8 intelligens ajtócsengő az otthoni biztonság érdekében

Nem számít, milyen csodálatosan érezzük magunkat otthonunkban, elengedhetetlen, hogy alkalmazkodjunk a legújabb biztonsági technológiához, hogy egy lépéssel minden eshetőség előtt járjunk.

Soha nem tudhatjuk, mi jön, mert hát nem minden a mi kezünkben. Számos módja van otthona biztonságának megőrzésére, és ezek egyike az okos csengő. Az intelligens csengő egyszerűen olyan csengő, amely sokkal nagyobb vezérléssel és rugalmassággal rendelkezik, mint a hagyományos.

Értesíti Önt az okostelefonon, ha egy látogató megnyomja a csengőt, vagy ha a közelében tartózkodik, az érzékelők észlelhetik azt. Azt is lehetővé teszi, hogy élő videó nézetet kapjon a látogatóról, és személyesen beszélgessen velük.

Ebben a cikkben bemutatom az otthoni legjobb intelligens csengőket, de először hadd mondjak el néhányat a számos előnye közül.

Nézze meg 👁️ ki van az ajtóban anélkül, hogy kinyitná.

A teljes „otthonbiztonsági” intézkedés a lefolyóba megy, amikor ki kell nyitnia az ajtót, és személyesen kell beszélnie a látogatókkal. Biztosan nem ez a legbiztonságosabb módszer.

Szerencsére az intelligens csengő lehetővé teszi, hogy kinyitás nélkül is megnézze, ki van az ajtóban. A kétirányú kaputelefon segítségével élő videókat nézhet, és akár személyesen is beszélhet velük.

Tekintse meg a látogatókat, akik beléptek az ajtón, amíg Ön távol volt.

Lehetetlen mindig otthon maradni, és látogatókat látni a kaputelefonon. E megmentés érdekében az intelligens csengő segítségével nyomon követheti azokat a látogatókat, akik akkor érkeztek, amikor Ön nem volt otthon. Így mindig biztos lehet abban, hogy semmi gyanús nem történik, amikor elhagyja a házat.

Legyen tiszta látás akár éjszaka is. 🌃

Az éjjellátó technológiák segítségével a legtöbb intelligens csengő segít abban, hogy éjszaka is megfelelően nézzen át rajta. A mellékelt kamera soha nem fog csalódást okozni, függetlenül a napszaktól és az évszaktól. Egész nap és minden évszakban jól működik.

Most pedig nézzük meg a legjobb intelligens csengőket az otthoni biztonság érdekében. 🙂

  Mi történik, ha nem emlékszik a Gmail jelszavára?

Ring Doorbell 3 Plus

Van-e jobb módja a lista indításának, mint a Ring? Ők az egyik legismertebb otthonbiztonsági cég, és a Video Doorbell 3 Plus hűséges hírnevükhöz.

Ez egy akkumulátorral működő eszköz, amely fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például:

 • Mozgásérzékelés
 • Mozgásközeli zóna
 • Pre-roll technológia
 • 4 másodperces videó előnézet minden mozdulatról
 • Kétirányú beszéd
 • 1080p HD videó

Kétsávos, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kapcsolattal rendelkezik, valamint éjszakai látással rendelkezik, így nem kell aggódnia, miközben alszik. A Video Doorbell 3 Plus az Amazon Alexával is működik, ami azt jelenti, hogy parancsaival számos aspektusát vezérelheti.

Beállítása is rendkívül egyszerű, és egy hasznos alkalmazást tartalmaz, amellyel értesítéseket kaphat, élő nézetet kaphat, és összességében könnyebben hozzáférhet az intelligens csengőhöz.

Nem is olyan régen felülvizsgáltam a Ringet és termékcsaládjukat, ezért mindenképpen nézd meg ezt is.

Nest Hello

HD videó és éles kép még éjszaka is, a Google Nest Hello rendkívül kényelmessé teszi, hogy tudja, ki van az ajtóban, és láthatja őket tetőtől talpig, vagy akár a földön lévő csomagot is.

Éjjel-nappal működik, így az érzékelők még alvás közben is rögzítik az ajtó körül zajló tevékenységeket. Megnézheti élőben, vagy megtekintheti a 3 órás pillanatfelvételi előzményeket, hogy mindig kézben tarthassa otthona biztonságát.

Csatlakozik a WiFi-hez, és lehetővé teszi, hogy beszéljen a látogatóival. Bizonyos esetekben, amikor nem tud válaszolni, beállíthat „gyors válaszokat”, hogy előre rögzített üzenetekkel válaszoljon a látogatóknak.

Az intelligens ajtócsengő minden videót és adatot biztonságosan tárol a kapcsolatukon, amely AES 128 bites titkosítással rendelkezik.

Mellékfunkcióként rendelkezik a Nest Aware nevű előfizetéses szolgáltatással, amely figyelmezteti és értesíti Önt, ha a csomagjait a küszöbéhez szállítják anélkül, hogy nyomon kellene követnie vagy ellenőriznie kellene a Nest alkalmazást.

A legmenőbb ebben a szolgáltatásban, hogy értesíti Önt, ha valaki véletlenül vagy szándékosan felvette a csomagot az Ön ajtójából.

Végül fontos megemlíteni, hogy a Nest Hello könnyen integrálható más termékeikkel, például a Nest Hubbal.

augusztus

Az August’s Doorbell Cam Pro mozgásriasztást és folyamatos megfigyelést biztosít a küszöbön, hogy mindig tudja, ki van az ajtóban anélkül, hogy kinyitná azt.

A hozzá tartozó alap és ingyenes videofelvételi előfizetés lehetővé teszi az elmúlt 24 órás felvételek megtekintését, ami nagyon hasznos, ha reggel felébred, és meg akarja nézni, ki jött ki az ajtón, miközben aludt.

  A nemzetközi Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) gyökerei

HD videokamerával, kétirányú hanggal és valós idejű riasztásokkal rendelkezik, amelyek akkor is értesítenek, ha nincs otthon. A telepítés is nagyon egyszerű, és ezt magad is meg tudod csinálni. A meglévő vezetékekkel együtt működik a hagyományos csengő csengő helyett.

RemoBell S

Testreszabható mozgási zónákat, fejlett mozgásérzékelést és kiváló minőségű HD videót kap a RemoBell S-sel. Ez egy intelligens videokapucsengő, amely gyors reagálású kamerával rendelkezik, amely valós időben rögzíti a látványt is. Arról nem is beszélve, hogy élvezheti a kétirányú beszélgetést és az infravörös éjszakai látást is a lehető legjobb videórögzítés érdekében.

Lehetőség van az azonnali értesítések engedélyezésére közvetlenül az okostelefonjára, lehetővé téve, hogy egy hüvelyknyi mozgás nélkül átvegye az irányítást. A RemoBell S integrálható az Alexával, a Google Asszisztenssel és az IFTTT-vel.

A csodálatos dolog az, hogy akár 5 különböző felhasználót is csatlakoztathat, hogy átvegye az irányítást az ajtócsengő felett. Ez azt jelenti, hogy amikor Ön elfoglalt, a többi tag kapcsolatba léphet a látogatókkal.

Eufy

Az Eufy Security Video Doorbell 2K időjárásálló, valós idejű válaszadási funkcióval és 2K videófelbontással rendelkezik. Intelligens érzékelővel rendelkezik, amely csak akkor figyelmeztet, ha ember van az ajtóban. Érzékeli a testalkat és az arc mintázatait, hogy kiszűrje a kóbor állatokat, hogy ne zavarják feleslegesen. Dönthet úgy is, hogy a látogató arcáról készült pillanatfelvételt közvetlenül a telefonjába kapja.

Az Eufy Security komolyan veszi az adatvédelmet, ezért minden rögzített felvételét katonai szintű titkosítással, helyileg tárolja. És ez nem az. Nagy hangsúlyt fektet a magánéletre, akár különböző területeken is.

A videokamera nagyon jó munkát végez, hogy tiszta és éles képet jelenítsen még éjszaka is. Ezenkívül 4:3-as képarányt követ, hogy több látványt jelenítsen meg, mint a szokásos ajtócsengő kamerák.

Ezenkívül beállíthat automatikus válaszokat, és integrálhatja a Google Asszisztenssel és az Alexával.

Arlo

Az Arlo Video Doorbell segítségével kiválaszthatja, hogy minden alkalommal hívjon a telefonján, amikor valaki az ajtóban megnyomja a csengőt. Kétirányú hanggal, éjszakai látással, mozgásérzékeléssel és egy csodálatos HDR videokamerával rendelkezik. Az ajtóban lévő személyből is többet láthat, mindezt a 180 fokos látószögüknek köszönhetően.

Többféle módon is kinyithatja az ajtót, beleértve az előre felvett üzeneteket is, így időt takaríthat meg, különösen akkor, ha nincs otthon. Az Arlo Video Doorbell időjárásálló, így úgy működik, mint egy varázslat, függetlenül attól, hogy esik hó, eső vagy nap.

  Egyszerűen hozhat létre és szerkeszthet ikonokat Windowson a Junior Icon Editor segítségével

Íme néhány további funkció, amelyeket érdemes megemlíteni:

 • 30 napos felvételi előzmények
 • Beépített sziréna
 • Vezetékes telepítés
 • Élő videó közvetítés okostelefonról
 • Beállíthatja, hogy a tevékenységi zónák csak akkor kapjanak értesítést, ha mozgást észlel egy adott területen

Ez az intelligens csengő egyszerűen integrálható az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatással.

Ring Kukucskáló Cam

Elegáns és kompakt intelligens csengő, amelyen kukucskáló is van, Ring’s Kukucska kamera túl vonzó ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Kétirányú beszéddel rendelkezik, mint szinte minden más csengő ebben a listában, valamint HD-videó és mozgásaktivált értesítések közvetlenül a telefonra.

Ezen kívül van benne:

 • Kopogásérzékelés
 • Állítható mozgászónák
 • Kivehető újratölthető akkumulátor
 • Testreszabható adatvédelmi beállítások

A Peephole Cam integrálható az Amazon Alexával, és csatlakoztathatja az összes Ring eszközt az okostelefonos alkalmazáson belül, hogy minden egy helyen legyen.

Maximus

Élvezheti a 180 fokos nappali és éjszakai nézetet a Maximum Answer DualCam segítségével, hogy folyamatosan szemmel tartsa az embereket és a csomagokat. Ahogy a neve is sugallja, két különálló kamerája van (felső és alsó), hogy még azt is jól megnézze, ami a földön van.

Kap egy 2 órás visszatekintési lehetőséget, hogy felboncolhassa az összes csúnya tevékenységet, amely ebben az időszakban történhetett. Alternatív megoldásként beállíthatja a kamerát úgy is, hogy manuálisan rögzítsen a leggyanúsabb időpontokban.

Dióhéjban ez egy csodálatos intelligens ajtócsengő, amely minden funkcióval rendelkezik, mint a listán szereplő többi, és ezzel valóban megerősítheti otthoni biztonsági szintjét.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti intelligens csengők segítenek növelni otthona biztonságát és békésen élni annak tudatában, hogy a bűncselekményeket megelőzik.