9 Legjobb egyházkezelő szoftver

Ez a digitális technológia korszaka. Ennek eredményeként a toll- és papírmunkákat különböző, dedikált digitális megoldások váltják fel.

A mindennapi működés megkönnyítése érdekében még az egyházak is digitális alternatívákat választanak.

Egy gyülekezet működtetése és működésének irányítása nem könnyű feladat. A kézi munka bonyolultabbá és időigényesebbé teszi. A technológia beépítése az egyházba strukturáltabbá, hatékonyabbá és produktívabbá teszi a rendszert.

Ezt a fajta technológiát különféle innovatív gyülekezetkezelő szoftverek segítik az egyházak számára.

Mi az egyházkezelő szoftver?

A gyülekezetkezelő szoftver egy digitális rendszer, amelyet kifejezetten az egyházak számára fejlesztettek ki, hogy különféle funkciókat segítsen. Ezek a gyülekezeti szoftverek egyszerű és összetett gyülekezeti menedzsment feladatokat is képesek kezelni. Ezek közé tartozhat a gyülekezeti tagok adatbázisának kezelése, a kommunikáció, vagy az online adományozás vagy adományozás.

Nagyon sok gyülekezet használja már ki az ilyen gyülekezetkezelő szoftver előnyeit. Mások pedig úgy vélik, hogy ezek a digitális megoldások döntő fontosságúak gyülekezeti irányítási folyamataik támogatásában.

Különféle gyülekezetkezelő szoftvereket találhat az interneten. A szervezet számára megfelelő kiválasztása azonban szintén bonyolult. Tehát itt van a legjobb templomkezelő szoftverek listája, amelyek megfelelhetnek az Ön igényeinek.

Churchtrac

A Churchtrac-ot a Capterra az egyik legfelhasználóbarátabb és legköltséghatékonyabb szoftvernek minősítette az egyházi szervezetek számára. Számos funkcióval rendelkezik. Itt kezelheti tagjait. Lehetővé teszi tagkönyvtárak létrehozását, valamint tömeges e-mailek és szövegek küldését.

  4 eszköz a SEO A/B tesztkísérletek futtatásához

Azt is lehetővé teszi a közreműködők számára, hogy az interneten keresztül könnyen adományozzanak. Ezzel az egyházak figyelemmel kísérhetik, kezelhetik és tervezhetik költségvetésüket és alapjaikat. Itt hozhat létre és kezelhet eseményeket, és rögzítheti a részvételt.

Bitrix24

A Bitrix24 egy ingyenes gyülekezetkezelő szoftver, amelyet korlátozott költségvetésű szervezetek számára terveztek. Ez lehetővé teszi, hogy egyházi rendszerét integrálja különféle közösségi média csatornákkal, hogy kényelmesen terjessze az üzenetet.

A Bitrix24 korlátlan számú felhasználót tesz lehetővé ingyenesen. Több mint 35 menedzsmenteszközt tartalmaz a napi egyházi műveletek hatékony támogatásához.

Tartalmaz naptárakat, eseményeket, közösségi eszközöket, azonnali üzeneteket vagy csevegéseket, CRM-et, feladatokat és dokumentumokat. Ezenkívül automatikus értesítéseket küldhet a tagoknak.

tized.ly

A Tithe.ly egy nagyszerű gyülekezetkezelő szoftver, amelyet az egyházközösségben való részvétel fokozására terveztek. Ez a szoftver egy sor olyan funkcióval rendelkezik, amelyek támogatják az adminisztrációs idő csökkenését, miközben az emberek nőnek.

Ez a gyülekezetkezelő szoftver hatékonyan rendszerezi az adatokat az adminisztrációs csapat számára. Lehetővé teszi, hogy az egyházi emberek összehangolják egymást, és gyorsabban bővítsék a közösséget. Ezenkívül olyan online adományozási funkciókat is tartalmaz, amelyek egyszerűbbé és problémamentessé teszik az adományozást.

Tervezési Központ

A Planning Center rugalmas gyülekezeti menedzsment szoftvert kínál, amely megfelel az egyházi rendszerek legtöbb igényeinek. Lehetővé teszi az egyházak számára információik rendszerezését, zökkenőmentes kommunikációt, események koordinálását és adománygyűjtést az interneten.

Letöltheti ezt a szoftvert, és 30 napig ingyenesen kipróbálhatja. Az általa kínált támogatási rendszer azt is lehetővé teszi, hogy minden tag segítséget kapjon, amikor csak szüksége van rá. Hetente új frissítésekkel és funkciókkal egészíti ki a szoftvert a jobbítás érdekében.

  Mit jelent a „HMU” és hogyan kell használni?

ChurchSuite

Bővítse gyülekezeti közösségét hatékonyan ezzel a csodálatos templomkezelő szoftverrel, a ChurchSuite-tel. Segít az újonnan érkezők integrációjában azáltal, hogy egy csatlakozási űrlapot tartalmaz.

Ezzel a szoftverrel megtervezheti egyházi rendezvényeit és irányíthatja önkénteseit is. Lehetővé teszi az online adományok fogadását. Ez a rendszer biztosítja a tagok adatainak védelmét, ezért hatékony adatvédelmi technológiával van felszerelve.

Aplos

Az Aplos az egyik legjobban értékelt gyülekezetkezelő szoftver, amely lehetővé teszi az egyházi műveletek automatizálását. Ez megkönnyíti a gyülekezeti közösség általános irányítását. Ezzel a szoftverrel nyomon követheti a kifizetéseket és a zálogokat. Lehetővé teszi, hogy bevonja gyülekezetét.

Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy események megtervezésével szilárd kapcsolatokat alakítson ki csapataival és csoportjaival. Ezzel elérheti, hogy az emberek online csatlakozzanak és regisztráljanak az eseményekre.

Kiváló

Az Excellerate segítségével hatékonyan megszervezheti templomát és annak összes tevékenységét. Kétféle formátumban kapható, az egyik felhő alapú rendszer, a másik pedig asztali szoftver. Lehetővé teszi, hogy több embert érjen el az e-mailek, levelek stb. automatizálásával.

Az Excellerate emellett lehetővé teszi adományok fogadását, valamint a hozzájárulások és nyilatkozatok egyszerű megosztását az egész közösséggel. Jár hozzá látogatókövetés, bejelentkezés, tömeges e-mailek vagy szöveges üzenetek stb.

Birodalom

A Realm egy másik nagyszerű gyülekezetkezelő szoftver, amely lehetővé teszi az adatok elérését a hét minden napján, 24 órában. Számos eszközt tartalmaz, amelyek támogatják szolgálatod bővítésében.

  Adjon hozzá hangot a GIF-hez

Ez a szoftver magas szintű biztonságot nyújt a tagok és egyházak személyes adatainak védelmében. Ezzel a szoftverrel könnyedén folytathat kommunikációt. Az emberek könnyen regisztrálhatnak bármely egyházi eseményre. Ez lehetővé teszi a csoportok koordinálását és így az önkéntesek gyors irányítását is.

FaithTeams

A FaithTeams egy egyszerű és megfizethető gyülekezetkezelő szoftver, amely ideális kis és közepes méretű egyházak számára. Képes az egyházi személyek és családok adatbázisának kezelésére. A Faith Team lehetővé teszi szöveges és e-mailek tömeges küldését. Lehetővé teszi az online adományok fogadását.

Ezzel a szoftverrel ütemezheti az önkénteseket, és automatikus emlékeztetőket küldhet nekik. Lehetővé teszi, hogy az összes hozzájárulást egy helyen kezelje kézi munka nélkül.

Következtetés

Ha kézi gyülekezeti rendszerét szeretné automatizált vagy digitális rendszerré alakítani, próbáljon ki bármilyen szoftvert. Ezek nagymértékben segíthetik az irányítási és szervezési terhek csökkentését. Érdemes lehet a legjobb templomi bemutató szoftvert is felfedezni a legjobb istentiszteletek megtartásához.