9 legjobb tartalomvázlat-generátor bloggerek és marketingszakemberek számára

A jól átgondolt vázlat elkészítése elengedhetetlen része a tartalomírási folyamatnak. A tartalomvázlat-generátorokkal a feladat egyszerűvé és gyorssá válik.

Tegyük fel, hogy Ön egy blogger, akinek rendszeresen kell tartalmat készítenie webhelye számára, vagy marketingszakértő, aki felelős azért, hogy a cikkek a kívánt eredményeket hozzák. Ebben az esetben tartalmi vázlatot kell készítenie.

Garantálja a tartalom zökkenőmentes áramlását, amely vonzza az olvasókat és motiválja őket, hogy a végéig elolvassák. A vázlatok manuális létrehozása azonban hektikus lehet, és előfordulhat, hogy az embernek nincs mindig elegendő ideje és türelme.

Emiatt bemutatjuk azoknak a legnépszerűbb tartalomvázlat-generátoroknak a listáját, amelyek el tudják érni a vállalkozása által kívánt eredményeket.

Mi az a Content Outline?

A tartalomvázlat a tartalom részletes feltérképezése, amely az összes megvitatandó döntő témát és témát tartalmazza. Ez egy keret a cikk, a blog vagy más tartalom megírásához.

A webtartalom szabványos vázlatának címsorokkal és alcímekkel kell rendelkeznie. A címsorok alatt szerepelhetnek a megvitatni kívánt főbb pontok is.

A vázlat elkészítéséhez végig kell menni a versenytársak tartalmán. Manapság elterjedt a hosszú farkú kulcsszavak vagy kapcsolódó lekérdezések vázlatba történő hozzáadása.

Ha Ön marketingszakember, aki vázlatot készít az íróknak, a vázlatnak tartalmaznia kell a célközönséget, a cikk célját, az USP-t és a megközelítési szöget. Így az író tudni fogja, hogyan írjon a szándékának megfelelő tartalmat.

A marketingszakemberek és az írók kihagyhatják a manuális folyamatot egy vázlatgenerátor eszközzel. Az alkalmazás nemcsak a legfontosabb témákat rendezi a megfelelő sorrendbe, és időt takarít meg, hanem felgyorsítja a gyártási folyamatot is.

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb tartalomvázlat-generáló eszközöket és azok kiemelkedő funkcióit.

Semrush

A Semrush Content Outline Builder eszköze a tökéletes alkalmazás rövid összefoglalók vagy tartalomvázlatok létrehozására. Személyre szabott SEO betekintést nyújt a legújabb mesterséges intelligencia technológiát használva, így a megírandó tartalom előrébb kerül. Mind a KKV-k, mind a vállalkozások kihasználhatják ezt a platformot.

Ez az eszköz lehetővé teszi a marketingesek és az írók számára, hogy adatokon alapuló javaslatokat kapjanak a tartalommal kapcsolatos nagyobb forgalom érdekében. A javaslatok a témától függően kulcsszavakat, szószámot, képeket és íráshangot tartalmaznak.

Azt is lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje versenytársait új koncepciók létrehozása érdekében. Ez az eszköz a cikkek szerkezetétől a címekig és a képekig minden olyan betekintést kínál, amely ahhoz szükséges, hogy az első helyre kerüljön a SERP-ben.

Ön azonban nem köteles az általa generált vázlatot használni. A Semrush által javasolt több struktúra közül kiválaszthatja kedvencét, vagy egyedi vázlatot hozhat létre az összes ajánlás testreszabásával.

Miután elkészítette a platform vázlatát, a link kimásolásával könnyedén megoszthatja azt az íróval vagy a csapatvezetővel. Így a vázlat jóváhagyása könnyebbé válik, és a tartalom írása rá egyszerűbb.

Writesonic

A Writesonic használatával mindössze néhány másodpercbe telik, amíg kitalálod a következő blogbejegyzésed szerkezetét. Ennek a mesterséges intelligencia blogvázlat-generátornak köszönhetően a bloggerek világos és rendkívül vonzó blogbejegyzéseket hozhatnak létre.

  Megosztás és versenyzés az Apple Watch tevékenységi céljaival

Leegyszerűsített felülete lehetővé teszi a megírni kívánt tartalom címének (maximum 100 karakter) és bevezetőjének (legfeljebb 600 karakter) hozzáadását. Válassza ki a nyelvet, és nyomja meg a Generálás gombot.

A szoftver 5 egyedi vázlattal áll elő, és a Generate More funkciót, ha nem elégedett az eredménnyel. Sőt, a felhasználók több mint 25 nyelv közül választhatnak blogvázlat létrehozásához ezen a platformon.

Frase

Könnyen használható szoftvert keres blogja vagy cikke körvonalainak generálásához? Válaszd a Frase-t, egy mesterséges intelligencia-alapú eszközt, amely segít a tartalom létrehozásában. Ezenkívül hasznos lehet vázlatokat készíteni a termékismertetőkhöz, használati útmutatókhoz, listákhoz, szolgáltatási oldalakhoz és sok más tartalomformátumhoz.

A vázlat létrehozási folyamata egyszerű ebben az eszközben. Csak adja hozzá a megírni kívánt tartalom címét, adjon hozzá leírást a témához, és válassza ki a kreativitás szintjét.

Ez az!

Az eszköz másodperceken belül létrehoz egy vázlatot, amely tartalmazza a fejlécötleteket és egy rövid következtetést. Ha elégedetlen vele, kattintson a Több betöltése vagy az Újragenerálás gombra új ötletekhez.

Ezenkívül a kreativitás szintjét 1-től 5-ig állíthatja, hogy a tartalmi stratégiájának megfelelő vázlatot kapjon.

A generált vázlat megosztása is egyszerű ezen a platformon. Nincs szükség a vázlat kiválasztására és manuális elküldésére az írónak. A Vágólap ikonra kattintva kimásolhatja a teljes vázlatot, és beillesztheti egy e-mailbe, szövegszerkesztőbe vagy bárhová.

Szörfös

A Surfer keze ügyében hozza a mesterséges intelligencia erejét, és lehetővé teszi azok alkalmazását, hogy lenyűgöző vázlatot készítsen következő blogbejegyzéséhez. Használja az ötletelési és írási folyamatok százszorosára megkönnyítésére.

Csak meg kell adnia a téma nevét vagy a kulcsszót, és kiválasztani a célországot, hogy vázlatot készítsen erről az eszközről. Ezenkívül értékelheti az eredményeket, hogy tájékoztassa a platformot, hol javíthatnak.

A Surferben az a legjobb, hogy a vázlat nagyszámú címsort tartalmaz (H2, H3, H4). Így a felhasználók zökkenőmentesen választhatnak ezekből a releváns és egyedi címsorokból, amelyeket hozzáadhatnak bejegyzéseikhez.

Az eredményoldal minden alkalommal egyedi nyilvános URL-t tartalmaz, amikor létrehoz egy vázlatot. A linket egy kattintással kimásolhatja, és bárkivel megoszthatja, akivel szeretné. Sőt, még a részleges körvonalat is kiválaszthatja és könnyen másolhatja.

TINTA

Kihívó feladatnak találja a vázlatkészítést időhiány miatt? Az INK Blog Outline Generator megoldja a problémákat azáltal, hogy AI által támogatott eszközével másodpercek alatt tartalomvázlatokat generál. A legnépszerűbb globális márkák, például a Google, az Amazon, a Salesforce és a HubSpot használják, akkor miért ne te? 😁

Az Ink alapos elemzést végez a témakörben, hogy intelligens címsorokból álló vázlatot hozzon létre. A marketingszakemberek és a bloggerek ezt az alkalmazást arra használják, hogy több blogvázlatot kapjanak egyetlen témához. Ennek eredményeként végignézheti mindegyiket, és kiválaszthatja a legvonzóbb és legrelevánsabbat.

Ezen túlmenően ez a platform képes vázlatokat generálni a reklámpéldányokhoz és a termékleírásokhoz is. A felhasználóknak meg kell adniuk a téma fejlécét (70 karakteren belül kell lenniük) és egy fogalmat, amely megmondja, hogy a cikknek miről kell szólnia (legfeljebb 130 karakter).

Ezenkívül nem kell újratöltenie az oldalt több vázlat létrehozásához. Kattintson a Bevitel törlése gombra, és a platform automatikusan eltávolítja az összes korábbi bejegyzést.

  Adjon hozzá egy térképet offline területekhez a Google Térképen, és használja, amikor nincs internet

Írókrém

Új vagy a tartalomírás vagy marketing szakmában? A Writecream segít csökkenteni a blogban tárgyalt témák kutatásához szükséges időt és erőfeszítést, és növeli a termékbevitelt. Ezenkívül több mint 75 nyelvet támogat a szövegkiadáshoz.

Ezzel ingyenesen lebilincselő blogvázlatokat generálhat. Itt a felhasználóknak ki kell választaniuk a Blog Outline-t a használati esetek legördülő menüjéből. Ezután be kell írniuk a termék vagy a cég nevét, és röviden meg kell beszélniük a vállalat tevékenységét. Válassza ki az írás hangját, és kattintson a Generálás gombra.

Így az eszköznek több körvonala lesz. Azonnal kiválaszthat bármilyen körvonalat, vagy folytathatja a generálást, hacsak a kimenet nem felel meg az elvárásainak. A bloggerek webböngészőkből használhatják ezt a felhőplatformot, vagy letölthetik okostelefon-alkalmazásait Androidra és iPhone-ra.

StoryLab.ai

A StoryLab.ai blogjaik és cikkeik körvonalainak létrehozásával segíti az írókat jobb cikkek létrehozásában. Néha nehéz megtalálni a tökéletes blogvázlatot, amely megkülönböztetheti a többitől. Ez az online eszköz megkíméli a hátát ilyen helyzetekben azáltal, hogy javaslatot tesz arra, hogy mit érdemes belefoglalni egy cikkbe.

Írja le termékét vagy kulcsszavát, és az „Inspirálj” gombra kattintva tájékoztassa a tartalomról. Ez a platform mesterséges intelligencia segítségével kínál néhány példát arra, hogy mit adhat hozzá a blogjához. Bár a téma vagy a vállalat nevének megadása nem kötelező, ez segít az alkalmazásnak, hogy jobb vázlatot biztosítson.

Ezenkívül a StoryLab.ai Blog Outline Generatort olyan gyakran futtathatja, amikor csak akarja, hogy tökéletes cikket készítsen.

Egyszerűsített

A Simplified egy ingyenes alkalmazás, amely több konverziót garantál rövidebb idő alatt azáltal, hogy hatékony vázlatot biztosít. Blogok, cikkek vagy bármilyen hosszú formátumú tartalom – függetlenül attól, hogy mit szeretne írni, ez a platform rendkívül hatékony lehet.

Ennek az eszköznek van egy szép irányítópultja, amely különféle sablonokból áll, köztük egy blogvázlat létrehozásához. Válassza ezt, mielőtt beírja a blog témáját és kiválasztja a kimeneti nyelvet. Az egyszerűsítés több körvonalat is generál Önnek. Ha most elégedett az eredménnyel, lehetősége van további generálásra.

Ezenkívül könnyen másolhatja a körvonalakat, és megoszthatja azokat a csapat többi tagjával. Lehetőség van egy új keresés eredményeinek törlésére is.

Writr

A Writr az Ön megbízható partnere, ha tartalomstruktúrák létrehozásáról van szó. Ez az AI-író asszisztens minden eddiginél egyszerűbbé teszi a blogvázlatok létrehozásának folyamatát. A zűrzavarmentes kezelőfelület mindössze annyi, amire szüksége van, hogy gyorsan, zavaró tényezők nélkül megkapja a cikk vázlatát.

Először is ki kell választania a kívánt nyelvet a nyelvek listájából. Az „Írja le, mit árul” mezőbe írja be a blog kulcsszavát, témáját vagy címét. A Hangszín legördülő menüből válassza ki, hogyan hangozzon a cikk. Végül kattintson a Generálás gombra a téma vázlatának megtekintéséhez.

Miután megkapta az eredményt, és nem igazán tetszik, kattintson az Újra gombra, hogy újabb vázlatot kapjon. Vagy kimásolhatja a teljes vázlatot, hogy megossza az érdekelt felekkel. A Törlés lehetőséggel eltávolíthatja a találatokat, és felkészítheti a platformot egy új keresésre.

Miért van szükségük a marketingszakembereknek és a bloggereknek tartalomvázlatokra?

#1. Jobb oldali SEO

A SEO kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy tartalma a lehető legnagyobb közönséghez jusson el. A jól feltárt vázlat azt jelenti, hogy a tartalom megválaszolja az olvasók által a témával kapcsolatban felmerülő összes gyakori kérdést. Ezenkívül segít a kulcsszavak megfelelő és természetes elhelyezésében, ami elengedhetetlen a magasabb helyezéshez bármely keresőmotoron.

  Hogyan mondhatom le a Roku-fiókom előfizetéseit

#2. Az áramlás helyes tartása

A körvonalakkal a bloggerek következetesen írhatják meg a teljes tartalmat. Néha különféle ötletekkel kezdesz blogot írni. De nem tudja, hol és hogyan helyezze el őket, így olyan tartalmat kap, amelyet senki sem szeretne elolvasni. Egy vázlat azonban felkészít a megfelelő címsorokra.

#3. A legjobb orvosság az írói blokk ellen

Nem vagy író, ha még soha nem szenvedtél írói blokktól. Mindannyian átesünk a fázison, és a tartalomhoz kész vázlat megkönnyíti az írók dolgát.

Olyan keretet biztosít, amelyhez nincs szükség ötletbörzei erőfeszítésekre. Ezért azonnal az írásra koncentrálhat, kihagyva a tervezési részt.

#4. Gyorsítsa fel a tartalomkészítést

Sok író számára a tartalomírás időigényes folyamat. Egyesek azt is állítják, hogy annak eldöntése, hogy mit vegyen fel egy blogba, és mit ne, az idő nagy részében telik el. Ha készen van egy tartalomvázlat, az írás kevesebb időt vesz igénybe. Így az írók növelhetik a tartalomtermelést.

#5. Együttműködésre ideális

A tartalom körvonalai elősegítik a csapattal való együttműködést. Sok marketingszakembernek át kell ruháznia a tartalomkészítés feladatát az írókra. Készíthetnek egy vázlatot, és megoszthatják az írókkal. Így biztosíthatják, hogy a tartalom fókusza ott maradjon, ahol lennie kell.

#6. Csökkenteni a költségeket

Időnként az író tartalmi terve teljesen más, mint a marketingesé. Előfordulhat, hogy egy író benyújt egy piszkozatot szükségtelen fejlécekkel, és meg kell kérnie a módosítását.

Ha idő alapján fizeti az írókat, ez idő- és pénzpocsékolás lesz. Ezt a költséget csökkentheti, ha vázlatot ad nekik.

Hogyan segít a vázlat a legjobban a tartalom bővítésében?

Bármely tartalom sikere attól függ, hogy milyen vázlatot készít az írás előtt, amely tartalmazza az író által megvitatni kívánt összes témát.

Egy vázlattal már sorra rendezve vannak az ötletek. Ennek eredményeként a tartalmat a megfelelő folyamatban építheti fel, és átgondoltan bővítheti az ötleteket.

Összegezve

A tartalomvázlat elkészítésének számtalan előnye van, de a feladatra való idő beosztása kihívást jelenthet a professzionális marketingvezetők és bloggerek számára. Ezért jobb, ha tartalomvázlat-generátor eszközöket vagy alkalmazásokat használ az unalmas kézi feladatok automatizálására.

Végignézheti listánkat, és kipróbálhatja őket, mielőtt kiválasztaná a végsőt. Bár csak az arra érdemes versenyzők kerültek fel erre a listára, alaposan össze kell hasonlítania, hogy megtalálja a személyes preferenciáinak megfelelő eszközt.

Ezenkívül ezeket a vonzó tartalomötleteket beillesztheti blogjaiba és cikkeibe, hogy interaktívak és izgalmasak legyenek.