9 legjobb Cosmos pénztárca zökkenőmentes kriptovaluta-tranzakciókhoz

A Cosmos egy harmadik generációs blokklánc projekt, amely zökkenőmentesen teszi lehetővé a tranzakciókat két különböző blokklánc hálózat között. Emiatt a „Blockchains Internetének” tekintik.

Nevezetesen, a Cosmos csapata elkészítette szoftverfejlesztő készletét (SDK) a fejlesztők számára, hogy rugalmas platformokat építsenek. Ezek a platformok jobbak, gyorsabbak és olcsóbbak lesznek, mint a hagyományosak.

Az ATOM a Cosmos ökoszisztéma natív tokenje, több mint 3,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. Sőt, ennek a tokennek több mint 340 milliós készlete van.

Összességében egy jó Cosmos pénztárcára van szüksége az ATOM tokenek tárolására és tranzakcióira. Először azonban ismerjük meg ennek a pénztárcának a jellemzőit. Maradj együtt!

Cosmos Wallet jellemzői

A Cosmos pénztárca főbb jellemzői a következők:

  • Biztonságos tárolás: Ez a pénztárca lehetővé teszi az ATOM és más támogatott kriptotokenek biztonságos tárolását. Ezenkívül a pénztárca privát kulcsait is titkosítják és tárolják a biztonsági eljárás részeként.
  • Crypto Staking: Közvetlenül tétbe helyezheti tárolt ATOM tokenjeit anélkül, hogy elhagyná pénztárcáját. Ezenkívül a tét jutalmak rendszeres időszakonként megjelennek a pénztárcájában.
  • Elegáns felhasználói felület: A legtöbb Cosmos pénztárcát kezdőbarát módon tervezték. Ebben az esetben néhány érintéssel vagy kattintással elérheti a funkciókat.
  • DApps integráció: Ez a funkció sok időt és erőfeszítést takarít meg a kripto tokenek tranzakciói során. Például azonnal kicserélheti ATOM tokenjeit Ethereummal (ETH) olyan decentralizált cserék (DEX) használatával, mint a SushiSwap.
  • Több blokklánc támogatása: A Cosmos projekt fő alapelve több blokklánc támogatása a kripto-tranzakciókhoz. Ennek eredményeként a pénztárcáját a hálózat típusától függetlenül használhatja tranzakciók lebonyolításához.
  • Eszközkezelés: Szinte minden Cosmos pénztárcának van beépített eszközkezelő rendszere. Ezért figyelemmel kísérheti ATOM tokenek élő értékét, és ennek megfelelően módosíthatja befektetési döntéseit.

Itt található a legjobb Cosmos pénztárcák listája, amelyek lehetővé teszik az ATOM tokenek zökkenőmentes tárolását és tranzakcióit.

Trust Wallet

A Trust Wallet, ahogy a neve is mutatja, az egyik legmegbízhatóbb pénztárca a kriptoiparban. Sőt, ezt a pénztárcát a Binance vásárolta meg 2018 közepén.

Ezt a pénztárcát használhatja webböngészőjén és mobileszközein. Ezenkívül a pénztárca böngészőbővítménye elérhető a Brave, a Chrome és az Edge számára.

Ez a pénztárca lehetővé teszi az ATOM token vásárlását, küldését és fogadását az élő piaci ár alapján. Ezenkívül megvásárolhatja és tárolhatja NFT-gyűjteményeit a kriptovalutákkal együtt.

Ezenkívül ellenőrizheti kedvenc kripto tokenek történeti adatait. Emellett hozzáférhet a különböző időkeretekre vonatkozó ártáblázatokhoz is.

Ez a nem őrizetbe vett pénztárca nem őrzi meg privát kulcsait. Ezenkívül bármikor visszaállíthatja pénztárcáját privát kulcsaival.

  Hogyan lehet kereteket kivonni a GIF-ekből Linuxon

A Trust Wallet több mint 10 millió letöltést tartalmaz 4,4/5 értékeléssel a Google Playen. Hasonlóképpen, az iOS felhasználók lenyűgöző 4,7/5-re értékelték.

Atomtárca

Szeretne tudni egy Cosmos pénztárcáról, amely gyors és kényelmes tranzakciókat kínál? Az Atomtárcáról beszélünk.

Ez a több eszközből álló pénztárca ATOM és több mint 1000 kripto token tárolására és tranzakcióira képes. Sőt, a beépített csere lehetővé teszi több mint 100 kriptovaluta cseréjét.

Nevezetesen, itt vásárolhat kriptot fiat valutákkal. Használhatja bankkártyáit, és minden vásárlás után akár 1% készpénzt is visszakaphat.

Ezenkívül ez a pénztárca különféle tétlehetőségeket biztosít a tárolt ATOM tokeneken. Itt akár 23%-os részesedési kamatot generálhat.

Nem őrizetbe vett pénztárcaként nem kell aggódnia eszközei tulajdonjogával kapcsolatban. Itt teljes ellenőrzése alatt áll pénztárcája és privát kulcsai felett.

Ezenkívül nem kell igazolnia személyazonosságát a pénztárca létrehozásához. Ezenkívül ez a Cosmos pénztárca nem követi nyomon a tranzakciós adatait.

Emellett az Atomic Wallet asztali vagy mobiltárcáját is használhatja az összes kriptoeszköz felügyeletére és vezérlésére. Ezenkívül néhány lépésben nyomon követheti kriptovalutái árát is.

Kivonulás

Az Exodus egy több titkosítást tartalmazó pénztárca, amely támogatja az ATOM-ot és más 260+ kriptotokeneket. A legfontosabb, hogy bármelyik jelzőt egy kattintással felcserélheti. Lenyűgöző igaz?

Ez a Cosmos pénztárca webes, mobil, asztali és hardveres pénztárcaként is elérhető. Ezenkívül létrehozhat egy pénztárcát, és több eszközön is használhatja.

Használhatja a hardveres pénztárcájukat, ha inkább offline tárolja eszközeit. Az Exodus partnere a kiemelkedő hardverpénztárca-gyártó, a Trezor, hogy fokozza felhasználói eszközeinek biztonságát.

Ezenkívül a felhasználóbarát felület segíti a tokenek azonnali küldését és fogadását. Mindössze egy pénztárcacímet vagy annak QR-kódját kell használnia.

Ezenkívül minden adata és privát kulcsa fejlett biztonsági intézkedések segítségével titkosítva van. Ezenkívül nem kell igazolnia személyazonosságát semmilyen kripto-tranzakcióhoz.

Egy pillantással nyomon követheti kriptoportfóliója értékének változását is. Ezenkívül nyomon követheti kedvenc zsetonjainak árát a történeti grafikonjaik mellett.

Ugrás

Érdekel egy dedikált, többfunkciós Cosmos pénztárca? Akkor jól jön a Leap!

Ezzel a pénztárcával több mint 40 Cosmos lánchoz férhet hozzá harmadik féltől származó alkalmazások nélkül. Ezenkívül azonnal csatlakozhat más DApp-okhoz, ha szükséges.

Ezenkívül hozzáadhatja ezt a webtárcát Brave, Edge vagy Chrome böngészőjéhez. Emellett telepítheti mobilalkalmazásukat Android és iOS eszközökre.

Nevezetesen, ez a pénztárca webes irányítópultot, Leapboardot is biztosít a Cosmos rajongói számára. Ezzel az irányítópulttal részt vehet az irányítási szavazásban, a kriptobefektetésekben és a tokencserében. Ezenkívül hozzáférhet a legjobb NFT-gyűjteményekhez.

A Leap egy nem őrizetbe vett pénztárca, amely nem tárolja a személyes kulcsait. Ebben az esetben a pénztárcája és a tárolt eszközök teljes ellenőrzése és tulajdonjoga az Öné.

  Mi az a SIPOC diagram, és hogyan lehet létrehozni?

Végül ez a Cosmos pénztárca rendelkezik az egyik legjobb pénztárcakezelő felülettel. Például több pénztárcát is hozzáadhat és kezelhet anélkül, hogy az alkalmazások vagy a böngészőlapok között váltana.

MathWallet

A MathWallet egy több titkosítást tartalmazó pénztárca, amely több mint 100 kriptovalutát támogat, beleértve az ATOM-ot is. Emellett oktatási forrásokat is biztosítanak, amelyek segítenek a felhasználóknak a pénztárca elérhető funkcióinak megismerésében.

Ezenkívül ezt a pénztárcát kényelmesen használhatja mobileszközén és asztali számítógépén is. Sőt, egyszerre több eszközről is elérheti pénztárcáját.

Emellett a MathWallet erős online közösséggel rendelkezik a Twitteren, közel 820 ezer követővel. Ennek eredményeként ez a pénztárca új funkciókat integrál a jobb felhasználói élmény érdekében.

A pénztárca létrehozása egyszerű, és 30 másodpercen belül létrehozhat egy új Cosmos pénztárcát. Ezenkívül nem kell KYC-t vagy más személyazonosság-ellenőrzést végrehajtania.

Ezenkívül visszaállíthatja MathWalletjét, ha eszközét ellopják vagy megsérül. Ebben az esetben csak a privát kulcsaira van szüksége a pénztárca helyreállításához.

Végül telepítheti a pénztárca mobilalkalmazását a Google Play vagy az App Store áruházból. Az asztali felhasználók hozzáadhatnak egy böngészőbővítményt, amely támogatja a Chrome-ot, az Edge-et és a Brave-et.

Guarda

Több eszközből álló pénztárcát keres ATOM tokenek tárolására és lebonyolítására? Ha igen, a Guarda kiváló választási lehetőség.

Ez a több titkosítást tartalmazó pénztárca több mint 50 kriptovalutát támogat kiemelkedő blokklánc-hálózatokon. Sőt, NFT-gyűjteményeit is tárolhatja ebben a pénztárcában.

Ezen túlmenően, mivel a Guarda egy nem őrizetbe vett pénztárca, teljes ellenőrzést gyakorolhat a tárolt eszközei felett. Ezenkívül nem tárolják a privát kulcsait vagy a tranzakciós adatait.

Ezenkívül ez a pénztárca beépített kriptocserével rendelkezik, amely lehetővé teszi az ATOM tokenek azonnali küldését vagy fogadását. Ezenkívül minden tranzakció előtt figyelemmel kísérheti az élő token árát.

Nevezetesen, a pénztárcájában elérhető tokenjeit is felteheti fix, rendszeres visszaküldés céljából. A cikk írásakor a Guarda 9%-os éves hozamot biztosít a téttel rendelkező ATOM tokenekért. Ennek eredményeként havi jutalmakat kap közvetlenül a pénztárcájába.

Ez a pénztárca Android, iOS, Mac, Windows és Linux eszközökhöz érhető el. Ezenkívül korlátozások nélkül nyomon követheti és kezelheti az összes eszközét több eszközről.

YouHodler

A YouHodler egy kiemelkedő Cosmos pénztárca, amely asztali, webes és mobiltárcaként is elérhető. Így pénztárcája korlátlanul elérhető különböző eszközökről.

Ez a pénztárca egy karcsú „kriptoportfóliót” is biztosít, ahol az összes kriptovalutája és NFT-je nyomon követhető mobil vagy más eszközök segítségével. Ezenkívül nyomon követheti kedvenc tokenek élő árát.

A YouHodler EU-s/svájci fizetési szolgáltatókkal működik együtt a pénztárca biztonságának fokozása érdekében. Emellett 150 millió dollár értékű bűnbiztosítási bázisuk van.

  Hogyan lehet megakadályozni, hogy a szelfik megjelenjenek az iPhone szelfik albumában

Ezenkívül a tárolt ATOM tokenjeit közvetlenül a pénztárcájából kölcsönözheti. Ezeknek a kölcsönzött összegeknek az értéke azonban nem rögzített, és a piaci feltételek szerint változik.

Ezenkívül felteheti a tárolt tokeneket is. Ebben az esetben heti kifizetést kap a tétbe helyezett eszközök kamata alapján.

Ezt a pénztárcát telepítheti az App Store vagy a Google Play áruházból. Ha Ön PC-felhasználó, használhatja a YouHodler webtárcáját.

Bit2Me

Ha funkciókban gazdag Cosmos pénztárcát keres, a Bit2Me felel meg Önnek a legjobban. Lehetővé teszi több pénztárca létrehozását és kezelését anélkül, hogy elhagyná a mobilalkalmazást.

Sőt, ezt a több érmét tartalmazó pénztárcát több mint 220+ támogatott kriptovaluta lebonyolítására használhatja. Ezenkívül ezt a pénztárcát 30 másodpercen belül létrehozhatja. Lenyűgöző, igaz?

Ez a pénztárca csúcskategóriás adattitkosítási módszereket használ a kriptoeszközök védelmére. Ezen túlmenően, hogy a biztonságot a következő szintre erősítsék, biztonsági tárolókat vezettek be.

Ezenkívül az ügyfélszolgálati csapat a hét minden napján, 24 órában dolgozik, hogy megoldja a felhasználói kérdéseket és panaszokat. Ennek eredményeként a felhasználók azonnali személyes segítséget kapnak chaten, videón vagy telefonon.

Ezzel a pénztárcával létrehozhatja kriptoportfólióját kedvenc kriptoeszközei alapján. Itt megkapja a tárolt tokenek és NFT-k valós idejű árát.

Végül telepítheti a Bit2Me-t Android vagy iOS eszközeire. Ezenkívül közvetlenül mobilalkalmazásából is beállíthat árriasztásokat.

BitKeep

Érdekel egy Cosmos pénztárca NFT piactérrel? Ezután fontolóra kell vennie a BitKeep-et.

Ez a pénztárca beépített NFT-piaccal rendelkezik a népszerű NFT-k gyűjteményével. Ezenkívül ezt a pénztárcát használhatja NFT-jei létrehozására és elkészítésére.

Ezenkívül ez a több kriptovaluta pénztárca lehetővé teszi több mint 45 000 kriptovaluta tárolását és kereskedelmét. Ezenkívül használhatja a csere funkcióját két token cseréjére.

Biztonsági szempontból ez a pénztárca titkosítja adatait, hogy elkerülje a feltörést. Ezenkívül még nagyobb biztonságot adhat az APP jelszó, ujjlenyomat vagy arczár segítségével.

A BitKeepnek összesen 1 millió dolláros tartaléka van magvető alapként. Ennek eredményeként ez az alap a pénztárca felhasználó kriptovagyonának biztosítékaként működik.

Ezenkívül minden tranzakció gázdíját is ellenőrizheti tokencsere vagy vásárlás előtt. Ezért választhat olyan blokklánc-hálózatokat, amelyek alacsonyabb díjat kínálnak a kripto-tranzakciókért.

Becsomagolás

Itt megvitattuk a legjobb Cosmos pénztárcákat, amelyeket választhat az ATOM tokenek tárolására. E pénztárcák bármelyikét megfontolhatja az általa nyújtott szolgáltatás alapján.

Remélem, hasznosnak találta ezt a cikket a pénztárca kiválasztásában. Végül tárolja privát kulcsait offline, hogy megóvja kriptoeszközeit.

Nézze meg a legjobb Shiba Inu pénztárcákat is.