A 10 legjobb Google és közösségi média hirdetésmásolat generátor marketingesek számára

Nézzünk szembe a tényekkel; egy hirdetésszöveg megzavarhatja vagy megszakíthatja kampányát. Ez lehet a különbség aközött, hogy valaki megvásárolja az Ön termékeit, vagy elgörgeti a hirdetését, mielőtt még lehetőséget kapna arra, hogy elmagyarázza, mit kínál.

Csak az emberek 20%-a olvas tovább a címeken. A szövegírás művészete sok gyakorlást igénylő készség.

Szerencsére a technológia lehetővé tette az átlagos író számára, hogy lenyűgöző reklámpéldányokat írjon.

Összeállítottunk egy átfogó listát a Google és a közösségi média legnépszerűbb hirdetésszöveg-generátorairól, amelyek segítségével bármely marketingszakember percek alatt tömör és meggyőző másolatot készíthet.

De először ismerjük meg az alapokat…

Mi az a hirdetésmásolat?

A hirdetésszöveg olyan szavak, amelyeket a hirdetésekben használnak, hogy a forgalmat leadekké vagy eladásokká alakítsák. A tartalomírással ellentétben a hirdetésszöveg célja, hogy az olvasók rákattintsanak a hirdetésre.

Ennek eredményeként egy céloldalra vagy értékesítési csatornára irányítják őket, amely tovább magyarázza terméküket vagy szolgáltatásukat.

A hirdetésszövegnek hatékonyan kommunikálnia kell az ajánlat értékét azáltal, hogy megragadja a célközönség figyelmét, és ráveszi őket, hogy kattintsanak a hirdetésére.

A rossz hirdetésszöveg gyenge ajánlattételi teljesítményt, alacsony minőségi pontszámot, kevés megjelenítést és gyenge átkattintási arányt (CTR) jelent.

Általában egy címsort és egy rövid, egy-két mondatos leírást tartalmaz, amely elmagyarázza, mire számíthatnak az emberek, amikor felkeresik a céloldalukat.

Hogyan segít a hirdetésmásolat a marketingben?

A kiváló hirdetésszöveg olyan hirdetési platformokon, mint a Google, a Facebook és más közösségi oldalakon segít, hogy hirdetése több embert elérjen. A jobb hirdetésszöveg írása növeli az elköteleződést a kampányokban, ami jelzi a platform számára, hogy bővítse a hirdetés elérését.

A hirdetésszövegnek közvetlenül szólnia kell a célközönségnek. Az olyan platformok, mint a Facebook és a Google, az alapján fogják mérni a hirdetéselérést, hogy mennyire sikerült elérnie a közönséget, és mennyire teljesítenek a hirdetések. A hirdetésszöveg mindkét tényezőhöz közvetlenül hozzájárul.

Minél jobb a hirdetésszöveg, annál magasabb lesz a hirdetés minőségi pontszáma. A Google a reklámpénztől függ; így a minőségi pontszám segítségével a Google releváns hirdetéseket jeleníthet meg a megfelelő felhasználók számára minden kereséskor.

A jó hirdetésszövegnek tartalmaznia kell a cél kulcsszót a hirdetés címében és törzsében, hogy a Google megértse, kinek jelenítse meg hirdetését. A magasabb minőségi pontszámok segítenek csökkenteni a hirdetési költségeket.

A jól megírt hirdetésszöveg segít csökkenteni a költségeket, növelni az átkattintási arányt, és a megfelelő ügyfeleket vonzani vállalkozásához.

Ha valaha is tapasztalt írói blokkolást, tudja, milyen nehéz minőségi másolatot készíteni. Szerencsére léteznek hirdetésszöveg-generátorok, amelyek segítenek automatikusan másolatot készíteni az Ön által megadott bemenetek és kulcsszavak alapján. Megmutatjuk, mit kínálnak az egyes eszközök.

ugorjunk be!

Copy.ai

A Copy.ai egy átfogó marketingeszköz, amely segít másolatok létrehozásában és szerkesztésében a Google hirdetésekhez és más másolási formákhoz.

Jellemzők

 • Google Headlines Generator: Megkéri, hogy adja meg a projekt címét és a megfelelő webhelyet a releváns másolat létrehozásához.
 • Google Leírásgenerátor: Adja meg terméke vagy márkanevét, és írja le a közönségét, problémáit, és azt, hogy mitől egyedi a márka.
 • Sablonok tucatjai: A Copy.ai több tucat sablont kínál, amelyek segítenek minden alkalomra írni.
 • Több mint 25 nyelv: A Copy.ai másodpercek alatt több mint 25 nyelven tud másolatokat készíteni.
 • Élő demók: Hetente élő demókkal segítik a felhasználókat a funkciók megértésében és hatékony használatában.
  Javítás: 5003-as hibakód a Zoom nem csatlakozhat

A Copy.ai ingyenesen használhat akár 2000 szót havonta, vagy frissíthet a Pro-tervére, így 40 000 szóhoz férhet hozzá.

Jáspis

A több mint 50 000 marketingszakember és olyan nagyvállalat, mint az Airbnb, a Google, az IBM és a Logitech megbízásában a Jasper lenyűgöző hirdetéspéldányokat készít, amelyek professzionálisan megírtnak tűnnek.

Jellemzők

 • Bizonyított marketing keretrendszerek: olyan bevált marketing keretrendszereket használ, mint a PAS (Problem-Agitate-Solution) vagy az AIDA (Figyelem-Érdeklődés-Vágy-Cselekvés) a mesterien megírt hirdetésszöveg elkészítéséhez.
 • Facebook és Google Ads: fülbemászó címsorokat és leírásokat készít mindkét platformon. Több hirdetésszövegötletet is generálhatnak, így megosztva tesztelheti, hogy melyik teljesít a legjobban.
 • Változatos írásstílusok és -tónusok: Különböző stílusú és hangú hirdetésszövegeket generálhat. Vannak köztük hétköznapi, vicces, professzionális, szarkasztikus, izgatott, férfias, nőies és mások.
 • Többnyelvű: Jasper több mint 25 nyelven ír, köztük angolul, kínaiul, franciául, spanyolul, németül, olaszul és másokon.
 • Csapatfunkció: Hozzáadhat csapattagokat fiókjához, így hozzáférhetnek a hirdetésgenerátorhoz.
 • Több mint 50 sablon: A hirdetésírás mellett rengeteg más előre elkészített írósablont is találhat blogokhoz, vállalati biosokhoz, termékleírásokhoz, kreatív történetíráshoz stb.

A Jasper két áras csomagban kapható: Starter és Boss Mode. A Starter mód 20 000 szót kínál, míg a Főnök mód 50 000 szót.

Bármelyik szó

Az Anyword egy nagy teljesítményű mesterséges intelligencia, funkciókban gazdag hirdetésmásolat-generátor, amely intelligens szintű másolatot készít alacsony költséggel. Olyan márkák bíznak benne, mint a Red Bull, a Ted Baker és az NBC.

Jellemzők

 • Google és közösségi média hirdetések: Az Anyword hatékonyan képes címsorokat és leírásokat generálni minden keresőmotorhoz és közösségi média platformhoz. Ez biztosítja, hogy a hirdetésszöveg megfeleljen az egyes platformok irányelveinek, és ne lépje túl a karakterkorlátokat.
 • Különféle íráshangok: A másolatot a kívánt hangszínhez állíthatja, például szigorú, férfias, nőies, nyugodt, idősebb vagy fiatalabb korcsoportokhoz stb.
 • Hirdetési fiókok integrációja: Az Anyword segítségével API-n keresztül integrálhatja közösségi média- és Google-fiókjait. Ennek eredményeként módosíthatja hirdetési költségkeretét a különböző hirdetéskészletei között, és feloszthatja a teszthirdetés-példányt.
 • Tartalomjavító: A platform bármilyen tartalmat fogad, és több továbbfejlesztett verziót is kínál, így láthatja, hogy melyik hirdetési példány teljesít a legjobban.
 • Prediktív teljesítménypontszám: Ez egy olyan pontszámot ad meg, amely azon alapul, hogy a hirdetésszöveg valószínűleg mennyire fogja megszólítani a célközönséget.
 • 24 nyelv: Sok nyelven készít reklámszövegeket, köztük angol, francia, spanyol, kínai, német, orosz, olasz stb.

Az Anyword egy megfizethető platform, amely 15 000 szót tartalmaz a kezdőtervhez.

StoryLab.ai

A StoryLab kiváló eszköz horgok és körvonalak generálására a karakterfejlődés javítása érdekében. Ha kreatív tűzerővel rendelkező eszközt keres, ez az Ön számára készült.

  5 egyszerű fotószerkesztési tipp a fotóinak népszerűvé tételéhez

Jellemzők

 • Címgenerátor: Találja ki a legjobb címeket, hogy felkeltse a figyelmet és növelje a kattintások számát.
 • Leíráskészítő: Szervezett és professzionálisan megírt leírást készít a bizalomépítés és a forgalom átalakítására.
 • Generátorok sokfélesége: A StoryLab sokféle generátort kínál, amelyek számos másolatot készíthetnek, például YouTube-leírásokat, közösségi média feliratokat, Instagram-feliratokat, Google-hirdetéseket, e-mail-másolatokat stb.

A StoryLab ingyenes tervet biztosít. Választhatja azonban a havi terveiket is a prémium funkciók feloldásához.

Írókrém

A Writecream egy rendkívül innovatív, AI-alapú marketingszoftver, amely fejlett gépi tanulást használ, hogy professzionális hirdetésszöveget írjon Önnek.

Jellemzők

 • Digitális hirdetésmásolat-generátor: A Writecream segít minden típusú hirdetésszöveg megírásában, mint például a Facebook, a Google és az Instagram.
 • Ice Breakers: Ez segít hideg e-mailek vagy 1 bélés hirdetési másolatok megírásában, hogy felhívja a leendő vásárlók figyelmét.
 • Chrome-bővítmény: Ezzel könnyedén elérheti a Writecream funkcióit a Chrome eszköztárán keresztül.
 • Plágium-ellenőrző: Kerülje el a plágiumellenőrzőket a plágiumellenőrzőjük segítségével.
 • 75+ nyelv: Írjon másolatot szinte bármilyen nyelven, amelyre csak gondol.
 • Oktatóanyagok: A Writecream rengeteg oktatóanyagot kínál, amelyek megtanítják Önnek, hogyan lehet maximalizálni a funkciókat, hogy nagy konvertálóképességű másolatokat készíthessen.

Ez a szoftver négy csomagot kínál: ingyenes, normál, kiterjesztett és egyedi. A Standard terv tökéletes startupoknak, szabadúszóknak vagy kis cégeknek, akik szeretnék tesztelni a platformot.

Visszapattanás

Az Unbounce Smart Copy egy íróeszköz, amely több mint 30 sablont tartalmaz a hirdetések szövegírására és egyéb igényekre.

Jellemzők

 • Hirdetésmásolat-generátor: A Smart Copy hirdetésmásolatokat készít olyan platformokhoz, mint a Google, a LinkedIn, a Facebook és az Amazon.
 • Ingyenes csomag: Örökké ingyenes csomagjukkal naponta akár 5 tartalomgenerálást is engedélyezhetsz, függetlenül a szószámtól.
 • Többnyelvű: A Smart Copy több nyelvi lehetőséget kínál a hirdetésmásolatok írásához.
 • Chrome-bővítmény: A Chrome-bővítménnyel hirdetésszövegeket készíthet a Google Ads platformról vagy bármely más közösségi média platformról.
 • Javítja a tartalmat: A meglévő példányt is javíthatja annak átfogalmazásával vagy bővítésével.

A platformhoz 14 napos ingyenes próbaverzió tartozik, majd ha tetszik a platform, frissíthet egy fizetős csomagra, és folytathatja annak használatát.

Szöveg.kéreg

A Text.cortex egy hirdetésmásolat-generátor, amelyben több mint 10 000 felhasználó bízik meg olyan ismert márkáktól, mint a Shopify, Amazon, Etsy, Fiverr és Upwork.

Jellemzők

 • Tartalomkészítés: A Textcortext fejlett NLG-algoritmusokat és legjobb marketinggyakorlatokat használ fel, hogy nagy konverziós másolatot hozzon létre.
 • Hirdetésmásolat-generátor: Adja meg a termék címét és célszegmensét, és azonnal megkapja a hirdetésszöveg címsorát és leírását.
 • Chrome-bővítmény: Írjon gyorsabban és jobban mindenhol a Chrome-bővítménnyel.
 • Újraírás: Az átíró eszköz lehetővé teszi a meglévő másolat vagy tartalom bármilyen formájának átírását.
 • Használati esetek: Hagyja, hogy a Textcortex írjon minden típusú másolatot, például termékleírásokat, blogokat, hideg értékesítési e-maileket, ügyfélszolgálati e-maileket stb.

A platform három csomagot kínál: ingyenes, Pro és Business. Az ingyenes csomaggal naponta akár 10 alkotást is készíthet, míg a többi csomag korlátlan számú alkotást kínál.

Connectio

A Connectio egy olyan eszközcsomag, amellyel hatékonyabbá teheti Facebook-hirdetéseit, beleértve a hirdetésszöveg megírását is.

Jellemzők

 • Kérdőív: A Connectio részletes kérdéseket tesz fel fő témájáról, célközönségéről, termékéről vagy szolgáltatásáról, egyedi értékesítési pontjairól és egyéb információkról.
 • Kézbesítés: Más eszközökkel ellentétben a Connectio az előre megírt hirdetéseket az Ön e-mail címére küldi
 • Ingyenes: A hirdetésgenerátor ingyenesen használható.
 • Integráció: Integráció olyan marketingautomatizálási platformokkal, mint az ActiveDemand, ConvertKit, Hubspot és még sok más.
  Hogyan hozzunk létre egyéni színes témát a Firefoxhoz

A Connectio a tökéletes szoftver a Facebook-hirdetések automatikus kezeléséhez, létrehozásához és teszteléséhez.

Writesonic

A Writesonic egy innovatív mesterséges intelligencia írássegéd, amely percek alatt képes nagy konverziós hirdetésszöveg létrehozására.

Jellemzők

 • Google Ads Generator: Hozzon létre Google hirdetéseket egyszerűen a termék vagy szolgáltatás nevének, leírásának és kulcsszavának megadásával.
 • Több mint 25 nyelv: Írjon Google Ads-hirdetéseket sok idegen nyelven, hogy elérje a globális közönséget.
 • Tesztelés: Teszteljen különböző hirdetéspéldányokat, hogy többet hozzon ki hirdetési költségkeretéből, és javítsa az átkattintási arányt.
 • Könyvtár: Mindenféle hirdetést generálhat a Google, a Facebook, a LinkedIn és az SMS-ek számára.

A Writesonic minden csomagja ingyenes próbaidőszakot kínál, amely ízelítőt nyújt a szolgáltatásaiból. A tervek is különböznek a rövid formátumú és a hosszú formátumú másolatgenerátorok között.

Rytr

Több mint 450 000 marketingszakember és üzlettulajdonos használja a Rytr-et, így ez a piac egyik legerősebb hirdetésszöveg-generátora.

Jellemzők

 • Google és közösségi média hirdetések: A Rytr a GPT3 mesterséges intelligencia technológiát, valamint a PAS és AIDA keretrendszereket használja fel, hogy magas konverziót eredményező címeket és szövegeket állítson elő a Google, Facebook, Twitter és LinkedIn hirdetésekhez.
 • Több mint 20 hang: Több mint 20 hangszínben tud másolatot írni, például formális, alkalmi, meggyőző, púpos, lelkes és így tovább.
 • Több mint 30 nyelv: A Rytr olyan globális nyelveken tud másolatokat készíteni, mint az angol, spanyol, orosz, koreai, hindi stb.
 • Csapat elérhetősége: Ha van marketingesekből álló csapata, a platform lehetővé teszi csapatfiók létrehozását, így mindenki hozzáférhet a hirdetésgenerátorhoz.
 • 30+ használati eset: A fizetett hirdetések írása mellett a Rytr különféle célokra képes tartalmat készíteni, például blogbejegyzéseket, webhelymásolatot, céloldalakat és SEO-írást.

A Rytr segítségével a felhasználók hozzáférhetnek örökké ingyenes csomagjukhoz, amely akár 5000 karaktert generál havonta.

Végső szavak

A hirdetésszöveg generátorok manapság egyre népszerűbbek. Ha írói blokkokkal küzd, vagy további tűzerőre van szüksége a mesterséges intelligencia segítségével, akkor rengeteg mesterséges intelligencia-eszköz közül választhat. t

Az igazság azonban az, hogy egyetlen hirdetésszöveggenerátor sem helyettesítheti az emberi kreativitást, találékonyságot és stratégiát.

A mesterséges intelligencia szövegíró eszközei azonban tökéletes továbbfejlesztést jelenthetnek a hirdetésszöveg írása során, hogy növeljék az átkattintási arányt és végső soron az eladásokat.

Ezután megtekintheti a hirdetéskövető eszközöket.