9 rövid kódú sms-szolgáltatás az üzenetküldés fokozásához

A vállalkozások SMS-rendszereken keresztül tarthatják a kapcsolatot fogyasztóikkal. Az emberek gyakran olvasnak szövegeket, hogy megerősítsék megrendeléseiket, emlékeztessenek a foglalásokra, különleges promóciókat biztosítsanak és frissítéseket küldjenek.

A szöveges marketingszolgáltatások segítségével közvetlenül üzenetet küldhet az ügyfeleknek, vagy automatizálhatja azt, így a foglalási naptár, a marketinglista vagy más integrált szolgáltatások alapján szöveges üzeneteket kaphatnak. Ráadásul ügyfelei közvetlenül válaszolhatnak Önnek, így könnyebben válaszolhatnak az ügyfelek szövegeire.

Tehát, ha azt fontolgatja, hogy túllép a szokásos szöveges üzenetküldési szolgáltatásokon a telefonján, áttekintést adunk a leghatékonyabb rövid kódos SMS-szolgáltatásokról.

Mi az a rövid kódú sms?

A „rövid kódú sms-küldés” magában foglalja az üzenetek küldését és fogadását 5 vagy 6 számjegyű számon keresztül. Sok vállalkozás rövid kódokat használ az ügyfelek értesítésére a promóciós ajánlatokról, figyelmeztetésekről és egyéb fontos információkról. A rövid kódok lehetővé teszik a vállalatok és magánszemélyek számára is, hogy az ügyfélszolgálaton keresztül kétirányú módon kommunikáljanak.

Miért fontos a rövid kódú szöveges üzenetküldés a vállalkozások számára?

 • Költséghatékonyság: A rövid kódos szöveges módszer kényelmes és költséghatékony, hogy minden ügyfelét egyszerre érje el.
 • Időben: A rövid kódú sms-küldés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy azonnal üzeneteket küldjenek ügyfeleiknek, hogy gyorsabban válaszolhassanak rájuk, és az ügyfelek tájékozódhassanak rendeléseik állapotáról, amikor és amikor azokat feldolgozzák, feladják stb.
 • Az elköteleződés fokozása: A rövid kódú szöveges üzenetek használata lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy rendszeres üzeneteket küldjenek ügyfeleiknek, például rendelési állapotról, új termékekről, akciós ajánlatokról stb., hogy fenntartsák a márkájuk iránti elkötelezettségüket.
 • Nyomon követhető: A vállalkozások rövid kódú sms-ekkel nyomon követhetik az ügyfelek válaszait, hogy finomítsák üzeneteiket és megcélozzák a megfelelő embereket. Lehetővé teszi a nyitási arány, a kattintási arány stb. ellenőrzését is, hogy megtudja, ki foglalkozik jobban a márkával.
 • Személyre szabott élmény: Személyre szabott élményeket hozhat létre ügyfelei számára, ha preferenciáikra szabott üzeneteket küld nekik. A vállalkozások számára egyszerű és gyors a rövid kódok használatával kommunikálni az ügyfelekkel.

Nézzük most a legnépszerűbb rövid kódú sms-szolgáltatásokat.

Egyszerű szövegezés

A SimpleTexting szolgáltatás megkönnyíti a vállalkozások számára a rövid kódú szöveges üzenetek küldését.

A vállalkozások dedikált rövid kódokat használhatnak márkás és emlékezetes kulcsszavak létrehozására az automatizáláshoz, a tömeges üzenetküldéshez és az egyszeri feliratkozáshoz. A SimpleTexting rövid kódjával képeket, GIF-eket és videókat küldhet, és nyomon követheti kampányai sikerét.

Ezen túlmenően a vállalkozások a SimpleTexting rövid kódú üzenetküldő szolgáltatását használják az ügyfelekkel való kommunikációra és márkáik meghatározott közönség számára történő értékesítésére. Ez a platform ingyenes egyéni integrációkat is kínál prémium ügyfelek számára.

SimpleTexting árazás – A SimpleTexting csomag havi 29 dollártól kezdődik.

Főbb jellemzők

 • Analytics – A SimpleTexting lehetővé teszi az átkattintási arány és a linkekre leadott kattintások teljes számának nyomon követését.
 • Űrlapok és képek webes regisztrációkhoz – Lehetővé teszi képek beágyazását a webhelyére, és szöveges regisztrációs űrlapok létrehozását.
 • Integrált megoldások – Ha olyan terve van, amely több mint 7500 üzenetet tartalmaz, a SimpleTexting egyéni integrációt tud létrehozni.

Összességében ezek a funkciók, valamint a dedikált fiókkezelő egyéni üzenetek létrehozására való képessége teszik a SimpleTexting szolgáltatást a legjobbá.

  Keressen spoilereket egy megnézni tervezett filmhez

SlickText

A SlickText egy rövid kódú sms-szolgáltatás, amely megkönnyíti a vállalkozások számára az ügyfelekkel való kapcsolattartást. Ez egy olcsó szöveges üzenet marketing szolgáltatás automatizált eszközökkel, testreszabható kulcsszavakkal és könnyen használható felülettel.

Egy dedikált telefonszám vagy kulcsszó lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy könnyen kommunikáljanak ügyfeleikkel a legújabb termékekről, különleges akciókról és egyéb releváns információkról.

SlickText árazás – A fizetett csomag havi 29 dollártól kezdődik (havi 500 szöveggel együtt).

Főbb jellemzők

 • Automatizált üzenetküldés – A SlickText automatizált üzenetküldő eszközöket kínál, így a vállalkozások személyre szabott üzeneteket küldhetnek az ügyfeleknek. Az ügyfelek viselkedésük alapján kaphatnak értesítést, amikor hírlevélre vásárolnak vagy feliratkoznak.
 • Regisztrációs űrlapok – A SlickText lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy feliratkozási űrlapokkal regisztráljanak szöveges üzeneteket tartalmazó kampányokra. Ily módon a vállalkozások gyorsan kiépíthetik ügyfélkörüket, és tájékoztathatják ügyfeleikről a legújabb fejleményeket.
 • Testreszabás – A SlickText testreszabható szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy személyre szabják szöveges üzeneteik megjelenését és hangulatát. Ez segít a vállalkozásoknak egyedi márkaidentitás kialakításában, és biztosítják, hogy üzeneteik kitűnjenek.

A SlickText rövid kódú szöveges kampányaival mérheti az ügyfelek elkötelezettségét, és megalapozottabb üzenetküldési döntéseket hozhat.

Twilio

A Twilio SMS rövid kód szolgáltatása lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy beszéljenek az ügyfelekkel, és promóciós üzeneteket küldjenek. Ezek a rövid kódok könnyen megjegyezhetők, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy akár 1000 karakter hosszúságú szöveges üzeneteket küldjenek, beleértve a dinamikus adatokat, például a neveket és a címeket.

Ezenkívül a Twilio rendelkezik egy SMS API-val, amely lehetővé teszi bármely webhelyhez, alkalmazáshoz vagy munkafolyamathoz való integrációt. Ezenkívül lehetővé teszi a szűrést dátumtartomány, csatorna, szolgáltató, ország és szállítási állapot szerint.

Twilio árképzés – Kezdheti egy ingyenes próbaverzióval. A frissítéshez a tervek a használatonkénti fizetéstől a vállalatiig terjednek. A Twilio szolgáltatásai 0,0075 USD SMS- vagy MMS-üzenetenként, vagy 0,0025 USD percenként hanghívások esetén.

Főbb jellemzők

 • Hang – A Twilio API lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű hangkommunikációs alkalmazásokat, például IVR-eket és hívásirányítást készítsen.
 • Videó – A Twilio API-k lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy videokonferencia-, streaming- és csevegőalkalmazásokat hozzanak létre.
 • Hitelesítés – A Twilio platform kéttényezős hitelesítést kínál a fokozott biztonság érdekében.

A Twilio Studio lehetővé teszi a marketingesek és a fejlesztők számára, hogy személyre szabott vásárlói élményeket készítsenek. Lehetővé teszi a kampányok, a call center-munkafolyamatok, az automatikus válaszadók, az SMS-felmérések, a csepegtető kampányok és az időpont-emlékeztetők automatizálását.

Többcsatornássá is teheti további csatornák (például e-mail, hang és WhatsApp) integrálásával.

MessageMedia

A MessageMedia segítségével a vállalkozások rövid számokon küldhetnek és fogadhatnak szöveges üzeneteket. Könnyű SMS szöveges üzeneteket küldeni az interneten, e-mailben vagy API-n keresztül. A MessageMedia rövid kódszolgáltatásokkal rendelkezik a marketingkampányoktól kezdve az ügyfélszolgálati megkereséseken át a találkozók emlékeztetőjéig.

A MessageMediában vannak emlékeztetők, figyelmeztetések, értesítések, promóciók, számlázások és fizetések, valamint személyzeti eszközök. Használhatja üzenetek küldésére, válaszok megtekintésére és üzenetek továbbítására. Lehetővé teszi az adatmezők SMS-ekbe történő egyesítését egy testreszabott kampányhoz.

MessageMedia árképzés – A próbacsomag havi 49 dollártól kezdődik, beleértve az ügyfélszolgálatot, az MMS-t és egy dedikált számot.

Főbb jellemzők

 • Rövid SMS-hivatkozáskövetés – Automatikusan rövidítse le szöveges üzeneteinek URL-címét mindössze 22 karakterre, és takarítson meg SMS-jóváírást. Kövesse nyomon, hogy mely címzettek kattintottak egy linkre.
 • MMS és SMS – A MessageMedia támogatja az SMS- és MMS-üzenetküldést, így a vállalkozások a legjobb formátumban kommunikálhatnak az ügyfelekkel.
 • Választási lehetőségek a testreszabáshoz – A MessageMedia lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy az egyes ügyfelek igényeihez igazítsák üzeneteiket.
  Automatikusan frissülő kép beszúrása az MS Word-be

A MessageMedia SMS API-ja lehetővé teszi, hogy üzeneteket küldjön CRM-ekből és üzleti alkalmazásokból. Az üzenetcímkék segítségével az alkalmazások láthatják, mely üzenetekhez milyen válaszok érkeznek. Az emberek bejövő számokon is küldhetnek üzeneteket a válaszalkalmazásba.

Clickatell

A Clickatell rövid kódos szöveges szolgáltatás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyedi, 5-6 számjegyű kóddal küldjenek és fogadjanak szöveges üzeneteket.

Lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy könnyen kommunikáljanak ügyfeleikkel és potenciális ügyfelekkel, mivel személyre szabott üzeneteket küldhetnek nekik. A Clickatell rövid kódok lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy egyidejűleg sok embert érjenek el, például promóciós ajánlatokkal és ügyfélszolgálattal.

Clickatell árképzés – A Clickatell rövid kódok 500 és 25 000 dollár közötti csomagokban érkeznek, attól függően, hogy hány üzenetet szeretne elküldeni. Minden csomaghoz beállítási díj és havi díj tartozik. Ingyenes próbaverziót is kínál az élmény javítása érdekében.

Főbb jellemzők

 • Könnyen használható – A Clickatell szolgáltatás könnyen használható felületet kínál az SMS-kampányok kezelésére.
 • Mélyreható elemzés – A Clickatell-en keresztül átfogó elemzési készlet érhető el, így mérheti kampányai hatékonyságát.
 • A biztonság fenntartása – Az üzenetek küldése a Clickatell platformon biztonságos, megvédi adatait az illetéktelen hozzáféréstől.

Ezenkívül ez a szolgáltatás lehetővé teszi a vállalkozások számára a kampányok sikerének mérését és a válaszok nyomon követését.

CallHub

A CallHub felhő alapú rövid kódú szöveges szolgáltatásokat nyújt. Rövid kódok használatával SMS- és MMS-üzeneteket küldhet és fogadhat. A rövid kódú szöveges üzenetek segítségével a szervezetek gyorsan és hatékonyan nagy közönséget érhetnek el, így elérhetik az ügyfeleket és a támogatókat.

A CallHub rövid kódú szöveges szolgáltatása kulcsszófelismeréssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a kulcsszóhasználat alapján automatizált válaszokat hozzanak létre. Ezenkívül a szervezetek elemzési és jelentéskészítő eszközöket használhatnak szöveges kampányaik teljesítményének mérésére.

A CallHub rövid kódú szöveges szolgáltatásai megfelelnek az olyan iparági szabályozásoknak, mint a Telefonos Fogyasztóvédelmi Törvény (TCPA) és a Cellular Telecommunications Industry Association (CTIA), így a szervezetek legálisan küldhetnek szöveget.

CallHub árképzés – Ingyenesen kipróbálhatja. További szolgáltatásokért a CallHub 0,005 dollártól kezdődően fizetős szöveges és havi rövid kódot kínál.

Főbb jellemzők

 • Tárcsázó automatizálás – A CallHub automatizált tárcsázója több ezer hívást indíthat egyszerre, így sok embert elérhet.
 • Kapcsolattartás – A CallHub kapcsolatkezelő rendszer leegyszerűsíti a kapcsolatok szervezésének, kezelésének és nyomon követésének folyamatát.
 • Hívások rögzítése – A CallHub hívásrögzítési funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rögzítsék és tárolják a hívásokat későbbi használatra.

Ezért ez a rövid kódos szöveges szolgáltatás lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy több embert érjenek el.

Clearstream

A Clearstream lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy SMS-en keresztül kommunikáljanak ügyfeleikkel, így a cégek 5 vagy 6 számjegyű telefonszámot kapnak szöveges üzenetek küldéséhez és fogadásához.

A vállalkozások a Clearstream rövid kódjaival marketingüzeneteket, figyelmeztetéseket és emlékeztetőket küldhetnek ügyfeleiknek. Tökéletesek promóciókhoz, versenyekhez és egyéb marketingkampányokhoz, mert egyszerűek.

Clearstream árképzés – A Clearstream 14 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, amely után választhat Basic, Pro és Enterprise csomagjaik között. Az alapcsomagok havi 49 dollártól kezdődnek. A Pro tervek havi 49 dollártól kezdődnek. A vállalati tervek havi 99 dollártól kezdődnek.

Főbb jellemzők

 • Speciális rövid kódok – A Clearstream platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy üzeneteket küldjenek nagy csoportoknak dedikált rövid kódokon keresztül.
 • SMS automatizálás – A Clearstream automatizált SMS-szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy előre beállított időközönként küldjenek SMS-t.
 • Csoportos üzenetküldés – A Clearstream platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy csoportokat hozzanak létre és tömeges üzeneteket küldjenek.
  Miért érdemes megtanulnia a ReactJS-t és a 12 legjobb forrást, amelyből tanulhat

Ezek a kódok is dedikáltak, így a vállalkozások jobban irányíthatják üzeneteiket, és tudják, hogy különböznek versenytársaiktól. A Clearstream részletes elemzési és jelentéskészítő eszközei segítségével láthatja, hogyan teljesítenek kampányai.

Reach Interactive

A Reach Interactive SMS-rövid kódokat biztosít a vállalkozások számára, amelyek segítségével ügyfeleik azonnali üzenetet küldhetnek és felhívhatják őket. Ezeknek a kódoknak sokféle felhasználása van, beleértve az ügyfélszolgálatot, a marketingkampányokat, a felméréseket és még az érdeklődők generálását is.

A Reach Interactive SMS rövidkód-szolgáltatásokat nyújt, beleértve a beállítást, a konfigurációt, a kulcsszókezelést és az elemzést. A csapat minden méretű vállalkozásnak segít abban, hogy maximalizálják az SMS-rövid kódokban rejlő lehetőségeket.

Reach Interactive Pricing – A Reach Interactive rövid kódjainak költsége az országtól és a kód típusától függ.

Főbb jellemzők

 • A felhasználói élmény kialakítása – A Reach Interactive minden projektet felhasználóbaráttá és intuitívvá tesz. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók élvezetes élményben lesznek a termékeik használatában.
 • A reszponzív dizájn – A Reach Interactive csapata gondoskodik arról, hogy terveik érzékenyek legyenek, és számos eszközön működjenek, így bárki elérheti őket, bárhonnan is.
 • Adatelemzés – A Reach Interactive nyomon követi a felhasználói interakciókat, és adatelemzés segítségével optimalizálja a termékeket. Ez segít nekik azonosítani, hol tudnak fejlődni.

A gyorskód-szolgáltatók által kínált szolgáltatások megbízhatóak, biztonságosak és költséghatékonyak a cégtulajdonosok számára.

Szöveg bárhol

A Text Anywhere SMS-szolgáltatásokat kínál vállalkozások és szervezetek számára. 5 számjegyű számokat használhat szöveges üzenetes marketingkampányokhoz és vásárlói visszajelzésekhez.

A vállalatok létrehozhatnak egy SMS-rövid kódot, amellyel az ügyfelek SMS-ben léphetnek kapcsolatba velük a Text Anywhere SMS-rövidkód-szolgáltatásával. A Text Anywhere SMS rövidkód szolgáltatása valós idejű jelentést, visszapattanás kezelést és automatikus válaszadást biztosít a bejövő üzenetekre.

Text Anywhere árazás – Text Anywhere ártartomány havi 25 GBP-tól kezdődik 500 szöveg esetén.

Főbb jellemzők

 • Felhőalapú tárolási szolgáltatás – A Text Anywhere biztonságos felhőtárhelyével bárhonnan mentheti és elérheti üzeneteit és névjegyeit.
 • Automatizálási eszközök – A Text Anywhere automatizálási eszközei leegyszerűsítik az üzenetküldési folyamatokat, például az automatikus válaszokat és az ütemezéseket.
 • Testreszabási lehetőségek – A Text Anywhere alkalmazásban szövegformázással, hangulatjelekkel és hivatkozásokkal testreszabhatja üzeneteit.

Továbbá a szolgáltatás maradéktalanul betartja az összes vonatkozó előírást és irányelvet, beleértve az Általános Adatvédelmi Rendeletet (GDPR) és a Telefonos Fogyasztóvédelmi Törvényt.

A Text Anywhere SMS-rövidkód-szolgáltatása lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kapcsolatba lépjenek ügyfeleikkel, és szöveges üzenetek útján fejlesszék márkájukat.

A véletlenszerű rövid kódok és a hiúsági rövid kódok közötti különbségek

ParaméterVéletlen rövid kódokVanity Short CodesDefinition Általában drágább, mint a hagyományos rövid kódok. A hiú rövid kód egy hatjegyű szám vagy betű, amely megkönnyíti az emberek számára, hogy megjegyezzék egy vállalkozás vagy szervezet telefonszámát.KöltségKöltséghatékony biztonsági megoldás. Nem szabható testre egy adott szervezethez.ElérhetőségÁltalában elérhetőek az ezeket árusító webhelyeken.Akciós sorrendben érhetők el, és korlátozások vonatkoznak rájuk.Hossz 4–8 alfanumerikus karakterből állhat. A legtöbb hiússágú rövid kód hét számjegyből áll.Testreszabás Egy szervezetre szabható.Különleges ajánlatokhoz, kampányokhoz, kedvezményekhez és a márka felismerésének fokozásához használható.Használat SMS-marketingkampányokban.Speciális ajánlatokhoz, kampányokhoz, kedvezményekhez és a márka ismertségének fokozásához.

Végső szavak

A rövid kódú SMS-küldés nagyon hatékony módja annak, hogy a vállalkozások kommunikáljanak az ügyfelekkel. A nagy vagy kis csoportokkal való kommunikáció legegyszerűbb módja az üzenetek gyors és egyszerű küldése.

A rövid kódú sms-küldés előnyei közé tartozik az ügyfelek fokozottabb elkötelezettsége, elégedettsége és több értékesítés. Így győződjön meg arról, hogy üzenetküldő szolgáltatása a vállalkozása számára megfelelő, hogy növelje az ügyfelek lojalitását és elégedettségét.

Ezután nézze meg a legjobb SMS API-t, amellyel üzeneteket küldhet a felhasználóknak.