9 2022-ben használható e-mail sablonkészítő szoftver

Ha sok e-mailt küld kereskedelmi vagy marketing célokra, érdemes elkezdenie egy e-mail-sablonkészítő eszköz használatát.

Unalmasnak tűnnek a marketinges e-mailjei? Sokat költ arra, hogy fenntartson egy marketinges e-mailek tervezői csapatát? Megszabadulhat ezektől a problémáktól, és nagyszerű marketingcélokat hajthat végre, ha a hangsúlyt az e-mail sablonokra helyezi.

Ha Ön szabadúszó, kisvállalkozás tulajdonosa vagy programozási ismeretekkel rendelkező szakértő e-mail marketinges, akkor el kell olvasnia ezt a cikket.

Itt bemutatunk néhány fejlett és elismert e-mail sablonkészítő eszközt, amelyek megváltoztathatják e-mail marketinges fellépését.

Mi az e-mail sablon?

Az e-mail sablon létfontosságú eszköze e-mail marketing kampányának. Ez egy HyperText Markup Language (HTML) kódmodul a marketinges e-mailekhez, újrafelhasználható elemekkel. Az ilyen HTML-kódok egyszerűek, és számos kódhelyőrzővel rendelkeznek, ahol egyszerűen másolhatja-beillesztheti a képhivatkozásokat, szöveges tartalmat, marketingszöveget stb.

A testreszabható kódkomponenseken kívül a HTML-kód többi része alkotja az e-mail megjelenését, szerkezetét és tartalompozícionálását. A legtöbb esetben nincs szükség HTML kódfájllal való interakcióra.

Különféle e-mail-sablonkészítők és szerkesztőeszközök léteznek, amelyek lehetővé teszik az e-mailek újrafelhasználását egy grafikus felhasználói felületen (GUI) keresztül. Ezenkívül a HTML kódbázis lehetővé teszi Cascading Style Sheets (CSS) stílus útmutatók hozzáadását, amelyek meghatározzák a jelölőnyelven, például a HTML-ben írt e-mailek vizuális megjelenítését.

Az e-mail marketing ügynökségek általában sablonkészítő platformokon tárolják az e-mail sablonokat. Néha a vállalkozások kódbázis-adatbázisokat is használhatnak a marketing e-mail sablonok automatizált hasznosítására egy harmadik féltől származó levelezőalkalmazáson egy alkalmazásprogramozási felület (API) segítségével.

Mik a jó e-mail sablon összetevői?

Megkülönböztetheti a marketinges e-maileket a versenytársaktól, és felhívhatja a címzett pozitív figyelmét a következő stratégiai elemek bevonásával:

#1. Spammentes tárgysor, amely sikeresen átadja az e-mail szolgáltatási alkalmazások spamszűrő robotját.

#2. Tartalmi hook vagy e-mail-előfejléc, amely megjelenik az e-mail előnézetében. Az e-mail első sora meggyőzi a felhasználót, hogy olvassa el a teljes e-mailt.

#3. A marketing e-mailekben releváns és elfogadható képeknek kell lenniük, de nem túl soknak, mivel egyes levelezőalkalmazások nem jelenítik meg automatikusan a képeket.

#4. Megfelelő linkeket is kell tartalmaznia a blog tartalmára, portfólióira, tanulmányaira, másodlagos webhelyekre és céloldalakra, hogy az ügyfelek több tartalmat kaphassanak.

#5. A Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn stb. oldalra mutató linkek megadásával megkönnyítheti a célközönség számára, hogy feliratkozhasson közösségi média profiljaira.

#6. Mindenekelőtt ügyeljen arra, hogy az e-mailekben elegendő számú cselekvésre ösztönző (CTA) gomb legyen elhelyezve. Ezenkívül ne kapcsolja a CTA-kat képekhez, mivel egyes e-mail-eszközök korlátozhatják a vizuális tartalmat, amíg a felhasználó ezt nem engedélyezi.

#7. Végezetül, tartsa be az Egyesült Államok szövetségi kormányának CAN-SPAM törvényét azáltal, hogy tartalmaz egy egyszerű módot a marketinges e-mailekről való leiratkozásra.

  A Zettlr markdown szerkesztő telepítése Linuxon

Mik az e-mail sablonkészítő használatának előnyei?

Az e-mail-sablonok rohamosan uralták az e-mail marketing ökoszisztémáját. Forradalmasította a mai marketingszakemberek termékeinek/szolgáltatásainak/márkáinak e-mailben történő marketingjét. Ezenkívül az e-mail sablonok mindazok számára előnyösek, akiknek automatizálásra, termelékenységre és hatékonyságra van szükségük e-mail marketingrendszereikben. Ezek az előnyök a következők:

Könnyed márkaépítés

Az e-mail és digitális marketing ügynökségek mindig szembesülnek a kihívásokkal a márkamarketing-kampányok tartalmával kapcsolatban, mivel több ügyfélfiókot kell kezelniük. Mert a marketing e-mailekben a márkavagyon néhány munkatárs általi kezelése nem hatékony feladat.

Így az ügynökségek marketing e-mail sablonokat, CSS-kódot és képhelyőrzőket használhatnak. Marketing munkatársai könnyedén hozzáadhatják a megfelelő márkaelemeket, hiba nélkül az e-mailek küldésekor.

Személyre szabott tartalom biztosítása

Az e-mail marketing legújabb trükkje az, hogy személyre szabott tartalmat biztosítson előfizetőinek vagy potenciális potenciális ügyfeleknek az értékesítési kampányokhoz. De hogyan lehet testreszabni a naponta kiküldött több ezer e-mailt?

Az újrafelhasználható e-mail sablonok, valamint egy megbízható e-mail marketing automatizálási eszköz, mint a SendGrid, Bee, Stripo stb., segítik a személyre szabott tartalom küldését.

Mindössze annyit kell tennie, hogy összekapcsolja az ügyfelek e-mail címeit tartalmazó Excel-lapot az automatizált levelezőrendszerrel. Az e-mail-küldő eszköz automatikusan módosítja a felhasználónevet, az e-mail címet, az időjárási adatokat és a tartalombeállításokat.

Következetes tartalom

Az e-mail sablonok segítenek megoldani az e-mailek következetlen szerkezetével, látványvilágával és általános tartalommal kapcsolatos problémákat is. A legtöbb e-mail mező, például az üdvözlet, a gyakori szöveges tartalom, a márkaképek és a stock képek előre beállított eszközök.

Ezért csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja az ügyfél nevét, e-mail címét és a blog linkjeit, és villámgyorsan elküldi az e-maileket.

Az e-mail marketing bővítése

Egy e-mail-sablon segítségével marketingügynöksége bővítheti az ügyfélműveleteket a napi több száz e-mailről több ezer e-mailre egyszerre tíz vagy több ügyfél számára.

Azok a márkák, amelyek saját e-mail-marketing-meghajtókat üzemeltetnek, és hajlandóak növelni a célpontok számát, szintén profitálhatnak egy személyre szabható e-mail sablonból.

Íme néhány a legjobb e-mail sablonkészítők közül, amelyeket ki kell próbálnia.

Stripo

Érdemes elkezdeni a Stripo kipróbálását néhány e-mailes marketingkampányhoz. Reszponzív és professzionális e-mail sablonokat fog kapni. A gyönyörűen megtervezett marketing e-mailek jól olvashatók minden eszközön, például laptopokon, asztali számítógépeken és okostelefonokon.

Ha úgy találja, hogy az eszköz megfelel marketingügynöksége vagy üzleti céljainak, előfizethet bármelyik rugalmas csomagjára.

De megkérdezheti, hogy miért ez az eszköz. Először is, a Modules könyvtár vagy a sablonszerkesztő meglehetősen könnyen használható. Profi megjelenésű e-mail sablonok készítéséhez nincs szükség előzetes e-mail tervezési vagy kódolási tapasztalatra.

Másodszor, a drag and drop szerkesztési funkciója felgyorsítja a marketinges e-mailek előállítását. Végül a Stripo házon belüli e-mail tervezőket alkalmaz, akik gyönyörű e-mail sablonokat készítenek személyes és kereskedelmi használatra.

Méh

Méh egy másik népszerű e-mail sablonkészítő, HTML-alapú e-mail kódszerkesztő és céloldal-fejlesztő eszköz. A webalkalmazását a felhőben érheti el, és időt takaríthat meg egy helyszíni szoftver beállításával. De a legjobb eladási pont az, hogy személyes adatok megadásával regisztráció nélkül is elkezdhet hatékony e-mail sablonokat tervezni.

  Az LPlayer telepítése Linuxra

Akár kódolási ismeretekkel rendelkező marketingszakember, akár nem, nyugodtan használhatja ezt az eszközt. A HTML-szerkesztővel a semmiből készíthet egyedi e-mail sablont. Ehelyett csak válasszon egy kész marketing e-mail sablont a Bee könyvtárból, és szabja személyre az e-mailt. A szerkesztő támogatja a fogd és vidd műveleteket.

Ha készen áll, exportálja az e-mail sablont bármely e-mail szolgáltató alkalmazásba, például a Gmail, az Outlook vagy a Yahoo! Levél tömeges e-mailezéshez. Ezenkívül a Bee lehetővé teszi, hogy összekapcsolja a fejlett marketing e-mail-eszközökkel, mint például a Mailchimp, a SendinBlue, az ActiveCampaign stb.

Unlayer

Ha el akarja kerülni a számtalan elvesztegetett órát a HTML kódolókkal és grafikusokkal, akkor meg kell próbálnia Unlayer. Kiváló marketing e-mail sablonokat készíthet tartalomtervezési és HTML-programozási ismeretek nélkül. Versenytársaihoz hasonlóan az alapvető e-mail-sablonszerkesztő is kínál drag and drop építkezést.

Az Unlayer e-mail sablonok hatalmas katalógusával rendelkezik. Az eszköz ezeket a HTML-példafájlokat Gyűjtemények, Használat és Iparág szegmensekbe rendezi. Továbbá rendezheti a sablonokat ingyenes licenc, fizetős licenc, népszerűség stb. alapján.

Miután kiválasztotta a sablont, tökéletesre szerkesztheti az online szerkesztőben. Alternatív megoldásként megoszthatja azt egy másik felhasználóval közös tervezési munkához.

TOPOL.io

TOPOL.io egy kód nélküli HTML e-mail szerkesztő, amely világszerte ismert a fejlett e-mailek testreszabásairól. Először is, más eszközökkel ellentétben, egyetlen kattintással reklámozhatja az online áruházaiból származó termékeket/szolgáltatásokat. Másodszor, kiváló egyedi blokkokat készíthet egyetlen marketingcélhoz, elmentheti azokat a jövőre, és értékes időt takaríthat meg.

Ezenkívül a TOPOL.io e-mail sablonjai lehetővé teszik az e-mailek gyors személyre szabását az egyesítő címkék megadásával. Így a sablon testreszabása az ügyfelek nevének, preferenciáinak és egyéb dinamikus információinak megfelelően sokkal könnyebbé válik ezen az e-mail-készítő eszközön.

Ingyenes próbaverziója korlátlan hozzáférést biztosít a platformhoz 14 napig. Később, ha megtetszett az eszköz, beszerezheti a TOPOL Pro-t, ha szüksége van egy bonyolult szerkesztőre a TOPOL felhőalkalmazásában. Alternatív megoldásként beszerezheti a TOPOL beépülő modult, ha egy harmadik féltől származó vagy házon belüli levelezőszoftveren belül szeretné megkönnyíteni az e-mail sablonok létrehozását.

Képeslapok

Az e-mail marketing rés rendkívüli modernizáción megy keresztül. Akkor miért kellene a marketingtartalomnak úgy kinéznie, mint egy régebbi e-mailben? Ideje kipróbálni Képeslapok sablonkészítőt, és újítsa fel e-mailjei megjelenését.

A képeslapok szabványos szolgáltatásokat, például szövegszerkesztést, képszerkesztést, e-mail-exportálást és sablonkészítést kap. De mi az egyedi ebben az eszközben? Ez a vállalati szintű együttműködési munka és tartalomtörténet teszi ezt a felhőalkalmazást rendkívülivé.

Az eszközön projekteket hozhat létre, és feladatokat rendelhet hozzá különböző tervezőkhöz vagy marketingszakemberekhez. A teljes csapat ötletelhet egy új projekten, vagy szerkeszthet kész sablonokat a sürgős igényekhez.

Ezenkívül az eszköz minden munkáját elmenti a részletes verzióelőzményekbe. Így visszamehet az időben, és visszakereshet egy jól működő e-mail sablont. További szolgáltatások, amelyek hozzáadott értéket adnak a befektetéshez, a Google Fonts, a korlátlan sablonexportálás, az adaptív HTML-sablonok stb.

Chamaileon

Több időt szeretne megtakarítani, és nem elégszik meg csak az e-mail sablonokkal? Ebben az esetben szüksége van egy intelligens és okosabb e-mail-készítőre, mint például Chamaileon.

  Hogyan találhat valakit ingyenesen telefonszám alapján

A HTML-fájl példák helyett a felhőalkalmazás részletes munkafolyamatot tartalmaz az e-mailek marketingjéhez. Ennélfogva marketingcsapata koncentrált marad, és több e-mailt ír elő egy irányított útvonal követésével.

Ez a megfelelő valós idejű marketing e-mailes együttműködési eszköz induló vállalkozások, kis- és középvállalkozások (KKV-k) és nagyvállalatok számára. Az online e-mail-szerkesztő munkaterület szerepkör-alapú hozzáféréssel rendelkezik. Így meghatározhatja, hogy kinek legyen szerkesztési vagy megtekintési hozzáférése.

További figyelemre méltó funkciók a tiszta HTML-kódok, a drag and drop e-mail-építés, az újrafelhasználható e-mail blokkok, az e-mail valós idejű felhasználói oldali nézete stb.

Taxi e-mailre

Taxi e-mailre egy másik HTML e-mail-készítő, amelyet érdemes kipróbálni, mivel lehetővé teszi speciális marketing e-mailek készítését és exportálását a meglévő e-mail-küldő eszközbe. Kódja nagymértékben kompatibilis a legtöbb e-mail szolgáltatóval (ESP).

Mivel ez egy kód nélküli webalkalmazás, a tartalomírók, szerkesztők és szövegírók könnyen létrehozhatnak hatékony e-maileket. Egyáltalán nem követelmény a haladó kódolási és tervezési képzés.

A felskálázáshoz összekapcsolhatja a felhőalkalmazást egy e-mail-tervező rendszerrel a konzisztens tartalomelrendezés és formázás érdekében. Ezen túlmenően a Taxi for Email-en futó, nagyobb projektek 80%-kal több időt takarítanak meg, mint más eszközök, és ezáltal nagyobb nyereséget érnek el.

Zoho kampányok

Zoho kampányok egy teljes e-mail marketing csomag. Dedikált funkciókat kínál a marketingmeghajtók kezeléséhez, beleértve a drag and drop HTML e-mail-készítőt. Importálhat meglévő e-mail-terveket más platformokról, vagy használhatja a Zoho szerkeszthető sablonjait. E-mail példakönyvtárában több mint 240 sablon található a vállalkozások és az alkalmi alkalmak számára.

E-mail-sablonkészítője rendkívül könnyű, kevesebb lehetőséggel. A szerkesztőfelületet átkapcsolhatja az Alap, a Haladó és a Tervezés között. Ezen kategóriák mindegyike egyedi tervezési összetevőkkel rendelkezik. Például a Speciális kategória olyan lehetőségeket kínál, mint a Szavazás létrehozása, Videó, Widgetek, Mellékletek stb.

Ha személyre szabott tartalommal szeretné szórakoztatni a felhasználókat, használhatja a Címkék egyesítése tervezési funkciót. Végül, az eszköz tökéletesen alkalmas az e-kereskedelmi marketingszakemberek és tulajdonosok számára, mivel integrálhatja a Shopify, a Zoho Commerce és a WooCommerce termékeit.

SendGrid

SendGrid önkiszolgáló és felügyelt szolgáltatást is kínál marketing e-mail sablonok készítéséhez. Az automatizált e-mail API-któl a kézbesítési információkig az összes legújabb funkciót egy központi helyen kapja meg.

Ingyenesen indulhat a szabványos funkciókkal, mint például az SMTP-relé, a Webhooks, a dinamikus sablonszerkesztő, a kézbesítés-optimalizáló eszközök stb. Ha bővíti a méretét, olyan prémium lehetőségek állnak rendelkezésére, mint az Essentials, a Pro és a Premier.

Az összes SendGrid-fiók hozzáférést kap a reszponzív és professzionális e-mail sablonok könyvtárához. A sablonokhoz egy megosztható hivatkozás is tartozik, így csapatával együtt tervezhet tartalmat.

Az e-mail tervezési munkaterülete intuitív, és két változatban érhető el: a Tervezőszerkesztő és a Kódszerkesztő. Más eszközökkel ellentétben a sablontervezési munkafolyamat dinamikus, és bármely elemet bármikor módosíthat. A webalkalmazás elmenti a változásokat a felhőbe, így egy másik eszközről is átveheti a tervezési munkát.

Végső szavak

Kezdje el a fenti e-mail-sablonkészítők bármelyikét a kiemelkedő marketingteljesítmény elérése érdekében megfizethető áron. Az összes fent említett eszköz valami egyedit kínál, ezért válassza ki az e-mail marketing stílusának és célkitűzésének megfelelő eszközt.

Érdemes lehet megnézni ezeket az automatikus e-mail válaszadókat is, mivel érdekli marketingje automatizálása.