9 legjobb szeméttisztító alkalmazás Androidra a telefon felgyorsításához

Milyen gyakran kapja a „tárhely megtelt” üzenetet Android-telefonján?

Szerintem elég gyakori, tekintve, hogy erre a bejegyzésre jutottál. Ijesztő👻, de még riasztóbbá válik, ha a fájlkezelőbe lép, és látja, hogy hány fájlok és nem kívánt alkalmazások foglalják el a helyet.

Bár nehéz végignézni a galériában vagy az alkalmazásban lévő összes képet Android-telefonján, ennek megtétele szükségessé válik az eszköz sebességének és állapotának helyreállításához.

Fontos, hogy figyelemmel kísérje tárhelyét. Ellenkező esetben a telefon egy idő után lelassul és nem reagál.

Ennek elősegítése érdekében ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a legjobb Androidra szánt szeméttisztító alkalmazásokat, amelyek segítségével könnyedén törölheti a nem kívánt fájlokat, és felgyorsíthatja eszközét. És ha túl türelmetlen a görgetéshez, itt található az általunk tárgyalt alkalmazások listája.

Cím

Leírás

Fedezd fel

Felgyorsítja az eszközt, eltávolítja a szemetet és leegyszerűsíti a felhasználói felületet.

AVG Cleaner

Meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, optimalizálja a RAM-ot, frissítéseket kínál.

Tisztítja a fájlokat, a magánéletre összpontosít, növeli a biztonságot.

Norton

Eltávolítja a bloatware-eket, eltávolítja a szemét eltávolítását és az alkalmazáshasználati statisztikákat.

Gator

Optimalizálja az eszközt, eltávolítja az ismétlődéseket, statisztikákat kínál.

Narancssárga kutya

VPN-t, víruskeresőt és levélszemét-tisztítást biztosít.

Telefonmester

Törli a nem használt fájlokat, alkalmazászárolást, adatkezelőt kínál.

1 Koppintson a Tisztító elemre

Tisztítja a gyorsítótárat, az előzményeket, a hívásnaplókat, több nyelven.

Zero Cleaner

Zökkenőmentesen fut, dinamikus színek, az alkalmazás gyorsítótárának tisztítása.

A maradék adatok és a kéretlen fájlok hatása

A maradék adatok és a kéretlen fájlok közvetlenül befolyásolják telefonja teljesítményét és sebességét. Éppen ezért elengedhetetlen a rendszeres tisztításuk a következő problémák elkerülése érdekében:

#1. Tárolóhely 📂

Idővel a kéretlen fájlok felhalmozódnak, és jelentős mennyiségű tárhelyet foglalnak el az eszközön. Ez tárhelyhiányhoz vezethet, ami kihívást jelent az új alkalmazások telepítése, a fájlok letöltése vagy a fotók és videók készítése.

#2. Teljesítményproblémák ⚡️

Amikor a telefon tárhelye majdnem megtelt, lelassíthatja az eszköz különböző aspektusait, beleértve az alkalmazások indításának idejét, a többfeladatos kezelést és az általános válaszkészséget, ami teljesítményproblémákat eredményezhet.

Olvassa el még: Hogyan gyorsíthatja fel Android telefonját

#3. Akkumulátor lemerülés 🪫

A kéretlen fájlok, a háttérben futó számos alkalmazás és a láthatatlan folyamatok hozzájárulhatnak az akkumulátor fokozott lemerítéséhez. Idővel ez frusztráló lehet, mert az eszköz nem bírja tovább a teljes feltöltés után.

  Mely torrentoldalak működnek még?

#4. Alkalmazás összeomlások 📱

A felgyülemlett kéretlen fájlok megzavarhatják az alkalmazás működését, összeomlásokat vagy lefagyást okozhatnak.

#5. Adatvédelmi aggályok 🔓

Egyes kéretlen fájlok érzékeny információkat vagy gyorsítótárazott adatokat tartalmazhatnak a böngészési előzményekből, ami adatvédelmi és biztonsági aggályokat vet fel.

A problémák leküzdése érdekében számos szeméttisztító alkalmazás segíthet nyomon követni az adatok tárolását, használatát, eszközvédelmét és adatvédelmét, amellett, hogy segít eltávolítani a maradék adatokat, és javítja a telefon teljesítményét.

Mivel a sok lehetőség közül nehéz kiválasztani a legjobbat, ezért összeállítottam egy listát, amely kevésbé ijesztővé teszi a feladatot. Merüljünk bele 🤿.

CCleaner

Az egyik legmegbízhatóbb és legszélesebb körben használt név az adattisztító térben, CCleaner segít eltávolítani a kéretlen fájlokat, törölni az alkalmazások gyorsítótárát, és optimalizálni az eszköz teljesítményét.

Néhány nagyszerű funkciója a következőket tartalmazza:

 • Segít felgyorsítani telefonját azáltal, hogy egyetlen érintéssel eltávolítja a gyorsítótárat, a böngészési előzményeket, a vágólap tartalmát stb.
 • Jelentést ad a fel nem használt alkalmazásokról, és segítséget nyújt azok eltávolításában és tárhely felszabadításában.
 • Intuitív felhasználói felülettel és könnyen használható kezelőfelülettel rendelkezik, egyszerű funkciókkal, így kevésbé lesz kihívás, ha nem vagy fejlett technikailag.

Az alkalmazás azt is jelzi, hogyan tisztíthatja meg fotókönyvtárát, így az egyik leghétköznapibb feladat gyors és kényelmes. Automatikusan megkeresi az ismétlődő, elmosódott és rossz minőségű képeket. Ezenkívül csökkenti a fényképfájl méretét, és törli a fényképeket a privát csevegésekből.

Töltse le a CCleanert Androidra

AVG Cleaner

Telepítéssel AVG Cleanerakkor regisztrál a hatékony védelemre és a kiváló teljesítményre Android-eszköze számára.

Világszerte csaknem 50 millió ember bízik benne, és számos eszközt kínál az okostelefon zökkenőmentes működéséhez. Elsődleges funkciói közé tartozik a hely felszabadítása a szükségtelen levélszemét fájlok, a gyorsítótár, a maradék fájlok és az elavult alkalmazások törlésével.

Az alkalmazást az akkumulátorkímélő mód teszi egyedivé, amely segít meghosszabbítani a telefon akkumulátorának élettartamát azáltal, hogy automatikusan leállítja a több tényező által okozott energiafogyasztási folyamatot, például a háttérben futó alkalmazások, a több adatot/területet fogyasztó alkalmazások stb.

Ezenkívül egy memóriaerősítővel is rendelkezik, amely optimalizálja a RAM-ot, ami az alkalmazások gyors és zökkenőmentes működését eredményezi. Az alkalmazás gyakori frissítéseit kínálja, hogy lefedje azokat a problémákat, amelyekkel a felhasználók a jövőben szembesülhetnek.

Töltse le az AVG Cleaner alkalmazást Androidra

Avast Cleanup

Ez a díjnyertes víruskereső alkalmazás könnyen telepíthető és még könnyebben használható. Világszerte több mint 435 millió felhasználóval, 30 évvel ezelőtti megalakulása óta megbízható tanácsadó.

  Hogyan szerezzünk Apex érméket ingyen

Az Avast Cleanup egy idő után továbbfejlesztette kínálatát és továbbfejlesztette felhasználói felületét a szélesebb körű „alkalmazkodhatóság” érdekében, ha ez csak egy szó. Kiváló a maradék fájlok, ideiglenes alkalmazásadatok és gyorsítótár tisztításában, amelyek felelősek az eszköz lelassításáért.

Ezen kívül az alkalmazás rendelkezik egy hibernálási funkcióval, amely a háttérben lévő alkalmazásokat alvó módba helyezi. Más alkalmazásokkal összehasonlítva ennek az eszköznek a fő célja az adatvédelem. Elsődleges célja az Ön személyes adatainak védelme az érzékeny vagy elavult adatok észlelésével és eltávolításával az eszközről, valamint a digitális biztonság fokozásával.

Töltse le az Avast Cleanup programot Androidra

Norton

A digitális élmény javítását célzó szeméttisztító alkalmazás, a Norton kiváló alkalmazáskezelővel rendelkezik, amely eltávolítja a bloatware-eket és a nem kívánt alkalmazásokat, javasolja a ritkán használt alkalmazások eltávolítását, és az alkalmazásokat az SD-memóriakártyára helyezi, hogy felszabadítsa a tárhelyet.

Az alkalmazás számos egyéb funkciója közül néhány:

 • APK fájl eltávolító
 • Maradék fájl eltávolító
 • Memória optimalizáló
 • Szemételtávolító
 • Gyorsítótár tisztító
 • Alkalmazás-specifikus gyorsítótár-tisztító

A szemételtávolító funkció interaktív, és segít egyetlen érintéssel eltávolítani a szükségtelen fájlokat, a gyorsítótárat és a maradványokat a belső tárhely felszabadítása érdekében. Az alkalmazás emellett alkalmazáshasználati statisztikákat is biztosít, amelyek segítenek azonosítani, melyik alkalmazásra már nincs szükség, és tárhely megtakarítása érdekében eltávolítható.

Töltse le a Nortont Androidra

Gator

Egy egyszerű, de hatékony tisztítóeszköz, Gator kizárólag az Android-eszköz személyre szabására és a legjobb optimalizálására készült. Amellett, hogy eltávolítja a felesleges felesleges fájlokat, amelyek lassítják az eszközt, segít a belső tárhely elemzésében, és javaslatokat tesz az eszköz sebességének növelésére.

Az alkalmazás duplikált fájlkeresővel rendelkezik, amely megkeresi és törli az ismétlődő fájlokat a belső és külső tárhelyről. Kap egy erőforrás-figyelőt is, amely valós idejű jelentéseket készít a CPU-használatról, a CPU-terhelési átlagokról, a memóriáról és a cseréről, a tárhely olvasásáról, írásáról és hálózatáról.

Ez a részletes elemzés segít eldönteni, hogy mit kell megtartani, és mit lehet törölni, hogy telefonja zökkenőmentesen működjön.

Töltse le a Gatort Androidra

Narancssárga kutya

Ha nem csupán optimalizálásra vágyik, akkor rá kell tennie a kezét Narancssárga kutya. A VPN-szolgáltatások, a kéretlen fájlok tisztítása és a vírusvédelem előnyeit egyetlen alkalmazáson belül élvezheti, és nem tudom, mi a menőbb ennél.

Megvédi eszközét a rosszindulatú programoktól és vírusoktól, és a tároló rendszeres törlésével tisztességes munkát végez a teljesítmény megőrzésében. Futtathat vírusellenőrzést, és engedélyezheti a VPN-t minden alkalommal, amikor a világ más részeiről származó exkluzív tartalmakat szeretne elérni.

  Hogyan lehet eltávolítani a Crown ikont a Discordon

Töltse le az Orange Dogot Androidra

Telefonmester

Ez a Transsion Holdings csoport által kifejlesztett Android szeméttisztító alkalmazás sok felhasználót vonzott az indulása óta. Fájlkezelő funkcióval rendelkezik, amely segít törölni a nem használt fájlokat, és megtalálni az elmosódott vagy ismétlődő telefonokat, videókat és nagyméretű fájlokat, amelyek helyet foglalnak el a telefonon.

Személyes adatait úgy is megvédheti, hogy bármelyik alkalmazást az alkalmazászár funkcióval zárolja. Telefonmester tovább bővíti a funkcionalitást a nagy méretek tömörítésére, és helyet takarít meg a készülékben.

Egyik figyelemre méltó tulajdonsága a CPU-hűtő, amely megakadályozza a telefon túlmelegedését hosszú játékmenet vagy hosszan tartó használat után.

Az adatkezelő alkalmazásnak köszönhetően, amely részletes betekintést nyújt a mobiladat-használatról, sok adatot takaríthat meg.

Töltse le a Phone Mastert Androidra

1 Koppintson a Tisztító elemre

1 Koppintson a Tisztító elemre nemcsak a gyorsítótárat és a szemetet tisztítja meg, hanem az előzményeket, a hívásnaplókat és a nem kívánt szövegeket is, hogy felszabadítsa a mobilhelyet. Intuitív kezelőfelülete kategóriaelágazással rendelkezik, így kényelmesen elérhető a különböző kategóriájú fájlokhoz egyetlen érintéssel – ahogy az alkalmazás neve is sugallja.

Az SD-kártya tisztító segítségével helyet szabadíthat fel az SD-kártyán. Az alkalmazás telepítése után egy kezdőképernyő widgetet telepít, amely folyamatosan értesíti Önt a gyorsítótárról és a rendelkezésre álló tárhelyről az eszközön.

Az alkalmazásokat különböző kritériumok alapján listázhatja, például adatok, kód, méret, név vagy gyorsítótár. Ez a szeméttisztító több mint 10 nyelven érhető el, köztük arabul, németül, szerbül, szlovákul és tagalogul.

Töltse le az 1Tap Cleaner + Android rendszerhez alkalmazást

Zero Cleaner

Ha egyszerű megoldást keres eszköze teljesítményének fenntartásához, ne keressen tovább, és töltse le Zero Cleaner készítette: Red Soft most.

Miért? Nos, itt van néhány ok a sok közül:

 • Zökkenőmentesen fut minden Android-eszközön, beleértve az Android 14-et is
 • Dinamikus színfunkcióval rendelkezik
 • Tartalmaz egy lebegő dokkolót a könnyű indításhoz
 • Automatikusan vagy manuálisan elemzi és kitisztítja az alkalmazás gyorsítótárát és a nem kívánt adatokat

Ez a felhasználóbarát alkalmazás gyors és egyszerű módot kínál Android-eszköze tisztítására és optimalizálására. Akkumulátorkímélő móddal rendelkezik, amely meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, és megakadályozza a túltöltést.

Töltse le a Zero Cleanert Androidra

Záró gondolatok

Míg a fent felsorolt ​​alkalmazások többsége ingyenes, néhány további vásárlást igényelhet, ha az alkalmazás összes funkcióját szeretné élvezni.

A tartósság megőrzése érdekében elengedhetetlen, hogy telefonját rendetlenségben tartsa és védje. A szeméttisztító alkalmazás segítségével pontosan ezt érheti el, hogy gond nélkül megtapasztalhassa az eszköz zökkenőmentes életét.

Ezután tekintse meg a legjobb tisztább alkalmazásokat, amelyekkel helyet szabadíthat fel az iPhone készüléken.