9 Helyőrző képgenerátor kép beszúrásához a makett során

Fejlesztőként vagy tervezőként könnyen elkaphatja magát a szokás, hogy megpróbálja tökéletessé tenni a dolgokat.

Az olyan egyszerű műveletek, mint a webhely tervezésébe/fejlesztésébe beillesztendő kép kiválasztása, sok idejét lefoglalhatják, mert nem biztos abban, hogy mit válasszunk.

Ennek a szokásnak a segítésére léteznek helyőrző képgenerátor eszközök. Nem csak automatikusan szúr be képeket, hanem sok időt is megtakarít a folyamat során.

Ha ez olyasminek tűnik, amelyet használni szeretne, akkor megvizsgáljuk a legjobb eszközöket, amelyek segítenek azonnali helyőrzők létrehozásában.

Mi az a helyőrző képgenerátor, és hogyan segíthet?

Ha Ön fejlesztő vagy tervező, vagy bármit csinál, ami magában foglalja munkája kreatív bemutatását, akkor a helyőrző képgenerátor hatalmas segítséget jelenthet.

Ez egy olyan eszköz, amely automatikusan létrehozza Önnek a kívánt méretű képeket, amelyeket beilleszthet makettjeibe, legyen az webhely, alkalmazás vagy bármilyen más projekt.

Segít a projekt jobb bemutatásában, és több figyelmet hív fel rá, ahelyett, hogy a képterületeket üresen tartaná.

Fejlesztőként különösen segíthet:

  • Időt takarít meg
  • Javítsa a webhely makettjét
  • Jobban vizualizálja a kész terméket

A helyőrző képgenerátorokat lorem ipsumnak tekintheti, de a képeknek. Időt takarít meg azáltal, hogy kihagyhatja azt a folyamatot, amely során manuálisan felkeresi a készletképes webhelyeket, kiválasztja a megfelelő képeket, beállítja a megfelelő méreteket, majd egyesével beilleszti őket a webhelyre.

  Hogyan találja meg kedvenc dalait, előadóit és egyebeket

Olvassa el még: A legjobb termelékenységet növelő alkalmazások programozóknak/fejlesztőknek

A helyőrző képgenerátor eszközök használatával mindössze néhány adatot kell megadnia a beállítások megadásához, majd az eszköz egy hivatkozást ad, amelyet beilleszthet a webhelyére. Ha ezt megtette, azonnal észreveszi, hogy az összes képterület véletlenszerű képekkel lesz megtöltve. Nagyon klassz, ha engem kérdezel.

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb helyőrző képgenerátorokat, amelyek segítségével könnyedén elvégezheti a munkát.

Dummy kép

Az egyszerű, egyszerű és hatékony az, ami a legjobban jellemzi a Dummy Image-t. Lehetővé teszi a háttérszín, az előtér színének és a méretnek, valamint a formátumnak és a szövegnek a megadását, hogy az Ön igényei szerint előállíthasson képeket.

Ez egy nagyszerű oldal, ha egyszerű képeket szeretne létrehozni egyszerű szöveggel, nem pedig látványos képeket.

A Dummy Image ingyenesen használható, ahányszor csak akarja.

LoremFlickr

A LoremFlickr segítségével bármilyen célból és méretű helyőrző képeket generálhat. Egyszerű és ingyenes; csak a generált URL-t kell beillesztenie a kódba.

Arra számíthat, hogy vizuálisan lenyűgöző képeket kap közvetlenül a Flickr-ről (ahogy a név is sugallja), és mindegyik rendelkezik Creative Commons licenccel, így biztos lehet benne, hogy nem okoz gondot.

Ingyenes felhasználóként 10 000 kreditet kap a felhasználásra. Ha ennél többről van szó, tekintse meg a pro verziójukat.

Lorem Picsum

A Lorem Picsum a lorem ipsum megfelelő képváltozata. Ugyanazt a célt szolgálja: helyőrzőket generál, de ez a képekhez való.

  Megbízható webhelyek hozzáadása böngészőben

A link beillesztésekor automatikusan stílusos és gyönyörű képeket készít a webhelyéhez. Beállíthatja preferenciáit, például a méretet, az effektusokat és egyebeket.

Dönthet úgy is, hogy létrehoz egy kiválasztott képet, vagy szürkeárnyalatossá alakítja.

Helykitöltő

Ha könnyű képeket szeretne hozzáadni, amelyek nem terhelik a kidolgozott projektet, akkor a Helyőrző a legjobb megoldás. Az összes generált képük al-kilobyte-ként szolgál, és teljesen optimalizált.

Kiválaszthatja a kívánt színt és méretet, hogy az Ön által kívánt módon illeszkedjen a weboldalhoz. Lehetővé teszi továbbá, hogy rövid címkét állítson be a képekhez, hogy nyomon követhesse, mi kerül hová a kódban.

Placebear

Szereted a medvéket? Tényleg, és ezért örülök, hogy létezik egy olyan webhely, mint a Placebear. Medvék képeit kínálja helyőrzőként a tervhez vagy a kódhoz.

Lehetővé teszi a méretek és a képformátum kiválasztását. A hivatkozás létrehozása helyett arra kéri, hogy saját maga hozza létre, ami még mindig egyszerű.

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a méreteket az URL után, majd beilleszti a kódjába.

Helyőrző képgenerátor

Egy másik eszköz, amely csak egyszerű és egyszerű képeket hoz létre, a Placeholder Image Generator, akkor hasznos, ha időhiányban szenved, és nincs szüksége semmire.

Lehetővé teszi a beállítások megadását, például:

  • Szélesség
  • Magasság
  • Szöveg szín
  • Háttérszín
  • Felirat
  • Betűtípus
  • Formátum

A beállítások megadása után létrehoz egy hivatkozást a másoláshoz és beillesztéshez. Az egész folyamat nem tart tovább néhány másodpercnél.

  Telefonhívások kezdeményezése és fogadása Mac számítógépen

Lorem.tér

A kiváló minőségű és tetszetős képek központja, a Lorem.space nagyszerű lehetőség a helyőrző képekhez. Több kategória közül választhat: élelmiszer, autó, filmplakátok, arc, divat stb.

Egy ilyen hasznos eszköz esetében szomorú a tudat, hogy hamarosan bezárja az oldalt. Azonban továbbra is használhatja, ha a nyílt forráskódú szkriptet a saját szerverén futtatja.

Fakeimg.pl

A teljesen ingyenes és nyílt forráskódú Fakeimg.pl egy könnyen használható helyőrző képgenerátor, amely számos testreszabási lehetőséget kínál.

Lehetővé teszi a saját szín, méret és szöveg beállítását. Nagyon érdekes funkció, hogy a japán, koreai és kínai szövegeket is támogatja.

Jelenleg a Fakeimg.pl csak egyszerű képek készítését teszi lehetővé. Ezenkívül létre kell hoznia a hivatkozást a kívánt paraméterek hozzáadásával.

PlaceIMG

A PlaceIMG eddig több száz képet szolgált ki, és sok felhasználó számára nagyszerű eszköz volt. Lehetővé teszi a kategóriák kiválasztását, a szűrők beállítását, a méretek kiválasztását és alapvetően a saját igényeinek megfelelő testreszabását.

Automatikusan létrehoz egy linket, amelyet beilleszthet a kódba. Minden kép biztonságosan használható projektjeiben, így nem kell stresszelnie a jogsértés miatt.

A PlaceIMG ingyenesen használható.

Szerző megjegyzése

Egy projekt létrehozása már eleve időigényes és sok erőfeszítést igényel. Azt hiszem, ennyi kemény munka után megérdemli, hogy néhány dolgot könnyen megszerezzen, és a fenti helyőrző képgenerátorok pontosan ilyenek.

Ez sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a „bemutató” feladatát, mint a manuális elvégzése.

Ezután nézze meg ezeket a csodálatos eszközöket, amelyekkel maketteket hozhat létre projektjeihez.