8 legjobb vezeték nélküli biztonsági kamera gyönyörű otthonába

Az otthoni biztonság mindenkit egyformán érdekel, és próbál új módszereket találni ennek fokozására.

Nem olyan régen, hogy a biztonsági kamerákat vagy bármilyen megfigyelő rendszert általában vállalati épületekhez és egyéb munkahelyekhez kapcsolták. De a dolgok most megváltoztak!

Az otthoni biztonsági kamera felszerelése extrém lépésnek számított. Az esetek többségében az ilyen intézkedés minden szerencsétlenség esetén reaktív intézkedésként indokolt volt, nem pedig megelőző lépésként egy szerencsétlenség elkerülésére.

Az utóbbi időben azonban ez a tendencia megváltozott, mivel egyre többen keresik a biztonsági kamerák és egyéb megfigyelő mechanizmusok otthoni elhelyezését. A technológiai fejlődés lehetővé tette olyan megoldások kifejlesztését, amelyek megfizethetőbbek és ár-érték arányt kínálnak.

A biztonsági kamera előnyei?

Van egy csomó. Lássuk!

Elrettentőként működik

A biztonsági kamera jelenléte elrettenti az embereket a bűncselekmények elkövetésétől. Ez befolyásolja őket, hogy ne kövessék az ötletet. Gondoskodni kell azonban arról, hogy a vakkamerák elhelyezése ne legyen hatékony, ahogy azt a tapasztalt tolvajok képesek lennének kitalálni.

Segít a nyomozásban 🕵️

Bűncselekmény bekövetkezése esetén a biztonsági kamerák kulcsfontosságú bizonyítékokat kínálhatnak a nyomozó hatóságok számára. A modern biztonsági kamerák kiváló minőségű rögzítési képességekkel rendelkeznek, amelyek döntő segítséget nyújtanak a nyomozásban.

Vigyázz a családodra 👪

Amellett, hogy biztonságot nyújtanak otthona és családja számára, a biztonsági kamerák segíthetnek a család ellenőrzésében is, különösen gyermekek esetében. A dolgozó szülők távoli helyekről is megfigyelhetik gyermekeiket, és így biztosak lehetnek jelenlétükről. Későn az idősek biztonsága érdekében videokamerás megfigyelést is alkalmaznak. Még a háziállatok is megfigyelhetők, ha Ön nincs otthon.

Miért vezeték nélküli biztonsági kamerák?

Az otthoni biztonsági kamerák hagyományosan kábelesek. Akár kábellel, akár anélkül, mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ez az otthonhoz való alkalmasság lenne, aminek a véglegesítésnél befolyásoló tényezőnek kell lennie.

Mivel egyre többen választanak vezeték nélküli biztonsági rendszert, íme, tekintsük át az általuk kínált előnyöket a vezetékes biztonsági kamerákkal szemben.

  Hogyan nyomtathatunk CD-borítót

Könnyen telepíthető 😀

A vezeték nélküli kamera telepítése kevésbé bonyolult, mint a vezetékes kamera. Mivel nincsenek sértetlen kábelek, nincs szükség a falak felnyitására vagy a kábelek falán keresztül történő lyukak befúrására. Egyszerűen kiveheti a kamerát és a kijelölt tartóba helyezheti. Könnyen eltávolítható és új helyre telepíthető, ellentétben a kábeles biztonsági kamerával. Ennek az az oka, hogy ehhez az egész vezetékes hálózatot le kell szerelni, és mindent újra kell telepíteni az új helyre.

Biztonságosabb 🛡️

A vezetékes kamerarendszer fennáll annak a veszélye, hogy a behatolók könnyen megzavarják. Levághatják a kábeleket vagy tönkretehetik a hálózatot. Míg az iparágak és a nagyvállalatok befektethetnek olyan infrastruktúrába, amely ezeket a kábelhálózatokat biztonságban tartja, az otthonok esetében nem mindig ez a helyzet.

Könnyű adatvisszakeresés

A rögzített felvételek a felhőben tárolhatók, ellentétben a legtöbb vezetékes kamerarendszerrel, amelyeknek fizikai beállításra van szükségük a videófelvételek mentéséhez. Mivel a felvétel a felhőben van mentve, és bárhonnan könnyedén letöltheti és megtekintheti.

Mik a lehetőségek?

Míg a vezeték nélküli biztonsági kamerákat előnyben részesítik az otthonokban, óvatosan kell eljárni az otthoni megfelelő kiválasztásánál. Jelenleg számos modell érhető el a piacon, így az egyik kiválasztása nagyobb feladat. Íme néhány javaslat, amelyeket a legjobb választási lehetőségeknek tartunk a piacon. Ez útmutatóként szolgálhat a megfelelő választáshoz, amely jobban megfelel Önnek és otthonának.

Látogasson el ide, ha beltéri otthoni biztonsági kamerát keres.

Arlo Ultra

Az Arlo Ultra lehet a legmegfelelőbb az Ön számára, ha olyan kamerát szeretne, amely elég tiszta éjszakai látást biztosít. Ez a kamera időjárásálló testtel rendelkezik, és különféle virtuális asszisztenseket támogat, köztük a Google Assistant-t, az Alexát és az IFTTT-t. A 4K videofelbontású rögzítéssel és a full-duplex hanggal az Arlo Ultra azt ígéri, hogy tisztán rögzíti a környezet minden részletét.

A fényképezőgép beépített reflektorral rendelkezik, amely segít az éjszakai színes rögzítésben. Egy egyéni Arlo ultra körülbelül 399 dollárba kerül.

Kiemelések

 • 180 fokos látómező
 • Kettős mikrofon
 • Mágneses rögzítés
 • Színes éjszakai látás
 • 4K nagy dinamikatartományú (HDR) videórögzítés
 • Automatikus zoom és követés

Ring Stick Up

A Ring Stick Up Cam az egyik legolcsóbb fényképezőgép a listán. Vezeték nélküli kameraként teljes szabadságot biztosít a kívánt helyen történő beállítás tekintetében. A fényképezőgép ~90 dolláros áron kapható a piacon.

  Hogyan lehet a Linuxot úgy nézni, mint a Chrome OS

Mozgás által aktivált érzékelőkkel is rendelkezik, és alkalmas beltéri és kültéri kameraként egyaránt. A Ring Stick Up Cam nagy hátránya az akkumulátor élettartama lehet. A fényképezőgép akkumulátorát havonta cserélni kell, ami időt és pénzt is emészt fel.

Kiemelések

 • Kétirányú beszéd
 • 1080p HD videofelvétel
 • LED fénycsíkok
 • Rugalmas kültéri kamera
 • Szakmai felügyelet

Deep Sentinel

Olyan otthoni biztonsági kamerát keres, amely professzionális szintű megfigyelést biztosít és garantálja biztonságát?

Deep Sentinel akkor ez a válasz a kérdésedre.

Amint a Deep Sentinel bármilyen nem kívánt tevékenységet érzékel, azonnal élő hírfolyamot küld a távfelügyeletnek, ahol a felelős személy figyelmeztetést állíthat be. Három vezeték nélküli kamerához 699 dolláros áron kapható.

Kiemelések

 • 24/7 élő Sentinel Guards
 • Rendőrségi válasz
 • Mesterséges intelligencia alapú és beépített sziréna
 • Rendkívül tartós akkumulátor
 • Képesség 50+ kép elemzésére másodpercenként

Ring Spotlight

Ha olyan vezeték nélküli kamerát keres, amely segíthet elriasztani a behatolókat az ingatlantól, a Ring Spotlight Cam az Ön háta mögött áll.

Ehhez a biztonsági kamerához tartozik egy sziréna, amely bárkit megrémíthet, és van benne mozgásérzékelő is, amely fényeket világít, és mozgást észlelve elindítja a videó rögzítését. A Ring Spotlight fényképezőgép körülbelül 199 dollárért vásárolható meg.

A Ring Spotlight legjobb része az, hogy támogatja a hangbemenetet és -kimenetet egyaránt, mivel bármilyen Android, iOS, Windows vagy Mac eszközt használhat, hogy szót tudjon beszélni az otthonában tartózkodó emberekkel. Választhatja a Spotlight napelemes verziót is, amely lehetővé teszi a kamera napelemes töltését, és ez az alternatíva is pénzhatékony lehet.

Kiemelések

 • 270 fokos mozgásérzékelés (vízszintes)
 • Színhőmérséklet körülbelül 4000 Kelvin
 • Két LED szalag és egy távirányítós riasztó
 • Audio bemeneti és kimeneti támogatás

Wyze

A Wyze nagy felbontású felvételt kínál, és zsebbarát áron elérhető a piacon. A kamera microSD kártyanyílással rendelkezik, amely bővíti a tárhelyet, és folyamatosan rögzíti a kamerát. A kamera olyan funkciókkal rendelkezik, mint az időjárásállóság, az okosotthon-kompatibilitás, az éjszakai látás és az ingyenes felhőtárhely 15 napig.

Mindössze 35 dolláros áron olyan csodálatos funkciókat kap, mint az ajtó, az ablakérzékelők és a többi fent említett.

Kiemelések

 • 8x digitális zoom
 • Egyedi zónaérzékelési és érzékenységi beállítások
 • Füstjelző
 • Time-lapse videorögzítés funkció

YI Dome

A YI Dome a legjobb hangminőséget kínálja, és beltéri használatra is a legjobbnak bizonyulhat. A kamera mozgáskövetést és korlátlan ingyenes felhőtárolást biztosít. Zajszűrőt kap a kristálytiszta hang érdekében, amely segíthet gyermekei ellenőrzésében.

  Mi az a Ring Security System és miért van szüksége rá?

A kamera mesterséges intelligencián alapuló fenyegetés-felderítő rendszerrel van felszerelve.

Kiemelések

 • Infravörös éjszakai látás
 • 3D zajcsökkentés
 • 360 fokos teljes panoráma betekintési szög
 • 2 MP CMOS érzékelő

Nest Cam

Hagyja, hogy a Nest Cam gondoskodjon otthonáról. Nest termosztáttal és Nest Protecttel programozható.

Kristálytiszta éjszakai látást biztosít. A Nest Cam legcsodálatosabb része az, hogy kaputelefonként is szolgálhat. Kompatibilis az olyan intelligens otthoni asszisztensekkel, mint a Lutron, Phillips Hue, Abode, Google Assistant, IFTTT és még sok más. A kamera verhetetlen képminőséget kínál 8x-os zoommal és nagy látószögű objektívvel.

Kiemelések

 • Többnyelvű támogatás
 • Könnyű és könnyen beállítható
 • Élőadás

Ha rendkívül tartós vezeték nélküli biztonsági kamerát keres 100 dollár alatt, válassza a Blink Outdoor 3rd Gen + Floodlight terméket.

A videókat 1080p nagy felbontásban rögzíti, ami elegendő a tiszta képhez. A kamera egyedülálló tulajdonsága, hogy 700 lumenes fényerejű, mozgásvezérelt LED-es reflektorokat tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a behatolók ne használják ki a sötétséget. A fényképezőgép 2 db 1,5 V-os AA lítium fém elemmel és 4 db D-Cell elemmel működik. Az Amazon Alexával is működik.

Kiemelések

 • Automatikus fehéregyensúly
 • A mozgásérzékelő hatótávolsága 20 láb
 • Állapotjelző LED-ek a teljesítmény jelzésére
 • -4 és 113°F közötti hőmérsékleten működik.

Következtetés

A fent említettek szerint a vezeték nélküli biztonsági kamerák jelenleg a piacon elérhető legjobb megoldások. Mindegyik mást kínál a funkciók tekintetében. A napelemes töltéstől a tiszta éjszakai látásig a lista elemei közül az összes csúcsminőségű funkciót megkaphatja.

Bármelyiket kiválaszthatja igényeinek és költségvetésének megfelelően. Legyen okos, és fedezze fel az intelligens nyomkövetőt itt.