A 10 legjobb e-mail alkalmazás iPhone-ra 2023-ban

Az Apple termékeiről, kifogástalan szolgáltatásairól és alkalmazásairól ismert.

Amikor az Apple 2007-ben piacra dobta első mobiltelefonját, volt rajta a „Mail”, az előre telepített e-mail alkalmazás. De idővel az Apple megnyitotta a kapukat a harmadik féltől származó e-mail alkalmazások előtt az iPhone-on. Rengeteg kivételes e-mail alkalmazás érhető el az App Store-ban.

Miért szeretne egy dedikált e-mail alkalmazást iPhone-hoz?

A dedikált e-mail alkalmazás számos előnnyel jár, mint például az e-mailek biztonsági mentése, a spam elleni védelem, a megelőző biztonsági intézkedések stb. Az egyének és a szervezetek eltérő vélemények lehetnek arról, hogy a jobb hatékonyság érdekében további e-mail alkalmazásokat telepítsenek-e iPhone-ra.

Az IPhone biztonsági okokból bizonyos korlátozásokkal és akadályokkal rendelkezik; így egy megbízható, harmadik féltől származó dedikált e-mail alkalmazás jobb termelékenységet és más eszközökkel való összeköttetést eredményez.

Az e-mail alkalmazások megvédik Önt a nem kívánt hirdetésektől, az észrevétlen spamektől és a vírusoktól. Ezen kívül időt takaríthatnak meg az e-mailek fontosságuk szerinti kategorizálásával és rendszerezésével. Az e-mail alkalmazások lehetővé teszik a fontos e-mailek biztonsági mentését az offline eléréshez, és megkönnyítik a hozzáférést internetkapcsolattal és anélkül.

A dedikált e-mail alkalmazás iPhone-on használatának egyik fő előnye az integráció, amely több platformon keresztül teszi lehetővé az adatok elérését. Kétségei lehetnek azzal kapcsolatban, hogy melyik e-mail alkalmazást érdemes használni iPhone-ján. Tehát itt van a legjobb e-mail alkalmazások listája az iPhone számára 2023-ban, amelyeket meg kell néznie.

Microsoft Outlook

A Microsoft levelező- és naptáralkalmazása iOS-re az Outlook. Az Outlook segít a levelek gyorsabb küldésében, mint a szokásos e-mail alkalmazások. Csatlakozik a Microsoft 365-höz, és lehetővé teszi az integrációt az Outlook for macOS és Windows rendszerrel.

A funkciókban gazdag alkalmazásnak nagyon erős közössége van támogatásért és segítségért. Ezenkívül a Microsoft Outlook képes úgy rendezni e-mailjeit, hogy a legfontosabb e-mailek felül jelenjenek meg.

Naptár funkcióval is rendelkezik, és több fiókbejelentkezési funkciót is támogat, amelyek akkor hasznosak, ha otthoni és irodai e-mailjeit egyetlen eszközön szeretné elérni.

Az Outlook ismerős felülettel rendelkezik, és a gyakori frissítések megbízható választássá teszik. Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban, és néhány alkalmazáson belüli vásárlást is kínál.

Yahoo levelezés

A Yahoo Mail egy régi, de megbízható e-mail alkalmazás, amely hatékonyan használható iPhone-on. A Yahoo Mail a Yahoo Mails, a Gmail és az Outlook fiókokhoz használható.

  A Tinder-fiók törlése három egyszerű lépésben

Az iOS Yahoo Mail alkalmazás egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, nagyon kevés trükkös művelettel vagy beállítással. Ezenkívül a Yahoo Mail alkalmazás lehetővé teszi a levelek fontosként való megjelölését, mappákba helyezését, gyorsabb keresést és szűrők alkalmazását a jobb hozzáférhetőség érdekében.

Az e-maileket különböző paraméterek, például közösségi frissítések, személyek, iroda, fontos e-mailek stb. alapján is kategorizálhatja.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban az alkalmazáson belüli vásárlásokkal. Noha a Yahoo Mail-nek korábban is voltak biztonsági problémái a gyakori frissítések és az ügyfélszolgálat miatt, a Yahoo mail segítségével megbízhatja e-mailjeit.

Edison Mail

Az Edison Mail egy nagyon hasznos alkalmazás, mivel támogatja az Exchange és az IMAP protokollokat. Az Edison támogatja az összes főbb e-mail szolgáltatást, mint például a Gmail, a Yahoo, az Outlook és még sok más.

Számos fejlett funkcióval rendelkezik, mint például az egyszerű leiratkozási funkció, a szinkronizálási reakciókészség, a nem kívánt küldők blokkolása és a gördülékeny felhasználói felület.

Ezenkívül az Edison Mail, amikor releváns információkat észlel az e-mailekben, hatékonyan rendszerezi azokat. A számlák nyomon követése, az utazási tervek kezelése, a visszatérítés állapota, a rendelés részletei stb. egyszerűen kezelhetők az Edison Mail alkalmazásban.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban, és néhány alkalmazáson belüli vásárlást is biztosít. Mostantól jobban irányíthatja e-mailjeit a csúsztatási funkciókkal. Többnyelvű felhasználói felületet és reszponzív dizájnt is kínál a jobb felhasználói élmény érdekében.

Proton Mail

A Proton Mail alkalmazás Svájcból származik, és magas szintű biztonságot kínál a titkosítás révén. A világszerte több millió felhasználóval és a legkorszerűbb biztonsági funkciókkal a Proton Mail egy elit levelezőalkalmazás az iPhone készülékekhez.

A Proton Mail készítői garantált adatvédelmet kínálnak a végpontok közötti titkosítás révén, amely megvédi e-mailjeit a spamtől, az adathalászattól és a kémkedéstől. Az alkalmazás ingyenes, és elérhető az App Store-ban. Az alkalmazáson belüli vásárlások közé tartozik a Mail Plus, a Proton Unlimited 59,99 dollárért és 149,99 dollárért.

A Proton Mail egyedi címke funkcióval rendelkezik, amely segít az e-mail-terület jobb optimalizálásában. Ezenkívül a többféle elrendezéssel és témával élénk és továbbfejlesztett felhasználói élményt is biztosít.

A billentyűparancsok, a rövidebb domain címek és a gyorsszűrők a Proton Mail alkalmazást az iPhone készülékek kötelező e-mail alkalmazásává teszik.

Légiposta

Az Airmail egy minden az egyben típusú e-mail alkalmazás, amely az App Store-ban érhető el. Ingyenes, és könnyedén konvertálhatja e-mailjeit teendőkké, rendszerezheti és hozzáadhatja a naptárhoz.

Az Airmail egyik kiemelkedő funkciója az e-mailek kézbesítésének ütemezése IMAP, Exchange, Gmail és POP használatával. Ezenkívül elhalaszthatja az e-maileket, visszavonhatja az e-mailek küldését, kezelheti a névjegyeket, blokkolhatja a feladókat stb. Az Airmail felajánlja a mellékletek küldését a felhőalapú tárhelyről és a teljes forráskódot.

  Mi az a WHOOP Band?

Az Airmail olyan figyelemre méltó funkciókkal is rendelkezik, mint a gyors dokumentum-előnézet, a kiváló minőségű PDF-készítés, a 3D érintés, valamint a natív kapcsolat más alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal a súrlódásmentes munkafolyamat érdekében.

Kétféleképpen lehet előfizetni az Airmail Pro szolgáltatásra: 4,99 USD egy hónapra ingyenes próbaverzióval és 19,99 USD egy évre, amelyet évente megújítanak.

Spark Mail

Az e-mailek kezelése időigényes lehet; ezért szükség van egy e-mail alkalmazásra, amely segíthet a beérkező levelek túlcsordulásának kezelésében. A Spark Mail az egyik ilyen problémamegoldó alkalmazás.

A kezelőfelület a Gmailhez és az Outlookhoz hasonló, emellett intelligens postafiók funkcióval is rendelkezik, amely szűri és automatikusan kategorizálja a beérkező leveleket.

Az integrációs funkció megbízhatóbbá és hasznosabbá teszi. Könnyedén integrálhatja a Spark Mail-t a Dropbox, a Google Drive, az Evernote, a OneDrive és még sok más szolgáltatással. A Spark Mail a fontosságuk alapján elhalaszthatja és rögzítheti az e-maileket. Az ultra-testreszabható felület widgetek hozzáadását, témaváltást, csúsztatási mozdulatot stb.

A Spark Mail rendelkezik egy kompatibilis Apple Watch alkalmazással, amellyel válaszolhat üzenetekre és hívásokra. A Spark Mail ingyenesen elérhető az App Store-ban, és több alkalmazáson belüli vásárlást is kínál.

Newton Mail

A Newton Mail gyorsaságáról ismert, és segít a csapatoknak és a szakembereknek kényelmesebben és gyorsabban elérni e-mailjeit. Egy minimális interfész segítségével a Newton Mail nagyra csökkentette a bonyolultságot.

Könnyen integrálható az iCloud, Exchange, Yahoo, Gmail, Outlook, Google Apps, IMAP és Office 365 szolgáltatásokkal is. A minimalista felület segít a legfontosabb e-mailek rendszerezésében.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban, de az alkalmazáson belüli vásárlás (Newton-előfizetés) 49,99 dollárba kerül. A több mint 20 nyelv támogatásával a Newton Mail kiváló választás a vállalkozások és csapatok számára szerte a világon.

A Newton Mail az összes platformot lefedi, így egy tökéletes e-mail alkalmazás hatékony funkciókkal. Hatékonyak az olyan funkciók, mint az olvasási visszaigazolások, az összefoglaló, a beérkező levelek rendezettsége, a későbbi elküldés, a szundi, az e-mailek megosztása, a témaváltó stb.

Canary Mail

A Canary Mail a mesterséges intelligenciát használja fel a teljesítmény, a biztonság, az akkumulátor optimalizálás és a sávszélesség csökkentése érdekében.

A Canary Mail ingyenes az iOS App Store-ban, és néhány alkalmazáson belüli vásárlást kínál 9,99 és 59,99 dollár közötti áron. Az alkalmazás PGP (Pretty Good Privacy) biztonsági funkcióval és gazdagított felhasználói felülettel érkezik.

Számos bővített funkció létezik, mint például a szundi, az intelligens tömeges levélkezelés, az intelligens postafiók, az olvasáskövetés és az optimalizálás iOS-re. Ezenkívül az e-mailek, névjegyek és mellékletek egyszerű nyelvi keresése lehetővé teszi az e-mailek elérését.

  Hogyan lehet válaszolni egy adott üzenetre az Instagramban

Egy gombra kattintva szűrheti az olvasott/olvasatlan üzeneteket. Emellett minden e-mail fiókhoz különböző aláírásokat menthet, e-mail-sablonokat hozhat létre, és könnyedén titkosíthatja kommunikációját. Az e-mail alkalmazás a Gmail, az Office 365, a Yahoo, az iCloud és az IMAP-támogatással rendelkező FastMail szolgáltatással is integrálható.

HÉ Email

A HEY Email egy e-mail alkalmazás, amely az iparági szabványnak megfelelő TLS (Transport Layer Security) titkosítást használja, miközben e-maileket küld a címzetteknek.

A HEY webhelyen és macOS, Windows, Linux, Android és iOS alkalmazásboltján keresztül a felhasználók hozzáférhetnek a szolgáltatásokhoz. Szűrheti e-mailjeit is, ami lehetővé teszi a nem kívánt e-mail-küldők korlátozását.

Ezenkívül a HEY Email egyszerre több e-mailt is megnyithat. Mindössze annyit kell tennie, hogy lefelé görget, mint egy hírfolyamot. Adjon hozzá személyes jegyzeteket és fájlokat bármely e-mail szálhoz, és tárolja az e-mailekkel kapcsolatos összes információt egy helyen.

A szervezeti részlegek, például a támogatási vagy értékesítési csapatok, ahol számos dolgozó kezeli az egyetlen címre küldött e-maileket, a HEY bővítményeivel egyszerre küldhetik el az e-maileket. A válaszok az egész csapat számára elérhetők. Az alkalmazást letöltheti az App Store-ból.

Gmail

A Gmail az egyik legjobb e-mail-élményt kínálja különféle eszközökön. Több fiók támogatása, valós idejű értesítések, robusztus biztonság, automatikus rendezés, ütemezett küldés és téma testreszabás – a Gmail néhány előnye, amelyet az iPhone-felhasználók használhatnak.

Az iOS dizájntól eltérően a Gmail saját, felhasználóbarát és könnyen érthető felülettel rendelkezik. Lehetőség van különböző fiókok kezelésére a Gmailen keresztül, de ez nem nyújt könnyed és gördülékeny élményt az Apple eszközökön. A Gmail alkalmazás hatékonyabban működik együtt a Gmaillel és más Google-szolgáltatásokkal.

A Gmail alkalmazás több mint 50 nyelven érhető el, és ingyenes az App Store-ban. 1,99 és 29,99 dollár közötti fizetéssel néhány alkalmazáson belüli vásárlást vásárolhat, például helyet. A Siri segítségével megtörténhet dolgokat a Gmail alkalmazásban.

Végső szavak

Minden itt említett e-mail alkalmazásnak megvannak az előnyei és hátrányai. Az Ön döntése, hogy kiválasztja a leghatékonyabb alkalmazást, amely megfelel személyes vagy üzleti igényeinek.

Vannak, akik a legbiztonságosabb e-mail alkalmazást keresik, vannak, akik a leginkább testreszabható alkalmazást keresik, mások pedig könnyű hozzáférést szeretnének. A használat és az ár az a két döntő tényező, amely eldönti, melyik alkalmazás a legjobb az Ön számára.

Ezután megtekintheti az alkalmazásokat az e-mail postafiók megtisztításához.