A 10 legjobb értékesítési intelligencia eszköz a vállalkozások számára 2023-ban

A B2B értékesítés felgyorsult csataterén minden ütés számít. Itt csapnak be az értékesítési intelligencia eszközök, mint a lopakodó harcosok elit osztaga. Képzelje el ezt: fegyverezze fel értékesítési csapatát a legmodernebb eszközökkel, amelyek segíthetnek feltárni a kiaknázatlan lehetőségeket, feltárni a hasznosítható betekintést, és az egekbe emelni bevételeit. Nos, ez egy nyerő stratégia!

Ebben a cikkben fejest ugrunk az értékesítési intelligencia szoftverek világába – azokba a játékmódosítókba, amelyek teljesen új szintre emelhetik értékesítési pályáját. Felfedezzük az értékesítési intelligencia titkait, hogyan táplálja a sikert, és miért kell minden formájú és méretű vállalkozásnak kihasználnia az erejét.

Készüljön fel arra, hogy uralja az értékesítési környezetet, és fegyverezze fel magát a legjobb értékesítési intelligencia eszközökkel, amelyeket csak Önnek választottak ki. Hódítsuk meg együtt a B2B értékesítés világát!

Mi az értékesítési intelligencia

Az értékesítési intelligencia a legmodernebb technológiák, módszerek és adatok felhasználása körül forog a B2B értékesítés nagyobb hatékonyságának növelése érdekében. Az egész az értékesítési intelligencia szoftverek használatáról szól a belső és külső adatok összegyűjtésére, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy növeljék eladásaikat. Ez segít a vállalkozások által esetleg már használt eszközök optimalizálásában, beleértve az értékesítési elköteleződési platformokat.

Ezek az eszközök számtalan adatpont elemzésére képesek, és folyamatosan figyelik a kulcsfontosságú értékesítési tényezőket, például az új finanszírozási köröket vagy az egyesüléseket és felvásárlásokat. Az értékesítési intelligenciával a játék előtt maradva a vállalatok új lehetőségeket nyithatnak meg, és figyelemre méltó értékesítési sikereket érhetnek el.

Az értékesítési intelligencia eszközök előnyei

Nézzük meg közelebbről, miért az értékesítési intelligencia szoftverek felkarolása az a titkos fegyver, amely elválasztja a nyerteseket a többiektől. A B2B értékesítés dinamikus világában a pusztán a zsigeri ösztönökre és vágyálomokra hagyatkozás gyors út a középszerűség felé. Ezért kell kihasználnia az értékesítési intelligencia eszközök erejét, hogy értékesítési sikerét új magasságokba emelje.

#1. Lézerszerű pontosság a célzásban

Az értékesítési intelligencia eszközök lehetővé teszik a megfelelő potenciális ügyfelek azonosítását és megszerzését a demográfiai adatok, a firmográfiai adatok és az online viselkedés, például a vásárlói szándék elemzésével. Ez a precíziós célzás segít feltárni a rejtett lehetőségeket és a korábban rejtett nagy értékű potenciális ügyfeleket, maximalizálva az értékesítés hatékonyságát.

#2. Intelligens betekintés a tájékozott döntéshozatalhoz

Az értékesítési intelligencia eszközök valós idejű adatokkal és gyakorlati betekintéssel látják el. A kulcsfontosságú teljesítménymutatók nyomon követésétől a piaci trendek megértéséig ezek az eszközök betekintést nyújtanak az értékesítési megközelítés finomhangolásához.

Például az online értékesítés megjelenésével egyre több vállalat használ olyan eszközöket, mint a közösségi média kaparói, hogy jobban tisztában legyenek azzal, hogy mit akarnak a megcélzott vásárlóik. Az értékesítési intelligencia eszközök olyanok, mintha egy kristálygömb vezérelné minden lépését, és egy lépéssel a versenytársak előtt tartana.

#3. Időigényes feladatok automatizálása

Az értékesítési intelligencia szoftver automatizálja az olyan feladatokat, mint a potenciális ügyfelek értékelése, kapcsolatgazdagítás és adatbevitel, így értékes időt szabadít fel az értékesítési csapat számára. Ha több idő áll a rendelkezésükre, a csapat jobban összpontosíthat a potenciális ügyfelek bevonására az ügyletek lezárása felé. A gazdagított ügyfélprofilok és a valós idejű ügyféladatok segítik a személyre szabott, hatásos előadásokat, így a versenytársak lemaradnak.

Hogyan válasszuk ki a legjobb értékesítési intelligencia szoftvert

A megfelelő értékesítési intelligencia szoftver kiválasztása kulcsfontosságú az értékesítési csapat által elért versenyelőny javításához. A megfelelő eszközkészlet növelheti az eladásokat, valós idejű betekintést nyújthat, javíthatja az ügyfélélményt és növelheti a bevételt. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy megalapozott döntést hozzon, amely összhangban van üzleti céljaival.

#1.Igényeinek felmérése: Ismerje meg a szervezeten belüli értékesítési folyamatokat, és azonosítsa azokat a területeket, ahol az értékesítési intelligencia a legnagyobb hatással lehet. Mérje fel azokat a kulcsfontosságú adatpontokat, amelyeket nyomon kell követnie a megalapozott döntéshozatalhoz.

Alapvetően készen kell állnia az üzleti tervére, amelyben meghatározza a kívánt eredményeket és célokat, amelyeket a szoftvernek segítenie kell elérnie. Mérlegelje költségvetését, hogy megtalálja a pénzügyi erőforrásainak megfelelő megoldást.

#2. Fedezze fel lehetőségeit: Olvasson véleményeket, és tekintse meg az ágazatspecifikus értékeléseket, hogy elfogulatlan ajánlásokat és mélyreható elemzést kapjon. Hasonlítsa össze az árakat és a funkciókat, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt. Értékelje az ügyfélszolgálati lehetőségeket a megbízható segítség érdekében.

#3. Fontolja meg az integrációkat: Győződjön meg arról, hogy a szoftver jól integrálható a meglévő technológiai csomaggal. Ellenőrizze a kompatibilitási beállításokat, hogy a szoftvert az Ön egyedi igényeihez igazítsa.

#4. A méretezhetőség ellenőrzése: Értékelje, hogyan skálázható a szoftver a vállalkozás előrehaladásával.

  Az iCloud e-mail hozzáférés beállítása Androidon

#5. Jelentéskészítési képességek értékelése: Határozza meg jelentési igényeit a stratégiai tervezés és a célok alapján. Értékelje a szoftver jelentéskészítési lehetőségeit, beleértve az előre elkészített jelentéseket és a testreszabási lehetőségeket.

Apollo

Az Apollo a végső értékesítési intelligencia eszköz, amely az egyik legnagyobb potenciális ügyfél adatbázissal büszkélkedhet, hogy forradalmasítsa a kutatási kihívásokat. Erőt ad arra, hogy tökéletesítsd a vállalkozásodhoz illő ügyfelet.

Főbb jellemzők:

 • Az egyik legnagyobb potenciális ügyfél-adatbázist kínálja, amellyel a felhasználók hozzáférhetnek vállalkozásuk potenciális ügyfeleihez.
 • Zökkenőmentesen integrálható olyan népszerű CRM-ekkel, mint a Salesforce és a HubSpot, valamint a hatékonyságnövelő eszközökkel, mint például a Zapier és a Salesloft.
 • Az Apollo Chrome Extension segítségével közvetlenül a LinkedInről vagy a nagyobb márkák webhelyeiről kereshet ügyfeleket.
 • Az Apollo Sequences lehetővé teszi csapata számára, hogy kövesse a dedikált elérhetőségi terveket, testreszabható érintkezési pontokkal és automatikus vagy kézi feladatütemezéssel.
 • Az Apollo Enrichment eszközök segítségével értékes információkat nyerhet ki az Apollo adatbázisból a CSV-kbe, a CRM-be vagy más eszközökbe az Apollo API használatával.

Az Ön rendelkezésére álló több mint 60 szűrő segítségével gyorsan átvészelheti a zajt, és rekordidő alatt megcélozhatja a megfelelő embereket és cégeket. És itt van a kicker – az Apollo nem csak a potenciális ügyfelek keresésében áll meg; felvértezi azokkal a trükkökkel és eszközökkel, amelyekkel azonnali lépéseket tehet az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez közvetlenül az alkalmazásból!

Clearbit

Clearbit2015-ös megalakulása óta rázta meg a dolgokat a B2B világban. Egyetlen küldetésük volt: az emberiség által ismert legmenőbb B2B adatkészletek létrehozása, amelyek a cégektől és kapcsolatoktól a vásárlási szándékokig mindent lefednek.

De itt van a lényeg – nem csak úgy csatlakoztak a játékhoz; megzavarták. Valós idejű adatlekérdezésükkel, rugalmas API-kkal és zökkenőmentes integrációikkal a hagyományos inkumbens szolgáltatók által irányított kategóriába soroltak be. És képzeld csak? Az üzleti világ megújítói fejest ugrottak a Clearbitért. Az olyan nagy nevek, mint a Segment, a Stripe, a Zendesk, az Asana, a HubSpot és több mint ezer másik ember a Clearbitre támaszkodtak robbanásszerű növekedésük előmozdítása érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Rendkívül precíz és megbízható adatdúsítási képességekkel rendelkezik. Ennek eredményeként a marketing és értékesítési tevékenységek hatékonyan célozhatók. Áttekintő információkat nyújt a kilátásokról és az ügyfelekről, például a munkakörökről, a vállalkozások méretéről és az alkalmazott technológiáról.
 • Számos platformhoz kapcsolódik, beleértve a HubSpotot és a Salesforce-ot, így egyszerűvé teszi az adatok és betekintések hozzáadását a jelenlegi folyamatokhoz.
 • Az ügyfélszolgálat a Clearbitnél a legmagasabb szintű, barátságos és tapasztalt személyzettel segíti az ügyfeleket bármilyen probléma vagy kérdés esetén.
 • Az adatbevitel segít testreszabott üzenetek és tartalmak létrehozásában a szűkebb közönség számára, személyre szabva a marketing kezdeményezéseket. A személyre szabottság eredményeként megnövekedett elkötelezettség és konverziók növelik az értékesítési bevételeket.

Mindezek mellett a Clearbit egy meglehetősen átfogó csomagot kínál, amely a legjobb értékesítést szolgálja.

Keresleti bázis

Keresleti bázisA B2B arénában Smarter GTM™ néven ismert cég átfogó megoldást kínál az értékesítési és marketingcsapatok előtt álló kihívások kezelésére. Az adatok és a technológia széttagoltságának megszüntetésére összpontosítva a Demandbase feljogosítja a vállalkozásokat arra, hogy értékes betekintést nyerjenek azáltal, hogy elkerülik a potenciális ügyfelek nem hatékony spamküldését.

Főbb jellemzők:

 • A forradalmian új Demandbase One™ platformmal egyesítse adatait robusztus B2B adataikkal, és tapasztalja meg az élvonalbeli AI-ban rejlő valódi lehetőségeket. egy intelligensebb GTM™ megoldásért, amelyet a vezető iparági betekintések táplálnak.
 • Havi rendszerességgel 1 billió számlaazonosító jelhez nyúl a kiterjedt keresletoldali platformon (DSP), az ügyfélhálózatokon és a partner-ökoszisztémákon keresztül. A szuperintelligens mesterséges intelligencia által működtetett jelek mennyiségi mintázatai, védett IP-címe és cookie-adatok alapján kerülnek elemzésre.
 • Több mint 40 000 megbízható forrásból származó adatokat hasznosít, köztük olyan neves szállítókat, mint az S&P Global Market Intelligence és az Equifax; több forrású háromszögelést alkalmaznak a méretarányos pontosság eléréséhez. A felhasználóknak lehetőségük van a pontatlanságok megjelölésére is. A szerkesztő csapat gyorsan ellenőrzi és frissíti a rekordokat legfeljebb 48 órán belül, biztosítva a lehető legnagyobb adatsértetlenséget.
 • A Demandbase szakértői csapata folyamatosan figyeli az adatok minőségét, precízen benchmarkálja a pontosságot és finomítja a gépi tanulási modelleket. A felhasználók egy egyszerű „hibás információ” jelzőt kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy hozzájáruljanak és megosszák egyéni szakértelmüket. A bemeneti adatot ezután több forrással ellenőrzik, és közzéteszik, ha megfelel a szigorú szabványoknak.

Azáltal, hogy a vevői út minden érintkezési pontján beépíti a fiókinformációt, a Demandbase biztosítja, hogy az ügyfelekkel folytatott interakciók optimalizálva legyenek. Holisztikus megközelítésük segíti a zökkenőmentes műveletek összehangolását rendszereken és csatornákon keresztül, amelyek magukban foglalják a hirdetéseket, a fiókalapú tapasztalatokat és az értékesítési mozgásokat. A végső eredmény? A vállalkozások korábban azonosíthatják a lehetőségeket, intelligensebben léphetnek kapcsolatba a potenciális ügyfelekkel, és felgyorsíthatják az ügyletek lezárását.

Ha szeretné fokozni marketing- és értékesítési erőfeszítéseit egy egyszerűsített megközelítéssel, amely jobb eredményeket eredményez, a Demandbase lenyűgöző megoldást kínál!

  6 Legjobb Employer of Record (EOR) szolgáltatás globális távoli munkaerő-kölcsönzés terén

Kognizmus

Kognizmus egy B2B értékesítési eszköz, amely teljesen új szintre emeli a keresési játékot.

Főbb jellemzők:

 • A Cognism exkluzív mobil adatkészlete hétszeresére növeli a tárcsázási sebességet, mivel mindegyiket manuálisan ellenőrizték a Diamond Data® aláírásával.
 • Segíti az értékesítési csapatot az üzleti e-mailek felsorolásával és az adatok megfelelő tiltólistákkal való összehasonlításával, biztosítva a megfelelőséget a régiókban.
 • A Cognism az egyéni értékesítési csapat igényein alapuló árképzési modellt követ.
 • Kiterjedt lefedettséggel rendelkezik az EMEA régióban, és a legjobb mobiltelefonszám-lefedettséggel rendelkezik az Egyesült Államokban; A Cognism egy csomó nemzetközi vállalkozást támogat.
 • Zökkenőmentesen integrálható a meglévő értékesítési megoldásokkal, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a szükséges adatokhoz az általuk preferált technológiai halmazon belül, beleértve a CRM-et és az értékesítési elköteleződési eszközöket.

A Cognism-nak vannak vevői szándékjelzései, amelyek még azelőtt megadják a belső lapátot, mielőtt a versenytársak esélyt kapnának. A Cognism friss, pontos és megfelelő embereket és fiókintelligenciát biztosít, így az adatbázis mindig naprakész, és készen áll arra, hogy az árbevétellel megugorjon.

SalesIntel

SalesIntela B2B értékesítési intelligencia egyik úttörője, segít megtalálni ideális fiókcéljait, szoros kapcsolatokat ápolni a potenciális ügyfelekkel, és kiélvezni bevételi céljait.

Főbb jellemzők:

 • RevDriver, a SalesIntel Chrome-bővítménye, egy hatékony keresőintelligencia-eszköz, egyszerűsített potenciális ügyfél-megszólítási képességekkel, amely 95%-ban pontos, ember által ellenőrzött adatokat szolgáltathat a közösségi média csatornáiról, például a LinkedInről, a Navigatorról, a Recruiterről és a vállalati webhelyekről. A felhasználók könnyen lekérhetik az elérhetőségeket, például a közvetlen hívószámokat és az e-mail címeket, mindezt a böngésző lapján.
 • Hatékony Intent Data integráció: A SalesIntel zökkenőmentesen integrálja a Bombora Intent Data és a rendkívül részletes keresési szűrőket Company Surge® funkciójával. Ennek segítségével a felhasználók konkrét érdeklődési körök alapján figyelhetik a vállalatokat, értékelhetik tevékenységi szintjüket, és küszöbértéket rendelhetnek hozzá a Company Surge® Intent Score-hoz.
 • Etikai forrásból származó, belső B2B adatokhoz való hozzáférést biztosít a felhasználóknak 17 millió ember által ellenőrzött kapcsolathoz 22 millió vállalatnál szerte az Egyesült Államokban. , A SalesIntel az iparág legnagyobb, ember által ellenőrzött közvetlen tárcsázási és mobilszám-gyűjteményével büszkélkedhet, amely figyelemre méltó, 95%-os pontosságot biztosít. Ezeket az elérhetőségeket 90 naponként újraellenőrzik, garantálva a naprakész és megbízható információkat.
 • Technográfiai és firmográfiai jellemzői pontos pontosságot biztosítanak a potenciális ügyfelek technológiai készleteiben.

Ezenkívül a SalesIntel firmográfiai adatai lehetővé teszik, hogy az ideális célközönségre összpontosítson azáltal, hogy olyan kritikus vállalati adatokat használ, mint a SIC, NAIC, a vállalat mérete, bevétele és még sok más, így ez egy olyan eszköz, amellyel érdemes számolni.

Gong

Gong, az értékesítési intelligencia erőművét, képességeire esküdve nagy és kis cégek ezrei kedvelik. A Gongot az különbözteti meg egymástól, hogy elsajátította az értékesítési képviselők és a potenciális ügyfelek/ügyfelek közötti minden interakció elemzésének művészetét, beleértve a hívásokat, e-maileket és webkonferenciákat a Gong AI segítségével.

A Gong értékesítési intelligencia szoftverével a mesterséges intelligencia technológiáját használó egyszerű adatokon kívül betekintést nyerhet. A Gong AI mélyreható, megértő beszélgetéseket ás, és elképesztő betekintést nyer, amely sziklaszilárd képet ad az ügyletekről, a folyamatokról és az előrejelzésekről.

Főbb jellemzők:

 • Betekintést nyújt abba, hogy a potenciális ügyfelek hogyan vélekednek a kezdeményezésekről, majd valós időben rögzíti ezeket az adatokat, hogy megalapozott döntéseket hozhasson a stratégia átalakításával kapcsolatban.
 • Azáltal, hogy zökkenőmentesen integrálódik a technológiai halmazba, leegyszerűsíti az értékesítési munkafolyamatokat, és automatizálja a kézi feladatokat a csapat termelékenységének növelése érdekében.
 • A mesterséges intelligencia által vezérelt ügylet lezárásával a mesterséges intelligencia technológiája tiszta és valós idejű rálátást biztosít a nyitott csővezetékre. A mesterséges intelligencia által támogatott betekintések kiválóak a csővezeték kockázatainak azonosításában, a nyerő magatartások feltárásában és a kezdeményezések sikerének biztosításában a piacon.

A Gong zökkenőmentesen integrálódik az olyan CRM-ekkel, mint a Salesforce, és automatikusan összekapcsolja az összes értékes adatot az ügyfél- és kapcsolatfelvételi rekordokkal.

UserGems

A B2B értékesítési eszköz, UserGemszökkenőmentes integrációt kínál a CRM-mel, a meglévő eszközökkel, az útválasztási logikával és a munkafolyamatokkal a csapat számára, így gyerekjáték az indulás és a csapat képzése.

A UserGems a LinkedInből és a nyilvánosan elérhető forrásokból származó legmagasabb szintű adatokat egyesíti, biztosítva a pontosságot, a relevanciát és a kiemelkedő, 5%-nál kisebb visszafordulási arányt. Ez azt jelenti, hogy mindig kéznél lesznek a legfrissebb információk.

Főbb jellemzők:

 • Pipeline generálás: A UserGems segít egy minősített folyamat létrehozásában, amely háromszor nagyobb sebességgel konvertál.
 • Lemorzsolódás megelőzése és fiókbővítés: A UserGems lehetővé teszi, hogy proaktívan megelőzze a lemorzsolódás kockázatát azáltal, hogy értesíti Önt a fiókjain belüli legfontosabb munkamódosításokról. Ez a betekintés lehetővé teszi a szükséges intézkedések megtételét és más érdekelt felek azonosítását a fiókbővítés elősegítése érdekében.
 • Pontos CRM: A UserGems az elavult névjegyek megjelölésével és a hiányzó névjegyek fiókokhoz való hozzáadásával biztosítja a CRM-adatok pontosságát.

A UserGems a fárasztó manuális folyamatokat automatizált varázslatokká alakítja, így naponta legalább 30 perc értékes időt takaríthat meg. A UserGems kiváló ügyfélszolgálattal is büszkélkedhet, és zökkenőmentesen integrálódik a meglévő munkafolyamataiba.

  A GTA 4 Seculauncher sikertelen elindítása 2000 alkalmazás javítása

LinkedIn értékesítési navigátor

LinkedIn értékesítési navigátor Ez az a titkos fegyver, amelyre szüksége van ahhoz, hogy kihasználja a LinkedIn hatalmas, több mint 800 millió tagot számláló hálózatának erejét, amelyből csak az ázsiai-csendes-óceáni térségben 190 millió tag van. Ez a játékot megváltoztató eszköz a modern értékesítésről szól, segít megtalálni és ápolni a kapcsolatokat a potenciális ügyfelekkel és az ügyfelekkel egyaránt.

A LinkedIn Sales Navigator lehetővé teszi a virtuális értékesítést, és segít az értékesítési szakembereknek nagy léptékben kezelni a vevőikkel fenntartott kapcsolatokat. A modern B2B értékesítési csapatok központi csomópontjaként működik, zökkenőmentesen integrálva a CRM-ekkel, hogy megbízható és valós idejű alapot biztosítson a megbízható adatokhoz.

Főbb jellemzők:

 • Hozzáférés a LinkedIn hálózathoz a Sales Navigatoron keresztül, amely korlátlan hozzáférést és keresési funkciókat kínál a LinkedIn kiterjedt globális szakemberhálózatához.
 • A potenciális ügyfelek/potenciális ügyfelek rangsorolása, hogy segítsen azonosítani a kiemelt fontosságú lehetőségeket az értékesítési reflektorfények segítségével, amelyek felhívják a figyelmet azokra a szakemberekre, akik munkahelyet változtattak vagy új tartalmat tettek közzé.
 • Tájékoztatás és üzenetküldés további funkciókkal, például a LinkedIn natív üzenetküldő eszközével, az InMail-lel, amellyel személyre szabott beszélgetéseket kezdeményezhet az elköteleződés fokozása érdekében.
 • A felhasználók valós idejű frissítéseket és figyelmeztetéseket kaphatnak, nyomon követhetik a legfontosabb tevékenységeket, és együttműködhetnek a csapattagokkal az Értékesítési navigátor egyéni listái és megosztott megjegyzései segítségével.

A LinkedIn kiterjedt adatainak, betekintéseinek és kapcsolatépítési képességeinek kiaknázásával a Sales Navigator felvértezi az értékesítési szakembereket a szükséges eszközökkel, hogy kitűnjenek szerepükben és elérjék értékesítési céljaikat.

6érzék

A B2B szándékadat-szolgáltatók világában 6érzék vezető szerepet töltött be, és a Forrester elismerését érdemelte ki nagyra becsült Forrester Wave™ jelentésében. A jelentés szerint a 6sense kivételes mélyelemzési képességeivel, erős integrációival és lenyűgöző földrajzi lefedettségével tűnik ki, amely több mint 40 nyelvet ölel fel.

Főbb jellemzők:

 • A Revenue AI™, a 6sense értékesítési platformjának egyik kulcsfontosságú eleme, felfedi a névtelen vásárlókat, akik rejtve tartják keresési szándékukat, megérti viselkedésüket, és útmutatást ad az értékesítési szakembereknek, hogy kapcsolatba lépjenek azokkal a potenciális ügyfelekkel, akik a legnagyobb valószínűséggel vásárolnak. A Revenue AI™ zökkenőmentesen integrálható más 6sense funkciókkal, mint például a fiókinformáció, a cég- és emberkeresés, a vásárlói szándékadatok, a prediktív elemzés, a prioritási irányítópultok és a potenciális ügyfelek keresése.
 • Fiókintelligencia: Segít tisztázni a fiókokat és a kapcsolatokat, hogy segítse a proaktív keresést és a személyre szabott tájékoztatást.
 • Vállalat- és személykeresés: Az intuitív B2B-fiók és a legpontosabb és legrelevánsabb adatok, köztük az ellenőrzött e-mailek és telefonszámok által táplált keresőmotor segítségével gyorsan kapcsolatba léphet ideális ügyfelekkel.
 • Vevői szándékok adatai: Azonosítsa a névtelen vásárlókat, akik aktívan kutatnak az Önéhez hasonló megoldásokban, de rejtve tartják keresési szándékukat.
 • Prioritási irányítópultok: A vevők viselkedése és a 6sense előrejelzései alapján célzott listákat biztosítanak a fiókokról és a kapcsolattartókról.

Ezen kívül a 6sense Chrome-bővítményt is biztosít! Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mélyreható 6sense betekintést kapjanak, amikor a 6sense Chrome-bővítmény használatával böngésznek a vállalati webhelyeken.

Olvadékvíz

A Meltwater lakosztály Feltöltheti a megértését, felgyorsíthatja a tempót, és valódi hatást érhet el, amely megmozgatja az értékesítési tűt. Kezdjük az adatok erejével – elképesztő, 1,3 milliárd új dokumentumot adnak hozzá a platformhoz, és több mint 6 milliárd bevonási tevékenységet dolgoznak fel; A Meltwater hozzáférést biztosít a legátfogóbb adatkészlethez.

Főbb jellemzők:

 • Médiaintelligencia eszköz, amellyel értékes információkhoz juthat a márkaérték nyomon követéséhez, a SEO kezeléséhez és a verseny figyeléséhez.
 • Médiakapcsolatok az újságírókkal való kapcsolatok kialakítása és megerősítése érdekében.
 • Közösségi figyelés és elemzés a márka megemlítéseinek valós idejű rögzítéséhez a közösségi médiában.
 • Fogyasztói intelligencia piackutatás elvégzéséhez modern elemzések segítségével.
 • Értékesítési intelligencia az értékesítési elérhetőség maximalizálása érdekében versenyképes intelligenciával, valós idejű riasztásokkal és kapcsolatfelvételi adatokkal.
 • Meltwater API és adatintegráció a központosított betekintéshez, amelynek célja a trendfigyelés és a jelentéskészítés.

A Meltwater Suite olyan termékek erőműve, amely nyolc kulcsfontosságú területen – köztük a média, a közösségi oldal, az influencer, az értékesítés és a fogyasztói intelligencia – kihasználja a robusztus adatok erejét.

Ideje elérni az értékesítési csúcsot 🗻

És megvan! A B2B értékesítés villámgyors csataterében az értékesítési intelligencia szoftverek erejének felkarolása már nem puszta lehetőség – ez létfontosságú. Ezek az aprólékosan, kézzel válogatott eszközök a crème de la crème🍦-t képviselik, és olyan tudást adnak Önnek, amellyel meghódíthatja az értékesítési tájat, és elősegíti, hogy bevételei az egekbe szökjenek.

Bár minden eszköz saját funkciókészlettel rendelkezik, és önmagában is gyöngyszem, az üzleti követelményeket kell a végső mércének tartania, mivel az egyes vállalkozások igényei eltérőek. A mesterséges intelligencia értékesítési eszközeinek további használatával is kihasználhatja az AI erejét.

Tehát válassza ki azt az értékesítési intelligencia szoftvert, amely tökéletesen illeszkedik üzleti céljaihoz, így rendíthetetlen magabiztossággal és borotvaéles pontossággal léphet csatatérre. Körülbelül itt az idő, hogy Ön uralja a B2B értékesítés világát. Készülj fel a csatára!

Következő lépésként az értékesítési folyamatok egyszerűsítésére szolgáló értékesítési folyamatsablonok!