A 10 legjobb billentyűs ajtózár a problémamentes otthonbiztonságért

Ma a technika ötletes és eredeti megoldásokkal alakítja át a lakásfelújítást. Az intelligens otthoni rendszerek és a virtuális valóság eszközei forradalmasítják otthonaink fejlesztését.

Ezenkívül a technológia kreatívan bővül a lakásfelújítás területén az otthoni berendezési tárgyak 3D nyomtatásával és az energiahatékony megoldásokkal. A kilátások korlátlanok, izgalmas lehetőségeket kínálva a lakástulajdonosoknak életterük fejlesztésére a legmodernebb technológiák segítségével.

Az otthoni biztonság sem kivétel ezen a területen. Tehát, ha biztonságos módot szeretne otthona védelmére, ne keressen tovább. A billentyűzetes ajtózárak azért vannak itt, hogy gördülékenyebbé és problémamentessé tegyék az életét. Gyere, nézzünk meg többet róla.

Mik azok a billentyűzetes ajtózárak?

A billentyűs ajtózárak olyan biztonsági zárak, amelyekhez billentyűzetet használnak a hozzáféréshez. Általában billentyűzetből, vezérlőpanelből, zárszerkezetből és áramforrásból állnak, és további funkciókat, például riasztásokat tartalmazhatnak.

A billentyűzetek gombokkal vagy billentyűkkel ellátott panelek, általában rácsmintával. A szerkezet készülhet műanyagból, fémből vagy egyéb anyagokból.

A központ azonban feldolgozza a billentyűzetről érkező bevitelt, hogy megállapítsa, helyes-e a beírt kombináció. A zárszerkezet fizikailag rögzíti az ajtót vagy a kaput, és lehet motoros vagy mechanikusan aktiválható.

A billentyűzárokhoz áramforrásra van szükség, amely lehet akkumulátor, vezetékes elektromos csatlakozás vagy a kettő kombinációja. Ennek eredményeként az elemes billentyűzárak népszerűek a könnyű telepítésük miatt.

Az emberek általában billentyűzetzárakat használnak a belépési pontok biztosítására lakossági, kereskedelmi és ipari környezetben.

Billentyűzetes ajtózárak a hagyományos ajtózárakkal szemben

Íme néhány ok, amiért a billentyűzárak jobbak, mint a hagyományos zárak:

  • Könnyű hozzáférés: A billentyűs ajtózárak kényelmes és könnyed belépési lehetőséget biztosítanak fizikai kulcsok nélkül.
  • Kulcs nélküli kényelem: A billentyűs ajtózárak kiküszöbölik a fizikai kulcsokra való támaszkodást, csökkentve a kulcsok elvesztésének vagy ellopásának kockázatát, és kulcs nélküli belépési lehetőséget biztosítanak.
  • Testreszabható kódok: A billentyűs ajtózárak rugalmasságot kínálnak a belépési kódok egyszerű megváltoztatásához, így szükség esetén egyszerűen megadható vagy visszavonható a hozzáférés.
  • Speciális biztonság: A billentyűs ajtózárak kifinomult biztonsági intézkedéseket tartalmaznak, amelyek hatékonyan megakadályozzák az illetéktelen behatolást.
  • Továbbfejlesztett hozzáférés-vezérlés: A billentyűs ajtózárak továbbfejlesztett hozzáférés-szabályozást tesznek lehetővé azáltal, hogy egyedi kódokat tesznek lehetővé a különböző felhasználók számára, így biztosítva a belépési engedélyek pontos szabályozását.
  • Ellenőrzési nyomvonal funkció: Egyes billentyűzetes ajtózárak beépített ellenőrzési nyomkövetési funkciókkal rendelkeznek, amelyek rögzítik a hozzáférési kísérleteket, fokozva a biztonságot és az elszámoltathatóságot.
  • Távoli hozzáférési lehetőség: Egyes billentyűs ajtózárak távolról is vezérelhetők okostelefonokon vagy más eszközökön keresztül, ami kényelmesebbé és rugalmasabbá teszi a hozzáférés kezelését.
  Mire való a Menü gomb? (és hogyan kell újratervezni)

Fedezze fel a legnépszerűbb billentyűs ajtózárakat a problémamentes otthoni biztonság érdekében.

TEEHO TE001

A TEEHO TE001 billentyűzár kiváló választás azok számára, akik gondtalan otthoni biztonságra vágynak. A zár egyszerű és kényelmes kódbevitelt tesz lehetővé 20 belépőkóddal és egy ideiglenes kóddal a vendégek számára. Tartalmaz továbbá egy egyszeri PIN-kódot és intelligens zárolási funkciókat, mint például az automatikus zár és az egyérintéses automatikus zár.

Masszív alumíniumötvözet konstrukciója, időjárásállósága és bekukucskálásgátló felhasználói kód védelme megbízható otthoni biztonságot nyújt. Ez a zár könnyen illeszkedik a 2-1/8″-os ajtónyílásokhoz, de nem alkalmas 38 mm-es ajtónyílásokhoz. A zárat csavarhúzóval egyszerűen felszerelheti, és a gyártó élettartamra szóló értékesítés utáni ügyfélszolgálatot biztosít.

Zowill elektronikus billentyűzet

A Zowill billentyűs ajtózár kényelmes, kulcs nélküli belépést kínál többféle nyitási móddal. Így könnyedén elérheti otthonát anélkül, hogy kulcsokat keresne. Azonnal bezárhatja az ajtót, ha bármelyik gombot megnyomja és 2 másodpercig lenyomva tartja, amikor kimegy. A zárat akár 21 felhasználói kóddal is programozhatja családtagok, barátok, vállalkozók vagy kutyasétáltatók számára.

A fokozott biztonság érdekében bekukucskálás elleni jelszavas védelemmel rendelkezik. Ezenkívül a zár stílusos és sokoldalú kialakítású, amely bármilyen típusú dekorációhoz illeszkedik az ajtón. A Zowill 1 év termékgaranciát és élettartam-értékesítés utáni ügyfélszolgálatot kínál, biztosítva a zár biztonságát és tartósságát.

Amazon Basics elektronikus billentyűzet

Az Amazon Basics billentyűzár kulcs nélküli belépést és biztonságos motoros zárakat biztosít. Megfelel az ANSI 3. fokozatú biztonsági és szilárdsági szabványoknak. Hat testreszabható felhasználói kóddal rendelkezik az egyszerű programozás érdekében, és 1-3/8 és 1-3/4 hüvelyk közötti ajtóvastagságokhoz illeszkedik. A gyártók a zárat masszív cink, acél és rozsdamentes acél anyagokból készítik, megfordítható karral és 6 irányban állítható retesszel.

A megfelelő illeszkedést is biztosítja az ajtó hátlapjának, keresztfuratának és vastagságának mérésével. Csak beltéri használatra alkalmas. A beszerelés egyszerű csavarhúzóval, a zárra pedig 1 év Amazon Basics korlátozott garancia vonatkozik.

Veise ujjlenyomatos ajtózár

A Veise ujjlenyomatos ajtózár biztonságos és gyors nyitást tesz lehetővé 0,3 másodpercen belül, 99,99%-os felismerési arány mellett. Számos feloldási módot is kínál, beleértve az ujjlenyomatokat, jelszavakat, egyszeri kódokat és kulcsokat. Ez a kilinccsel ellátott billentyűzetes ajtózár tartós és időjárásálló, ANSI Grade 3 tanúsítvánnyal és IP54-es besorolással.

  6 legjobb Arma Reforger szervertárhely a sima játékmenethez

-31 °F és 158 °F közötti hőmérsékleten több mint egy évig képes működni 4 AA elemmel. A zár automatikus zárással és egyérintéses zárolási opciókkal rendelkezik, amelyek tökéletesek a gyors be- és kilépéshez. Egy csavarhúzóval egyszerűen felszerelhető, és kompatibilis az összes amerikai szabványú bal- és jobbkezes ajtóval. A Veise egy év termékgaranciát és ügyfélszolgálatot kínál.

Sifely kulcs nélküli bejárati ajtózár

A Sifely intelligens ajtózár tökéletes rövid távú bérbeadásra, bérelhető ingatlankezelésre és lakástulajdonosokra. A fejlett 5 az 1-ben kulcsnélküli beléptető rendszer segítségével távolról is generálhat jelkódokat, és megoszthatja azokat látogatóival.

A rendszer ujjlenyomatot, kódot, távirányítót, okostelefont és kulcsot használ az ajtó kinyitásához. Csavarhúzóval egyszerűen felszerelhető, és nincs szükség lakatosra sem.

Az opcionális Sifely WiFi Gateway segítségével távolról vezérelheti a zárat, beállíthatja a kódokat, és valós időben ellenőrizheti a hozzáférési naplókat. Az alkalmazás és a szoftver örökké ingyenesen használható.

Nincsenek rejtett költségek vagy hosszú távú költségek. 30 napos pénz-visszafizetési és 1 éves termékgarancia is jár hozzá. A vásárlás napjától kezdve egy élettartamra szóló ügyfélszolgálattal is rendelkezik.

Amazon Basics hagyományos elektronikus billentyűzet

Az Amazon Basics Traditional Electronic Keypad testreszabható kulcsnélküli belépést tesz lehetővé, egyérintéses/időzített zárral és alacsony akkumulátor töltöttség jelzéssel. Kívül egy érintőpaddal vagy hagyományos billentyűvel, belül pedig egy hüvelykujjjal elforgatható zárral vezérelheti. Ezenkívül programozhatja a zárat hat felhasználói kóddal és egyszer használatos ideiglenes kóddal.

Testreszabhatja az automatikus ajtózár funkciót, hogy az ajtót 10-99 másodperc után bezárja. A retesz 1-3/8 hüvelyk és 1-3/4 hüvelyk közötti ajtóvastagságokhoz illeszkedik.

Tartalmaz egy állítható reteszt, amely minden szabványos ajtó-előkészítéshez illeszkedik. A gyártók minden szükséges hardverelemet biztosítanak; csavarhúzóval könnyedén felszerelheti a terméket. Csak beltéri használatra alkalmas.

Schlage BE365 V CAM 716 Camelot billentyűzet

A Schlage Keypad egy reteszzár, amely kényelmet és biztonságot kínál. 2 előre programozott kóddal érkezik, és akár 19 kódot is hozzárendelhet családjához és barátaihoz. A zár 2. fokozatú/AAA minősítéssel rendelkezik a megbízható biztonság érdekében. A termék 9 V-os elemmel működik, és van egy alacsony elemszint-jelző.

  Számok blokkolása Androidon

A zár tartós, szilikon bevonatú számokkal rendelkezik, amelyek megnyomásakor világítanak, így sötétben is könnyen használható. Egyszerűen csavarhúzóval szerelheti fel. Ezenkívül a gyártók korlátozott élettartamú mechanikai és kiviteli garanciát, valamint 3 év elektronikai garanciát biztosítanak.

Kwikset SmartCode 955 billentyűzet

A Kwikset SmartCode 955 billentyűzet tartós és biztonságos, akkumulátorának élettartama akár 3 év. A BHMA 2. kereskedelmi fokozatú és AAA minősítéssel rendelkezik a legmagasabb szintű lakossági biztonság érdekében.

A zár három különböző zárolási módot kínál, beleértve az automatikus zárást a szükséges kóddal vagy kulccsal a belépéshez. Átjárási móddal is rendelkezik, ahol a retesz nyitva marad.

Az akár 30 egyedi felhasználói kód testreszabásának képességével ez a zár tökéletes kisvállalkozások és nyilvános bérbeadások számára. A zár megfordítható a bal és a jobb oldali ajtóknál is. 3 év elektronikai garanciával, valamint élethosszig tartó mechanikai és kiviteli garanciával rendelkezik.

TEEHO TE002

A TEEHO TE002 billentyűzet kényelmes hozzáférést biztosít otthonához különféle zárolási funkciókkal. Tartalmaz egy egyszeri PIN kódot és ujjlenyomat-azonosítót a biztonságos belépéshez.

Legfeljebb 20 egyedi belépési kódot tesz lehetővé a családok számára és ideiglenes kódokat a vendégek számára. A biometrikus ujjlenyomat-technológia 0,3 másodperc alatt képes felismerni az ujjlenyomatot, és mindössze 1 másodperc alatt kinyitja az ajtót.

A zár emellett automatikus ajtózár funkcióval és egyérintéses automatikus zár funkcióval is rendelkezik. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, 1 éven belüli ingyenes cserével és élettartamra szóló értékesítés utáni ügyfélszolgálattal rendelkezik.

ULTRALOQ U-Bolt Pro

Az Ultraloq U-Bolt Pro egy 6 az 1-ben kulcs nélküli beléptető rendszer. Egyesíti az ujjlenyomat-azonosítást, a kukucskálásgátló billentyűzetet, az okostelefont, az automatikus feloldást, a nyitáshoz rázással és egy mechanikus kulcsot.

A felhasználók Bluetooth-on keresztül vezérelhetik a zárat az Ultraloq okostelefon-alkalmazással. 360°-os élő ujjlenyomat-azonosítóval is rendelkezik, amely akár 100 ujjlenyomatot és akár 50 testreszabható, 4-8 számjegyű kódot tárolhat biztonsági mentés céljából.

Az Ultraloq Smart Lock ANSI Commercial Grade 1 tanúsítvánnyal rendelkezik, és IP65 besorolással rendelkezik a por- és időjárásállóság szempontjából. A gyártók úgy tervezték, hogy ellenálljon a hőnek és a hidegnek. A beszerelés barkácsolás, a zárra pedig élethosszig tartó mechanikai és 18 hónap elektronikus garancia vonatkozik.

Végső szavak

Röviden, a billentyűs ajtózárak egyszerűek és problémamentesek az otthoni biztonsági frissítésekhez. Megfelelő opciót találhat az egyszerű cseréhez vagy a speciális funkciókhoz, például a távoli hozzáféréshez.

Ha befektet egybe, nyugodt lehet, és megvédheti családját és vagyonát. Tekintse meg legnépszerűbb billentyűs ajtózárak listáját a biztonságos életmód érdekében.

Most is ellenőrizhet néhány intelligens ajtózárat otthonában.