A 10 legjobb alkalmazotti létszámkövető kis- és középvállalkozások számára

Az alkalmazottak jelenléti nyomkövető szoftvere gyorsan felváltotta a hagyományos folyamatokat, mivel könnyen kezelhetők bármikor és bárhol.

Elmúltak azok az idők, amikor nyilvántartást vagy Excel-táblázatot kellett vezetni az alkalmazottak részvételének nyomon követéséhez. Az alkalmazottak fizikai beavatkozás nélkül online jelölhetik meg jelenlétüket, míg a vezetők mobiltelefonjuk segítségével bármikor nyomon követhetik munkatársaik mozgását. Ez előnyös mind az alkalmazottak, mind a vezetők számára.

Nézzük meg, hogy a munkavállalói jelenléti alkalmazások milyen kiváló eszközök a szervezet munkafolyamatainak kezelésére.

Rugalmasság

Vannak esetek, amikor az alkalmazottaknak az irodán kívül kell dolgozniuk. Dolgozhatnak otthonról, vagy részt vehetnek az irodán kívüli megbeszéléseken. Nagy kihívást jelent nyomon követni az alkalmazottak minden tevékenységét, ha nincsenek az irodában. Segítségével az alkalmazottak nyomon követhetik munkaidejüket, és lehetővé teszik a vezetők számára, hogy munkabeosztást adjanak nekik.

Pontosság

Az alkalmazás segítségével csökkentheti a kézi hibák számát, és precízen rögzítheti az időt.

Termelékenység

A jelenlét-követő szoftver megtakarítja az adminisztrációs időt az alkalmazottak részvételének figyelésére és irányítására. Automatizálja a papírmunka és a kártyák lyukasztásának fárasztó feladatait.

Jelenléti jelentések

Az alkalmazásban elvégzett vagy hozzárendelt feladatokról jelentés látható. A központosított adatok segítenek jobban megérteni az alkalmazottak teljesítményét és eredményeit.

Integráció

Bármilyen harmadik féltől származó hardverrel integrálható, például ellop vagy biometrikus gépekkel. A részvételi szabályzat testreszabható és az Ön igényei szerint alakítható ki.

Valós idejű követés

Az alkalmazottak jelenléte alkalmazás jellemzően felhőalapú, amely lehetővé teszi a munkatársak helyzetének valós időben történő nyomon követését.

Nézzünk most meg néhányat a legjobb alkalmazotti jelenlét-követő eszközök közül.

Clockify

Clockify munkaidő-nyilvántartó szoftvert biztosít, amely lehetővé teszi Önnek és csapatának, hogy figyelemmel kísérjék a különböző projektek munkaidejét. A felhasználók korlátlanul hozzáférhetnek ehhez, és a legjobb dolog az, hogy ingyenes, további költségek nélkül. Az adatok automatikusan online szinkronizálásra kerülnek, és minden típusú eszközön elérhetők.

Jellemzők

Időkövető: Segít manuálisan vagy automatikusan nyomon követni az adott feladatokra szánt időt. A program időzítő módban a stopper segítségével figyeli az időt. Ha a manuálist választja, később manuálisan is megadhatja az órákat.

Munkaidő-nyilvántartás: Ezzel a munkaidő-nyilvántartással kevesebb mint egy óra alatt bejelentheti a hetek munkáját. Hozzon létre egy tervet az Ön által meghatározott feladatokból, és kövesse nyomon az egyes napok/tevékenységek teljes idejét.

Projekt- és csapatmenedzsment: Ennek a funkciónak a segítségével meghatározhatja, hol tölti a legtöbb idejét, és min dolgozik a csapata. A jelentéseket PDF, Excel vagy CSV formátumban is megoszthatja vagy letöltheti.

Zoho emberek

Zoho emberek hatékony megoldást nyújt, amely egy adott helyen segíti a HR adminisztrációs feladatok koordinálását. Alkalmazotti adatbázis-kezelést, idő- és szabadságkezelést, teljesítménymenedzsmentet, utazáskezelést és bérszelvény-készítést kínál.

Jellemzők

Leave Management: A Zoho People segítségével minden típusú szabadság rögzíthető és nyomon követhető. Lehet edzésre, nyaralásra és betegszabadságra. Lehetőség van a levelek mintáinak elemzésére is, hogy fenntartsák alkalmazottai hatékonyságát.

Jelenlét-kezelés: A Zoho People (felhő-alapú alkalmazás) segítségével bárhol nyomon követheti az alkalmazottak be- és kijelentkezési idejét. Van egy geolokáció-követő funkció is, amely lehetővé teszi a mobileszközökön történő be- és kijelentkezést. A vezetők különböző IP korlátozásokat is beállíthatnak, hogy szabályozzák azt az időt és helyet, ahol az alkalmazottak bejelentkezhetnek.

  Hogyan szerezzünk Scrum Master minősítést 2022-ben?

Időkövető: A Zoho People tartalmaz egy időkövetőként ismert funkciót, amely segít a vállalatoknak nyomon követni az alkalmazottak feladatait és tartózkodási helyét. Lehetővé teszi a csapat hatékonyságának rendszeres ellenőrzését és általános termelékenységük növelését.

Teljesítményértékelés: Segít értékelni az alkalmazottak képességeit és teljesítményét. A Zoho munkatársai a teljesítményértékelési folyamatban is segítenek, hogy biztosítsák annak hatékony lefolytatását.

Jibble

Jibble egy felhő alapú alkalmazás, amely egyszerű időgazdálkodást, alkalmazottak és jelenlét nyomon követését kínálja. Felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely leegyszerűsíti az időkövetést a Slack és a Microsoft Teamsben.

Jellemzők

 • Használja az arcfelismerést az alkalmazás feloldásához.
 • Kövesse nyomon az alkalmazottak elhelyezkedését és munkaidejét GPS segítségével.
 • Használjon PIN kódokat a be- és kiszámláláshoz, hogy minimalizálja az emberi hibákat.

Az alkalmazás ingyenes csomagot biztosít, amely korlátlan számú felhasználót tesz lehetővé. Fizetett előfizetései havi 2 USD/felhasználónál kezdődnek.

QuickBooks

QuickBooks a leghatékonyabb munkaidő-nyilvántartási rendszer a mobil vállalkozások számára (pl. távoli vagy külső dolgozók vagy helyszíni kiszolgáló személyzet). A folyamatosan mozgó munkavállalókkal rendelkező cégeknek automatizált munkaidő-nyilvántartási rendszerre van szükségük, amely megkönnyíti a munkaidő nyomon követését az irodán kívül.

A QuickBooks egy felhő alapú megoldás, amelyhez a felhasználók mobil vagy web alapú böngészőn keresztül hozzáférhetnek, hogy bejelentkezzenek és kiléphessenek a munkájukból, megtekintsék az ütemezési változásokat, és akár PTO-t is kérjenek.

A távoli munkaerővel rendelkező vállalkozásoknak olyan rendszerekre van szükségük, amelyek nyomon követik az alkalmazottakat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a megfelelő helyen vannak a megfelelő időben. A QuickBooks segítségével ezt élő GPS-követéssel érheti el. Geokerítéseket is létrehozhat, hogy az alkalmazottak csak a kijelölt zónákból jelentkezzenek be és távozzanak.

A QuickBooks lehetővé teszi a vezetők számára, hogy munkakörök vagy műszakok alapján ütemezést készítsenek az alkalmazottak számára. Kommunikálni tudnak az alkalmazottakkal, hogy mindenki azonos szinten legyen. A szoftver használható a TLT kérések jóváhagyására vagy elutasítására, emlékeztetők küldésére a be- és kijelentkezésre, valamint a munkák kódjainak megváltoztatására.

A QuickBooks átfogóbb munkakövetési képességekkel is rendelkezik, mint sok versenytársa. Lehetővé teszi a projekt előrehaladásának nyomon követését és a projekt tényleges kiadásokra vonatkozó becsléseinek összehasonlítását, üzenetek küldését, valamint a projekt állapotának és költségeinek nyomon követését.

Integrálható harmadik féltől származó szoftverekkel, ami azt jelenti, hogy zökkenőmentesen tudja átvinni az alkalmazottak munkaidő-követési adatait a bérszámfejtési és számviteli szoftverébe.

Buddy Punch

A Buddy Punch különféle munkaidő-nyilvántartási funkciókkal rendelkezik, amelyek segíthetik a vállalkozásokat abban, hogy megfeleljenek belső politikáiknak, valamint a foglalkoztatást és munkavégzést szabályozó törvényeknek. Például automatizált túlóraszámításokat biztosít a helyes fizetés, automatikus szünetek és kijelentkezések biztosítása érdekében, valamint webkamerás képeket az ütésekről. Ezek az eszközök segítenek korlátozni az alkalmazottak lyukasztását, miközben biztosítják az idő- és fizetési nyilvántartások pontosságát.

Biztosíthatja, hogy alkalmazottai a szabályoknak megfelelően dolgozzanak, ha az ütéseket a nap meghatározott dátumaira vagy a műszakok ütemezésére korlátozza. Ezenkívül lehetősége van bizonyos IP-címek és eszközök blokkolására. Ha mobil alkalmazottakkal dolgozik, a GPS-figyelő és a geofencing funkciók segítségével biztosíthatja, hogy a megfelelő helyen járjanak be.

A Buddy Punch a jóváhagyási munkafolyamatok, a vezetői engedélyek és a jóváhagyási munkafolyamatok felhasználásával segíti az idő- és jelenléti nyilvántartások egyszerűsítését. A bérszámfejtési és számviteli rendszereket is integrálja az adminisztratív hibák egyszerűsítése és csökkentése érdekében.

Ha hozzá szeretne férni a részvételi és időbeli adatokhoz, a Buddy Punch kérésre különféle jelentéseket kínál. Ezenkívül a szoftver riasztási, emlékeztető és értesítési képességekkel is rendelkezik, hogy naprakészen tartsa az alkalmazottak jelenlétét.

  A margók módosítása a Google Dokumentumokban

TrackSmart

TrackSmart a legalkalmasabb a különböző iparágakban működő, 100 főt foglalkoztató kisvállalkozások számára.

Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a vállalatok könnyedén nyomon követhessék az alkalmazottak szabadságát, munkaidejét és bármely más szabadnapot. A felhasználóbarát, webalapú megoldás magában foglalja az összes legújabb funkciót, mint például a jelenlét-követő naptárak és az alkalmazottak munkaidő-nyilvántartása.

Tartalmazza a papír alapú űrlapok összes funkcióját, de frissítik egy automatikus jelentéstételi és nyilvántartási szabadságkéréssel, valamint egy jóváhagyási eljárási eszközzel.

Jellemzők

 • Hiánykezelés
 • Naptárkezelés
 • FMLA követés
 • Túlórakövetés
 • Önkiszolgáló portál
 • Munkaidő-nyilvántartások
 • Nyaralás / távozás követése

Az éves tervek legalább évi 169 dollárról indulnak. Ingyenes próbaverziók is rendelkezésre állnak. Felhőalapú, és ideális tulajdonosok, HR-szakemberek és vezetők számára. Ezenkívül segít a vállalkozásoknak nyomon követni a túlórákat.

factoHR

factoHR a világ vezető munkaerő-menedzsment szolgáltatója, több mint 1000 ügyfelet szolgál ki szerte a világon, és több mint 1 millió alkalmazottat foglalkoztat. Elkötelezettje, hogy a legmagasabb szintű támogatást nyújtsa ügyfelei számára, mivel úgy gondolják, hogy az ügyféllel való hosszú távú kapcsolat a leghatékonyabb módszer vállalkozása fejlesztésére.

Jellemzők

A jelenlét-követő funkciója különféle funkciókat kínál, mint például a valós idejű adatok automatikus felvétele bármely olvasóból, valamint a késői érkezés, korai távozás és a túlórázási szabályzat kiszámítása. A jelenlét-kezelés további jellemzői:

 • Biometrikus integráció
 • Webes be- és kijelentkezés
 • Hagyja el a menedzsmentet
 • Munkaidő-nyilvántartás kezelése

A factoHR több mint húsz éves tapasztalatra épül, és különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelekkel rendelkezik. A World HRD Congress az év legjobb HR-szoftver-szállítójaként is elismerte, mert a legjobb megoldást kínálja a különböző üzleti területeken működő vállalkozások alapvető és alapvető követelményeihez.

MyAttendanceTracker

MyAttendanceTracker segít nyomon követni a hallgatók látogatottságát bármilyen eszközön. Konfigurálja a jelenlét követését a használni kívánt kifejezések segítségével.

Jellemzők

Integrált tanulói érdemjegyzőkönyv: Mostantól minden osztályba teljesen személyre szabható értékeléseket is beépíthet, hogy a teljes osztályzatait ugyanúgy tartsa, mint ahogyan részt vesz.

Tanári/szülői kommunikáció: Automatikusan értesíti a szülőket a hiányzásokról, az osztályzatok változásáról vagy a viselkedési problémákról. Egyéni, osztály vagy iskolai szintű üzeneteket küldhet szöveges és e-mailben.

Osztályzati irányítópultok: Tekintse meg, mi történik minden osztályban és a tanulókkal, ha azonnal megvizsgálja az egyszerű mutatókat a tanulói irányítópultokon az osztályokhoz és az osztályzatokhoz. Szerezzen egyéni jelentéseket, hogy mélyebb betekintést nyerjen a tanulók tanórái teljesítményébe.

Minden eszközzel kompatibilis: Az összes szükséges adat rögzítésének folyamata olyan egyszerű lehet, mint néhányszor a képernyő megérintése táblagépével vagy telefonjával. Az alkalmazást úgy tervezték, hogy ugyanolyan jól működjön okostelefonokon és nagy képernyőkön.

Kövesse nyomon a tanulók előrehaladását: Minden osztálynak megvan a maga áttekintő oldala, ahol egyszerűen létrehozhatja és nyomon követheti értékeléseit, ellenőrizheti az osztály aktuális haladását, hozzáadhat vagy eltávolíthat tanulókat, és gyorsan jegyzeteket készíthet az áttekintéshez.

Feladatóra

Regisztráljon és hozzon létre alkalmazotti fiókokat a dolgozói számára Feladatóra. Letölthetik az asztali klienseket, bejelentkezhetnek és nyomon követhetik tevékenységeiket. Ez ennyire egyszerű. Hozzon létre jelentéskészítési hierarchiákat, hogy javítsa az ellenőrzést a vállalat minden szintjén.

Jellemzők

Automatizált időkövetés: A Task Hours segítségével az asztali kliens és a munkaidő-nyilvántartások generálása automatikusan és élőben követi az időkövetést. Nincsenek hosszadalmas űrlapok kitöltése, és nem kell sietni a manuálisan generált munkaidő-nyilvántartások kitöltésével. A csapat tagjai az elsődleges feladataikra koncentrálhatnak.

  Miért a video csengő a legjobb Smarthome modul?

Automatizált képernyőrögzítés: Automatizált képernyőrögzítéssel figyeli a tevékenységeket. Csak akkor rögzíti a képernyőket, amikor a műveleteket rögzíti. Offline is működik! Nincs naplózás a személyi számítógép órákban, így nincs adatvédelmi probléma.

Kézi munkaidő-nyilvántartás: A csapattagok manuálisan naplózhatják idejüket, ha feladataik során nem használják a Task Hours asztali klienst. Ellenőrizze és hagyja jóvá a jelentett időpontokat.

Intelligens elemzés: A Task Hours intelligens elemzése segít azonosítani az alkalmazottak viselkedését és termelékenységi zónáit, ami alapvető fontosságú szempont a HR-rel kapcsolatos döntések meghozatalakor.

Robusztus jelentéskészítés: A rugalmas jelentéskészítés lehetővé teszi a csapattag(ok) hatékonyságának és teljesítményének nyomon követését és elemzését a termelékenység és az elvesztegetett idő minden percében. Meghatározhatja, hogy ki tesz meg mindent a vállalkozása fejlesztéséért.

Intelligens értesítések: Minden megkezdett, befejezett vagy leállított feladatról értesítést kap. A Task Hours automatikusan emlékezteti a csapat tagjait, hogy használják ki. Napi munkaidő-nyilvántartásokat kaphat a postaládájába. Nincs, ami ennél hatékonyabban tájékoztatná Önt.

Élő támogatás: Élő támogatási csapatunk minden választ megad, amire szüksége van, hogy többet megtudjon a Task Hours funkcióiról. Ha nem használja a kívánt szolgáltatásokat, forduljon az élő ügyfélszolgálathoz, hogy perceken belül megkapja a választ. Hétvégén az e-mailes támogatás elérhető.

Időjegyzetek

Időjegyzetek egy intelligens és egyszerű jelenlétkövető alkalmazás, amely segít nyomon követni az alkalmazottak részvételét és munkáját. Megszünteti a papírmunkaidő-nyilvántartások kitöltésével járó fáradságot, mivel rögzíti és tárolja az információkat az Ön számára.

Mi a folyamat? Amikor a tagok regisztrálnak, kiválasztják a feladatot, és kitöltik a szükséges információkat. Miután ezt befejezte, azonnal láthatja a munkanaplókat a jelentésekben, majd exportálhatja azokat a kívánt formátumba.

Lehetőség van nyomon követni a jelenlét és az alkalmazottak szabadságának nyomkövetőit, megtudni, hogy ki mit dolgozott és mennyi profitot szerzett, valamint azt, hogy mennyit kell fizetnie nekik fizetésként.

Jellemzők

Testreszabható: A kiterjedt testreszabási lehetőségeknek köszönhetően a Timenotes pontosan beállítható az alkalmazottak és a vállalat igényeihez.

Jelentések és irányítópultok: Hozzon létre szűrőket, és válasszon ki egy adott alkalmazotti jelenléti időszakot a fájlok letöltéséhez Excel, PDF és CSV formátumban. Néhány kattintással jelentéseket készíthet az ügyfelek számlázásáról, a bérszámfejtésről vagy a menedzsmentről.

Kövesse nyomon csapata szabadidejét: Győződjön meg arról, hogy alkalmazottai jelen vannak, tekintse át a csapat tervezett szabadságát. Könnyedén kezelheti alkalmazottai részvételét és megerősítheti a távolléti kérelmeket.

Valós idejű nyomon követés: Kövesse nyomon a munkával kapcsolatos naplókat és a tevékenységeket valós időben, mindössze néhány kattintással.

Végső szavak

Egy olyan kultúra kialakításához, amelyben a munkaerő felhatalmazást és támogatást érez, meg kell értenie a munkaerő irányítását és a folyamatot. Szüksége van arra, hogy felmérje az alkalmazottak teljesítményét, kezelje napi feladatait, és olyan megfigyelésekre tegyen szert, amelyek segítenek a cselekvési terv felépítésében.

A jelenlét-követő szoftver a fentiek mindegyikére képes, és megadja azt, amire szüksége van kultúrája megerősítéséhez és szervezete előrevezetéséhez.

Érdekelheti a csapatoknak szánt időkövető szoftver is.