9 legjobb PSA szoftver kis- és középvállalkozások számára az üzleti költségek csökkentése érdekében

Az üzleti élet mindennapi feladatainak irányítása és szervezése nehézkes, különösen a kis- és középvállalkozások számára.

Kisvállalkozás tulajdonosaként tudja, milyen létfontosságú, mégis igényes a hatékonyság növelése és a kiadások csökkentése. Érdekes módon a Professional Services Automation (PSA) szoftver hatékony módszert kínál e cél elérésére.

A PSA szoftver egyszerűsíti a műveleteket, javítja a láthatóságot és csökkenti a cég költségeit a professzionális szolgáltatásokhoz kapcsolódó számos kézi tevékenység automatizálásával. Mégis, a legjobb PSA-szoftver választása kihívást jelent a kis- és középvállalkozások számára a piacon rejlő lehetőségek bősége miatt.

Ez a bejegyzés az elérhető legnépszerűbb PSA-szoftvermegoldásokat, azok fő előnyeit, valamint azt, hogy miként segítik csökkenteni a működési költségeket.

A PSA szoftver használatának előnyei

A professzionális szolgáltatásautomatizálási (PSA) szoftver számos előnnyel jár a kiadások csökkentésére és a termelékenység növelésére törekvő vállalkozások számára. Amellett, hogy eszközöket biztosít a fő teljesítménymutatók nyomon követésére, a PSA-szoftver segíthet a szervezeteknek az erőforrások intelligensebb elosztásában, ami végső soron csökkenti az üzleti költségeket.

Az alábbiakban nézzük meg részletesebben, hogy a professzionális szolgáltatásautomatizálási szoftverek hogyan segíthetnek a vállalkozásoknak a kiadások csökkentésében.

 • Az adminisztratív feladatok csökkentése – Az időigényes folyamatok, például a projekttervezés, ütemezés, pénzügyi jelentéskészítés és munkafolyamat-kezelés automatizálásával a vállalkozások jelentős mennyiségű időt takaríthatnak meg, amelyet termelékenyebb tevékenységekre fordíthatnak.
 • Megjósolhatóbb eredmények – A meglévő erőforrások fényében az AI-kompatibilis PSA-eszközök segíthetnek megjósolni, hogy a projektek mikor valósulhatnak meg. A vállalkozások hatékonyabban tervezhetnek, ami csökkenti a késések vagy a költségtúllépések lehetőségét.
 • A pénzügyi teljesítmény javítása – A PSA-szoftver segíthet a vállalkozásoknak a költségvetési szivárgások csökkentésében azáltal, hogy nyomon követi a tervezett és a tényleges kiadásokat, és azonosítja azokat a területeket, ahol a nem számlázható idő és kiadások hatással vannak a költségvetésre. A túlköltekezés korai felismerésével a vállalkozások lépéseket tehetnek a költségvetési szivárgások megszüntetésére és az általános pénzügyi teljesítmény javítására.
 • Növelje a projekt haszonkulcsát – Végül, a PSA szoftver segíthet a projektek árrésének növelésében azáltal, hogy létfontosságú adatokat kínál arról, hogy mely ügyfelek és projektek a legjövedelmezőbbek a portfólió számára. Ezekből az információkból tájékozódhatnak a jövőbeni döntések arról, hogy mely projekteket kell folytatni, és hogyan kell elkölteni az erőforrásokat az optimális hatás érdekében.
 • A PSA-szoftver bevezetésének legjobb gyakorlatai

  Professzionális szolgáltatások automatizálási (PSA) szoftverek megvalósítása kihívást jelenthet, és gondos tervezést és végrehajtást igényel. A PSA szoftver használatakor tartsa szem előtt a következő ajánlásokat:

 • Állítsa be a kritériumokat: A PSA-megoldás kiválasztása előtt nagyon fontos meghatározni a követelményeket. Mik a céged céljai? Milyen tulajdonságokra van szükség e célok eléréséhez? Igényeinek meghatározásával kiválaszthatja a legjobb PSA szoftvert, és világos elvárásokat fogalmazhat meg.
 • A legfontosabb érdekelt felek bevonása: Vonja be a projekt-, értékesítési és pénzügyi vezetőket a megvalósítási folyamatba. Az ő hozzájárulásuk elengedhetetlen az igényeiknek megfelelő szoftver kiválasztásához.
 • Határozzon meg egyértelmű célokat: Tűzzen ki világos célokat a megvalósítási folyamathoz, például a termelékenység növeléséhez, a projekt láthatóságának javításához vagy a kézi folyamatok csökkentéséhez. A világos célok segítik a megvalósítás sikerének mérését, és mindenkit a pályán tartanak.
 • Projektterv kidolgozása: Készítsen projekttervet, amely felvázolja a megvalósítás folyamatát és ütemezését. Ennek a tervnek tartalmaznia kell a feladatokat, a felelősségeket, a határidőket és a mérföldköveket.
 • Az alkalmazottak képzése: Gondoskodjon arról, hogy a csapat tagjai megfelelő képzésben részesüljenek ahhoz, hogy ismerjék az új szoftvert, és tudják, hogyan kell jól használni.
 • Kövesse nyomon a megvalósítás előrehaladását: Mindig tartsa szemmel. Ez lehetővé teszi, hogy észrevegye a problémákat vagy akadályokat, és megfelelő lépéseket tegyen a megvalósítás ütemezése érdekében.
 • Hajtsa végre a szoftvertesztet: Alaposan tesztelje a szoftvert a telepítés előtt. Ez biztosítja, hogy minden funkció és integráció megfelelően működjön.
 •   Szöveg használata oszlopokba, mint egy Excel Pro

  Ezen bevált gyakorlatok betartásával növelheti annak a valószínűségét, hogy egy sikeres PSA-szoftver implementálásra kerüljön sor, amely megfelel üzleti igényeinek és segíti céljainak elérését.

  Tehát olvasson tovább, és fedezze fel a piacon elérhető legjobb PSA-szoftvereket, hogy egyszerűsítse üzleti tevékenységét.

  ManageEngine

  A ManageEngine PSA segít a szervezeteknek meghatározni a fejlesztésre szoruló területeket, és egyszerűsíteni szolgáltatásnyújtási eljárásaikat. A szoftverbe épített valós idejű betekintéseknek és elemzéseknek köszönhetően madártávlatból láthatja az üzleti folyamatokat és azok eredményeit.

  A szoftver teljes körű megoldást nyújt a projektmenedzsment minden elemének kezelésére. Ezenkívül jól illeszkedik más programokhoz és eszközökhöz, beleértve a CRM rendszereket, a könyvelési szoftvereket és az ügyfélszolgálati szoftvereket. A ManageEngine főbb jellemzői a következők:

  • Fiókkezelés több szervezet költségvetésének kezeléséhez.
  • Változtassa meg az önkiszolgáló portál megjelenését és hangulatát.
  • Automatikus számlázás, amellyel időt és energiát takaríthat meg a számlák elkészítésére.
  • Integráció számos natív és harmadik féltől származó informatikai és üzleti vonatkozású szoftverrel.
  • Hatékony projektek kezelése mérföldkövek és feladatok létrehozásával.

  SuperOps

  A SuperOps egy komplett Service Desk modult tartalmaz, amely segít a vezetőknek egy csapat vállalkozási igényeinek kielégítésében és a csapatfeladatok megfelelő megszervezésében.

  Minden alkalmazott kap egy irányítópultot, amely megjeleníti a feladatok listáját, mindegyik állapotát és a még elvégzendő feladatokat. Lehetőség van a szolgáltatási szintre vonatkozó megállapodások megadására és nyomon követésére is, hogy azok mennyire teljesülnek.

  A SuperOps a következő modulokkal van felszerelve:

  • Ügyfélkezelési modul az ügyfélkapcsolatok, interakciós naplók és szerződések adatbázisának karbantartásához.
  • Automatikus számlázás a szerződés- és számlakészítés testreszabásához és automatizálásához.
  • Projektmenedzsment a projektek zökkenőmentes megjelenítéséhez, együttműködéséhez és végrehajtásához.
  • Árajánlatkezelés a cash flow kiszámíthatósága érdekében.
  • Feladatautomatizálás az ismétlődő feladatok autopilóta beállításához és a monotónia csökkentéséhez.

  Atera

  Az Atera egy felhő alapú professzionális szolgáltatás-automatizálási (PSA) megoldás, amelyet az IT-szolgáltatók támogatására hoztak létre. Segít kezelni az ügyfélszolgálati kéréseket, automatizálni a bevételkezelést és felügyelni az informatikai infrastruktúrát.

    9 legjobb grafikus kártya (GPU) játékosoknak

  Mivel minden szükségeset tartalmaz, ez a szoftver különösen alkalmas startup és kis- és középvállalkozások számára, mivel időt takarít meg attól, hogy további szoftvermodulok után kelljen keresgélniük a piacot. Az Atera a következő szolgáltatásokat kínálja a felhasználóknak:

  • Helpdesk és Ticketing a jegyek kezeléséhez útközben.
  • Ügyfélportál az alkalmazottak és ügyfelek képzéséhez.
  • Számlázási integrációk óránkénti, határozott idejű és harmadik féltől származó termékek számláinak létrehozásához.
  • Jelentések és elemzések a megalapozott döntések meghozatalához.
  • Hálózati felfedezés átfogó biztonsági vizsgálat elvégzéséhez.

  Syncro

  A Syncro egy sor olyan eszközt és szolgáltatást kínál, amelyek segítenek az MSP-knek egyszerűsíteni napi tevékenységüket, és jobb szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleiknek.

  Ez a PSA-szoftver számos olyan funkciót kínál, amelyek előnyösek lehetnek a kis- és középvállalkozások számára, többek között:

  • A szoftver központosított jegyértékesítési platformot biztosít az ügyfelek kérelmeinek kezelésére, beleértve a jegyek létrehozásának, hozzárendelésének és rangsorolásának lehetőségét.
  • Beépített időkövető funkció, amely lehetővé teszi az MSP-k számára, hogy kiszámlázzák az ügyfeleknek a szolgáltatásaikat, és pontosan nyomon kövessék az alkalmazottak termelékenységét.
  • Automatikus számlázás, amellyel időt takaríthat meg az ismétlődő számlákon, és megszámolhatja az alkalmazottakat, az eszközöket, a szabályzatokat és a számlákat.
  • Jelentések és elemzések a ROI nyomon követéséhez és az adatok gyakorlati betekintésekké alakításához.

  Polaris

  A Replicon Polaris PSA 100%-ban helyes üzleti adatokat gyűjt össze valós időben, munkaigényes elemzéseket végez, és javaslatokat tesz a proaktív döntéshozatalhoz.

  A Polaris PSA nyitott API-jainak köszönhetően jól integrálható a jelenlegi ökoszisztémával is. A szoftver kivétel alapú és proaktív értesítéseket küld, amelyek tájékoztatják Önt minden szokatlanról, amely figyelmet igényel. Ez az önvezető PSA-megoldás leegyszerűsíti vállalata összetett üzleti döntéseit.

  A funkciókban gazdag PSA szoftver a következő képességeket kínálja:

  • Analitikai funkció valós idejű betekintéshez.
  • Keretrendszer a szabványos irányelvek, formátumok, adatok és munkafolyamatok érvényesítéséhez.
  • Pénzügyi modellezés a szolgáltatások, a bevétel és az árak optimalizálására, valamint a profit maximalizálására.
  • Az ügyfélspecifikus projektek központosított nézete a teljesítmény kezeléséhez és az átláthatóság növeléséhez.

  Rocketlane

  A Rocketlane egy professzionális szolgáltatások automatizálási, telepítési és ügyfél-beépítési platformja. Ez egy olyan eszköz, amelyet a modern vállalatok használnak az ügyfélélmény fokozására, az értékteremtési idő csökkentésére, valamint a projektek kiszámíthatóságának és jövedelmezőségének növelésére.

  A projektmenedzsment, a dokumentumokkal való együttműködés és a kommunikáció zökkenőmentesen integrálva van a Rocketlane-be, hogy egyedülálló, zökkenőmentes élményt nyújtsanak. Az olyan beépített modulok, mint az erőforrás-kezelés, az időkövetés, a portfóliókezelés és a költségvetés-tervezés, segítenek a projektek meghatározott költségvetéseken és időkereteken belüli befejezésében.

  A Rocketlane a következő feladatok elvégzésében segít:

  • Kövesse nyomon a költségvetést, elemezze a csapat sávszélességét, és előre jelezze a keresletet a haszonkulcsok javítása érdekében.
  • Tervezzen projekteket, kezeljen dokumentumokat és működjön együtt valós időben egy központi helyről.
  • Speciális projektsablonok. Dokumentálja a munkafolyamat automatizálását a termelékenység javítása érdekében.
  • Önkiszolgáló portál az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez és az állapotfrissítések automatizálásához.
  • Optimalizálja a csapat sávszélességét, és hozza ki a legtöbbet a rendelkezésre álló erőforrásokból.
    Hogyan lehet javítani, hogy a Google Chrome nem válaszol

  Scoro

  A világ vezető ügynökségei és tanácsadói imádják a Scoro díjnyertes, teljes körű PSA rendszert.

  A kezdeti üdvözléstől az utolsó számláig a Scoro lehetővé teszi a munkafolyamatok központi platformról történő kezelését. Egyszerűsítheti és automatizálhatja az ismétlődő tevékenységeket, és biztosíthatja, hogy a vállalkozás a lehető legzökkenőmentesebben és leghatékonyabban működjön. A Scoro moduljai a következőket tartalmazzák:

  • Erőforrás-kezelés a feladatok hozzárendeléséhez a képességek és a rendelkezésre állás alapján.
  • Projektmenedzsment a munkafolyamat egyszerűsítésére, a termelékenység növelésére és a haladás valós idejű nyomon követésére.
  • Ügyfélkezelés az ügyfelek, pénzügyek, számlák és számlák kezeléséhez.
  • Jelentések és betekintések a KPI-k valós idejű irányítópultokon történő elemzéséhez.

  Írj

  A Wrike egy felhőalapú projektmenedzsment eszköz valós idejű frissítésekkel, Gantt-diagramokkal, naptárral, az erőforrás-kezeléshez szükséges munkaterhelés-nézettel és egyéni irányítópultokkal.

  Támogatja a mappákat, projekteket, feladatokat és a feladatállapotok alapján történő automatikus hozzárendelést.

  A Wrike for Marketers egy önálló termék, egyedi sablonokkal, ellenőrző eszközökkel és Adobe-bővítménnyel. Az eszköz számos eszközzel integrálható, beleértve a SalesForce-t, a Dropboxot, a Slack-et és az Adobe Creative Cloudot, és nyílt API-t biztosít. A Wrike marketing, üzemeltetési, kreatív, valamint nagy és közepes méretű informatikai csapatok számára alkalmas.

  A Wrike a következő hatékony funkciókat és még sok mást tartalmazza:

  • Központosított irányítópultok a feladatok, folyamatok és elemzések megtekintéséhez.
  • Automatizálás az automatizált munkafolyamatok létrehozásához és a kézi erőfeszítések kiküszöböléséhez.
  • Kanban táblák a projekt előrehaladásának megjelenítéséhez.
  • Gantt diagramok interaktív projektütemezés végrehajtásához.
  • Erőforrás-kezelés az erőforrások idő előtti elosztásához.

  Kantata

  A Kantata PSA szoftverrel a vállalkozások könnyedén kezelhetik projektjük teljes életciklusát, a projektek létrehozásától és tervezésétől az előrehaladás nyomon követéséig és a számlázásig.

  A Kantata intuitív és felhasználóbarát kialakítása megkönnyíti a KKV-k számára a platform gyors és egyszerű alkalmazását. Számos alapvető funkciót kínál, beleértve a következőket:

  • Az erőforrásokat készségeik alapján kezelheti az ügyfelek eredményeinek javítása érdekében.
  • Pénzügyi menedzsment a pénzügyek és a projektelszámolás automatizálására.
  • Analitika és jelentéskészítés az üzleti intelligencia növelése és az adatközpontú döntések meghozatala érdekében.
  • Csoportos együttműködés a termelékenység maximalizálása érdekében a csapattagokkal és ügyfelekkel való szoros együttműködés révén.
  • Integráció olyan eszközökkel, mint a Slack, Hubspot, Jira, Quickbooks és még sok más.

  Következtetés

  A kis- és középvállalkozások számára a PSA szoftver használata kiváló módja lehet a kiadások csökkentésének. A PSA szoftver segítségével a cégek időt és pénzt takaríthatnak meg, miközben a folyamatok automatizálásával és a műveletek egyszerűsítésével növelik a hatékonyságot.

  Ezenkívül a PSA szoftver értékes betekintést nyújthat az ügyfelek adataiba és trendjeibe, lehetővé téve a cégek számára, hogy javítsák döntéshozatali folyamataikat és pénzügyi eredményeiket. Mindezek az előnyök segíthetik a KKV-kat abban, hogy versenyképesek maradjanak a mai piacon.

  Felfedezhet néhány legjobb üzleti folyamatmenedzsment (BPM) szoftvert is a kis- és középvállalkozások számára.