A 10 legjobb hely a streamlefedések beszerzéséhez

Vonzó megjelenésű adatfolyam-beállítást keres? Kipróbálhatja az ebben a cikkben felvázolt legjobb forrásokból származó adatfolyam-fedvényeket.

Az élő közvetítés popkulturális karrierré vált. A játéktól az oktatásig és minden, ami a kettő között van, milliónyi élő közvetítés csatornája van olyan videómegosztó platformokon, mint a YouTube, Facebook, Twitch stb.

Az élő közvetítés csatornái közül néhány menően néz ki, és kreatívan más, mint mások. Mert folyamfedvényeket használnak. Ezeknek a csatornáknak némelyikének előfizetői is vannak.

Olvasson tovább, hogy megismerje a stream-fedvény titkait, a használatát, és a legjobb eszközöket, amelyekkel szemet gyönyörködtető stream-fedvényeket kaphat az interneten.

Mik azok a streamlefedések?

Az adatfolyam-fedvények olyan grafikus elemek kombinációi, mint a widgetek, csevegődobozok, cselekvésre ösztönzők (CTA-k), kép a képben keretek, kameraszegélyek és egyebek. Ezek az elemek, ha művészileg vannak rendezve, javítják élő közvetítéseid megjelenését a YouTube-on, a Facebook Gamingen stb.

Az adatfolyam-fedvények más grafikus fedvényekhez hasonlóan a közvetített élő videó tetején lebegnek. A legjobb élmény és látvány érdekében olyan élő közvetítési eszközöket kell használnia, mint az OBS Studio, a Restream, az XSplit Broadcaster stb.

Mivel a stream overlay tartalom iránti őrület gyorsan növekszik, a grafikus tartalomtervezők most animált fedvényekkel álltak elő.

Néhány népszerű adatfolyam fedvénytartalom:

 • Stinger átmenetek
 • Reklám vagy videó promóter bannerje
 • „Az élő közvetítés offline” szalaghirdetés
 • Közelgő élő közvetítésről szóló értesítések
 • Stream képernyők
 • Webkamera szegély
 • Streamcímke
 • Fejléc fedvény

Miért érdemes adatfolyam-lefedéseket használni?

 • Az átfedő grafikák azt mutatják, hogy Ön egy technikás streamelő, és naprakész marad a játék élő közvetítés világának legújabb eseményeivel.
 • Az adatfolyam-fedvények néha úgy működnek, mint egy horog, amely az élő közvetítésben tartja a közönséget.
 • Az ilyen lebegő grafikák nagyszerű módja a szponzori tartalom, logó, üzenet stb. megjelenítésének. A szponzor üzenetet kap arról, hogy komolyan veszi a szponzorálást.
 • Az adatfolyam fedvénye márkaismereti tartalomként funkcionál a videótartalom mellett.
 • A speciális adatfolyam-fedvények segítenek az előfizetők és a prémium tagok iránti elkötelezettség növelésében azáltal, hogy vízszintes vagy függőleges tickert jelenítenek meg, amikor a közvetítés élő.

Hogyan javítják a streamelési átfedések a streamelési élményt?

Az adatfolyam fedvényei kreativitást és technológiát adnak élő közvetítésedhez. A játékot és a popkultúrát kedvelő fiatal lakosság különösen kedveli az ilyen átfedéseket. A legtöbb streamer és előfizető azt mondja, hogy a fedések növelik a streamelési élményt.

Íme néhány ok:

 • A fedvények megkülönböztetik a tényleges tartalmat az olyan zavaró tényezőktől, mint a hirdetések, a márkapromóció, az online játékkal kapcsolatos csevegés, a CTA-k, a feliratkozási gombok stb.
 • A Twitchen kötelező a fedvény használata annak érdekében, hogy a csatornádat a többitől eltérően jelezd.
 • Ha ugyanazt a játékot több csatorna is közvetíti, néhány egyedi csatornát azonosíthat a streamfedvényeik alapján.
 • Az előfizetők könnyedén megérthetik a csatorna állapotát az „Élő közvetítés offline” fedvény láttán.
 • Bármilyen közelgő közvetítést bejelenthet a fedvény értesítési területén, így a legtöbb feliratkozó csatlakozhat az élő közvetítéshez, amikor Ön élő adásba kezd.
  Hogyan lehet korai hozzáférést kapni

A legjobb adatfolyam-lefedések megtalálása és használata

Először is nézz meg néhány legnépszerűbb Twitch vagy YouTube streamelőt, akik stream-fedvényeket használnak. Inspirációért nézze meg a Night Blue 3, Tfue, Shroud, Ninja stb. Twitch csatornáit.

A cikkben alább említett streaming fedvényportálok többségében szűrők találhatók, amelyek a keresést bizonyos fedvényekre szűkítik.

Miután regisztrált bármely adatfolyam-fedőszerkesztőre, kövesse az alábbi lépéseket a fedvény használatához:

 • A fedvényszerkesztőben válassza ki a játékot, és adjon hozzá további elemeket, például CTA-dobozokat, csevegődobozokat, kép a képben stb.
 • Adja meg streamelési becenevét vagy YouTube/Twitch márkanevét.
 • A szerkesztő létrehoz egy fedvény URL-t. Másold ki a linket.
 • Nyissa meg a streamelő alkalmazást, például az OBS-t, és adja meg az URL-t a böngésző forrásbővítményeként.
 • A közvetítő alkalmazás ezután létrehoz egy fedvény widgetet, amelyet a stream képernyőre dobhat a beállítási folyamat befejezéséhez.

Az alábbiakban találhat néhány adatfolyam-fedő webhelyet, ahol könnyedén választhat több száz fedvénygrafika közül:

Streamlabs

A többfunkciós Streamlabs élő közvetítő szoftver különféle streaming kialakításokkal érkezik, beleértve a stream-átfedések hatalmas könyvtárát. A Streamlabs asztali témái és fedvényei alkalmasak a Facebook, a Twitch és a YouTube számára.

Az adatfolyam-tervezési könyvtár rendkívül egyszerűvé teszi a tartalom felfedezését szűrőcsoportokon keresztül. Olyan lehetőségek közül választhat, mint a Felkapott, Legtöbbször telepített és Újonnan hozzáadva.

Míg a legtöbb adatfolyam-fedvény-platform a játékkal kapcsolatos témákra összpontosít, a Streamlabs mindenféle átfedést biztosít az IRL-eseményektől az általánosig és minden, ami a kettő között van.

Vizuális impulzussal

Ha már régóta használ fedvényeket az OBS Studio élő közvetítéséhez, és nem kap elég szemet, kipróbálhatja a Visuals By Impulse szolgáltatást. Intelligens fedvénytervező motorja néhány perc alatt segít stúdió minőségű lefedések készítésében.

Itt kiválaszthat egy alapvető fedvénytémát, és testreszabhatja azt a Visuals By Impulse fedvényszerkesztőjében. A szerkesztő használatra kész grafikus elemeket, szegélyeket, CTA-kat, animációkat és grafikákat tartalmaz, amelyeket egyszerűen áthúzhat az alaptervre.

Ezen a platformon a legkelendőbb fedvények közül néhány:

 • Animált stream csomag
 • ChatID chatbox widget
 • Hype mérő
 • Valor essentials stream csomag
 • Slate stream csomag

Jelenleg erről a platformról csak fedvényszerkesztőket toborozhat a fedvények testreszabásához. Ezért a testreszabási szolgáltatásért külön kell fizetni.

Canva

Néha érdemes megtervezni a Twitch-fedvényt a semmiből, vagy használni néhány alapvető sablont, és testreszabni azokat. Ebből a célból ki kell próbálnia a Canvát.

A Canva Twitch overlay könyvtára statikus és animált tervezősablonokat is tartalmaz. Egyszerűen válassza ki a kívántat, és kezdje el a szerkesztést a Canva szerkesztőben. Ha a Pro címkével ellátott Twitch fedvénysablont vagy a korona ikont választja, fizetnie kell a végleges terv letöltéséért.

A Pro terveken kívül a többi ingyenes, és letöltheti őket különböző formátumokban, például JPEG, PNG, GIF és MP4. Van egy másik letöltési korlátozás az ingyenes Canva felhasználók számára. Csak akkor töltheti le a Twitch overlay SVG formátumát, ha Pro felhasználó vagy, vagy ha egyszeri letöltési díjat nem fizet.

  A típusú USB-csatlakozó: Minden, amit tudnod kell

A Canva-szerkesztőből a Twitch-fedvényhez hozzáadható további tartalom alakzatok, vonalak, matricák, keretek, rácsok stb.

StreamElements

A StreamElements egy átfedő megoldás, amely lehetővé teszi grafikus elemek és egyéb eszközök tárolását a felhőben. Ezért csak néhány másodpercbe telik, amíg a streamerek beállnak az élő adás megkezdése előtt. Ezenkívül könnyedén használhatja ugyanazt a fedvényt különböző eszközökről.

Ha itt egy fedvényűrlap használatát választja, testreszabhatja azt márkaidentitásaként. Az újoncok és a tapasztalt streamelők egyaránt használják ezt a szolgáltatást. Ez az ingyenes platform lehetővé teszi, hogy a témák széles skálájából válasszon fedvénykészítéshez.

Van egy szerkesztője, amellyel könnyedén létrehozhatja, szerkesztheti, kezelheti, másolhatja és személyre szabhatja a fedvényeket. Használhatja ezeket a YouTube, Trovo, twitch és Facebook Gaming fedvényeit.

Ha szeretné, egy univerzális téma kiválasztása a legjobb ötlet, mivel ez segít a márkaépítésben, és jól jön a közösségi profil létrehozása vagy frissítése. A felhasználók azonban kiválaszthatják átfedéseiket, paneleiket, riasztásaikat stb. is a streameléshez.

FairlyOddStreamers

Ha azon tűnődsz, hogyan mutasd be magad a közönségnek élő közvetítés közben, a FairlyOddStreamers tökéletes megoldást kínál. Ezen az összesítő platformon találhat egy fedvénytervet, amely az Ön személyét és márkáját képviseli.

Ingyenes és prémium erőforrásokkal is rendelkezik, de a platform azt állítja, hogy a prémium grafika határozottan jobb, mint az ingyenes, és komoly streamerként mutat be követőinek.

Ezen a platformon kilenc webhelyet kap, ahonnan letöltheti csatornája vagy oldala fedvényét. Míg egyesek csak fedvényeket biztosítanak, mások több elemet tartalmazó streaming csomagokat kínálnak. Ezeket az elemeket használhatod a YouTube, a Twitch, a Trovo és a Facebook Gaming szolgáltatásban.

Míg a minták szépen vannak rendezve, hogy könnyen megtalálhassa kedvenc fedvényeit, másképp is rendezheti őket, hogy gyorsan megtalálja az igényeinek megfelelőt.

StreamSpell

A StreamSpell áruház remek hely az ingyenes és fizetős fedvények megszerzésére. Innen letöltheti a Twitchre, a Facebook Gamingre és a Youtube-ra optimalizált prémium fedvényeket. Mindenekelőtt ezek kompatibilisek a különféle streaming szoftveralkalmazásokkal, mint például a StreamLabs Desktop, az OBS Studio és a StreamElements.

Itt egy sor átfedő témát kap, például anime, aranyos, sötét, Esport, sci-fi, retro, ünnepek, League of Legends, World of Warcraft, MMORPG, Genshin Impact, horror stb.

Az ezen a webhelyen elérhető fedvényeket a legkelendőbb, a legmagasabb és legalacsonyabb ár, ábécé sorrendben növekvő és csökkenő, valamint a legújabb szerint is rendezheti.

A streaming csomag kiválasztásakor minden szükséges információt megtekinthet róla, beleértve a támogatott eszközöket, a támogatott platformokat, a csomag tartalmát és az elérhető verziókat.

Tracker hálózat

Aktív közösségi média streamernek lenni azt jelenti, hogy már minden nap rengeteg nyomással kell megküzdenie. Ha nem szeretné, hogy kopott és unalmas fedvényei felkeltsék az online trollkodók figyelmét, válassza a Tracker Network-t.

Itt streaming widgeteket találhat olyan népszerű játékokhoz, mint a Call of Duty, Battlefield V, Valorant, Fortnite, Rainbow Six: Siege, Apex Legends, Destiny 2, Rocket League és még sok más. Ezenkívül a felhasználók testreszabhatják a fedvényeket a márkájuknak megfelelő színekkel és elrendezésekkel.

  12 Cloud Computing online tanfolyam a karrierje felpörgetéséhez

A Tracker Network oldalon található átfedések nemcsak ingyenesek, hanem bárki számára könnyen használhatók. A fedvény konfigurálása után azonnal megkezdheti a streamelést, és a nézők frissített statisztikákat kapnak róla.

Stream Maker

Azok a játékosok és a közösségi média befolyásolói, akik testreszabott grafikai elemeket szeretnének létrehozni a streameléshez, a Stream Maker-t választják. Ezzel az eszközzel egyszerűen hozhat létre testreszabott fedvényeket.

Ehhez a felhasználóknak nem kell kiváló grafikai tervezési készségekkel rendelkezniük. Csak válasszon bármilyen témát, válassza ki kedvenc színeit, adja meg felhasználónevét, és csatoljon közösségi média fiókokat. Ez a szoftver automatikusan létrehoz egy egyéni fedvényt az adatfolyamhoz.

Ezenkívül nem kell átmennie semmilyen beállítási folyamaton, mivel ez az eszköz közvetlenül a böngészőből érhető el. Fedvénytémákat kínál olyan típusokhoz, mint például a játékon belüli és a lobby.

Lehetőség van arra is, hogy közösségimédia-fiókjait megjelenítse a YouTube-on, a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon, ha csatolja őket a fedvényekhez.

WDFLAT

Streamelsz a Twitchen, a YouTube-on és a Facebook Gamingen? Itt az ideje, hogy streamjeit vonzóbbá és érdekesebbé tegye követői számára az ingyenes WDFLAT fedvényekkel.

A kedvenc fedvény kiválasztásakor kiválaszthatja a tervezési típust a PNG, PSD, animáció és online szerkeszthető lehetőségek közül, hogy gyorsan megtalálja a kívántakat. Ezeknek a fedvényeknek a letöltése várakozási idő nélkül másodpercekig tart. Ennek eredményeként egy percen belül megkezdheti a streamelést ezekkel a fedvényekkel.

Ami a mennyiséget illeti, a WDFLAT több mint 150 fedvényt kínál, amelyeket szükség szerint személyre szabhat. Ez a platform egy online szerkesztőt is kínál, ahol személyre szabhatja a fedvényeket színnel, szöveggel, betűstílussal, betűmérettel, streaming ikonnal, közösségimédia-névvel és adatokkal.

StreamShift

Ha Ön tartalomkészítő, a StreamShift az a platform, ahol különféle streamelemeket szerezhet be, beleértve az adatfolyam-fedvényeket. Számos testreszabható adatfolyam-fedőt kínál, amelyeket zökkenőmentes stream-tervezésként használhat számos élő közvetítési platformon.

Amikor a streamerek úgy döntenek, hogy ezeket a fedvényeket használják, egyedi személyiségüktől és a márka színsémájától függően személyre szabhatják a fedvényeket. Itt ingyenes és fizetős fedvényeket kaphat, amelyeket szakértő szakemberek készítettek, így biztos lehet benne, hogy milyen minőségű termékeket kap ezen a platformon.

Ezenkívül nem kell időt tölteni makettekkel és felülvizsgálatokkal. A YouTube és a Facebook Gaming szolgáltatást támogató fedvények letöltése és telepítése mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Becsomagolás

Most már tudja, hol szerezhet be néhány rendkívüli közvetítési fedvényt élő közvetítéseihez a YouTube-on, a Twitch-en, a Facebook Gamingen és egyebeken.

A cikk felvázolja mind az ingyenes, mind a fizetős platformokat. Kipróbálhatod az élő közvetítés csatornád költségvetésének és kreatív stílusának megfelelőt.

Érdekelheti a legjobb élő közvetítő szoftver és a legjobb élő játék streaming platformok is egy sikeres YouTube vagy Twitch csatorna létrehozásához.