9 PDF-kép (JPG/PNG) konverter használható 2023-ban

Köztudott tény, hogy a PDF-ek nem a legkönnyebben használható formátumok.

Általában végfelhasználói megtekintésre szolgálnak, így ha van egy PDF-dokumentuma, amely kivonatolni kívánt elemeket tartalmaz, konverter segítségével módosíthatja a fájlformátumot.

Tegyük fel, hogy a PDF formátum olyan képeket tartalmaz, amelyeket ki szeretne bontani. Ebben az esetben a legjobb, ha képfájllá konvertálja.

A képfájl (például JPG vagy PNG) konvertálása akkor is segíthet a tartalom megtekintésében, ha nem rendelkezik a PDF-fájlok megnyitásához szükséges szoftverrel az eszközön.

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a legjobb PDF-kép konvertereket, amelyeket probléma nélkül használhat.

Képek kibontása és a teljes oldal PDF konvertálása

Ahogy fentebb említettük, a képek PDF-dokumentumból való kinyerése nagyon szükséges lehet, az Ön igényeitől függően. Előfordulhat, hogy egy adott grafikát, képernyőképet vagy diagramot szeretne kinyerni egy prezentációból.

Alternatív megoldásként egy teljes oldalt konvertálhat a PDF-ből képfájllá, például PNG- vagy JPG-fájllá. Erre különösen akkor van szükség, ha fel kell töltenie valamit egy webhelyre (például közösségi média platformra), de ezek nem támogatják a PDF-fájlokat.

Mindkét fenti esetben érdemes online PDF konvertálót használni, hogy megkönnyítse az életét.

Olvassa el még: A legjobb PDF-ből Word konvertálók

Két különböző módszer a PDF-ek képpé konvertálására

Ha nehéznek találja a PDF-fájlok kezelését, szerencsére többféleképpen konvertálhatja őket képformátumba.

#1. Adobe Acrobat for Web-en keresztül

Az Adobe Acrobat a legnépszerűbb alkalmazás PDF-fájlok megtekintéséhez, valamint különféle feladatok végrehajtásához, például más formátumba konvertálásához.

  A repedező hang és egyéb Mac hangproblémák javítása

Az egyetlen probléma itt az, hogy a PDF-fájl képpé konvertálásához az Acrobat Pro verziójára van szükség. Ha már rendelkezik ezzel, akkor nyissa meg a PDF-fájlt, és kattintson a Fájl > Exportálás ide > Kép elemre.

Többféle képformátum közül választhat, ezért kattintson a kívánt képre, és kész is.

#2. Online eszközökön keresztül

Ha nem akarja használni az Adobe Acrobatot, akkor sok online konverter létezik, amelyek szépen elvégzik a munkát. Személy szerint inkább online eszközt használok hozzá, mert ez további lehetőségeket és testreszabásokat is nyit.

Ennek ellenére ugorjunk bele a legjobb online konverterek listájába, amelyek segítségével PDF-fájljait egy pillanat alatt képfájlokká alakíthatja.

PDFtoPNG

Nem tudom megmondani, hányszor használtam eddig ezt az ingyenes online eszközt, és mindig elvégzi helyettem. A PDFtoPNG egy ingyenes online PDF konverter, amely lehetővé teszi, hogy PDF-jét azonnal PNG formátumba alakítsa.

Ez biztosítja, hogy a kimenet kiváló minőségű és méretű lesz. Legfeljebb 20 PDF-fájlt tölthet fel egyszerre, és ha az átalakítás megtörtént, azokat ZIP-fájlként vagy egyenként töltheti le, ízlése szerint.

Ezenkívül más formátumokká konvertálási lehetőségeket is tartalmaz, beleértve a PDF-t JPG-be.

Smallpdf

Csak néhány másodpercet vesz igénybe a konvertálás a Smallpdf használatával. Ez egy másik nagyon hasznos megoldás, amely megfelel a konverziós igényeinek, és nincs fájlméret-korlátozása. Valójában fiók regisztráció nélkül is használhatja.

A teljes PDF-dokumentum képformátumba konvertálása mellett külön funkcióval is rendelkezik a képek kinyerésére, ha csak a képeket szeretné kihúzni belőle.

A fájlok Smallpdf segítségével történő konvertálása rendkívül biztonságos, mindezt az SSL-kapcsolat elfogadásának köszönhetően. A konvertálást követő egy órán belül törli az összes fájlt.

  9 legjobb hangulattábla-készítő ötletek és gondolatok tükrözésére

Adobe Acrobat

Ha rendelkezik fiókkal az Adobe szolgáltatásokhoz, akkor az Adobe Acrobat webes verziójával könnyedén konvertálhatja PDF-fájljait JPG, PNG és TIFF formátumokká.

A konvertálás során kiválaszthatja a kimenet képminőségét. A tesztelés során arra a következtetésre jutottam, hogy másodpercek alatt befejezi az átalakítást. Ha a PDF-fájl több oldalt tartalmaz, a jobb rendszerezés érdekében ZIP-fájlt biztosít.

iLovePDF

Az iLovePDF segítségével zökkenőmentesen konvertálhatja PDF-fájljait képfájlokká, vagy zökkenőmentesen kinyerheti belőlük a képeket. Ez egy ingyenes eszköz, amelynek egyszerű felülete van, és pontosan azt csinálja, amire szüksége van.

A konvertálás megkezdéséhez feltöltheti a PDF-fájlokat, vagy áthúzhatja őket bele. Lehetőséget ad fájlok importálására is a Dropboxból vagy a Google Drive-ból.

PDFtoImage

Ha rengeteg PDF-fájlja van, amelyeket különböző képformátumokba szeretne konvertálni, használhatja a PDFtoImage programot.

Számos különböző formátumbeállítást kínál, többek között:

Legfeljebb 200 MB méretű fájlok tömeges konvertálását teszi lehetővé. Az eszköz teljesen ingyenesen használható, és nagyon gyorsan elvégzi a munkát.

PDF konverter

A webhely számos eszköze között megtalálható a PDF Converter, amely lehetővé teszi PDF-fájlok ingyenes képpé alakítását. Ennek az eszköznek az átfutási ideje mindössze néhány másodperc, és mindig jó minőségű kimenetre számíthat.

Az átalakítások mellett számos egyéb eszközt is kínál, amelyek lehetővé teszik a PDF szerkesztését felosztással, egyesítéssel, tömörítéssel, elforgatással és egyebekkel.

Ez az eszköz 256 bites titkosítási technológiát használ, így az Ön adatai mindig biztonságban vannak.

PDF2JPG

Örömmel fogja használni a PDF2JPG-t, mert nemcsak ingyenesen használható, hanem minden 50 000 PDF-ből JPG-be konvertálás után egy fát is ültet.

  Internetes adatkereső biztonsági kutatók számára

Nem igényel telepítést vagy további lépéseket. Csak menjen a webhelyükre, és töltse fel a PDF-fájlokat, hogy képpé konvertálja őket. Az eredményeket egy kényelmes ZIP-fájlban adja vissza, és Ön élvezheti annak előnyeit, hogy nincs rajtuk vízjel.

PDF24 eszközök

A rengeteg hasznos funkcióval teli PDF24 Tools felhasználóbarát webalkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a PDF-fájlok konvertálását.

Minden eszközön és operációs rendszeren működik, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint:

  • Fájlok automatikus törlése
  • Böngésző alapú
  • Állítható minőség és DPI a legjobb eredmény érdekében
  • PNG és JPG formátumok támogatása

Ez az eszköz könnyen használható, és nem igényel sok időt a konverziók elvégzéséhez.

Zamzar

A TrustPiloton 4,5/5-re értékelt, és az Amazon és a Google alkalmazottai által is megbízott Zamzar több mint 500 millió fájlt konvertált az indulása óta. Ez a statisztika elegendő az eszköz képességeinek megismeréséhez.

Maximum 50 MB fájlméretet tesz lehetővé, és nagyon szigorú biztonsági szabályzatot követ az adatok védelme érdekében. A konverziók a várakozási idő után néhány másodpercen belül befejeződnek.

Ezenkívül ez egy másik eszköz, amellyel fát ültetnek bizonyos mennyiségű konverzióhoz. Úgy gondolom, hogy több ilyen eszköz ezzel a gondolkodásmóddal nagyon hasznos lesz a bolygó számára. Használatuk valóban sikerélményt ad, mert bizonyos értelemben közvetetten jó cselekedetet hajt végre.

Nem csak ez, hanem ha Ön olyan ember, aki teljes szívvel támogatja a jótékonysági szervezeteket, akkor a Zamzar lehet a legjobb választás a PDF-konverziókhoz, mivel nyereségének 2%-át különböző jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel.

Az egyszerű használat, a felhőalapúság és a dedikált támogatás néhány egyéb ok a megoldás használatára.

Végső szavak

Függetlenül attól, hogy miért konvertál egy PDF-fájlt képfájllá, a fenti konverterek nagyszerű munkát végeznek. Mindegyik ingyenesen használható, és nem igényel telepítést vagy regisztrációt.

Ezután nézze meg ezeket az ingyenes eszközöket a JPG PNG-re konvertálásához.