz a mondatok keretezésére.

  Szöveg kiemelése és megjegyzések hozzáadása az ePub-fájlokhoz a Microsoft Edge-ben

Különbség a parafrazáló eszköz és a mondatújraíró eszköz között

Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a két eszköz ugyanaz, de az igazság az, hogy más-más felhasználási területtel és eredménnyel járnak, és ismernie kell a köztük lévő különbségeket.

Egy parafrazáló eszköz segít „pörgetni” vagy átfogalmazni a mondatokat, és plágiummentessé teszi azokat. Ezenkívül kiküszöböli a felesleges szavakat, hogy egyedivé tegye a mondatait.

A mesterséges intelligencia megtartja az ötletet, és másképp ábrázolja azt azáltal, hogy átrendezi a szöveg fontos aspektusait, hogy kiadja az eredeti üzenetet. Széles körben használják beszédekhez, vagy amikor kevesebb szóban kell átadnia egy üzenetet.

Másrészt egy mondatátíró eszköz „kreatívan” újraírja ugyanazt a mondatot, hogy javítsa az írás minőségét.

Tudom, hogy ugyanúgy hangzik, de ígérem, van különbség. A fő különbség a mondatátíró eszközben az, hogy ez az eszköz megőrzi a szöveg összes eredeti információját.

Nem töröl ki egyetlen szót vagy szöveget sem, hanem csak egy másik hangszínt, beszédformát vagy stílust használ, hogy másképp nézzen ki és hangzik.

Ha itt mindent tisztázunk, folytassuk a feladatot kitűnően elvégző mondatátíró eszközök listáját.

Copy.ai

Valószínűleg a legnépszerűbb mondat-újraíró eszköz, a Copy.ai már egy ideje létezik, és továbbra is sok ember számára a legjobb választás.

Az egyik dolog, amit szeretek ebben az eszközben, az az, hogy RÉSZLETES bevitelekre és rövid információkra van szükség ahhoz, hogy kitalálja, hogyan szeretné, hogy a mondatai alakuljanak. Számos kérdést fog feltenni, többek között az Ön által kedvelt hangnem típusát, a célközönséget és a nyelvet.

Ezt a megoldást ingyenesen használhatja mindaddig, amíg a szószám nem haladja meg a havi 2000 szót. Ennél több dologhoz meg kell vásárolnia a prémium csomagjukat.

Nyugodj meg azonban; kapsz egy könnyen használható felületet, több mint 45 sablont több mint 25 különböző nyelven, és számos csodálatos funkciót kapsz, amelyek gyerekjátékossá teszik a tartalom átírását.

Frase

A Frase nagyszerű funkcióival segít a mesterséges intelligencia által vezérelt tartalomkészítés új szintre emelésében.

3 egyszerű lépésben átírhatod a mondataidat:

 • Másolja be az átírni kívánt mondatot az eszköz beviteli mezőjébe (legfeljebb 400 szó)
 • Válassza az újraírás -> Döntse el a hangszínt -> Ellenőrizze az AI kimenetet
 • Azt is választhatja, hogy a mondatot különböző hangokra írja át
 • Az eszköz csodálatos munkát végez a változások sárgával történő kiemelésével, hogy segítsen megérteni, mi változott. Ezen kívül rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik az írók számára, hogy zökkenőmentesen menjenek végig a folyamaton.

  Mindent összevetve, könnyen átváltoztatja a durvákat csiszoltra, miközben megőrzi az eredeti üzenetet. Ne felejtsük el, az eredmény 100%-ban egyedi.

  Scalenut

  Az írói közösségben jól ismert név, a Scalenut sokat kínál a mondatátíró eszközével kapcsolatban. Az általa előállított tartalom SEO-barát, ami valószínűleg a legfontosabb USP, amelyre ezeknél az eszközöknél figyelni kell.

    Betárcsázós konferencia létrehozása a Microsoft Teams segítségével

  Leegyszerűsíti a mondatokat az olvashatóság és a szerkezet javítása érdekében, miközben gondoskodik a plágium- és hibamentességről.

  A Scalenut hatalmas közösséggel rendelkezik a Facebookon, és segítőkész ügyfélszolgálati csapata segít, ha elakad egy probléma.

  A mondatátíró eszközükön kívül más eszközöket is kipróbálhat, például a metaleírás-készítőt, a blogbevezető generátort és a passzív-aktív hangkonvertálót.

  Mondatellenőrzés

  A Sentence Checkup egy olyan eszköz, amely segít az íráskészség fejlesztésében a mondatok legtisztább átírásával. Bizonyos értelemben ellenőrzi a beírt szöveget, és valami egyedire és frissre javítja.

  Egy fejlett parafrazáló eszközzel is rendelkezik, amely megkönnyíti az összetett mondatok olvasását, és időt takarít meg azáltal, hogy egy pillanat alatt feldolgozza azokat.

  Ez a megoldás kezdőbarát, és plágiummentes tartalmat hoz létre, amelyet akkor is használhat, ha az írói blokk nyúlüregében ragad. Az a tény, hogy egyedi szinonimákat használ, segít abban, hogy profiként erősítse fel tartalomjátékát.

  Olvassa el még: A legjobb blogbevezető generátorok íróknak

  SEOMagnifier

  A SEOMagnifier akkor hasznos, ha kifut az időből, és a kiválasztott dátumon szeretné közzétenni bejegyzését.

  Íme néhány a sok csodálatos funkció közül, amelyek igazán menővé teszik ezt az eszközt:

  • Web alapú AI mondatátíró
  • A legjobb professzionális vagy személyes használatra, még diákok számára is
  • Érdekes módon fogalmazza meg a mondatokat
  • Megtartja a mondat eredeti üzenetét
  • Egyedi szavak gazdag könyvtárát tartalmazza

  Ezen funkciók ellenére továbbra is teljesen ingyenes a használata, amíg az Ön alapvető követelménye.

  AISEO

  Az iparág egyik legkifinomultabb mondatátíró eszközeként elhelyezkedő AISEO olyan eszköz, amelyet érdemes kipróbálni. A GPT-3-at és más mesterséges intelligencia-motorokat használja, hogy kiváló minőségben írja át mondatait anélkül, hogy egyetlen részletet sem hagyna ki.

  Emellett sok időt takarít meg, ha tömeges tartalmat szeretne generálni a blogjához, vagy még akkor is, ha egyértelműségre van szüksége az írói blokk közepette.

  Azt mondanám, ez egy nagyszerű módja annak, hogy növelje termelékenységét és új írási készségeket sajátítson el az erőteljes AI-motor segítségével.

  Neil Patel mondatátírója

  Ha már egy ideje az online üzleti térben dolgozik, biztosan tudja, ki az a Neil Patel. A legkiválóbb SEO-szakértők között ül a csúcson, így természetes, hogy azt mondjuk, hogy ajánlatával nem lehet tévedni.

  Ebben az esetben ez Neil Patel mondatátíró eszköze, amelyet minden kétséget kizáróan használhat a fejében. Ahogy a neve is sugallja, SEO-barát, de könnyen érthető mondatokkal tér vissza.

  Egyedi mondatokat ad ki, és segít növelni webhelye organikus forgalmát, és a közönséget a cikk végéig lekötni.

    A Google Chrome-lapok mentése későbbre

  Tartalmilag

  A Contentwise olyan mesterséges intelligencia technológián fut, amely folyamatosan tanul a különböző bemenetekből. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan új dolgokat tanul, hogy azokat további parancsokban alkalmazza, így a folyamat rendkívül kényelmes.

  Az egész szoftverben kézi tartalomszerkesztők állnak rendelkezésre, amelyek folyamatosan ellenőrzik a kimeneteket, és azonnal kijavítják a hibákat, ha vannak.

  Ha szükséges, az is megteszi, hogy az aktív hangot passzív hangra cserélje a mondataiban.

  Wordtune

  Az olyan webhelyeken, mint a Yahoo, a Fortune, a Business Insider és más nagy nevek szerepeltek, a Wordtune egy átíró eszköz, amely zökkenőmentesen integrálható kedvenc webhelyeivel, például a Slack-kel, a Whatsapp-al és a Google Dokumentumokkal.

  Lehetővé teszi a mondatok hangnemének megválasztását, és lenyűgöző és hiteles tartalommá szövi azt, amelyet büszkén büszkélkedhet.

  Arról nem is beszélve, hogy a mondatok újrafogalmazása és átírása mellett helyesírási javításokkal is felvértezi a tartalmat. A Wordtune-t teljesen ingyenesen használhatja.

  Újraíró eszköz

  Egy nagyon egyszerű és egyértelmű megoldás, a Rewrite Tool megfelelő lehet Önnek, ha valami gyorsra van szüksége. Egyszerűen illessze be a tartalmat a szövegmezőbe, és kattintson az „Újraírás indítása” gombra, hogy azonnal javítsa mondatait.

  Természetesen magától értetődik, hogy a mesterséges intelligencia újraírását követően manuálisan megváltoztathatja a szavakat, ha nem elégedett az eredménnyel. Biztos lehet azonban abban, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy csak hibamentes kimenetet biztosítson.

  Ezenkívül lehetővé teszi egy mély nyelvtani ellenőrzés futtatását a Grammarly segítségével.

  Szerző megjegyzése

  Ahogy fentebb említettük, a fenti eszközök nagyszerűek abban, amit csinálnak, de az is fontos, hogy szerkesztsen és módosítson néhány dolgot az eredményben, hogy teljes mértékben elégedett legyen.

  Személy szerint mindaddig, amíg nem használja ezeket az eszközöket helytelenül, úgy gondolom, hasznos lehet az Ön számára, ha ötleteket ad, és segít, ha elakad.

  Azt is javaslom, hogy ne hagyatkozzon teljesen ezekre az eszközökre, mert elveszítheti kreativitását, ha mindig az AI segítségével használja. Az emberi érintésre mindig szükség lesz az olvasók bevonásához.

  Ezután tekintse meg ezeket a csodálatos Chrome-bővítményeket, amelyek segítenek az írásban.