9 legnépszerűbb Survey Maker alkalmazás a visszajelzéshez/kutatáshoz

A felmérések játsszák a legfontosabb szerepet a vevői betekintés elemzésében egy vállalkozásban. Sokat kell tudnod az ügyfeleidről, hogy sikeres üzletet építs.

Hogyan vélekednek az ügyfelek a vállalkozásodról? Elégedettek a szolgáltatásoddal vagy sem? Őszintén mit akarnak az ügyfelek? A vásárlók mindent megtaláltak, amit kerestek? Ahhoz, hogy megértsük ezeket a kérdéseket és teljesítsük a vevő igényeit, mindezeket fel kell mérni.

Ez azonban segíti az üzletembereket a vállalkozás hatékony működtetésében. Manapság sok vállalkozás hirtelen felemelkedik az interneten. Az online vállalkozások számára a felmérések elengedhetetlenek ügyfeleik megismeréséhez.

A felmérések manapság hatékony eszközt jelentenek vállalkozása színvonalának emelésére. A kiskereskedőknek vagy üzletembereknek tisztában kell lenniük azokkal a termékekkel, amelyeket vásárlóik a legjobban szeretnek, és melyeket a legjobban nem. Ezenkívül a termékadatok tovább segítik a termék minőségének javítását.

A felmérési folyamat egyszerűsítése egyszerűbb és pontosabb lesz a felméréskészítő szoftverrel. A felméréskészítő alkalmazásokat manapság széles körben használják a terjedelmes munkák enyhítésére.

Ezek az alkalmazások elemzett válaszokat adnak, amelyek segítenek annak helyesbítésében, hogy hol érdemes jobban koncentrálni. Az alkalmazások által biztosított sablonok segítségével növelheti a felmérés létrehozását. Az online felméréskészítő alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ingyenes fogd és vidd eszközökkel megtervezzék formátumukat.

Melyek a felmérések felhasználási esetei?

A felmérési szoftver általában olyan eszköz, amely segít a vállalatoknak az adatok hatékonyabb rögzítésében és gyűjtésében. Így ez a szoftver megkönnyíti a munkáját a rögzített adatok elemzésével. Az online kérdőíves alkalmazások számos előnnyel járnak vállalkozása számára, és segítenek a siker új szintjének elérésében.

Vessünk egy pillantást egy online kérdőíves alkalmazás előnyeire:

  • Költségvetésbarát – Az írásbeli felmérésekkel ellentétben ezek sokkal olcsóbbak és könnyen karbantarthatók. Az üzletemberek másra is költhetik a pénzüket, mint hogy kinyomtatják ezeket a felmérési papírokat a válaszadók számára.
  • Kisegítő lehetőségek – Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online módban küldjék el a felméréseket. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bárhol töltsék ki a kérdőívet, ahol szabad. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felméréseket küldjenek e-mailben, közösségi médián stb.
  • Időhatékonyság – Az online kérdőíves alkalmazások segítik a felhasználókat a válaszok gyors létrehozásában, adminisztrálásában és elemzésében, anélkül, hogy túl sok idejüket elrabolnák.
  • Visszajelzés – Az online kérdőíves alkalmazások fő előnye, hogy korlátlan mennyiségű visszajelzést kap. Minden eddiginél változatosabb, pontosabb, személyre szabott és őszintébb visszajelzést ad az üzletembereknek a fejlesztés érdekében.

Ezen előnyök mellett az online kérdőíves alkalmazások arra ösztönzik az Ön kapcsolatát, hogy szilárd legyen az ügyfelekkel. Tehát mi akadályoz meg abban, hogy élvezze ezeket az előnyöket? Hozzon létre különböző felméréseket igényei szerint, és alaposabban elemezze a felmérések eredményeit.

Hogyan nézzen ki egy ideális felmérés?

A felmérések elengedhetetlenek ahhoz, hogy adatokat gyűjtsünk az emberek meglátásairól és véleményeiről. De felmerül a kérdés, hogy milyennek kell lennie egy ideális felmérésnek? Milyen kérdéseket kell feltennie vásárlóinak felmérésükhöz?

  A 9 legjobb nyílt forráskódú videószerkesztő, amelyet érdemes kipróbálni

Nos, sokféleképpen összegyűjtheti a nézőpontjukat. A kérdőíves kérdéseket többnyire feleletválasztós, nyílt végű kérdések, igen vagy nem kérdések formájában, illetve értékelési skála alapján teszik fel.

A felteendő kérdés az Ön igényeitől és tárgyától függ. Ezt a néhány dolgot szem előtt kell tartani a kérdések elkészítésekor. Az alábbiakban felsorolunk néhányat:

  • Először is tegye elég rövidre a kérdéseit a könnyebb érthetőség érdekében.
  • Másodszor, a felmérésnek gyorsnak kell lennie. A mai nyüzsgő világban az emberek nem szívesen töltenek időt a felméréseken való részvétellel.
  • Tedd a kérdéseket szemet gyönyörködtetővé mosolygós hangulatjelek hozzáadásával.

Az online felméréskészítő alkalmazások lehetővé teszik a kérdések megtervezését az Ön igényei alapján. Ezen túlmenően ezek az alkalmazások lehetővé teszik a sablonok kiválasztását a felmérések vonzóvá tételéhez.

A kérdőív kérdéseit zökkenőmentesen, hektikusak nélkül tervezze meg. Ezenkívül a legtöbb vállalat megérti, hogy az ügyfelek visszajelzéseivel javíthatja minőségét.

A felmérési szoftver segít a felhasználóknak a rögzített adatok hatékonyabb tervezésében, elküldésében és elemzésében. Segít a vállalatoknak adatokat gyűjteni bizonyos alkalmazásfunkciókról vagy termékekről, és javítani minőségüket vagy szolgáltatásaikat. A rendszeres felmérések elvégzése segít abban, hogy tisztábban tárja fel az ügyfelek meglátásait.

A kérdés most az: melyik alkalmazás a legjobb az Ön vállalkozása számára? Hogyan válasszuk ki a megfelelőt, amely tökéletesen illeszkedik vállalkozásához?

Nos, ez a vállalat igényeitől függ. Akár visszajelzést szeretnének, akár ügyfeleikkel szeretnének kapcsolatba lépni, minden az igényeiktől függ. Vágjunk bele a legjobb felméréskészítő alkalmazás kiválasztásába, amely minden követelménynek és vágynak minden további késedelem nélkül megfelel.

Typeform

Az egyik legjobb online felméréskészítő alkalmazás a Typeform. A Typeform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletes és mélyebb betekintést nyerjenek ügyfeleikbe. Ezenkívül a Typeform segíti a felhasználókat az összes fontos eszközzel való szinkronizálásban.

Így ez az alkalmazás a témák széles skáláját tartalmazza. Egyszerűsítse felmérési kérdései megjelenítését. A Typeform megkönnyítette és gyorsabbá tette a testreszabást, a beágyazható chatbotok létrehozását, valamint a rögzített adatok elkészítését.

Mindezek mellett a Typeform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan áttekintsenek egy ikontárat a tökéletes látvány érdekében. Összességében könnyen használható felhasználói felületet biztosít. A kezdők könnyedén használhatják ezt az alkalmazást útmutatás nélkül. A Typeform segítségével magasabb szintre emelheti felmérési folyamatát és vállalkozását.

SurveyMonkey

Az egyik leginkább kiemelt felméréskészítő alkalmazás a listán a SurveyMonkey. Tökéletes azok számára, akik szívesen készítik felméréseiket telefonon vagy táblagépen.

A felhasználókat a struktúra irányítja a felmérés kérdéseinek formázásához. A legtöbb felmérési alkalmazástól eltérően a SurveyMonkey lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjukon hozzanak létre, szerkesszenek, gyűjtsenek válaszokat és elemezzék az eredményeket.

Lehetővé teszi, hogy személyre szabott köszönőlevelet küldjön a felmérés befejeztével. A könnyen használható felülettel néhány percen belül nagyszerű felméréseket készíthet ügyfelei számára. Röviden, a SurveyMonkey kitalált egy egyszerű módszert, amellyel akár okostelefonokon és táblagépeken is elmélyülhet.

Jotform

Egyszerűsítse felmérési folyamatát a Jotform felméréskészítő alkalmazással. Kiváló platform azok számára, akik felmérési sablonokat keresnek a folyamat megkönnyítésére. A Jotform leglenyűgözőbb tulajdonsága a widgetek és kiegészítők elérhetősége.

Akár felmérések készítésére, akár visszajelzések gyűjtésére keres alkalmazást, választhatja a Jotformot. A Jotform segítségével lebilincselő online felméréseket készíthet ingyenes fogd és vidd eszközök segítségével.

  Hajlékonylemez olvasása modern PC-n vagy Mac-en

Gyorsan elemezheti felvett felmérési adatait a Jotform valós idejű jelentéskészítő eszközével. A Jotform funkciói mindent támogatnak, a további kérdésektől a betűtípus és a színek megváltoztatásáig. Űrlapszámítási widgeteket is találhat, hogy a számításokat automatikus és pontos legyen.

Ezenkívül tegye a felmérést interaktívvá, rövidebbé és vonzóvá. A több beágyazott funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beágyazási kódot bármely webhelyre másolják és illesszék be további felhasználás céljából. Megoszthatja felmérését e-mailben, linken, közösségi médiában stb.

Vélemény Stage

Az Opinion Stage egy kiváló online felméréskészítő alkalmazás számos kreatív felméréshez. Az online felmérések elkészítése szórakoztató, de néha kihívást is jelenthet. De itt van egy elképesztő platform, amellyel csökkentheti munkáját és javíthatja annak minőségét.

Ezenkívül a szerkesztéshez és formázáshoz használható fogd és vidd eszközei hasznosak lesznek. A vélemény azt is lehetővé teszi, hogy felméréseit több platformon keresztül is megoszthassa visszajelzés céljából. Az Opinion Stage segítségével gyorsan és hatékonyan gyűjthet kiváló minőségű adatokat a célközönségtől.

A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy stratégiailag ötvözzék a minőségi és mennyiségi válaszokat, beleértve a nyílt és zárt végű kérdőíveket. Tegye elérhetővé a felméréseket ügyfelei és önmaga számára az Opinion Stage platformon keresztül.

Ezenkívül néhány perc alatt megoszthatja a felmérést bármely online platformon, hogy visszajelzést kapjon. A megfelelően elemzett visszajelzés segít felemelni márkáját és vállalkozását.

Ingyenes online felmérések

Az ingyenes online felmérések webhely egyszerűbb navigációt kínál, és hatékony eredményeket biztosít. Ez a webhely ingyenes CRM-et biztosít a kutatási és marketing kapcsolatokhoz. Kövesse nyomon az összes adatot és választ, és segít mindegyiket külön-külön elemezni.

A platform igyekszik lekötni a válaszadókat, és biztosítja az összes kérdés kitöltését. Az intelligens felméréstervező asszisztens nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a felmérés gyors és érthető legyen.

Fogd és vidd felméréseket készíthet, amelyekkel az adatok egyszerűen megjeleníthetők. A válaszok testreszabási lehetőségeinek széles skáláját kínálja. Kezdje a különféle sablonokkal, majd saját maga szerint szerkesztheti azokat a kiválóságra.

Az ingyenes online felmérések minden típust támogatnak, a többszörös kérdésalapú felmérésektől a kérdőíves felmérésekig. Azonban anélkül, hogy több időt fektetne egy felmérés elkészítésére, zökkenőmentesen készíthet kérdőíves felmérést.

SurveyPlanet

A SurveyPlanet az egyik legjobb felmérési alkalmazás, amellyel elkezdheti felméréseit. Rengeteg vonzó sablont kínál előre megírt kérdésekkel. Felhasználhatja ezeket a kérdéseket, vagy hozzáadhatja a szükséges kérdéseket, hogy jobban megfeleljenek igényeinek.

A logikai elágazás a legjobb az összes többi szolgáltatás közül. A felmérés megtervezéséhez és elkészítéséhez számos ingyenes eszköz áll rendelkezésre. A felhasználók képeket is hozzáadhatnak, hogy szemet gyönyörködtessenek.

Ezenkívül a SurveyPlanet alkalmazás mobilokon, táblagépeken és asztali számítógépeken is működik. A felméréskészítő alkalmazás segítségével problémamentesen testreszabhatja felmérését. Elágazási és átugrási logikai funkciója lehetővé teszi az ügyfele által látott kérdések szabályozását.

A fantasztikus felhasználói élmény és a nagyszerű szolgáltatások érdekében váltson a SurveyPlanet felméréskészítő alkalmazásra. Ezenkívül ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle felméréseket készítsenek különböző célokra, például alkalmazotti, kutatási, oktatási, ügyfél-, egészségügyi és közszférabeli felmérésekre.

  Mit tegyek a Minecraft túlélőbázisomba?

Szuper felmérés

A Super Survey alkalmazást egyszerűen személyes használatra, diákokra és nonprofit szervezetekre tervezték. Az online felmérések megkönnyítik az emberek számára, hogy őszintébbek legyenek tapasztalataikkal.

A Super Survey könnyen használható eszközöket, témákat, logókat, személyre szabott betűtípusokat stb. biztosít. Egyszerűen hozzá kell adnia a létrehozott kérdőívet, és rá kell kattintania a témák testreszabására vagy saját létrehozására.

Megoszthatja felmérését ügyfeleivel, hogy visszajelzést kapjanak, és kutatásokat végezzen. A Super Survey lehetővé teszi, hogy alkalmazása mobiltelefonon és táblagépen is működjön.

Ezenkívül, ha szeretné, további kérdéseket is felvehet a Super Survey Dashboard-on. A platform segít integrálni az összegyűjtött válaszokat közvetlenül a CRM-be.

Proprofs felmérés

A Proprofs Survey készítő szoftver egyszerűsíti a felméréseket, kvízeket, szavazásokat, űrlapokat stb. Hozzáférést biztosít több mint 100 előre megtervezett sablon használatához a felmérésekhez. Tartsa lekötve ügyfeleit a Proprofs alkalmazás rendkívüli funkcióival.

Emblémákat, témákat, képeket vagy márkaneveket adhat hozzá, hogy a felmérés kiemelkedő megjelenését kölcsönözze. Hozzon létre egy személyre szabott és márkajelzéssel ellátott felmérést ingyenesen használható eszközökkel.

Ezenkívül integrálhatja felmérését harmadik féltől származó CRM-alkalmazásokkal. A Proprofs ügyfélszolgálati vezetői mindig barátságosak és készséggel válaszolnak minden kérdésére.

Könnyedén nyomon követheti közönsége mozgását, és ellenőrizheti, hogy ki milyen választ adott, hogy mélyebben megérthesse közönségét. A Proprofs segítségével zökkenőmentessé teheti az értékelési folyamatot.

SurveyNuts

Végül, de nem utolsósorban a SurveyNuts felméréskészítő alkalmazás. A SurveyNuts a könnyen használható kérdőívkészítő és felméréskészítő alkalmazások közé tartozik.

Szuper intuitív felülettel rendelkezik a felmérés kérdőívének elkészítéséhez. Lehetővé teszi, hogy gyorsabban válasszon témákat a könyvtárukból. Valós időben láthatja az egyes válaszok alakulását is.

Kiváló felmérése már csak három lépésre van. Csak hozza létre, ossza meg és elemezze a tárolt válaszokat és adatokat. A SurveyNuts irányítópultja statisztikailag jeleníti meg az eredményeket az adatszakértők egyszerű diagramjaival.

A felhasználók kreatívak lehetnek a SurveyNuts szoftverével. A közönség bármely válaszában részletes adatokat gyűjthet, amelyik megfelel Önnek.

Következtetés

Összefoglalva, a felmérések általában az ügyfelek értékelésére készülnek. Az ügyfelek felmérései jelentősek a vállalkozások számára. A felmérési adatok elemzése javítja a vállalat növekedési szintjét.

Manapság a hatalmas vállalkozások számára fejfájást okoz az adatok manuális gyűjtése. Ráadásul nem is kivitelezhető. A felmérési szoftver segít megtapasztalni az adatgyűjtés és -elemzés hatékony folyamatát.

A számos előnynek köszönhetően a kereskedők, üzletemberek és cégek áttértek a felmérési rendszeralkalmazásokra. Ezek az alkalmazások olcsóbbak, kevésbé időigényesek, pontosabbak, és segítenek gyorsabb eredmények elérésében.

Emellett felfedezhet néhány interaktív és lebilincselő tartalomötletet vállalkozása fejlesztéséhez.