9 AWS gyakorlati teszt a valódi vizsgák sikeres letételéhez

A felhőalapú platformok, mint például az AWS, a Google Cloud és még sok más, mostanában nagy figyelmet kapnak.

És miért ne, a számítási felhő az egyik olyan terület, ahol kevesebb a recesszió esélye. Nyilvánvalóbb ez a mostanihoz hasonló bizonytalan időkben, amikor a világ küszködik a Covid-19-járvány miatt.

A helyzet mindenkit szenvedett, a személyes szinttől az üzleti életig. Valójában sok ember veszítette el a munkáját szerte a világon. Az ILO szerinta hatás csaknem 195 milliós munkahelyek megszűnését eredményezheti.

Ezért égető szükség van arra, hogy erősítsd a készségeidet és a szakterületeden egy szakértőt, hogy csökkentsd annak a valószínűségét, hogy az üzletben maradsz vagy megmentsd a munkahelyedet.

Ennek ellenére az AWS-tanúsítvány nagyon keresett az IT-szakemberek számára, akik szép fizetéseket tudnak kiváltani. A tanúsítvány megszerzéséhez le kell tennie az AWS vizsgákat. Noha különböző AWS-tanúsítványok is szerepelnek benne; a következők közül választhat, akit szeretne:

 • AWS Cloud Practitioner
 • AWS Solutions Architect
 • AWS fejlesztő
 • AWS rendszergazda
 • AWS hálózati szakértő
 • AWS biztonsági szakértő
 • AWS Big Data szakértő

Felhőmegoldás-szakemberré válni nem olyan egyszerű, de manapság nagy az igény. Ezért a vizsga sikeres letételéhez nagyon sokat kell készülnie!

Először azonban fontos megérteni az AWS fogalmát, és azt, hogy miért válhat igazán felhőmegoldás-szakértővé.

Az AWS megértése

Az Amazon Web Services, az egyik legnépszerűbb felhőplatform, több mint 100 felhőszolgáltatásból áll, amelyek segítenek a vállalkozásoknak a fejlett számítási, adatbázis-, tárolási, biztonsági és egyéb erőforrások kihasználásában.

Az AWS csökkenti a vállalatok fizikai hardverének szükségességét; ehelyett teljes alkalmazás-alapú környezetet biztosít a szoftverük futtatásához. Segít nekik létrehozni a teljes infrastruktúrát, ahol a vállalatok csak az általuk használt megoldásokért és szolgáltatásokért fizetnek.

Végső soron a vállalatok csökkenthetik kiadásaikat, miközben biztosítják a jobb működési méretezhetőséget és biztonságot. Tehát az AWS-tanúsítvány nagyszerű módja annak, hogy mérföldköveket érjenek el a felhőszakmabeliek számára.

Nézzük meg az AWS-tanúsítvány néhány előnyeit.

Szakmai tudás kialakítása 👨‍💻

Nemcsak tanulnia kell, hanem folytatnia kell a gyakorlást, és határozottan el kell köteleznie magát az AWS technológiák mellett.

  Hogyan készítsünk GIF-eket egy tévéműsorból

Ha pedig sikeres vizsgát tesz a bizonyítvánnyal a kezében, jelentkezhet álmai állására egy tisztességes felhőipari cégnél, és fejlesztheti szakmai tudását.

Kövér fizetés 💵

által készített informatikai készségek és bérfelmérés szerint Globális tudásaz AWS-tanúsítvánnyal rendelkező Solution Architect Associate átlagos fizetése az Egyesült Államokban és Kanadában 130 883 dollár volt.

Igen ez így van. Az AWS-tanúsítvánnyal minden hónapban gyors fizetést kaphat.

Elismerés 🏆

Ha sikeres AWS-vizsgát tesz, digitális jelvényeket és minősített szakemberként elismert elismerést kap. Ezek a jelvények fontos szerepet játszanak abban, hogy az e-mail-aláírásaiban és a közösségi média profiljaiban fitogtatható teljesítményét megjelenítse.

Felfigyelnek rád, és ez egyben platformot is ad számodra, hogy sok lehetőséghez juss.

Sőt – azonnali hozzáférést kaphat az exkluzív AWS-tanúsítási eseményekhez, csúcstalálkozókhoz, tanúsítási társalgókhoz és így tovább.

A rendelkezésre álló erőforrások készlete

Az AWS-tanúsítványokat 2013-ban vezették be, és azóta hosszú utat jártak be. Az aspiránsok rengeteg forrást találhatnak a közelben, például dokumentációt, képzéseket, tanulmányokat, gyakorlatokat és próbateszteket, amelyek segítenek a vizsgára való felkészülésben.

Ebben a cikkben pedig meg fogunk beszélni néhány gyakorló tesztről, amelyet választhat az AWS vizsgára való felkészüléshez.

Ezért próbálja ki az alábbi források bármelyikét, és tegye le a gyakorlati tesztet, mielőtt megjelenne az AWS minősítési vizsgán.

Fúvósok

A Whizlabs segítségével hatékonyan felkészülhet a vizsgára, és magabiztosan teljesítheti azt. Ingyenes teszteket, fizetett gyakorlati teszteket és online tanfolyamokat biztosít az AWS-tanúsítványhoz. Gyakorló tesztjeit úgy tervezi meg, hogy a valódi vizsgán szereplő összes témát lefedje.

A Whizlabs különféle AWS-tanúsítási vizsgákhoz kínál teszteket, például az AWS-t Megoldások Építész, Felhő gyakorló, Fejlesztőés még sok más.

Okleveles szakértők elkészítik az összes gyakorlati kérdést, és mélyreható és indokolt magyarázattal válaszolnak. A laboratóriumokhoz is hozzáférhet, hogy ellenőrizze AWS-ismeretét.

Simplelearn

Fedezze fel valódi erősségeit, és dolgozzon a gyengeségein azáltal, hogy megjelenik a gyakorlati teszteken Simplelearn ajánlatokat. Frissíti a kérdéseket az AWS legújabb vizsgamintája szerint, hogy segítsen a lehető legjobban felkészülni a vizsgára.

Tesztelheti képességeit és tudását olyan témákban, mint az EBS, EC2, IAM és VPC. A Simplilearn gyakorlati teszteket kínál az AWS Solutions Architect, a Developer, a SysOps Associate és az AWS Technical Essentials számára.

Az AWS Solutions Architect minősítéshez 60 feleletválasztós kérdést kínál, amelyeket 80 perc alatt meg lehet próbálni. Bárhányszor megkísérelheti az ingyenes tesztet, és szünetet is tarthat a tesztek között, majd később újra megteheti.

  Hogyan kaphat értesítést csak az Ön számára fontos e-mailekről a Microsoft Outlookban

Egy felhő guru

Egy felhő guru egy másik híres név, amikor AWS gyakorlati teszteket keres. Alakítsa át magát teljesen újoncból az AWS-megoldások szakértőjévé, ha teszteli képességeit, majd letette a tényleges vizsgákat.

Ezenkívül AWS-tanúsítási kurzusokat és gyakorlati vizsgákat biztosít építész, fejlesztő, fejlesztői, biztonsági, ügyvezetői és nagyadatok számára. A Cloud Guru önálló és beágyazott laboratóriumokat kínál az AWS felhőszolgáltatások gyakorlati tapasztalatainak biztosítására.

Az AWS Solutions Architect Certification esetében egy gyakorló tesztet kínál 12 fogásos vetélkedőkkel.

AWS gyakorlati vizsgák

AWS maga is mintakérdéseket, vizsgaútmutatókat és egyéb forrásokat biztosít az AWS minősítési tanfolyamokra való felkészüléshez. Az AWS azt is javasolja, hogy ezen erőforrások mellett szerezzen gyakorlati tapasztalatot egyes AWS-szolgáltatásokkal és -termékekkel.

Ezeket a teszteket úgy ütemezheti, hogy kiválasztja az AWS által kínált kényelmes és rugalmas lehetőségek egyikét. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. A legjobb dolog az, hogy a házigazda az AWS, így jobban felkészülhet a sikeres vizsgákra.

Ez egy tíz kérdést tartalmazó listát tartalmaz az AWS Solutions Architect minősítéshez, és segít felmérni a nehézségi szintet. Minden kérdésre részletes választ is kap.

Udemy

Az AWS-tanúsítvánnyal rendelkező szakemberré válás útja egyszerűvé vált Udemy. Ezt a tesztet Jon Bonso készítette, és jó értékelésekkel rendelkezik, 72 000+ diák már beiratkozott.

Ez a gyakorló teszt összesen hat gyakorló tesztet és 390 kérdést tartalmaz, amelyeket akár mobilon is elérhet. Olyan témákat tartalmaz, mint az AWS Global Accelerator, az EFA, az FSx és még sok más. Minden kapott kérdést részletesen elmagyarázunk a gyakorlati teszt végén a jobb megértés érdekében.

A magyarázatok tartalmazzák a témakör áttekintését, betekintést arra, hogy egy adott opció miért alkalmazható, és hivatkozásokat is tartalmaz. Az Udemy emellett 3 hónapos hozzáférést biztosít egy vizsgaszimulátorhoz, egy áttekintési móddal, amellyel azonnal láthatja a helyes választ a bónuszkártyákkal együtt.

DigitalCloud képzés

Az egyedülálló dolog az AWS tanúsítási gyakorlati tesztek által DigitalCloud képzés az, hogy 4 módban végez teszteket.

Magába foglalja:

Időzített vizsga – Hat gyakorlati vizsgakészletet tartalmaz, egyenként 65 kérdéssel. Van egy speciális átvételi jegy, amelyet le kell törölnie, hasonlóan a valódi vizsgához.

  Böngésszen, töltsön fel és töltsön le Vine-videókat a Chrome-ból a VineClient segítségével

Nem időzített képzés – A tesztek edzési módban zajlanak, ahol ellenőrizheti a válaszokat és azok magyarázatát. Nincs időkorlát a teszt kitöltésére, és a végén kapsz egy pontozólapot.

Tudás áttekintések – Értékelje egy adott terület mélyreható tudását a tudásáttekintések segítségével. Itt egy sor különböző kérdést kapsz egy adott témához, időkorlát nélkül. Mindegyikre ellenőrizheti a választ is.

Záróvizsga-szimulátor – Végre ellenőrizheti vizsgára való felkészültségét a Záróvizsga-szimulátorral. Emellett több mint 500 egyedi kérdés közül 65 választ kap, mint a valódi vizsgakörnyezetben, és ugyanazzal a stílussal, formátummal, teljesítési pontszámmal és időkorláttal.

Tutorial Dojo

Oktatóanyagok Dojo gyakorló teszteket kínál a legújabb AWS vizsgaformátummal megegyező mintában. Gyakorló kérdéseket tartalmaz 6 edzésmódban:

 • Időzített mód
 • Áttekintés mód
 • Domain alapú tesztek
 • Témaalapú tesztek
 • Záróvizsga
 • Bónusz Flashcards

Minden kérdéshez részletes magyarázatot kaphat, és elérheti őket mobilról vagy számítógépről; tiéd a választás!

Tudáskunyhó

Tudáskunyhó egy másik helyszín, amely öt teljes hosszúságú próbatesztjével és 300 kérdésével segít felkészülni az AWS-tesztekre. Ezt a tesztet akár okostelefonján is elvégezheti, és többször is megjelenhet.

Mintakérdéseket is tartalmaz, így átfogó képet kaphat arról, hogy mire számíthat a valódi vizsgán. Az egyes gyakorlati tesztek ideje 45 perc, és 60 kérdést tartalmaz.

Tesztelőkészítő tréning

Ha ingyenes gyakorlati teszteket keres, hogy felerősítse önbizalmát, mielőtt megjelenne az AWS minősítő vizsgán, akkor fontolja meg Tesztelőkészítő tréning.

Mindössze 14,99 dollárért frissíthetsz azonban a fizetős verzióra. Két tesztmódból áll – gyakorlat és vizsga. 76 videót tartalmaz, valamint több mint 23 órányi tartalom-hozzáférést.

Következtetés

Az igazi AWS minősítő vizsga letétele nem könnyű dió. Mélyrehatóságot igényel számítási felhő ismerete amit következetes tanulással és gyakorlással elérhet. Így a fent említett gyakorló tesztek felkészíthetik a legnehezebb dolgozatokat is, és kiváló eredménnyel teljesítik.

Sok szerencsét!