8 tipp a NYT Connections játék legyőzéséhez minden nap

Kulcs elvitelek

  • Ne feledje, hogy a Connections te vagy egy NYT-szerkesztő, tehát hangolj a hullámhosszukra, hogy sikeres legyen a játékban.

  • Mindig keverje meg a 16 szót az első tippelés előtt, hogy elkerülje az Ön számára állított csapdákba esést.

  • Tervezze meg és hajtsa végre a kapcsolatokat logikusan, az összes lehetőséget mérlegelve a vak találgatások helyett.

MAKEUSEOF A NAP VIDEÓJA

A New York Times Connections játékával sokan játszanak naponta. És ha ebbe Ön is beletartozik, kétségtelenül meg fogja tapasztalni azt a szörnyűséget, hogy alkalmanként nem sikerül megoldania. Szerencsére vannak módok arra, hogy növelje a Connections sikerének esélyeit.

Ha már tudod, hogyan kell játszani a Connections játékkal, itt az ideje, hogy megtanulj néhány nyerési stratégiát, amelyek segítségével minden nap legyőzheted a Connections-t.

1 Ne feledje, hogy Te vagy a NYT-szerkesztővel szemben

Próbálj meg nem a Kapcsolatokra gondolni, miközben magával a kirakós játékkal küzdesz. Ehelyett ne feledje, hogy az akaratok harca a New York Times szerkesztőjével, aki a játék beállításáért felelős. Ők a felelősek a napi Kapcsolatok rejtvényt alkotó 16 szó kiválasztásáért és a szavak kezdeti elhelyezéséért.

Ez bizonyos értelemben megkönnyíti a dolgokat, mivel azt jelenti, hogy embertársával küzd. Tehát, ha rá tud hangolódni ugyanarra a hullámhosszra, amelyen ők operálnak, akkor előnyben van. És ez az a hely, ahol a Connections minden nap tévedés nélküli befejezése bizonyítja a létjogosultságát, mivel ez a legjobb módja annak, hogy ráhangolódj azokra a trükkökre, amelyekkel a NYT kidob.

Ez a tipp segít legyőzni a Strandst, egy másik addiktív NYT-játékot.

2 Mindig keverje meg a szavakat, mielőtt találgat

Amikor megnyitja a Connections alkalmazást, 16 szóval kell szembenéznie egy 4:4 rácson. Nagyon könnyű feltételezni, hogy az egyes szavak elhelyezése véletlenszerű. Ez azonban nem valószínű.

Valószínűbb, hogy a NYT szerkesztője gondosan választotta meg az egyes szavak elhelyezését, hogy rávegye Önt a hiba elkövetésére.

Ezért a legjobb irányelv az, ha összekeveri a szavakat, mielőtt megteszi az első tippet. Keverés előtt nem árt átnézni a szavakat, de valójában ne próbáljon meg négyfős csoportot azonosítani, mielőtt a Keverés gombra kattintana. És ha az egyszeri keverés nem segít legalább egy lehetséges csoportosítás megtekintésében, próbálkozzon újra.

3 Keressen négyfős csoportokat (de ne többet)

Mindenki tudja, hogy a Connections legyőzéséhez négy négy szóból álló csoportot kell találnia. Azonban minden egyes Kapcsolatok rejtvény több mint négy szót tartalmaz, amelyekben van valami közös. Néhány szó akár három vagy több csoportba is beleférhet, amelybe végül kerül.

Ezért a Connections legyőzése a különbségek és a hasonlóságok keresését jelenti. Ha hat olyan szót lát, amelyek elképzelhetően ugyanahhoz a csoporthoz tartozhatnak, akkor meg kell néznie, mi választja el őket. Melyik négy ülhet együtt a legkényelmesebben? Melyik négy ülhet csak össze anélkül, hogy lenne más lehetséges megoldás?

4 Inkább tervezz és hajts végre, mint ütés és remény

A kapcsolatok legyőzése kimért megközelítést igényel. Tehát ne csak üsd és reménykedj, négy szót választva van egy ötleted, és dolgozz együtt. Ehelyett megfelelően tervezze meg mozdulatait, és hajtsa végre azokat logikus módon.

A sakkhoz hasonlóan (nézze meg ezeket a sakkozóknak szánt mobilalkalmazásokat), több lépést is előre kell gondolnia, mind a négy lehetséges csoportosításra gondolnia, nem csak arra, amelyet benyújtani készül. Biztos lehetsz a kiválasztott négy szóban, de mindenképpen nézd meg a többi szót is, hogy megbizonyosodj arról, hogy ezek együtt is működnek-e.

5. Fontolja meg a korábbi rejtvények témáit

Minden alkalommal, amikor a Connections játékot játszod (és megvered), próbáld meg gondolatban feljegyezni, hogy milyen típusú kapcsolatok voltak benne. Végül is csak annyi témát fedezhet fel a NYT, bár ezeknek a témáknak számos változata van.

A leggyakoribb téma vagy műfaj egy egyszerű leírás, amely az adott csoportban szereplő mind a négy szóra vonatkozik. Négy különböző szó például a „hátoldal” kifejezésre (amint a fenti képernyőképen látható). Más gyakori témák azonban magukban foglalják az adott tevékenységhez szükséges dolgokat, valamint négy szót, amelyek egy másik szóval párosulva közös kifejezéseket hozhatnak létre.

6 Soha ne dőlj be az „One Away”-nek! Kötekedik

Ha kitalál egy négy szóból álló csoportot, és az egyik téved, a Connections felbukkan egy vidám üzenettel, amely azt jelzi, hogy „Egy szóval távol vagy!” A legtöbb ember ösztöne az lesz, hogy az egyik választ lecseréli egy másikra, amely megfelel, és megpróbálja újra. Ez azonban óriási hiba.

Igen, jól tippelhetett, felcserélve az egy rossz választ egy helyes válaszra. De az esélyek meghaladják Önt, különösen, ha még csak most kezdi. 1 a 4-hez az esélye annak, hogy rossz választ választ, amelyet el kell távolítani, és 1 a 12-hez az esélye annak, hogy a megfelelő szót választja a helyére. Tehát ehelyett kezdje újra, hogy elkerülje a hibák csökkenését.

7 Először próbálja meg megoldani a rejtvényt offline állapotban

Dave Parrack/MakeUseOf

A komolyabb Connections-játékosoknak érdemes megfontolni egy ideig offline módot, mielőtt még tippelgetnének. Írd fel a 16 szót egy papírlapra, és próbáld kitalálni a legvalószínűbb négyes csoportosítást, mielőtt visszatérsz a Connections webhelyen.

Ez meglehetősen szélsőségesen hangozhat, de ha offline módban dolgozik a Connections szolgáltatáson, más szemszögből tekintheti meg az Ön előtt álló rejtvényt. A papíron való munka arra készteti, hogy alaposan átgondolja az egyes szavak jelentését, és azt, hogy az előtte álló 16 hogyan illeszkedik a legjobban egymáshoz.

8 Ismerje fel, hogy a tökéletesség nem mindig lehetséges

Végül, de nem utolsósorban, ne feledje, hogy a tökéletesség nem mindig lehetséges. És szintén nem számít. Ha három hibát követ el a Kapcsolatok megoldása közben, az rendben van. A kulcs az, hogy úgy oldjuk meg, hogy ne kövessük el ezt a negyedik hibát, és ne bukjunk el.

Noha rendkívül megnyugtató játszani a Connections tökéletes játékát, azon túl, hogy azokkal a barátokkal kérkedhetsz, akikkel megosztod a pontszámodat, semmivel sem jobb, mint hibákkal megoldani. Tehát ne ragadjon le a tökéletes játékkal. Csak játsszon a játékkal, érezze jól magát, és célozza meg a Connections legyőzését minden nap.

A kapcsolatok nehéz játék lehet. De ezeknek a tippeknek és trükköknek a bevetésével könnyebbé válik a játék legyőzése minden alkalommal, amikor játszik vele. És még ha még mindig kudarcot vall, ne aggódjon; ne feledje, hogy 24 órán belül elérhető lesz egy újabb kör.

  A munkaállomás és az elsődleges tartomány közötti bizalmi kapcsolat javítása nem sikerült