8 legjobb GPU-támogató keret

A grafikus feldolgozó egységek (GPU) a technológiai és kütyüvilág gyémántjává válnak. Még akkor is, amikor az egész piac zuhant a zárlat alatt, a GPU-k árai az egeket csókolták az egységenkénti eloszlás óriási hiánya miatt. Ennek oka a kriptovaluta túlzott bányászata és a bányászok nagyszámú grafikus kártya vásárlása volt, hogy kihasználják a piaci recesszió idejét. Így a játékboltok és a játék céljára árusító weboldalak nagy szűkösséggel szembesültek, és sok játékos még drága GPU-kat is vásárolt, és a legdrágábbak is elfogytak a készletek feltöltése után perceken belül. Azoknak azonban, akik 2 vagy több grafikus kártyát használnak a rendszerükben, alapvetően GPU-támogató keretre van szükségük. Annak érdekében, hogy több grafikus kártyát össze tudjon tartani egy rendezett és tiszta környezetben, hogy hatékonyan működjön anélkül, hogy felmelegítené magát és a rendszert. Ha Ön is az, aki leereszkedő konzolokat keres a rendszeréhez, akkor ez a cikk hasznos lesz az Ön számára, mivel megosztjuk a piacon elérhető legjobb GPU-támogató kereteket, amelyek közül választhat az Ön beállításához. De előtte röviden értsük meg működésüket.

A legjobb GPU-támogató keret

A GPU leereszkedés kifejezés tökéletesen leírja önmagát. A PC-építés hiábavaló projekt, még akkor is, ha elsősorban bizonyos szoftverek kiváló teljesítményének elérése a cél. A hobbibarátok és a gyakorlatias építők gyakran az elegáns és praktikum jegyében állítják be berendezéseiket, ami magyarázza azt a meglehetősen abszurd mennyiségű RGB világítást, amelyet manapság a PC-felszereléseken látunk. Jellemzően esztétikai és helytakarékossági okokból a számítógép alaplapját úgy szerelik fel, hogy csatlakozói függőlegesen fussanak.

Ezzel a beállítással az olyan részek, mint a grafikus kártya, gyakran oldalra vannak bedugva, ahelyett, hogy a ház aljához rögzítenék őket. Ez a hely okozza a GPU megereszkedés problémája, és arra kényszeríti a fogyasztókat, hogy tartókonzolt vásároljanak. Amint azt sejteni lehet, ezek az eszközök a grafikus kártyán nyugszik, így nem csak az I/O kapcsolattól függ, hogy ne mozduljon el a helyéről. Bár ez nem kötelező követelmény, bölcs biztosítás, amely jól is nézhet ki. Az alábbiakban néhány további információ található a GPU-kkal kapcsolatban.

 • Az emberek GPU-inak többsége több okból is további segítség nélkül fog működni.
 • A drágább GPU-k gyakran nagyobb hűtőrendszerrel is rendelkeznek, és a GPU leereszkedése gyakran probléma ezeknél a modelleknél.
 • Szerencsére az Nvidia és az AMD drágább grafikus kártyái gyakran figyelembe veszik a gravitációt tervezésük során.
 • Nincs szükség tartókonzolra, mert a modern kártyák többségét úgy tervezték, hogy egyenletesen oszlassák el súlyukat. Ez nem lehet probléma, mert kellően tömörítettek, megerősített csatlakozási pontokkal rendelkeznek, és könnyű ventilátorokkal vannak felszerelve.
 • A tervezés során kifejezetten figyelembe vették. Ezenkívül a kártya architektúrájának integritása helyett a GPU leereszkedése gyakran a beszerelési eljárással függ össze.
 • Az emberek azt állítják, hogy más esetre váltottak, és felfedezték, hogy a GPU-juk egyáltalán nem süllyedt a témával kapcsolatos több internetes beszélgetés során.
  Kaparja le az adatokat anélkül, hogy félne a blokkolóktól a Bright Data Web Unlocker segítségével etoppc.com %

A helyzettől és a dolgok telepítési módjától függően általában elkerülhetetlen némi dőlés, de a mai fejlett technológia mellett nem gyakori a súlyos meghajlás, amely komoly károkat okozhat. Ezen túlmenően bizonyos tartókonzolok rontják a GPU légáramlását, ami tovább erősíti a beállítást anélkül, hogy először tesztelni kell, hacsak nem tudja, hogy vonzóbb világítást szeretne. Most, hogy tudja, mi, hogyan és miért van a GPU megereszkedésének és a zárójelek használatának, folytassuk a különböző GPU leereszkedő zárójelekkel, amelyeket a különböző rendszerekben előnyben lehet részesíteni.

1. MHQJRH merevítő támasz

A szabványos, vízszintes GPU merevítés az, amit kapsz MHQJRH merevítő támogatás. Ezek a legelterjedtebbek, azonban függőleges GPU-merevítők is rendelkezésre állnak, és néhány nagyszerű funkcióval rendelkeznek. Először is, a vízszintes GPU-tartók bármilyen kártyához tökéletesek, vastagságtól függetlenül, mivel a támaszték a függőleges tengely mentén könnyen beállítható az Ön igényei szerint. Ezután a függőleges GPU merevítés univerzális, és bármilyen méretű grafikus kártyával használható.

 • Az MHQJRH a felső függőleges GPU merevítőt alkotja.
 • Kedvező árú, eloxált alumíniumból készült, és egy kis gumipárnát tartalmaz a tartó alján, hogy megvédje a GPU károsodását.
 • A láb nem mágneses és nincs gumi talpa, de beszerelés után meglehetősen stabil.

2. MSI Gaming grafikus kártyatartó

Az MSI számos termékéről híres, amelyeket nagy sikerrel dobtak piacra. MSI Gaming grafikus kártyatartó három GPU-t támogat, és egy függőleges merevítő.

 • Ez a támaszték nagyszerű alternatíva az alaplapok többségéhez, mivel tartalmaz egy állítható rudat, amely lehetővé teszi a 390-680 mm magassági tartományú alaplapokba való beszerelést.
 • Függőleges elhelyezése után beállíthatja a gumibetéteket a rúd mentén, hogy megtartsák a GPU súlyát anélkül, hogy az alaplapot sértené.
 • Ez a támasztó merevítő a legminimálisabb teljesítményt nyújtja, és nélkülözi a szemet gyönyörködtető tulajdonságokat.
 • Ez az MSI-támogatás egyedülálló formája ellenére ugyanolyan hatékony, mint bármely más GPU-támogatás.
 • Egyszerre három GPU-t támogat, így megakadályozza, hogy a GPU súlya az alaplapon feküdjön.

3. Cooler Master ELV8

Bár a Cooler Master jól ismert CPU-hűtőiről, házventilátorairól és némileg jó tápegységeiről. A cég megkezdte termékpalettájának bővítését, és ennek eredményeként mára a Cooler Master ELV8egy szemet gyönyörködtető ARGB GPU támogatási merevítő.

 • Az ELV8 jelenleg a legjobb elérhető ARGB GPU keret.
 • Ez a konzol kétségtelenül nagyszerű kiegészítője lesz bármely RGB projektnek, kiváló minőségű felépítése és gyönyörű RGB szalagja miatt.
 • A piacon kapható leghosszabb kártyákat nem ehhez a merevítőhöz tervezték.
 • A legjobb elkerülni ezt, ha RTX 3090 vagy AIB RTX 3080 van.
 • A Cooler Master ELV8 ára az egyik hátránya. Sokkal többe kerül, mint az RGB-választékunk szűkös költségvetés mellett.
 • Ezenkívül ennek a modellnek a műanyag tartója gyengébb minőségű, mint a legtöbb más modell fém tartója. Ám a valaha látott GPU merevítők közül a legfinomabb általános kialakítással és RGB-végrehajtással rendelkezik.
  Hogyan védi meg a Jelszókezelő az adathalász csalásoktól

4. EZDIY-FAB GPU tartó

Az EZDIY-FAB GPU tartó a következő a GPU-támogató keretek listáján. Ez az olcsó, egyszerű megjelenésű merevítő elbírja a legtöbb GPU súlyát, miközben könnyű a zsebkönyvben. Nincs szükség mélyebb kutatásra, ha csak egy működő merevítőre van szüksége. Ez meglehetősen megfizethető és ésszerű választás lehet, ha a GPU nem túl erős.

 • Az EZDIY-FAB GPU-tartón található 3 mm-es alumínium megvédi a GPU-t a leeséstől és az alaplap terhelésétől.
 • Ez a merevítő vízszintes, és csak kis súlya és szerkezeti integritása van, mivel a legtöbb nehéz grafikus kártyához többre van szükség.
 • Ezt a GPU merevítőt célszerű közepes súlyú grafikus kártyákkal használni.
 • Az EZDIY-FAB GPU merevítő egy olcsó tartó a GPU számára, és minden rendben van.

5. Felfelé címezhető RGB merevítő

által készített támasztó merevítő itt, fent a következő elem a GPU-támogató keretek listáján. Ez is támogatja a címezhető RGB-t, hasonlóan a korábban tárgyalt CoolerMaster modellhez. GPU-támogató merevítővel rendelkezik, amely kétségtelenül a legnehezebb kártyákat is könnyedén hordozza anélkül, hogy bármilyen fronton feláldozna.

 • A GPU fentebb címezhető RGB merevítője szintén elegáns és divatos, és ugyanolyan robusztus és tartós fémből készült, mint korábban.
 • Néha elgondolkozunk azon, hogy egy új alkatrész hozzáadása a PC-házunkhoz vajon rontja-e az esztétikát. Abban azonban biztos lehet, hogy az upHere GPU-támogatása nem fogja ezt elérni, mivel ugyanazt az RGB-csíkot és 16,8 millió színt használja a képernyő megvilágítására.
 • Hat csavarral és egyetlen 5 voltos, 3 tűs csatlakozóval rendelkezik a tápellátáshoz.
 • A csúszócsavar helyett egy csúszó gumibetétet használnak, hogy megakadályozzák a GPU károsodását.
 • Míg a merevítő tartja a súlyát, a gumipárna megakadályozza a GPU sérülését.
 • Az alaplapok többségét támogathatja az upHere címezhető RGB GPU merevítő, amely lehetővé teszi az RGB lámpák velük való szinkronizálását és az RGB lámpák egyszerű vezérlését a használat megkönnyítése mellett.
 • A beszerelés egyszerű, azonban kezdetben a hat csavar kezelése gondot okozhat. A megjelenése miatt nagyon szépen keveredik az RGB RAM-mal és más összetevőkkel.

6. Glotrends merevítő támogatás

A GPU leereszkedő tartójának listáján egy másik a Glotrends Brace Support. Nézze meg a Glotrends merevítő támogatás SLI szerelvényekhez, ha SLI-t használ. Ez a Glotrends GPU-merevítő lényegében a legnagyobb merevítő-támogatás, amelyet díszes sallangok nélkül találhat.

 • Két teljesen függőlegesen állítható alumínium támasztékkal rendelkezik.
 • Mágneses talppal is rendelkezik, ami kiválóan megakadályozza a csúszást.
 • Ennek a GPU-támogatásnak a tetején van egy kis gumipárna, és úgy tűnik, hogy a magasság módosításához használt csavarok erősek és jól kidolgozottak.
  11 módszer a webhely megbízhatóvá tételére

7. UpHere függőleges zárójel

Míg fent Függőleges zárójel ugyanazt a célt szolgálja, mint amiről korábban fentről beszéltünk, ez egy kicsit más GPU-sag-tartó. Ez a támasz függőleges, egyszerű kialakítású, nem pedig vízszintes támogatás RGB lámpákkal és egyéb dekorációkkal. Ennek a támasztéknak az alapja mágneses, és a számítógépház aljához tapad.

 • Függőlegesen akár 2 GPU is támogatható, így kizárva az összes olyan súlyt, amely károsíthatja az alaplapot.
 • Erős felépítésének és alumínium felhasználásának köszönhetően könnyedén elbírja ezt a nagy súlyt.
 • Ennek a támasztéknak az a legnagyobb tulajdonsága, hogy csavarok nélkül is felszerelhető.
 • Néhány perc alatt mindent feltehet egyszerűen egy mágneses talppal és néhány egyszerű, állítható párnával a GPU-k rögzítésére.
 • Bár kissé egyedi, a upHere függőleges GPU merevítője kétségtelenül bölcs vásárlás.
 • Nemcsak kedvező árú, de a funkcióját is hibátlanul látja el.

8. DeepCool GH-01

Az DeepCool GH-01 Az RGB GPU merevítő a legköltséghatékonyabb lehetőség, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik. Ez az RGB GPU merevítő képes elrejteni a PCIe vezetékeket amellett, hogy nagyszerű ARGB LED-tömbje van, ami javítja az építmény általános megjelenését.

 • Az alaphosszabbítónak köszönhetően a tartó rugalmasan állítható függőlegesen és felszerelhető PSU burkolattal vagy anélkül.
 • A kártya károsodásának elkerülése érdekében a tartó apró gumibetéteket tartalmaz a tetején.
 • Annak ellenére, hogy nem gumírozott vagy mágneses, az alapítvány nehéznek és nehezen mozgathatónak tűnik.
 • Az alaplapon található címezhető RGB-fejlécek szükségesek, mert ez egy ARGB-eszköz.

***

Ezek voltak a legjobb GPU-támogató konzolok, amelyeket online kaphat, különösen az Amazon boltját tekintve. Napjainkban az összes frissített GPU úgy van megépítve, hogy aligha okozhat ilyen megereszkedett problémákat, különösen, ha egy olyan neves cég termékétől vásárol, mint a fent említettek és mások. Ez is az egyik fő oka annak, hogy általában nem vásárolnak GPU-süllyedés-tartókat, de ha úgy érzi, hogy telepítenie kell egyet, a fenti lista könnyen segíthet kiválasztani a legjobbat a tartomány számos egyéb lehetősége közül. Reméljük, hogy ez a cikk bizonyos mértékig segített Önnek, ossza meg visszajelzéseit és tapasztalatait, és említsen meg minden más olyan terméket, amelynek szerepelnie kellett volna ezen a listán, amelyet valahogy kihagytunk. Olvass tovább, és találkozunk egy másik témával egy másik cikkben.