8 legjobb SaaS HRMS startupoknak és nagyvállalatoknak

A HR népszakma. Az emberek, jobb, ha az alkalmazottak vezetik a vállalkozásokat.

Ezért létfontosságú, hogy motiváltan tartsuk őket és bölcsen kezeljük őket. Az olyan technológiai áttöréseknek köszönhetően, mint a mesterséges intelligenciát és automatizálást magában foglaló HRMS (Human Resources Management System) szoftverek, a HR-folyamatok kevésbé jelentenek kihívást.

Vállalkozása növekedésével különféle problémák kezdenek felszínre kerülni, beleértve a méretezést, a folyamatok és adatok kezelését, a munkaerő optimalizálását és még sok mást. Az alkalmazottak számának növekedésével a humán erőforrás irányítása is bonyolulttá válik, a szűréstől, a munkaerő-felvételtől, a képzéstől és a bérszámfejtéstől a jogszabályi megfelelésig. Emellett érzékeny információi sok helyen és mappában szétszórva maradnak.

Következésképpen HR kiégést okoz, miközben csökkenti az általános hatékonyságot.

De a nyakig terjedő verseny mellett, ahol az idő pénz, nem engedheti meg magának a hatékonyság hiányát, különösen a növekedési szakaszban.

Tehát, ha a HR-folyamat továbbra is táblázatokat és papírmunkát hajt végre az iratszekrényben, akkor valamiről hiányzik!

Mi a megoldás?

HR menedzsment szoftver vagy HRMS!

Mi az a HRMS?

Egyszerűen fogalmazva, a HRMS olyan szoftver, amely kihasználja a technológia erejét a HR-folyamatok adminisztrálására. Célja, hogy a manuális és ismétlődő feladatok automatizálásával növelje vállalkozása hatékonyságát és termelékenységét. Ennek eredményeként az Ön HR-csapata jól tudja kezelni a folyamatokat, és több időt találhat más, az üzleti növekedés szempontjából fontos tevékenységekre.

A szoftver az emberi erőforrás menedzsment különböző aspektusait fedi le, többek között:

 • Munkaerő tervezés
 • Toborzás
 • Beszállás
 • Az állás megerősítése próbaidő után
 • Munkavállalói információkezelés
 • Tranzakció- és szabadságpolitika kezelése
 • A látogatottság és az idő nyomon követése
 • Bérszámfejtés
 • Bérváltozás számítások
 • Lemondási folyamat
 • Kommunikáció és Menedzsment szabályok és előírások
 • Dolgozói elkötelezettség
 • Törvényi megfelelés
 • MIS jelentése
 • Képzés és fejlesztés
 • Teljesítményértékelés
 • Utódlás tervezés

Miért van szükség a vállalkozásoknak HRMS-re?

A toll és papír üzemmód segíthet a kezdeti szakaszokban, de nem egészséges a vállalkozás számára a növekedés során. A kis- és középvállalkozások számára fontos a tisztességes HRMS használata, mivel a bonyolult feladatok automatizálásával felgyorsíthatja a növekedési folyamatot, miközben kiküszöböli a lehetséges hibákat, mivel még a kisebb hibák is végzetesek lehetnek a termelékenységre nézve.

Az olyan feltörekvő technológiákkal, mint az adatelemzés és automatizálás, a HRMS nemcsak a munkaadók, hanem a munkavállalók és az ügyfelek számára is előnyös, hiszen a megfelelő információk a megfelelő helyre és a megfelelő időben juthatnak el.

A jelentés azt állítja, hogy a HR-szoftverek globális piaca az előrejelzések szerint 2030-ra bő 30 milliárd dollár lesz. Emellett 9,4%-os növekedést prognosztizál 2017 és 2025 között.

Nézzünk meg néhány előnyt a modern vállalkozások számára.

Hatékony munkavállalói menedzsment

A HR csapata figyelemmel kísérheti az alkalmazottak jelenlétét és munkaidejét, hogy biztosítsa a maximális termelékenységet és a túlórák kompenzációját. Kezelheti a képzést, a bérszámfejtést, a teljesítményt és az alkalmazottak jobb bevonását is, hogy kötődhessenek a szervezetéhez.

KPI monitorozás

A HRMS pontosan automatizálni tudja a kulcsteljesítmény-mutató (KPI) átfogó monitorozási folyamatát, hogy megmutassa az alkalmazottak hatékonyságát a kitűzött céljaik elérésében. Ehhez nyomon tudja követni, mennyi ideig tartózkodik a munkavállaló a szerepkörben, mennyi a távollét, a célok eléréséhez szükséges idő stb.

Elősegíti az alkalmazottak önkiszolgálását

A HRMS egyik legjobb tulajdonsága az alkalmazottak önkiszolgáló szolgáltatása, ahol hozzáférhetnek profiljukhoz és portáljukhoz. Részletes információkat tartalmaz a vállalati feltételekről, a távozási szabályzatról, a bérszámfejtésről, a lemondási folyamatról stb., így nem kell minden kérdést feltenniük a HR osztálynak. Így mindkét fél számára időt takarít meg.

A szabadságok kéréséhez az alkalmazottaknak már nem kell kérvényt írniuk. Magán a rendszeren keresztül alkalmazhatják, és ellenőrizhetik a hátralévő szabadság egyenlegét, a szabadságlistát, a közelgő eseményeket és további funkciókat.

Kiküszöböli az emberi hibákat

Az automatizálás kiküszöböli azokat az emberi hibákat, amelyek a szabályozási megfelelés, a költségek és az idő tekintetében költségesek lehetnek a vállalkozások számára. Csökkenti a hibák lehetőségét és duplikálja a bejegyzéseket, hogy biztosítsa a feladatok hibátlan végrehajtását.

  Tiltsa le a biztonságot az IBM WebSphere Application Server alkalmazásban

Adatbiztonság és adatvédelem

Biztosítja a megfelelést

A szövetségi és állami törvények betartása kulcsfontosságú vállalata jóléte szempontjából. Ha nem kezelik megfelelően, komoly fenyegetést jelenthet vállalkozása számára a hírnév és a büntetések tekintetében. A HRMS rendszeresen frissít minden jogszabályi változást a megfelelőség biztosítása érdekében.

Miért a felhő alapú vagy a SaaS HRMS szoftver?

A hagyományos helyszíni szoftverek használata helyett, ahol az egészet meg kell vásárolnia, használhatja a felhőben tárolt Software-as-a-service (SaaS) szoftvert. Előfizetés alapú, vagyis nem kell fizetni a teljes szoftverért. A szolgáltató felhatalmazást ad a használatára egy ideig, a tervtől függően.

Szól a harang?

Igen, mint a Netflix!

A helyszíni szoftverekkel ellentétben a SaaS-modell nem igényel telepítést vagy konfigurálást. Előtte minden készen van, és egy-két óra múlva már használható is. Így költséget és időt takaríthat meg, és nem kell aggódnia a karbantartás miatt.

A felhőkörnyezetben található SaaS-szoftver jobb skálázhatóságot biztosít, mivel szervezeti kapacitása alapján választhatja ki a szoftvert.

Tehát, ha HRMS-t szeretne beépíteni a szervezetébe, fontolja meg a SaaS szoftver bevezetését. És hogy segítsen ebben, íme néhány a legjobb elérhető szoftverek közül, amelyeket felfedezhet.

Freshteam

Csatlakozzon egy lépéssel közelebb a használó alkalmazottakhoz Freshteam az összes HR-folyamatot intelligensen kezelni és hatásos döntéseket hozni. Pályázatkövető rendszerével jelölteket szerezhet be, interjúkat ütemezhet, és a megfelelő jelölteket alkalmazhatja. Szerezze be őket állásportálokról, karrieroldalakról, alkalmazotti ajánlásokról, szállítókról, közösségi oldalakról stb.

Hozzon létre interjúk eredménymutatóit, adjon hozzá munkaerő-felvételi csapatokat, munkafolyamat-szakaszokat és egyéni jelentkezési űrlapokat minden egyes munkához. A jelöltekkel kapcsolatos összes információt, beleértve az e-maileket, az önéletrajzokat, a pontszámokat, az interakciók előzményeit, a visszajelzéseket stb., egy helyen tárolhatja a Candidate 360 ​​segítségével. Az interjúk ütemezése közben meghívhatja a panel tagjait, és visszajelzést küldhet. A szoftver lehetővé teszi az állásajánlatok kezelését és a mezők konfigurálását, a döntések rögzítését és az ajánlati levelek elkészítését.

A Freshteam segítségével zökkenőmentesen hajthatja végre a belépést, ha előzetesen elindítja a folyamatot a dokumentáció befejezéséhez és az űrlapkitöltéshez. Megspórolja a csatlakozók első napját, így megérthetik társaikat és a szervezetet. A dokumentum aláírása után feltöltheti őket a profiljukba, feladatokat hozhat létre számukra, nyomon követheti tevékenységeiket, és emlékeztetőket küldhet a bejelentkezési folyamat befejezéséhez.

Húzza át az űrlapmezőket az alkalmazottak adatainak létrehozásához, és tartson fenn szervezeti diagramokat, amelyek bemutatják a vállalati struktúra összes entitását nevükkel, részlegükkel és beosztásukkal együtt. Hozzon létre és alkalmazzon egy naptári évre vonatkozó szabadidő-szabályzatot, és egyszerűen hozzárendelje azokat meghatározott csapatokhoz, helyszínekhez, műszakokhoz vagy részlegekhez a szervezeten belül. Ezenkívül nyomon követheti a távozásokat, jelentéseket készíthet a szabadságról, és észlelheti a hiányzásokat és a távozási trendeket.

Az iOS és Android rendszeren elérhető mobilalkalmazásával problémamentes toborzást végezhet e-mailek küldésével, visszajelzések küldésével és döntések meghozatalával. Jelentkezzen szabadságra, vagy hagyja jóvá/utasítsa el valaki más kérését egyetlen érintéssel, és bárhonnan hozzáférhet az alkalmazottak nyilvántartásaihoz.

Bizneo HR

A humánerőforrás részleg automatizálására és optimalizálására, valamint a személyzet és a tehetség menedzselésének egy újabb szintjére való eljutáshoz az egyik legjobb megoldás a Bizneo HR Emberi Erőforrás Szoftver. Több mint 10 technológiai eszközből álló csomag, amely lefedi és megoldásokat kínál a munkavállalók vállalati folyamatainak minden szakaszának javítására.

Először is, a legerősebb eszközei. Kezdik azzal, hogy megújítják és tökéletesítik a jelöltek toborzását és kiválasztását, valamint a munkavállalók értékelését és képzését, hogy mérjék képességeiket és fejlesszék teljesítményüket annak érdekében, hogy maximálisan kiaknázzák képességeiket.

Ezután számos olyan funkció van, amelyek megkönnyítik a mindennapi üzletmenetet:

 • Időgazdálkodás és szabadságok és műszakkezelés.
 • Be- és kilépési folyamatok az új alkalmazottak integrációjának elősegítésére
 • Felmérések az elégedettség, az elkötelezettség, a munkahelyi légkör stb.
 • A rutinfeladatokat, értesítéseket és kommunikációt automatizáló munkafolyamatok (a szerződés lejárta, a fizetés felülvizsgálatának időpontja, értesítések arról, hogy a munkavállaló nem érkezett dolgozni…).

Arról nem is beszélve, hogy más eszközökkel is integrálható (integráció bérszámfejtéssel, beléptetés, jelenlét, ERP-k). Röviden, a legjobb technológia, amely pluszt ad a humánerőforrás-menedzsmentnek, és maximálisan gondoskodik a vállalat legnagyobb értékéről: a dolgozókról.

Sage HRMS

Győzze le az összes HR-kihívást, és hozzon okos döntéseket Sage HRMS szervezete hatékonyságának növelése érdekében. Dinamikus megoldást kínál alkalmazottai teljes életciklusának kezelésére a felvételtől a nyugdíjazásig. A szoftver méretezhető, hogy folyamatosan támogassa az Ön növekvő igényeit.

  Hogyan kezdjük el a gépi tanulást?

Alkalmazzon tehetséges embereket, tartsa meg a legjobbakat, és könnyen azonosítson belső alkalmazottakat vezetői pozíciókra. Segít az alkalmazottak fluktuációjának minimalizálásában is az elkötelezettség növelésével. Javítsa az időgazdálkodást minden alkalmazott számára, és fedezze a szabadságokat és a jelenlétet a bérszámfejtés, a teljesítményértékelések, a juttatások, az önkiszolgálás stb. kezelésén kívül.

Kiküszöbölheti a költséges hibákat a beiratkozásban és az adatbevitelben, miközben elkerüli a juttatásokhoz kapcsolódó fájdalmas papírmunkát. Kockázatelemzésével felmérheti az alkalmazottakat információik, statisztikáik, készségeik, teljesítményük, biztosításuk, demográfiai adatok és egyebek alapján.

Átfogó órákat biztosít oktatók által, és igény szerinti tanulást biztosít a szoftver lehető legjobb használatához a Sage Egyetemen keresztül. A Sage Knowledgebase, a Sage City és a Sage Resources a hét minden napján, 24 órában nyújtott támogatást nyújtják, segítik a kérdések megoldását, valamint a szoftver legfrissebb frissítéseit kínálják, amint az megjelenik.

Ízlés

Viszonozza a szívességet keményen dolgozó csapatának azzal, hogy átfogó HRMS-szel támogassa őket, Ízlés. Minden folyamat a felvételtől, a felvételtől és a fizetésig, a teljesítményig és az előléptetésig; szoftver használatával minden hibátlan.

Hozzon létre professzionális ajánlati leveleket, vegyen fel új asztalosokat, elkerülve a papírmunkát, és hagyja, hogy kitöltsék profiljukat. Az összes dokumentumot digitálisan tárolhatja a szoftveren, hogy rendszerezett maradjon. Véget értek a fájdalmas és kockázatos bérszámfejtési folyamatok napjai; használja a szoftver egyszerűsített bérszámfejtését, és könnyen bejelentheti az adókat.

Automatikusan szinkronizálja az időkövetéshez, a juttatási tervekhez, az új alkalmazottakhoz és egyebekhez kapcsolódó összes adatot. Tartsa dolgozóit boldogan, egészségesen és biztosítva legyen ugyanazzal a szoftverrel, amely a bérszámfejtésre is képes. Adjon csapatának erőforrásokat és eszközöket a Gusto segítségével, hogy biztosítsa pénzügyi jövőjét a Gusto Cashout, az ingázási juttatások, a dolgozók javadalmazása, valamint a 401(k) nyugdíj és 529 főiskolai megtakarítás révén.

Ezenkívül egyéb eszközöket is kínál, mint például a kisvállalkozások pénzügyi segélyezését, az égési ráta kalkulátort, a munkáltatói adókalkulátort, a fizetés-összehasonlító eszközt és az új bérleti ellenőrző listát. A szoftver kompatibilis a HIPAA, ACA és ERISA szabványokkal. Kezelheti a COBRA-követelményeket, és e-maileket küld az alkalmazottaknak, hogy befejezzék a papírmunkát a szervezet elhagyása után.

Cezanne HR

Nem számít, hogy a szervezete kicsi, közepes vagy nagy, Cezanne HR hátat kapott a HR erőfeszítéseinek minden aspektusának egyszerűsítéséhez. Ez a felhő alapú modern HR csomag lehetővé teszi a munkaerő hatékony kezelését és támogatását csúcstechnológiák, automatizálási eszközök és lenyűgöző funkciók kihasználásával.

A több mint 100 országban működő vállalkozásokat segítő Cezanne HR 10 különböző nyelven kínál fordítást külön díjak nélkül. Ezenkívül támogatja a pénzügyi adatok helyi pénznemben történő rögzítését, és világszerte több irodát tesz lehetővé saját jóváhagyási folyamatokkal, költségközpontokkal, HR-portálokkal és rendszergazdai jogosultságokkal. A rendszer optimális rugalmasságot kínál a különböző feladatok végrehajtásához, az alkalmazottak felvételétől az eltávolításig, és minden, ami a kettő között van.

24 órás online portált kínál szakértői cikkekkel, útmutatókkal, beállítási tanácsokkal, képzéssel, tanácsadással, intelligens értesítésekkel, beépített jelentésekkel, konfigurálható űrlapokkal, hatékony munkafolyamat-kezeléssel és megvalósítási szolgáltatásokkal. A mobilalkalmazással, valamint az együttműködést és a hatékony kommunikációt fokozó online eszközökkel jól kapcsolódjon be a munkaerőhöz.

Ne pazarolja az időt a karbantartásra, mert Cezanne gondoskodik róla, az időszakos frissítéseken kívül. Minden adata biztonságban van a titkosítás, a jelszavak és a GDPR megfelelőség által biztosított fejlett biztonsági és adatvédelem révén. Emellett nyílt architektúrája segít a termelékenység javításában, és könnyű csatlakoztatást tesz lehetővé harmadik féltől származó alkalmazások számára.

Emberek HR

Eleged van abból, hogy monoton feladatokra pazarold az időt?

Használat Emberek HR automatizálni ezeket a folyamatokat, és a nagyobb figyelmet igénylő területekre összpontosítani. Most felejtse el a betegségek nyomon követését, az alkalmazottak adatainak frissítését, a szabadságolások jóváhagyását, a forgalmi adatok összeállítását és így tovább. Pályázókövető rendszerének segítségével szervezeti kultúrájához illeszkedő tehetségeket vehet fel és tarthat meg. Ossza meg az állásajánlatokat különböző állásportálokon, valamint keressen olyan embereket, akik segíthetik vállalkozása növekedését, és kapcsolatba léphetnek velük.

Átfogó grafikus jelentésekkel nyújtson be HR-információkat az üzleti vezetőknek, és kérjen ajánlásokat és cselekvési terveket. Tanuljon más HR-szakemberektől a HRMS-en keresztül, és javítsa döntéshozatalát. Összehasonlíthatja HR-betekintéseit az iparágon belüli más vállalatokkal is, hogy meghatározza azokat a területeket, amelyeken fejlesztésre van szükség.

  Hogyan ellenőrizheti, hogy az Office 2016 termékkulcsa hiteles-e

Lépjen kapcsolatba alkalmazottaival, és segítse őket optimalizálni potenciáljukat dinamikus teljesítménymenedzsment rendszerével. Keresse meg legjobban teljesítőit és azokat, akiknek segítségre van szükségük teljesítményük javításához. A People HR segítségével zökkenőmentesen migrálhatja adatait az új rendszerbe, és szakértői képzésben részesítheti a szoftvert a lehető legteljesebb mértékben.

Jó műszaki ismeretek nélkül is használhatja ezt a szoftvert egyszerűsége és felhasználóbarát jellege miatt.

Zenefits

A HR folyamatok irányítása már nem okoz fejfájást, ha van Zenefits amelyek számos módon előnyösek az Ön vállalkozásának. Egyetlen kattintással ajánlatlevelet küldhet, amely tartalmazza az összes lényeges részletet, valamint egy linket az online ajánlat elfogadásához. Ehhez remek sablonokat biztosít az ajánlati levelekhez, vagy lehetőséget biztosít egy külön feltöltésre.

Partnere, a Checkr átfogó és gyors háttérellenőrzést végez a szoftverből. Lehetővé teszi az új asztalosok számára, hogy a Zenefits mobilalkalmazás vagy webhely használatával önállóan beépüljenek, és már az első napon megspórolják a gondokat. A szoftver a rendelkezésre álló információk alapján digitálisan készíti el az asztalosok adóbizonylatait.

A digitális aláírás funkció felajánlásával a papírmentességre ösztönzi. A Slack, Salesforce, Google Workspace stb. zökkenőmentes integrációja révén az új alkalmazottak automatikusan bejelentkezhetnek fiókjukba. Dinamikus szervezeti diagramokat és alkalmazotti névjegyzéket kínál a szükséges részletekkel a többfunkciós kommunikáció javításához.

Automatizálja az alkalmazottakkal kapcsolatos eseményeket, például előléptetéseket, csapat-/részleg-áthelyezéseket, felmondásokat, lemondásokat stb. A szoftver proaktívan szinkronizálja az adatokat és a végrehajtott változtatásokat valós időben, így mindenhol tükröződik. Nemcsak az alkalmazottait támogatja, hanem egy másik munkaerőt is, beleértve a szabadúszókat, független vállalkozókat és tanácsadókat. Tartsa be a kormányzati előírásokat a feladatok automatizálásával.

Hozzon létre és kezeljen TLT szabályzatot, hagyjon fel kéréseket, állítsa be az áramszünet dátumait, és használja az automatikus TLT mérleg kalkulátort, hogy időt takarítson meg. Támogatja az üzleti intelligenciát a javadalmazási összesítések, a létszámtevékenységek, az esélyegyenlőségi statisztikák, a forgási ráták és a megadott részvényopciók jelentésével.

BambooHR

Az Ön alkalmazottai cége eszközei, és a legfontosabbak. Használatával gondosan kezelje őket BambooHR, Ez egy minden az egyben szoftver az alkalmazottak adatainak összegyűjtésére, rendszerezésére és elemzésére. Fokozza a toborzás és a beépítés általános folyamatát, okosan kezelje a javadalmazást, és alakítson ki fenntartható vállalati kultúrát.

A BambooHR lehetővé teszi, hogy az összes információt egyetlen, biztonságos adatbázisban tárolja, amelyet dinamikus szerkesztő és jelentéskészítő eszközök hajtanak végre a gyorsabb munkafolyamatok érdekében. Vezérli egy webhely vagy mobilalkalmazás segítségével, amelyhez bármikor és bárhonnan hozzáférhet.

Tegye személyre formalitásait és papírmunkáját, hogy megkönnyítse a belépés folyamatát egy kevésbé stresszes első napon. E-aláírásokkal rendelkezik, így digitálisan kezelheti az iratokat, és megakadályozhatja, hogy a papír felgyűljön az asztalán. A követési idő, a PTO, a juttatások, a bérszámfejtés stb. elragadóak a BambooHR-rel.

Lehetővé teszi, hogy mélyebb betekintést nyerjen a teljesítménymenedzsmentbe, az alkalmazottak elégedettségébe és más fontos statisztikákba a következő cselekvési terv kialakításához. Jelenleg több mint 1,56 millió aktív felhasználója van világszerte, és hétnapos ingyenes próbaverziót is kínál, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen a szoftverrel kapcsolatban.

Következtetés

A HR folyamatok a modern vállalkozások egyik legkritikusabb aspektusai, legyen szó toborzásról, bérszámfejtésről, teljesítményről vagy előléptetésről. Nagyfokú pontosságot igényel, és még egy kis hiba is költségesnek bizonyulhat. De ne aggódj többé; építsen be egy felhő alapú HRMS-t a szervezetébe, hogy az összes feladatot nulla hiba nélkül automatizálja.