A 10 legjobb meghívásos videókészítő a tökéletes első benyomás megteremtéséhez

Ha módot keres a meghívók fűszerezésére, akkor a hagyományos szöveges meghívó elhagyása egy lenyűgöző videómeghívás érdekében a megfelelő út.

Az első benyomásnak van hatása, különösen, ha bármilyen meghívásról van szó, legyen szó esküvőről, születésnapi buliról vagy bármilyen más különleges eseményről. A meghívó megadja rendezvényének alaphangját, és végső soron maradandó benyomást kelt a vendégekben.

Az utóbbi időben a videomeghívások népszerűsége növekszik, és ennek több oka is van. Ez a meghívási forma azonnal megragadja a vendégek figyelmét és fantáziáját, és megteremti az eseményhez szükséges izgalmat.

Éppen ezért ebben a bejegyzésben a legjobb meghívóvideó-készítőket vesszük sorra, hogy segítsünk emlékezetes meghívók létrehozásában.

Mi az az Invitation Video Maker?

Ahogy a neve is sugallja, a meghívóvideók készítői lehetővé teszik, hogy a sima szöveges alapú meghívók helyett nagyszerű megjelenésű meghívókat készítsen vendégeinek. Ezekkel az eszközökkel videómeghívókat hozhatunk létre különféle eseményekhez, például:

 • Esküvők 💍
 • Születésnapi bulik 🎂
 • Babazuhanyok 👶
 • Üzleti konferenciák 👥
 • Jubileumi bulik 🎉
 • Fesztivál összejövetelek 🎄
 • Ballagás 🎓

Különféle testreszabható sablonok és dizájnelemek közül választhat, hogy azonnal megkezdhesse a videomeghívás létrehozását. Beszéljen az események stílusos meghirdetéséről!

Egy parti rendezésében gondolkodik? Tekintse meg ezeket a buliszervezési alkalmazásokat, és dobja ki a legjobbat.

A meghívásos videókészítők használatának előnyei

Egy ilyen eszköz esetében várhatóan számos előnnyel jár. Biztos vagyok benne, hogy már ismer néhányat, mert nyilvánvalóak, de itt van néhány a legkiemelkedőbbek közül.

#1. Tegyen nagyszerű első benyomást

Korábban már érintettem ezt, de érdemes ismételten elmondani, hogy a „dobozból kikerült” és a megközelítés egyedisége segíthet abban, hogy nagyszerű első benyomást keltsen. Ebben az esetben ez egy videomeghívás.

A videomeghívás kiemelkedik a hagyományos, egyszerű és unalmas meghívók közül.

#2. Biztosítsa, hogy több vendég jelenjen meg

Volt már olyan rendezvény házigazdája, amelyre sok embert meghívott, de közülük csak kevesen jelentek meg? Ez nem jelenti azt, hogy 100%-ig biztos, hogy rossz vagy unalmas volt a meghívása, de hát van rá lehetőség, igaz?

  A Food Builder táplálkozási információkat ad az Ön hozzávalói alapján

Emberként szeretjük a vonzó dolgokat, és a videomeghívás ebbe a kategóriába tartozik.

#3. Teremts életre szóló emlékeket

Érdemes megpróbálni mindent nagyszerűen kinézni, amikor a különleges napról van szó, például az esküvőről. Ha telik az idő, visszanézhetsz, és emlékezhetsz mindarra, amit azért tettél, hogy élvezetessé és emlékezetessé tedd.

A videomeghívó hozzáadhatja azt azáltal, hogy segít olyan emlékeket létrehozni, amelyek élete végéig megmaradnak.

Most, hogy egy keveset tudunk ezekről az eszközökről, ugorjunk bele a listába, és derítsük ki, melyik felel meg Önnek.

Steve AI

Hozzon létre személyre szabott videomeghívókat különféle eseményekre a Steve AI segítségével. Platformja számos sablont kínál, amelyeket tetszés szerint testre szabhat saját szöveg, fotók, zene és egyebek hozzáadásával.

Használata hihetetlenül egyszerű, még azok számára is, akiknek esztétikai ismeretei alig vagy egyáltalán nincsenek. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy sablont, létrehoz egy szkriptet a mesterséges intelligencia segítségével, szerkesztheti, ahol lehetséges, és kész.

A videomeghívókat úgy tervezték, hogy vizuálisan tetszetősek és vonzóak legyenek, így a felhasználók könnyen leköthetik vendégeik figyelmét, maradandó benyomást kelthetnek, és saját ízük hozzáadásával személyre szabhatják.

Több mint 1000 animált karakterhez, kifejezéshez és művelethez férhet hozzá. Az eszköz számos funkciója kiváló választássá teszi magánszemélyek és vállalkozások számára.

FlexClip

A FlexClip által kínált számos videókészítési lehetőség közül a meghívók az egyikek, és történetesen ez a legnépszerűbb eszközük.

Több alkalomra is készíthet vele vonzó videómeghívókat, és rendkívül egyszerű a használata, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalatai vannak a videószerkesztés terén.

Kiválaszthat egyet a számos kész sablon közül, amelyeket az adott témákhoz és stílusokhoz terveztek, és elkezdheti létrehozni remekművét. A sablonok eléggé testreszabhatók ahhoz, hogy szövegek, képek és egyéb elemek hozzáadásával teljesen sajátmá váljanak.

Ezenkívül hozzáférhet a zenei könyvtárukhoz, és különféle szerkesztési műveleteket hajthat végre, mint például a vágás, a vágás, a szín beállítása és a teljes megjelenés megváltoztatása.

Ha elkészült a videóval, letöltheti különféle formátumokban, vagy közvetlenül megoszthatja kedvenc közösségi média platformjain.

A FlexClipben olyan cégek bíznak meg, mint a Microsoft, a Google és a Dropbox.

  Hogyan lehet információkat kinyerni az MKV-kból Linuxon

InVideo

Az InVideo felületén számos sablon érhető el, amelyek előre elkészített grafikákat, szövegdobozokat, zenét és egyebeket tartalmaznak. Szerkesztheti, módosíthatja és lecserélheti őket saját igényei szerint, és befejezheti egy gyönyörű meghívóval, amelyet elküldhet vendégeinek.

Az összes sablont szakemberek tervezték, hogy a videó már az indulástól kezdve csiszolt és stílusos legyen.

Ennek az eszköznek az egyik legfontosabb előnye, hogy nagy rugalmasságot biztosít a preferenciák beépítéséhez a meghívóban. Számos tervezési eszközt biztosít a betűtípusok, színek és elrendezések megváltoztatásához.

Ezenkívül átmeneteket is hozzáadhat, és különféle izgalmas animációk közül választhat, hogy tovább fűszerezze.

Animaker

Élvezze a felhasználóbarát felületet a videomeghívók létrehozásához az Animakeren. Ez egy népszerű eszköz, amelyet világszerte sok felhasználó szeret és megbízható, köztük olyan cégek, mint az Amazon és a HP.

Arról nem is beszélve, hogy ez az eszköz számos díjat nyert az évek során, és úgy gondolom, hogy ennek az egyik oka a rengeteg funkció. Számos sablon közül választhat, több mint 100 millió eszköz, több mint 100 zeneszám és még sok más.

Van egy nagyon klassz karakterkészítő is, amellyel pillanatok alatt alakíthatsz karaktereket. Ez egy nagyszerű funkció, ha saját rajzfilmes változatát szeretné szerepeltetni a meghívóban.

VEED.IO

A VEED.IO segítségével dinamikus meghívásos videókat készíthet, amelyek minden digitális eszközön lenyűgözőek lesznek. Az indulás rendkívül egyszerű, és mindössze néhány kattintás szükséges.

Egyszerűen töltsön fel fényképeket és háttérzenét, mielőtt számos elemet, például átmeneteket, effektusokat és szövegstílusokat használna.

Alternatív megoldásként választhat egy csomó sablon közül, ha nem akarja a nulláról kezdeni. Ezenkívül lehetővé teszi a webkamera-felvevő használatát, ha úgy szeretné rögzíteni a klipjeit.

A kész videó exportálása egyszerű, és számos különböző formátum közül választhat.

Promóció

A promóció mindent megad, amire szüksége van egy olyan meghívóvideó létrehozásához, amely kiemelkedik. Egyszerű felülettel rendelkezik, mégis tele van a legjobb szolgáltatásokkal.

Íme a promóció néhány főbb pontja:

 • Több mint 110 millió stock fotó- és videótár
 • Stíluszható szövegopciók
 • Személyre szabható sablon alkalmakra osztva
 • Jogdíjmentes hangsávok a meghívó videójában
 • 100 betűtípus és színpaletta

Miután elkészült a videóval, azonnal megoszthatja azt a közösségi médiában, vagy letöltheti a rendszerére a választott formátumban.

  A Microsoft Teamsben hiányzó naptár javítása

Az eszköz teljesen online elérhető, és ingyenesen kipróbálhatja.

Rendererdő

Az olyan cégek által használt Renderforest, mint a BBC és a Sony Music, egy ingyenes meghívásos videókészítő, amelynek tanulási görbéje alig van. Lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt emlékezetes meghívót hozzon létre, mindezt a számos rendelkezésre álló sablonnak köszönhetően.

Igényei szerint szerkesztheti és személyre szabhatja őket különböző színek, betűtípusok, képek és egyebek hozzáadásával.

Ezt az eszközt a régóta használt felhasználók sok dühöngő véleménye támasztja alá, így biztos lehet benne, hogy jól fog szolgálni.

Flixier

Kerülje el a találgatásokat, amikor nagyszerű meghívóvideókat kell készíteni a Flixier segítségével. Minden eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy megnyerő és emlékezetes meghívókat küldjön el a vendégeknek.

Ennek az eszköznek az egyik csodálatos funkciója a klipek importálása a felhőalapú tárolási szolgáltatásokból, így szükség esetén klipeket gyűjthet össze barátaitól és rokonaitól. Ezenkívül saját magát is rögzítheti a webkamera funkciójuk segítségével, hogy személyessé tegye azt.

A Flixier szerkesztője lehetővé teszi különféle szerkesztési műveletek végrehajtását, például vágást, vágást, elforgatást stb.

Typito

A Typitot különféle eseményekre használhatja, beleértve a konferenciákat, esküvőket és születésnapokat. Lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen az alkalom hangulatához és témájához, és az egész folyamat nem tart tovább néhány percnél.

A Typito sablonjai különböző kialakításúak és stílusok, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. Szeretem, hogy több mint 20 különböző formátum és képarány közül választhat, amelyek között szerepel többek között az 1:1 négyzet és a 9:16 függőleges.

Ingyenes felhasználóként minden funkcióhoz hozzáférhet, de az egyetlen hátránya az lesz, hogy a videóin vízjel található. Az eltávolításához fel kell vennie a prémium csomagjukat.

Smilebox

Az egyszerű, gyors és rugalmas tulajdonságok jellemzik a legjobban a Smileboxot. Több mint 100 sablonnal rendelkezik, és igényei szerint testreszabhatja őket.

Az összes sablon könnyen szerkeszthető, és személyre szabhatja, például:

 • Fényképek hozzáadása
 • Feliratok hozzáadása
 • Logó és üzleti aláírás hozzáadása
 • Szöveg és betűtípus módosítása
 • Változó színek
 • Választás a zeneszámok hatalmas könyvtárából

Minden fájl, amellyel ezen az eszközön dolgozik, biztonságosan a meghajtójukon tárolódik, így Ön korlátlan tárkapacitást élvezhet.

Záró gondolatok

A videók nagyszerű módja annak, hogy megragadják az emberek figyelmét, ezért van értelme kihasználni ezt a tényt, és videomeghívókat is készíteni.

A fenti meghívásos videókészítők segítenek abban, hogy értékes emlékeket hozzon létre, és maradandó benyomást hagyjon a vendégekben.

Ezután nézze meg ezeket a lenyűgöző eszközöket, amelyekkel emlékezetes videokollázsokat hozhat létre.