9 legjobb sportkártya-szkenner, amellyel felmérheti gyűjteménye értékét

Ön sportkártya gyűjtő? Ha igen, akkor ezeket a sportkártya-szkennereket a legjobb barátodnak fogod találni.

A sportkártya értékszkenner olyan kifejezés, amelyet szinte minden sportrajongó ismer. Sokan gyűjtenek érméket, bélyegeket és sok más dolgot. Hasonlóképpen, az emberek sportkártyákat gyűjtenek, amelyeknek megvan a maga értéke.

Ezek a szkennerek hasznosak a sportkártyák értékének meghatározásához. Bár sokan még nem értesültek a sportkártya-szkenner alkalmazások létezéséről, elkezdték elfoglalni helyüket az interneten, és lassan rivaldafénybe kerülnek.

Ebben a cikkben megvitatjuk, melyek azok a sportkártyák és sportkártya-értékolvasók. Megnézzük azokat a tényezőket is, amelyek befolyásolják a sportkártya értékét. Végül áttekintünk néhányat a legjobb sportkártya-szkennerek közül, hogy felmérjük gyűjteményed értékét.

Mik azok a sportkártyák?

A „sportkártya” egy általános szó a sporttal kapcsolatos témájú kereskedési kártyákra. A gyűjthető tárgyak egyik legkorábbi típusa a sportkártya volt. Gyakran az egyik oldalon egy játékos képe, a másikon pedig statisztikák vagy egyéb részletek találhatók.

A sportágak többsége a sportkártyákon szerepelt. A fő professzionális sportágakhoz minden szezonban kártyakészleteket adnak ki.

A sportkártyák nagy része hivatásos sportolókat ábrázol, mivel a cégeknek gyakran fizetniük kell a sportolóknak a fényképeik felhasználási jogáért. Az amatőrök ritkán jelennek meg, általában azokon a kártyákon, amelyeket az általuk versenyeztetett szervezet hozott létre vagy hagyott jóvá. Írásbeli nyilatkozatok tanúsítják az egyes kártyákon szereplő autogramok hitelességét.

Mik azok a sportkártya-érték szkennerek?

Azoknak, akiknek szokásuk van pénzérméket, bélyegeket stb. gyűjteni, tudniuk kell, hogy az egyes tárgyak értéke különbözik a másiktól. Ennek oka lehet a származási hely, az anyag, az év vagy az érték. Hasonlóképpen, a sportkártyáknak sok szempontból megvan a maga értéke.

A sportkártya értékének megtalálása általában sok ember számára kihívást jelent. Itt jönnek segítségükre a sportkártya-értékszkennerek. A sportkártya-érték-szkennerek olyan webalkalmazások, amelyek segítenek meghatározni a különböző sportkártyák értékét. Ezek az alkalmazások különböző szempontok összehasonlításával határozzák meg a kártyák értékét, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk.

Milyen tényezők befolyásolják a sportkártya értékét?

Van néhány tényező, amely befolyásolja és segíti a sportkártyák értékének meghatározását. Ezeket a tényezőket az alábbiakban adjuk meg.

Népszerűség

A sportkártya értékét befolyásoló egyik kritikus elem a rajta lévő játékos, beleértve a termetét és a pályán elfoglalt helyét. A legtöbb híres celebekkel foglalkozó újság több olvasót kap. Ugyanez igaz a sportkártyákra is, hiszen a legelőkelőbb pozíciókban lévő élsportolók általában nagyobb figyelmet és elismerést kapnak, és kártyáik is jellemzően magasabb árakat kapnak.

  Helymegosztás iPhone-on

Ritkaság

A kereslet és a kínálat jelentős mértékben befolyásolja egy cikk értékét. Mivel a szűkösség hozzáadott értéket jelent, kevesebb a kínálat az adott sportkártyából, ami ritkábbá teszi. Emiatt a sorozatgyártású alapkártyák általában csekély értékkel bírnak, szemben az alacsony sorszámú megfelelőkkel, amelyek valószínűleg sokkal értékesebbek.

Kár

A sportkártyák nem különböznek más tárgyaktól abban, hogy minél jobb állapotúak, annál értékesebbek. A sarkok, élek, központosítás és felület az a négy fő szempont, amelyet a kártyavásárlók gyakran figyelembe vesznek az osztályozatlan kártyák minőségének értékelésekor. Ellenőrzik ezeket a területeket foltok, hibák, színfakulások és karcolások szempontjából.

Nyomtatás éve

A kártya értéke a nyomtatás évétől függően különböző okokból változhat. A kártya nyomtatási éve befolyásolhatja annak értékét, mivel a régebbi kártyákat idővel nehéz lehet megtalálni, különösen jó állapotban. Ha a kereslet továbbra is fennáll, akkor az árak emelkednek. Összefügg a kereslet és kínálat egyensúlyával.

Márka

Egyes készletekből származó kártyák értékesebbek és nagyobb keresletűek, mert egyes kártyagyártók és márkák ismertebbek a hobbiban, mint mások. Az általuk kínált sportágak között számos márkát és árut kínálnak, amelyek különböző szintű fogyasztói vonzerővel rendelkeznek.

Most, hogy van elképzelése a sportkártya árát befolyásoló tényezőkről, ugorjunk a legjobb sportkártya-szkennerek listájához.

Beckett

A Beckett Collect egy átfogó, kifinomult sportkártya-érték-szkenner platform sportkártya-gyűjtők számára. Karbantarthatja és értékelheti gyűjteményét, megtalálhatja a következő szent kártyát, és megteremtheti gyűjtői hírnevét.

Ezenkívül megtekintheti az értékesítési statisztikákat, valamint a sport és nem sport kereskedési kártyákat, játékkártyákat és egyéb gyűjthető tárgyakat.

Mindezek megvásárolhatók, eladhatók, védhetők, értékelhetők, és megismerhetők a Beckett áruinak és szolgáltatásainak használatával. Ugyanazt a fiókot használhatja a szolgáltatások eléréséhez online és a Beckett alkalmazáson keresztül is.

Egyablakos ügyintézésként szolgál minden gyűjtési követelményhez, és több mint 30 millió sport-, nem sport-, játékkártyát és gyűjthető tárgyat tartalmaz országszerte az eladóktól. Elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban.

Cardbase

A Cardbase a legjobb alkalmazás a sport és a nem sportkártya szerelmeseinek. A Cardbase a piac legkiterjedtebb és legpontosabb adatbázisát vezérli, és segíthet Önnek a portfólió egyszerű kezelésében. Több mint 13,5 millió kártyáról rendelkezik teljes információval.

  Új funkciók a Firefox 32-ben asztali számítógépre és Androidra

Gyűjteményének értékelése, dinamikus árazása és napi frissítései a több mint 30 piactéren és aukciósházon elért legfrissebb eladásokról egyaránt elérhetőek lesznek, hogy figyelemmel kísérhesse. Fedezze fel a különböző piacterekről származó kártyákat a Cardbase segítségével.

Több millió sport kereskedési kártya érhető el ezen az oldalon, beleértve a gyorslabdához, kosárlabdához, ökölvíváshoz, futballhoz, röplabdához, jégkoronghoz, birkózáshoz, pólóhoz és nem sportokhoz tartozókat is. Ez az alkalmazás Android és iOS eszközökön is elérhető.

Középszínpad

Egy élvonalbeli, stílusos kártyagyűjtő szoftver áll a középső színpadon. Valódi profik és kezdők számára egyaránt alkalmas. Az alkalmazás gazdag funkciói egyre több felhasználót vonzanak világszerte.

A Center Stage segíthet abban, hogy élvezze tevékenységét. Az alkalmazás elsődleges háttere sötét, így a kártyák kiemelkednek és jól láthatóak.

Baseball-, kosárlabda- és futballkártya-gyűjteményeket hozhat létre. Forma-1-re és jégkorongversenyekre is vannak jegyek. A nem sportkategóriák a Magic és a Pokemon esetében figyelemreméltóak. Ez a sportkártya-érték-szkenner alkalmazás a Google Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető.

CollX

A CollX segít a felhasználóknak a termékkártyák beolvasásában és felismerésében. Ez az élvonalbeli algoritmus azonnal képes azonosítani és meghatározni több mint 20 millió sportkártya és kereskedési kártyajáték aktuális piaci árát.

Nemcsak a RAW kártyák többségével egyezik meg, hanem felismeri a párhuzamos és újranyomtatott kártyák másolatait, valamint a vonalkóddal ellátott osztályozott kártyákat is. Segítségével pillanatok alatt beazonosítható a kártya és meghatározható az objektum tényleges értéke.

Az összes kártya azonnal elmentésre kerül a felhasználó kényelme érdekében, és éjjel-nappal elérhető. Az alkalmazás csaknem 20 millió árut és sportkártyát szkennel. Az alkalmazás áradatokat is kínál számos aukcióhoz és vásárhoz. Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető.

kartonpapír

A Cardstock új alternatívák világát kínálja a szerelmesek gyűjtésének, így sokkal könnyebbé és elérhetőbbé válik a sportkártyák beszerzése. A Cardstock segítségével fantasztikus kedvezményekről tudhat meg a gyűjtő.

Az alkalmazás érdekes sporttárgyakat keres. A kívánt kártya vagy sportcél eléréséhez pontosnak kell lennie a sportágat és az adott napot illetően. A feltüntetett ár a legfrissebb elérhető ár. Minden nap frissül a Cardstock összes adata. A felhasználók könnyedén összeállíthatnak egy általuk választott gyűjteményt.

A felhasználó különféle eszközöket és kategóriákat érhet el az elérhető objektumok kezeléséhez. Gyűjteményeit a közösségi médiában is megoszthatja. Ez az alkalmazás csak az App Store-ban érhető el.

  Mi történik, ha kikapcsolod az Instagramot?

Delver objektív

Gyűjteményének kezeléséhez a Delver Lens egy hasznos kártyaolvasó. Ez a szoftver felismeri a legújabb kártyákat, zsetonokat és jelvényeket. Tartalmaz egy valutaváltót, amely átváltja a TCGplayer és a CardsMarket (MKM) árakat.

A kártyák a Card Kingdom-on, valamint a TCGplayeren keresztül adhatók el és vásárolhatók meg. Gyűjteményében kifinomult kártyakereséseket is végezhet. Az alkalmazás elérhető a Google Play Áruházban.

PSA SET Registry

A sport- és kiskereskedelmi kártyák gyűjtéséhez a PSA Set Registry értékes szoftver. Minden gyűjtő használhatja kreatív eszközként. Lehetővé teszi, hogy felismerje a kártyát, megbizonyosodjon valódi értékéről, és megossza másokkal. A szoftver teljesen ingyenes.

A megfelelő működéshez mindössze egy megbízható internetkapcsolatra van szüksége. Támogatja az új és a régi másolatokat is, leegyszerűsítve a felhasználó napi feladatait. Az alkalmazás telepítésével minden információt rendszerezhet. Az ár, a vásárlás dátuma és helye a PSA Set Registry-ben szerepel.

Minden kártyához csatolható üzenet vagy megjegyzés. Csak állítsa a kártya állapotát „Eladva” értékre, amikor úgy dönt, hogy elad egyet a gyűjteményéből. Ez az alkalmazás Android és iOS eszközökön is elérhető.

Sportkártya befektető

A kártyagyűjtők számára a Sports Card Investor előnyös eszköz. Portfólióját a mobilalkalmazással kezelheti, így a legtöbbet hozhatja ki a folyamatból. Emellett percek alatt elkezdheti gyűjteni a Magic, Pokémon és Yu-Gi-Oh kártyákat.

Nem kell minden szabadidejét egy elveszett tárgy keresésére és a költségek más webhelyeken történő ellenőrzésére fordítania. Az innovatív szoftvernek köszönhetően egy helyen cserélheti, mentheti, vásárolhatja és értékesítheti a gyűjtőkártyákat. Megnézheti a felkapott kártyákat, kereshet játékos, ár, év és sport szerint, és böngészhet a felkapott kártyák között.

A Market Movers adatai lehetővé teszik a kártya legutóbbi eladási árainak ellenőrzését, és megfigyelheti, hogy azok hogyan változtak az elmúlt 7 és 30 nap során. Elérhető a Google Play Store-ban és az App Store-ban is.

TCGPlayer

A TCGplayerben Magic, Pokémon és Yu-Gi-Oh kártyákat szkennelhetsz az ár ellenőrzéséhez, eladásához és vásárlásához. Ezenkívül összeállíthatja gyűjteményét, és bejegyzéseket is generálhat a beváltásokhoz. Közepes, alacsony, egyenes alacsony és piaci árak közül választhat. Ezenkívül a Trade-In High for Magic lehetővé teszi a legfrissebb TCG lejátszó értékek megtekintését.

Mobileszközéről képeket tartalmazó adatlapot készíthet úgy, hogy fényképeket készít, és az alkalmazás segítségével feltölti adatait. Ez a sportkártya-értékolvasó alkalmazás Android és iOS eszközökön is elérhető.

Következtetés

A sportkártya értékének megtalálása nagy jelentőséggel bírhat a legtöbb sport és játék iránt nagyon lelkes ember számára. A fent említett sportkártya-érték-szkennerek segíthetnek megtalálni a kártyáik értékét. Ezek az alkalmazások a kártyák eladásában és vásárlásában is segíthetnek nekik.

Fedezze fel a legjobb sportvideojátékokat is.