A 10 legjobb autós játék, amelyet érdemes játszani 2023-ban

Te is nagy autós játékrajongó leszel, igaz? 10 emberből 9 van köztük. Tehát itt van néhány a legjobb autós játékok közül, amelyeket kipróbálhat.

A versenyautós játékok az egyik legtöbbet játszott játék a bolygón, és jó adrenalinlökettel egyengették ki az utat a fiatalok életébe.

Amióta 1970-ben feltalálták a versenyjátékokat, a gyerekek világai veszik körül őket. Azóta és fejlődésük révén a férfiak figyelmét is felkeltette.

2022-ben az Egyesült Államok játékipara 97,67 milliárd USD-ra nőtt. Az autók és a valós helyek apró részletei fokozzák a játékosok örömét. Íme egy lista a legjobb autós játékokról, amelyeket nem szabad kihagynod.

Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 Mexikó folyamatosan fejlődő, nyitott világú tájait tartalmazza, ami indokolja a melléknév címét. Pontosan a bevezető miatt hívják a vakmerő sofőrök felhívásának.

Lenyűgöző látványvilágának és izgalmas új horizontú parkfelhőinek köszönhetően a Hot wheels bővítményben az esernyő alatt a játékok csúcsa lesz. A játék frissített és látogatott apró részletei valóságos képet adnak az utcákról és utakról, korlátlanul szórakoztató vezetést biztosítva.

A világ legnagyobb autói vidáman dübörögnek a porviharban. Hetente folytatja a szezonális változást, és elmeríti a játékost az Ez egy mély és kihívásokkal teli fejtörténet.

A célpont jutalmai és teljesítményei utáni vadászat zökkenőmentes adrenalináramlást hagy a játékosban. Emellett a nagyobb kihívásokra való törekvés. A jelenetek felfedezése a játékos által a legnagyobb jelentőséggel bír.

A készítők egyetlen követ sem hagytak megfordítatlanul, ami csalódást okozhatna a játékosnak. Megfelelő gondossággal jártak el, és a leginkább rokon és élethű jeleneteket hoztak fel.

Például élő sivatagok, buja dzsungelek, történelmi városok, rejtett romok, érintetlen strandok, hatalmas kanyonok és tornyosuló hófödte vulkánok.

F1 2022

Az EA Sports a világ egyik legszélesebb és legvalósághűbb videojáték-platformja. Újabb dizájnjával és frissített 22. versenynapjával kétségtelen, hogy miért volt mindig is a rajongók kedvence.

Az EA Sports F1 22 az FIA Forma-1-es világbajnokság hivatalos videojátéka. Ennek van a legnagyobb esélye, hogy bekerüljön az év legjobb játékai közé. Legújabb és legmenőbb funkciói a virtuális valóságban érhetők el személyi számítógépén. Ez a funkció különbözteti meg a többitől.

A játékosok egy- és duplajátékos módban futhatnak, az egyén személyre szabhatja az autókat a rendelkezésre álló széles választékból. A játékosok testreszabott beállításokkal elmerülhetnek a valósághű és összehasonlítható részletekben.

A továbbfejlesztett Al, a járműfizika és a mélyebb testreszabási szintek fokozzák a játékos élményét. A kifejlesztett új időjárási rendszer pozitívan befolyásolja a pályaviszonyokat és a jármű teljesítményét, így valósághűbbé válik a téma.

  Hogyan kell játszani a Doom: Eternalt Linuxon

Gran Turismo 7

A Gran Turismo 7 valósághű grafikát, továbbfejlesztett fizikát és kezelhetőséget, valamint autók és pályák széles választékát kínálja. Tartalmaz egyjátékos kampánymódot, valamint online többjátékos és közösségi funkciókat.

A játékokra jóváhagyott autók és pályák közé tartozik a Nürburgring, a Suzuki Circuit és a Toyota GR Supra. A játék egy új 3D szkennelési technológiát is tartalmaz, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy pontosan újraalkossák az autókat, pályákat és környezeteket a játékban.

A GT7 jelentős előrelépést jelent a valósághűség és az elmerülés terén a korábbi bejegyzésekhez képest. A fent említett funkciókon kívül a Gran Turismo 7 robusztus hangolási és testreszabási rendszert is tartalmaz. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az optimális teljesítmény érdekében finomhangolják autóikat.

A Gran Turismo 7 új „GT Sport Mode” funkcióval rendelkezik. Úgy tervezték, hogy valósághűbb, sim-szerű élményt nyújtson.

Valós motorsport-eseményeket és egy új, „FIA GT Championships” nevű online versenyrendszert tartalmaz. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jóváhagyott online versenyeken versenyezzenek, és egy sor szinteken haladjanak végig egészen a World Tourig.

Dirt Rally 2.0

A sorozat játékai valósághű fizikájukról és kezelésükről, kihívást jelentő játékmenetükről és magával ragadó környezetükről ismertek. Különféle játékmódokkal is rendelkeznek, beleértve a karrier módot, az időmérőket és az online többjátékost.

A Dirt Rally 2.0 a sorozat legújabb játéka, amely 2020 októberében jelent meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, majd később Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Ez a játék dinamikus időjárást, különböző felülettípusokat és új játékmódokat tartalmaz, például a Playgrounds módot, ahol a játékosok létrehozhatják és megoszthatják egyéni versenypályáikat. A sorozatot a kritikusok és a játékosok jól fogadták, és az egyik legjobb off-road versenyjáték-sorozatnak tartják.

A korábban említett funkciókon kívül a Dirt játékok különféle autókat és pályákat tartalmaznak. Mindegyik egyedi jellemzőkkel és kezeléssel rendelkezik. Az autók a 60-as és 70-es évek klasszikus rally autóitól a modern világrali autókig és rallycross gépekig terjednek.

A pályák is változatosak, valós helyszínek keverékét tartalmazzák, mint például az ikonikus Pikes Peak hegymászó Coloradóban.

Need for Speed ​​Hot Pursuit

A Need for Speed ​​Hot Pursuit első verziója 2010-ben jelent meg, de a Need for Speed ​​megjelenésével a játék új életet kap Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch platformokon.

A Criterion, a Burnout készítői felügyelték a 2010-ben megjelent Need for Speed ​​sorozat ezen ikonikus részének játékgyártását. Sokan azt hitték, hogy ez a sorozat zenitje.

Mindig lesz valami újdonság a szabad utakon, mivel az autók feloldásának sebessége villámgyors. Bár a játékmenet egészében nagyon kevés probléma van, az a benyomásom, hogy a legtöbb jármű nagyon hasonló kezelőszervekkel rendelkezik, ami egy kicsit csalódás.

  Hogyan hozhat létre gyorsan emlékeztetőt iPhone-on és iPaden

Burnout Paradise Remastered

A Burnout Paradise Remastered a népszerű Burnout Paradise versenyjáték frissített változata. Továbbfejlesztett grafikával, továbbfejlesztett vizuális effektusokkal és új tartalommal rendelkezik.

Ha már játszottál a Burnout Paradise-szal, akkor valószínűleg szép emlékeid vannak arról, amikor először ültél a játék valamelyik klasszikus autójának volánja mögé, mint például a Hunter Cavalry, a Carson Fastback, a Jansen X12 vagy a Montgomery Hawker.

Tedd el a vezetői kézikönyvet, és döntsd meg a sebesség és a pusztítás rekordját a városban, bárhol és bármikor. Tanuld meg újra, hogyan hajthatsz végre őrült mutatványokat, és hogyan idézhetsz elő teljes káoszt minden idők egyik legikonikusabb akcióversenyzőjében.

A Paradise Cityben a tökéletes vezetési játszótéren tépheti fel, függetlenül attól, hogy milyen autót választ.

Éld át újra a magas oktánszámú mutatványokat és az öntörvényű pusztítást, amelyek ikonikussá váltak a Burnout sorozattal, miközben a kaotikus belvárosi utakon száguldozsz egészen a megszelídíthetetlen hegyi utakon a Burnout sorozat ezen részében.

Assetto Corsa Competizone

Az Assetto Corsa Competizione egy versenyszimulációs játék, amely valósághű és magával ragadó versenyzési élményt kínál a játékosoknak. A játékot a Kunos Simulazioni fejlesztette ki, és az 505 Games adta ki. Valós pályákat és autókat tartalmaz a Blancpain GT World Challenge Amerikában és Európában.

Az Assetto Corsa Competizione egyjátékos és többjátékos módot is kínál. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy online vagy mesterséges intelligenciával versenyezzenek egymással. A játék egy versenyfelügyeleti rendszert is tartalmaz. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy létrehozzák és irányítsák versenycsapataikat. Ezenkívül egy fejlett telemetriai rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy elemezzék vezetési teljesítményüket.

A játékosok különféle autókat találhatnak a GT3, GT4 és LMP3 kategóriákból. Népszerű a motorsport-rajongók és a versenyző játékosok körében. A játék olyan szintű realizmust és elmélyülést kínál, amelyhez más versenyjátékok páratlanok.

Kötelezővé teszi a rajongók számára. A játék számos játékmódot tartalmaz, például egyjátékos és többjátékos.

Mario Kart 8 Deluxe

A Mario Kart 8 Deluxe egy nagy sebességű versenyjáték, amelyet a Nintendo fejlesztett és adott ki a Nintendo Switch számára. A Mario Kart 8 1080p felbontással büszkélkedhet. Időnként azonban csak 59 képkocka/másodperc sebességgel játszott.

A játék a Mario univerzumból származó karakterek széles választékát tartalmazza, köztük Mariót, Luigit, Peach hercegnőt és Yoshit, valamint olyan új karaktereket, mint az Inkling Girl és az Inkling Boy a Splatoon sorozatból.

A játékosok különböző pályákon versenyezhetnek, beleértve az új pályákat, mint az Urchin Underpass és a Battle Stadium, valamint a korábbi Mario Kart játékok klasszikus pályáit.

A Mario Kart 8 Deluxe játékban a játékosok hagyományos Grand Prix módban, időfutamban vagy harci módban versenyezhetnek. A játék egy új, „Renegade Roundup” nevű csatamódot is tartalmaz, amelyben az egyik csapat megpróbálja elfogni a másik csapat versenyzőit és börtönbe zárni őket, míg a másik csapat megpróbálja megmenteni csapattársait és elkerülni az elfogást.

  A CamFind elhozza a fantasztikus képkeresést és -felismerést az Androidra

Inerciális drift

Az Inertial Drift az ilyen ingyenes játékosok számára készült játék, akik nem törődnek a szabálykönyvvel, és az öröm teljes szabadságáért viselik a konzolt. Az autóversenyzés népszerűsége drasztikusan megnőtt ezzel a játékkal az újragondolt vezetési mechanika és az egyes autók heves futása miatt. Sajátos ikerbotos kezelőszervekkel rendelkezik, amelyek növelik a megkülönböztethetőség alapját.

A legkevésbé sem, a vizuális stílus ebben a játékban meglehetősen jellegzetes. Ez az egyetlen ok, amiért minden bizonnyal hozzájárul a játék általános sikeréhez, mivel könnyen kitűnik a versenytársak közül.

20 izgalmas zeneszám igényli a teljes figyelmet a templomegyüttes és a kanyargós hegy jeleneteinek legapróbb részleteire a neonváros színvonalával.

A versenyzés ingyenes élvezete különböző platformokon érhető el, például Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Steam és Epic játékokon. A játék bedobja a játékost a szuperautókba. Lehetőséget kapnak arra, hogy élvezzék a továbbfejlesztett grafikát, amely növeli a relativitásukat és a teljesítményüket.

WipEout: Omega Collection

A versenyzés a javából nagyon népszerű a könyörtelenül éles pályák és az őrült sebesség miatt az üldözéshez és a fogáshoz, ahol a gravitáció a sebesség miatt véget ér. A WipEout a 8 játékos móddal, 26 visszafordítható pályával, 46 egyedi hajóval és 9 különböző és döbbenetes játékmóddal egy nagy igen a kollektív játékra.

Az ütem, amellyel mozogni fog, a WipEout játék legizgalmasabb része. Ez a játéksorozat azon aspektusa, amely minden máson felülmúl. Kezdetben kapcsolatba lépsz a pálya széleivel, de miután rájöttél a dolgokra, megdöbbentő, hogy mennyit fejlődsz.

Az autókat és a versenyt nem elnyomva ez a játék egy lépéssel előrébb visz a hagyományos versenyzéstől a bombák, aknák és rakéták felszabadításáig a rivális pilótákon egy csúnya, de lélegzetelállító és eszeveszett küzdelemben a győztes címért.

VR-játékként előnyben van a nem elérhető játékokkal szemben. Emellett olyan minimalista funkciókkal is rendelkezik, mint a kameravezérlés és négy rajongók kedvenc csapata. A WipEout egy olyan játék, amelyet érdemes kipróbálni.

Szerző megjegyzése

A legjobb autós játékok azok, amelyek testreszabási és funkciók széles skáláját kínálják a játékosoknak. Az, hogy személyre szabhatja autóját, a motor típusától a fényezésig, tulajdonosi érzést és büszkeséget ad az Ön által vezetett jármű iránt. Ezenkívül az, hogy más játékosokkal vagy számítógéppel vezérelt ellenfelekkel versenyezhet, izgalmat és versenyt ad a játéknak.

Következtetés

Szóval itt az ideje összegezni a dolgokat! A fent felsorolt ​​legjobb autóversenyzős játékok azok, amelyek a legélvezetesebb és legnagyobb kihívást jelentő játékélményt nyújtják. Ha szeretné élvezni az izgalmat és az élvezetet, töltse le és próbálja ki most!

Felfedezheti az iOS és Android rendszeren elérhető legjobb motoros játékokat is.