8 legjobb életet átalakító program a Mindvalley-ből

A felgyorsult életstílus és az állandóan igényes elvárások mindenkiben felesleges stresszt és szorongást okoznak, ami küzdelemhez és kényelmetlen élethez vezet. Az életet átalakító programok pozitív hangulatot kölcsönöznek életének.

Mire van szükség életformáló programokra?

A 21. században az élet egyre bonyolultabbá vált a fokozódó verseny, a növekedésre való törekvés és az elvárások növekedése miatt.

Tudod, hogy mindenkiben állandó harc folyik? Küzdelem a teljesítményért, a tökéletességért, a pénzügyi stabilitásért, a szakmai fejlődésért és miegymásért. Ha bármelyik személyt, országot vagy szakmát választod, mindig rohansz többet megragadni.

Kérlek ne vedd máshogy. Ha ebben a modern világban akarunk élni, akkor mindenre szükség van, de a szükséglet és a vágy között nagyon vékony a határvonal. A vágy futásra készteti az embert, és mivel ez egy vágy, folyamatosan felbukkan egymás után, és az ember futni fog egész életében.

A modern világot figyelembe véve folyamatosan motiváltak vagyunk, gyakran anélkül, hogy tudnánk, miért vezetünk nyugtalansághoz és befejezetlenséghez. Más tényezők, amelyek mindenki életében belső (belső) és külső káoszt teremtenek, a mai elszigetelt munkahelyek, az erősödő verseny és a szakmai kihívások.

Az ilyen életmód stresszhez, nyugtalansághoz, szorongáshoz, türelmetlenséghez és traumához vezet, ami boldogtalan élethez és számos életre szóló betegséghez vezet.

Egyesek találkozhatnak ezekkel a problémákkal, és azonnali lépéseket tehetnek ezek megfékezésére, hogy értelmes megoldásokat találjanak. Ennek ellenére, sajnos, legtöbbünk tudatlanul figyelmen kívül hagyja ezeket a kérdéseket a hétköznapi tevékenységek és feladatok miatt, de valahol a szíved mélyén tudod, hogy nem akarod elfogadni.

Van egy ősi idézet a hinduizmusban: Változtasd meg gondolataidat, és ezek megváltoztatják az életedet.

Tehát ahhoz, hogy ezeket a szűk keresztmetszeteket leküzdjük és elégedett életet éljünk, életátalakítási vagy önátalakító programokra van szükség.

Az élet átalakulása egy belső és külső változás, amely összhangba hoz bennünket legmagasabb lehetőségeinkkel. Ha nem is a legmagasabb potenciállal, de legalább ezek a programok hozzájárulnak a normális, békés és elégedett élethez. Remekül hangzik, nem?

Az átalakítás egyik ingyenes és (elméletileg) leginkább elérhető módja a gondolatok megváltoztatása napi közvetítéssel. De mondanom sem kell, hogy a meditáció a nyolcadik csodák egyike.

Ebben a bejegyzésben tehát olyan szakmai élet-átalakító programokat láthatunk, amelyek útmutatást és támogatást adnak a fennálló helyzet leküzdéséhez, és segítenek az értelmes előrelépésben.

Az életet átalakító programok arra összpontosítanak, hogy segítsenek az egyéneknek tisztázni jelenlegi helyzetüket, és cselekvési tervet készíteni az új készségek elsajátítására, a személyes fejlődésre, az étrendre, a pozitív életmódváltásra és még sok másra, hogy elérjék a kívánt célokat.

Olvassa el még: Gyerekeknek készült meditációs alkalmazások

Hogyan segítenek az életformáló programok az egyéneknek?

Az életet átalakító programok segíthetnek az embereknek megváltoztatni életüket a pszichológiai jólét javításával. Az ilyen programok képessé teszik az embereket arra, hogy kézbe vegyék életük irányítását és pozitív változásokat hajtsanak végre.

Erőforrásokat kínálnak arra, hogy támogassák az embereket céljaik elérésében és iránymutatásukban az életük bármely olyan területén, ahol nehézségekbe ütközhetnek.

A Mindvalley alábbi videója elmagyarázza az életátalakítási programok szükségességét.

Az életátalakító program lehetőséget kínál készségek fejlesztésére, tudás megszerzésére és olyan cselekvések megtételére, amelyek jobb kiteljesedést eredményezhetnek a mai technológiai és gyors változások világában.

Életünk összetettebbé válásával egyre nagyobb kihívást jelent a koncentráltság megőrzése és mély szakmai vagy személyes kapcsolatok kialakítása. Az életátalakító programok lehetővé teszik az emberek számára, hogy felfedezzék és megvalósítsák a bennük rejlő lehetőségeket, és lehetőséget adnak számukra új emberek megismerésére és hasznos tapasztalatok megszerzésére.

Az emberek önmagukba fektethetnek be, és teljes potenciáljukat megvalósíthatják élet- vagy önátalakító programok elfogadásával.

  Csatorna törlése a Telegramban

Ezek a programok azért készültek, hogy segítsenek az embereknek életük javításában és óriási sikerek elérésében magán- és szakmai életükben. Ezek a tanfolyamok hangsúlyozzák a képességek erősítését, beleértve a csapatmunkát, a vezetést és a problémamegoldást.

Segítséget és iránymutatást is kínálnak, amely növelheti az emberek motivációját, önbizalmát és sikerre való képességét. Az életet megváltoztató programok megkövetelik a résztvevők változás iránti elkötelezettségét, és egy szakértő coach útmutatása segíthet abban, hogy ezek a változások gyümölcsözőek és hosszan tartóak legyenek.

Ezek a programok lehetőséget és információkat adhatnak a résztvevőknek a társadalmi és személyes problémák felismerésére, kezelésére és megelőzésére. A programba való beiratkozás különféle szolgáltatásokhoz és forrásokhoz férhet hozzá, a karrierfejlesztéstől a pszichológiai támogatásig.

Ezenkívül ezek a programok egy széles körű támogatási rendszert hoznak létre, amely erőforrás lehet a nehéz időkben.

Az alábbi részben a MindValley egyik jól ismert és széles körben népszerű életátalakító programját tekintjük át.

A Mindvalley egy innovatív személyes átalakulási tanulási platform, amely a jólét minden aspektusával foglalkozik, beleértve a kapcsolatokat, az egészséget, a gondolkodásmódot stb.

Mindvalley Superbrain

A Mindvalley Superbrain nevű online kurzus célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szeretnék fejleszteni tanulási, összpontosítási és memóriájukat. A program a neuroplaszticitás tudományos elgondolásán alapul, amely lehetővé teszi az agy számára, hogy alkalmazkodjon, növekedjen és újrahuzalozza magát.

Ez a tréning erősíti a mentális készségeket, hogy feltöltse az agyát és felszabadítsa teljes potenciálját. A program a legfrissebb stratégiákat és erőforrásokat használja a csúcsteljesítményhez, a gyorsolvasáshoz és az idegtudományhoz, hogy maximalizálja a kognitív képességeket.

Jim Kwik szakszerűen optimalizálja az emberfeletti memória, fókusz és tanulási sebesség felszabadításának folyamatát, és létrehozta a programot.

Szakértelemmel rendelkezik a szakemberek oktatásában, hogy javítsák karrierjük teljesítményét, a hollywoodi szupersztárokat, hogy emlékezzenek a vonalakra, a vezérigazgatókat és a vállalkozókat abban, hogy vállalkozásukat új magasságokba emeljék. Gyakran megjelenik olyan magazinokban, mint a Success, a Forbes, a CNBC stb.

A tudomány által támogatott kurzuson keresztül jobban megismerheti az agy működését és a kognitív készségeket. Ez a program olyan egyszerű megközelítést alkalmaz, hogy gyakorlatilag bárki képes arra, hogy gyorsan felébressze agya teljes potenciálját, és átformáló hatásokat tapasztaljon.

Tekintettel arra, hogy 30 napon keresztül csak napi 20 percet vesz igénybe, a program egyszerűen beilleszthető a mindennapi rutinba. Már hárommillióan iratkoztak be ebbe a programba.

Mindvalley meditáció

A Mindvalley keretet biztosít a Mediáció számára, hogy valódi előnyökhöz jussanak a modern világban. Ezt a meditációt a Ziva meditáció alapítója, Emily Fletcher tervezte.

A program modern és működőképes megközelítést alkalmaz, és gyakorlati eszközöket biztosít a személyes és szakmai élet teljes megváltoztatásához.

Ezt a programot mindenkinek ajánljuk, de a valódi előnyöket azok kamatoztathatják, akik stresszkezelésre és kényelmes életre vágynak.

A programban lefedett meditációs keret segít koncentráltnak és fegyelmezettnek maradni, valamint könnyedén kezelni az életed során felmerülő akadályokat.

A rendelkezésre álló technika segít abban, hogy kitűnjön és elérje csúcsteljesítményét, növelje termelékenységét és határtalan energiát hozzon létre.

Ennek a közvetítői programnak a bevált és hatékony időtartama 33 nap. Az edző naponta, lépésről lépésre oktatja a jó alvás elérését, a vitalitás növelését és a termelékenység növelését.

Mindvalley Quantum Jumping

Ez a Mindvalley-i Quantum Jumping kurzus erőteljes gyógyulási forrás lehet, akár fizikai sérülést vagy betegséget akarsz gyógyítani, akár lelki krízist szeretnél megszüntetni, vagy akár egy érzelmi sebet vagy traumát akarsz csillapítani.

Burt Goldman létrehozta a Quantum Jumping online programot, amely lehetővé teszi, hogy a továbbfejlesztett vizualizáció segítségével kapcsolatba léphess másik éneddel.

A tanfolyam az alábbi szempontok szerint lesz előnyös:

 • Tanuljon meg minden új készséget gyorsabban
 • Segít megtalálni a válaszokat és megoldásokat a problémák leküzdéséhez
 • Segít kiterjeszteni hatókörét és látókörét, hogy reális célokat és jövőképet határozzon meg
 • Finomhangolja gondolatait, hogy megvalósítsa álmait és vágyait
 • Intuitív útmutatást kaphat a helyes út kereséséhez

Egyesíti a kvantumfizika és a pszichológia legújabb eredményeit. Eredeti és kiegyensúlyozott, kvantumfizikán alapuló stratégiát kínál a fizikai és mentális jólét fokozására. Elvei és elméletei a kvantumkutatás eredményeit a mindennapi életben kívánják alkalmazni.

  Próbálja ki a MinIO – Self-Hosted S3-kompatibilis nagy teljesítményű objektumtárolót

Ez egy élvonalbeli vizualizációs technika, amely lehetővé teszi számodra, hogy végtelen potenciállal rendelkező életet teremts. A Quantum jumping program olyan stratégiákat kínál, amelyek segítségével növelheti a képességeit, hogy elérje potenciálját és legyőzze az akadályokat.

Nincs szükség előzetes tudásra a követéshez, és magasan képzett kvantumugróvá váláshoz; a tananyag az egyszerű tanuláshoz készült, az Ön sebességével. Csak nyitott elmére van szükséged. Ennek az átalakítási gyakorlatnak a megtanulásához a képzést videó tanítások, látványelemek és alfa-szintű elmegyakorlatok sorozatán keresztül mutatják be.

Mindvalley kompromisszumok nélküli élet

A Mindvalley Kompromisszummentes Programját úgy tervezték, hogy újraprogramozza az elmét, hogy gondolati mintái az Ön igényei szerint működjenek.

Ez egy transzformációs hipnoterápiás program, amelyet az Egyesült Királyság első számú terapeutája, Marisa Peer tervezett, aki végigvezeti Önt egy jól bevált folyamaton, amellyel elméjét és gondolatait úgy alakíthatja át, hogy felszabadítsa élete teljes potenciálját.

A transzformációs hipnoterápia egy olyan folyamat, amely mély és tartós változást hoz létre a belső programozásban, amely átirányítja az agyat a csúcsteljesítmény eléréséhez, és az élet különböző területeit kezeli, mint például a depresszió, a fájdalomkezelés, a stressz és még sok más.

Ez egy teljes elmeoptimalizáló tudomány, amely teljesen átalakítja az ember gondolkodását és életvitelét. Segít átírni az elme programját, hogy átalakítsa az énképet és az önbecsülést, és segít immunissá válni a kritikával szemben, amely pusztíthatja az elmét.

A program egy 8 hetes foglalkozásra szól. Marisa Peer hetente kapcsolatba lép Önnel egy sor interaktív transzformációs hipnoterápiás foglalkozáson keresztül a közepes oktatóanyagokon, hipnotikus gyakorlatokon és kérdés-feleleteken keresztül.

Már 1,6 millióan iratkoztak be a programba, és ha szeretnél felülemelkedni az önbizalomhiányon és a korlátozó hiedelmeken, és sikereket elérni, ez a tanfolyam segít elérni álmaidat.

Mindvalley alvás

A világ egyik legkiválóbb alvásszakértője, Dr. Michael Breus, aki emberek millióinak segített minőségi alváshoz szerte a világon, létrehozta a programot. Lehet, hogy ezen a ponton azt kérdezi, hogy miért olyan fontos az alvás. Ez a program alváshiányos emberek számára készült.

A Google-on rengeteg kutatást és esettanulmányt találhat arról, hogy az alvás hogyan befolyásolja az ember általános jólétét.

Érdemes elolvasni a „Miért fontos az alvás” című jelentését az Egyesült Államok Nemzeti Szív-, Tüdő- és Vérintézetétől.

Alvászavarai vannak? A tünetek közé tartozhat a napközbeni fáradtság és lomhaság, valamint nyilvánvaló problémák az arcbőrrel, az immunitással, az emésztéssel, az érzelmi jóléttel stb. És mindezeken felül, ha az alvási receptje nem segít, akkor valószínűleg érdemes ezt kipróbálnia. tanfolyam.

Az Egyesült Államok Nemzeti Orvosi Könyvtárának tanulmánya szerint csak az Egyesült Államokban 50-70 millió krónikus álmatlanságban szenvedő ember él. A kutatás számos egészségügyi problémát is felsorol, amelyek az elégtelen alvásból eredhetnek.

Ez a program azoknak szól, akik nehezen tudnak elaludni, vagy akiknek problémái vannak az éjszakai alvással. A tréning huszonnyolc napon keresztül mindössze öt órán át tart, és megtanít olyan alvástechnikára, amely szándékosan manipulálja a környezetét és a hormonszintjét, hogy a cirkadián ritmusa alapján mély alvást idézzen elő.

Felfedezi, hogyan kötheti össze elméjét és testét úgy, hogy energikusan ébredjen, és soha többé ne használjon ébresztőórát. Nem számít, hogy korán kelő, éjszakai vagy „könnyű alvó” vagy, a 28 napos program lejárta után életed legjobban fogsz aludni.

Felfedezi, hogyan használhatja a legújabb alváskutatást az ideális lefekvés időpontjának meghatározására, valamint arra, hogy testének és elméjének mennyi alvásra van szüksége.

Mindvalley Ultramind

Szeretnéd felszabadítani elméd teljes erejét? És keresi a módját, hogy legyőzze nehézségeit és bizonytalanságát, ez a tudományosan hitelesített Ultramind-empowerment program az Ön számára.

José Silva 1960-ban hozta létre ezt a programot, amelyet mára több mint 6 millió ember csodál 110 országban.

  Az AirPods kézi váltása Mac, iPhone és iPad között

Ez az Ultramind rendszer egy rendkívül optimalizált keretrendszer arra, hogy felébressze az elméd legnagyobb potenciálját azáltal, hogy ragaszkodik a négy elsődleges emberi tudatállapot tudományos megértéséhez, valamint ahhoz, hogy hogyan használd fel őket a csúcs elérésére.

A tréning erőforrásokat ad a veleszületett természetes képességek eléréséhez, amelyek segítségével drasztikusan és erőfeszítés nélkül megváltoztathatja az életét.

A tanfolyam a következő lényeges tényezőket tartalmazza:

 • Optimalizált mediációs folyamat a testi és lelki relaxáció érdekében
 • Gyakorlat az alfa szintű (az elsődleges tudati tudat négy állapotának egyike) működéséhez
 • Fejlett technika a rejtett információk észlelésére
 • A problémák megoldásának technikái és a várakozásra való összpontosítás
 • Hogyan használd az elmédet tested, önmagad és mások gyógyítására

Ahogy haladsz előre, elkezded váratlan módon terelni belső erőidet. A találékonyságod és az intuíciód például szárnyalni fog. Hirtelen innovatív válaszok érkeznek hozzád, ami több önszeretetet eredményez, és önbizalom fog kiáradni belőled.

A forrás 28 napot ölel fel, és a Mindvalley alapítója tárolja online. Eszközei és képzései segítenek felismerni elméd tehetségét, és világos utat járnak be teljes potenciálod eléréséhez, ha minden nap csak 15-20 percet tudsz szánni elfoglaltságodból.

Mindvalley Fókuszált és Elterelhetetlen

Könnyen elterelődik a figyelme, ami visszatartja az összpontosítástól és a napi fontos feladatai elvégzésétől? Ez a Fókuszálttá és elterelhetetlenné válásról szóló tanfolyam 27 napos folyamata során segít leküzdeni a belső és külső zavaró tényezőket.

A kurzus szerzője Nir Eyal, aki a legjobb edző a szokásformálási stratégiához, és a tanfolyam napi coachingot, tréninget és transzformációs eszközöket tartalmaz.

A kurzus olyan fejlett és tudományos szempontokon alapul, mint az idegtudomány, a pszichológia és a szokásformáló technológia, amely a belső programozást a legjobb tisztaság, teljesítmény és termelékenység eléréséhez vezeti.

Az alábbiakban felsorolunk néhány kulcsfontosságú tényezőt, amelyekre a tanfolyam hangsúlyt fektet:

 • A figyelemelterelést okozó legfontosabb pszichológiai tényezők
 • Hogyan gazdálkodj jól az időddel, és hogyan emelkedj felül a kísértéseken
 • Hogyan lehet megelőzni a zavaró tényezőket, mint például a munkahelyen, digitális kütyük stb.
 • Eltéphetetlen kapcsolatok kialakításának technikái

A kurzus segít felfedezni a mintákat és a vakfoltokat is, hogy legyőzze a zavaró tényezőket, és energiáját oda irányítsa, ahová szeretné, hogy valóságot nyerjen benned és a körülötted lévő világban.

A program csak napi 5-15 percet igényel, hogy megértse az élet fontos dimenzióit, mint például a hiedelmeket, a napi szokásokat és a rutinokat, valamint hogy a legjobbat tudja összpontosítani és teljesíteni.

A program elvégzése után készségekre tesz szert, hogy produktívabb, teljesebb és nyugodtabb életet élhessen, ami fontos a békés élethez.

Mindvalley üzleti szabadság tervrajz

Vállalkozó vagy, vagy van vállalkozói gondolkodásmódod? Ezután a felmerülő kihívások, mint például a szorongás, a túlzott munkaterhelés és a pénzügyi bizonytalanság, mind leküzdhetők az üzleti szabadságról szóló kurzus segítségével.

Ezt a programot Eric Edmeades nemzetközi vállalkozó és üzleti mentor tervezte, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik sikeres vállalkozások építésében különböző területeken és iparágakban.

A képzés egy rendkívül sikeres vállalkozás létrehozását célozza, és a képzési időszak hat hétig tart. A program minden típusú vállalkozónak szól, és részleteket ad a legjobb rendszerekről és eszközökről az Ön vállalkozásának automatizálására és optimalizálására.

A Business Freedom képzés főbb pontjai a következők:

 • A vállalkozás jövőképének kialakítása
 • Embermenedzsment a munkaerő-felvétel és a felülvizsgálati rendszer kialakítása szempontjából
 • Tervek a CSI-re (folyamatos szolgáltatásfejlesztés)
 • Marketing, amely új magasságokba emeli az üzletet
 • Kilépési terv készítése és az üzlet automatizálása

A képzés végéhez közeledve gyors áttöréseket tapasztalhat az üzlet minden területén, például a belső folyamatokban, a csapat- és szerepmenedzsmentben, a marketingben és még a vezetői készségeiben is.

A programnak mindössze napi 20 percet kell töltenie, és részletes oktatóvideókon, eszközökön, keretrendszereken és folyamatokon keresztül vezet egy magasan optimalizált és automatizált üzlet felépítéséhez.

Végső szavak

A kiterjedt online forrásközpont, a Mindvalley egyaránt elősegíti a mentális és fizikai jólétet. A webhely különféle oktatóanyagokat, videókat, podcastokat és egyéb anyagokat kínál, amelyek segítik a felhasználókat a spirituális és személyes fejlődésük iránt.

Ezenkívül biztosítja a célok eléréséhez, a vállalkozói szellem előmozdításához és a fizikai jólét javításához szükséges eszközöket.

A programok átfogó megközelítést alkalmaznak, hogy megtanítsák a tanulókat kritikusabb gondolkodásra, mélyebb kapcsolatok kialakítására másokkal, valamint boldogabb és kielégítőbb életre.

Ezután nézze meg a legjobb alvásciklus-követő alkalmazásokat.